Mason aikakausi – Kerhon peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 493 963
  • 8 258

Controller

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Niin kauan kun meillä on tämän tason rosteri, niin en koutsia vaihtas. Vaikka tuolla ois saatana väinämöinen niin se ei näistä Rautiaisista ja Aleksi vitun Mustosista ykköskorin ukkoja tee. Vaikka kuukausi palkka siellä kymppitonnin hujakoilla pyörii. Jos tämä oli johdon näkemys, että nyt on hyvä, niin sitte me Jääkaapin sanoja lainaten nautitaan.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Nyt on kyllä iso kuuden pinnan peli lauantaina. Tappiolla ero kymppipaikkaan revähtää jo aika pahasti. Voitolla taas henki pihisee.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Taistelu? Ai kerho taisteli kentällä toisessa ja kolmannessa erässä? Jos laidoilla pyöriminen ja ripulien vetely on taistelua niin hyvä kerho!

Toka erä meni reisille, mutta oli tässä nyt aika paljon enemmän hyvää meininkiä kuin se monissa peleissä nähty viiden minuutin hyvä jakso.

Paska rosteri edelleen, mutta tämän kauden omiin esityksiin suhteutettuna helposti paremman puoliskon esityksiä.
 

mehupoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mason ego
Tänään vitutti jotenkin vielä keskimääräistä enemmän katsoa peliä ja tietysti isoimpana tuo lopputulos. Varmaan eniten sen takia, että Pelsu on lähes yhtä paska kuin tämä meidän pumppu, eli voitettavissa ja kilpailee kuitenkin samoista sijoituksista sarjataulukossa.

Tässä kaudessa on nyt muutenkin henkilökohtaisesti enää kyse oikeastaan jonkintasoisen uskottavuuden säilyttämisestä ja siitä, ettei tehtäisi aivan järkyttäviä tappioita. Eipä tuossa oikein muuta jännitettävää olekaan, niin henkilökohtaisesti ihan jokainen sija mikä pystytään sarjataulukossa kipuamaan ylös, on tuon uskottavuuden kannalta merkittävä.

Kohti uusia pettymyksiä!
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Jotenkin alkaa turhauttamaan koko kerho eikä edes jaksa niin innostua. Mahdoton sanoa masosta mitään kun pelimerkit on niin vitun surkeat ja ehkä tämä kausi sätkitään tällä monen kokin kasaamalla sotkulla.

Sarjataulukko alkaa näyttämään huonolta ja ollaan vaipumassa Saipan kaveriksi. Eroa muihin ei paljoa ole mutta kun ei riitä pisteet silloin tällöin!
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Kattelin täysin jälkilähetyksenä tän pelin ja jo ekan erän aikana alkoi kutkuttaa, mitähän palstalla on tapahtunut tän matsin aikana, toisessa alkoi kutittaa vielä enemmän ja kolmannen kohdalla ajattelin, että mulla on kihomatoja. Ja ei, palsta ei pettänyt - paskasta vitun paskaan, siinä pelin taso.

Se peli mitä ite kattelin, oli aikalailla sellainen, minkälaiseksi hyvän pelin tolla rosterilla ennen kauden alkua kuvitteli. Alku oli ekaa kertaa (mun silmiin, Jukurit vieraissa en nähnyt) hyvä. Kova paine, ihan oma peli, kaksi jäähyä kaverille ja itselle ei maistu. Siitä huolimatta ensimmäisessä erässä selkeästi vastustajaa parempi, paitsi tehokkuuden osalta.

Toiseen lähtöön alkuun unten mailla ja -hupskeikkaa- laadukkaalla laukauksella kaveri eteen. Samassa hetkessä korttitalo pöydälle ja kaikki kiekkoon liittyvä unholaan. Laiska vaihto ja naapuri toisen eteen. Loppuerää kohti pystyttiin kuitenkin kasaileen niitä kortteja ja puolustamaan kohtuullisesti ja lopussa yv:llä päästiin oikeille maalipaikoillekin.

Kolmannen alku vielä vähän hidasta, mutta pikkuhiljaa se kääntyi siihen, että pelillisesti oltiin ylivoimaisia, osin tietysti vastustajan passivoitumisen takia. Yksilötaito kuitenkin vajaata ja sitä kautta tulos piipussa. Yhteen hetkeen Loimarannalta kaunis luku vastustajan paikanvaihtoon ja siitä yksilösuorituksella meidän kiintiömaali. Loppupelikin hyvällä sykkeellä ja summerin soidessa turpaan.

Siitä päästään taas niihin alkukauden kirjoituksiin. Kakkosketju, kolmosketju ja muutama nelosketju. Sehän toi meidän rosteri nopeasti on. Taitovaje, varsinkin maalinteossa tukitoimineen, on niin järkyttävä, että tossa ton ryhmän katto on. Joo joo joskus ollaan oltu tehokkaita ja voitettu, muta kyllä mun on vaikea nähdä se pysyvänä olotilana.

Ehkä ens vuonna meillä on ykkösketju.

Edit. Lisätty sana "pelin" ekaan kappaleeseen
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
HPK
palsta ei pettänyt
Toisinaan olisi hyvä haaste osalle palstan väestä: Kokeile katsoa peliä ja kommentoi erätauolla/pelin jälkeen.

Jos jokaiseen tilanteeseen ja sekunnin sadasosaan reagoidaan kirjoittamalla ja uudelleenmasentumalla niin hankalaa on hengittää.

Pelien sisällä tapahtuu paljon asioita ja virtaus/erikoistilanteet/venyneet vaihdot jne. muuttavat pelin juonta.

Toki kukin tekee omat valintansa enkä ole ketään asiantuntevampi.

Huomenna hallille!
 

Kerhonpojjaat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampa
.

Siitä päästään taas niihin alkukauden kirjoituksiin. Kakkosketju, kolmosketju ja muutama nelosketju. Sehän toi meidän rosteri nopeasti on. Taitovaje, varsinkin maalinteossa tukitoimineen, on niin järkyttävä, että tossa ton ryhmän katto on. Joo joo joskus ollaan oltu tehokkaita ja voitettu, muta kyllä mun on vaikea nähdä se pysyvänä olotilana
Täysin samaa mieltä.

Meidän "kärki" ketjut on niitä joilta ei muissa joukkueissa edes tulosta vaadittaisi, mutta nyt pitäis ratkoa pelejä.
Ei rosterin täyte pelaajat edelleenkään yhdessä kesässä/vuodessa/muutamassa kuukaudessa muutu kantaviksi voimiksi, eikä Ruokosista ja kumppaneista maalintekijöiksi. Yhtä nopeaa toimintaa kuin kehittää Nenosen laukaus tarkaksi.

Mielestäni nyt näkyy pelissä niitä asioita joita Maso yrittää tuoda ja ne on mielestäni hyviä, mutta kun rosterin taito ei riitä edes niihin helppoihin syöttöihin, saatikka 1vs1 voittamiseen tai maalipaikalle haastamiseen.

En sano että enään kannattaisi edes yrittää vahvistaa joukkuetta, mutta jopa SaiPa yrittää vieläkin edes jotakin muutoksia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös