Mason aikakausi – Kerhon peliesitykset kaudella 2023–2024

  • 493 765
  • 8 258

Kerhonpojjaat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampa
Sieltä otti tuomari kivasti roolia, kiitos.

Tuomaritoiminta ei muutu vaikka mitä tapahtuisi.

Ihan ok esitys tänään, vaikka ajoittain näkyy pitkälle kuinka alkaa tappiot painaan selässä.

Ketola näyttää ihan hyvältä, kun rooli pienentynyt.

Muselta kerho ajan paras peli, vaikka ei sekään kummoinen ollut.

Radu, Nenonen, Toivola, Ruokonen ens pelissä aitioon ja vaikka junnuja tilalle, junnuilla olisi ainakin haluja pelata.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Vittu mikä sekoilu lopussa ennen jäähyä.. Ketola vaihtoi itsensä kentälle hyökkääjään, kun Hietanen oli vielä kentällä. Eli mentiin sitten Nessu aloitukseen ja kahdella pakilla. Sitten kapteeni antoi mahdollisuuden jäähyyn tuolla pelaamisella. En tiedä kuka tuossa tilanteessa nukkui eniten. Ketola, Hietanen, aloittamaan pitänyt tulla sentteri vai valmennus.
 
Viimeksi muokattu:

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Piste tuli, mutta ei juuri aihetta hurraahuutoihin.

Kamala sekoilu jatkoilla, mikä sitten vielä päättyi Hietasen jäähyyn.

Kuritonta on.
 

mehupoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mason ego
Sitä olen miettinyt tässä jo pidempään, että millä helvetin ilveellä Teemu Rautiainen on joskus tehnyt kauteen sen 45 pistettä? Tämän päivän versiolla ei ole tuohon edes teoreettisia mahdollisuuksia. Aivan järkyttävän huonosti käytetyt eurot johdolta.

Mustonen näytti tänään ajoittain ihan pelimieheltä. Siinä masiinassa on sentään vauhtia ja saa mun puolesta tuoda joka yv:llä kiekon alueelle, kun muilla ei näytä olevan siihen mitään eväitä.
 

Kerhonpojjaat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Tampa
Sitä olen miettinyt tässä jo pidempään, että millä helvetin ilveellä Teemu Rautiainen on joskus tehnyt kauteen sen 45 pistettä? Tämän päivän versiolla ei ole tuohon edes teoreettisia mahdollisuuksia. Aivan järkyttävän huonosti käytetyt eurot johdolta.

Mustonen näytti tänään ajoittain ihan pelimieheltä. Siinä masiinassa on sentään vauhtia ja saa mun puolesta tuoda joka yv:llä kiekon alueelle, kun muilla ei näytä olevan siihen mitään eväitä.
Niinkuin aikaisemminkin sanonut, Rautiainen tarvitsee huippupelaajat rinnalle, että saa pelin toimiin. Tällä hetkellä sellaisia ei ole.

Tästä syystä tämä sopimus on aivan järkyttävän huono jo ekasta minuutista lähtien.

En tiedä mitä täälläkin osa odotti herralta? Tätähän Radun peli on aina ollut.

Lisätään nyt vielä että Rautiainen ei ole ketjunsa moottori, tai maalintekijä. Rautiainen on se kolmas lenkki. Kerholla ei ole tällä hetkellä yhtäkään pelaajaa, joka tekisi Rautiaisesta paremman, vaikka kuinka ketjuja muuttaisi.

Kerho tarvitsee kaksi todellista sentteriä , jotka pystyvät nostamaan ketjun tasoa selvästi. Pelillisiämoottoreita, pelintekijöitä, voittavia pelaajia. Tälläistä nimittäin kaipaa myös Martel ja Mustonen.
 
Kyllä myös itse kapu on ollut suuri pettymys ainakin minulle. Kun vertaa kokeneena pelaajana vaikka Ladaan kerhossa niin Lada vie 100-0. Ei höntyillyt/poltellut kiekko lavassa niinkuin Hietasella.

Eipä näy kapun kokemus missään juuri nyt kun sitä eniten tarvittais? Kakkosdivarimaista hätäilyä, höntyilyä ja jäljessä potkimista pääasiassa ollut. Jatkoilla antoi tuomarille mahdollisuuden viheltää niin kyllähän sen arvas tuolla tuomarityöskentelyllä miten siinä käy.
 
Viimeksi muokattu:

Cooley

Jäsen
Kaksi ihan hyvää erää kerholta ja pisteeseen pitää olla tosi tyytyväinen toisen erän koomailun jäljiltä.

Tämän illan perusteella saattaisin koutsin saappaissa kokeilla Päivärintaa 1. sentterinä, Mustonen ja Tuulola vaikka laidoilla. Rautiainen ei vaan riitä.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Parjattu, toki aiheestakin, Ketola 0+4 rajoitetulla peliajalla. Ykköshevoset Nikkilä / Hietanen 0+1 kumpikin. Tohon lisätään Rautiainen, Nenonen, Ruokonen jne... niin Jotenkin alkaa vaikuttaa, että tuo joukkueen kokenut kaarti ei osta tuota Mason peliä.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Paikan päältä:
Olihan monivaiheinen peli.

Ekassa erässä oli yhdessä vaiheessa kova päätymyllytys ja tunnelmaa, sitten vaihtui ripuliksi. Nikun veto oli laittoman hyvä. Lopussa Kerholta pari hallin räjäytystä ja loppukliimaksina pettymys. Rankkareita odotteli jo.

Päivärinta totisesti muistuttaa kaukaisesti Mannista ja hieman kaukaisemmin jopa Sebu Ahoa. Ylöspäin ketjuissa vaan jos ei muilla kulje.

Eetulle todella tärkeä maali. Sen näki ja aisti kyllä.

Lopun vaihtosekoilussa Nenosta mielummin jatkossa jopa pakki aloitukseen.

Hietasen taklausta ei osattu ottaa vastaan oikein ja Nikkilä antoi pelin aikana sitä hyvääkin kovuutta Remun kanssa.

Huomattavasti parempaa kokonaisuudessaan kuin esim.Porin antautuminen.
 

kasipallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tänään peli näytti jo hyökkäyspäässä lupauksia antavalta. Pitkiä hyökkäyksiä saatiin ja maalipaikkojakin oli mukavasti. Epätasainen tuo joukkue valitettavasti on ja se käytännössä tarvii suurimman osan onnistumisen, että pisteitä saadaan.

Tuulola on tärkeä pelaaja ja hyvä peli häneltä. Mustonen oli myös hyvä tänään. Pakisto makselee oppirahoja ja Ahosta sekä Ikosta kaivataan.

Pakko myöntää, että tuntuu mukavalle että tuo Härälle ehdottamani nimi on saanut kannatusta. Hotsi on Hotsi.
 

nakke-81

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK (ipk, keupa, fps)
Oli tänään kerhon pelissä hyvääkin ja hyökkäyksiä nähtiin myös. Pike jos olis penkin takana niin liittyisin tähän ranteiden viiltelyyn!
En ole ikinä nähnyt koistiselta hyvää peliä enkä nähnyt sitä tänäänkään! Niin pitkään kun tästä perseilystä ei saa valmentajat puhua niin myös jatkuu! Moni viheltäjä vois nauhalta katsoa vaikka espoo-jokerit pelin parin päivän takaa ja ottaa oppia kuinka vihelletään linjan mukaan!

Onneksi enään yksi peli tällä viikolla niin valmennuksella aikaa työstää!
 

Läskisalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, HauSi
Osittain ehkä jopa pirteintä Kerhoa tällä kaudella.

Rajaniemi oli taas hyvä ja on kyllä yllättänyt allekirjoittaneen tällä kaudella. Kiekon etsimisessä suurimmat ongelmat, mutta kokonaisuutena positiivinen yllätys

Paljon kaatui taas täysin aivottomiin jäähyihin. Rautiainen jostain syystä saa edelleenkin alibiyleisöluistella koko pelin, vaikka anti on lähinnä idiottimaisissa jäähyissä ja vajaaksi käyttämisessä. Nurmi kai sentään sekoilunsa jälkeen pääsikin penkin päähän. Toki jos loukkaantui, niin... no sitten loukkaantui. Rahkeita olisi paljon parempaan, mutta ei vaan lähde toista kautta putkeen. Ei mitään uhkaa hyökkäyspään, eikä oikeastaan hirveästi annettavaa omissakaan. Jos vaikka Ketolaan vertaa, niin Ketola tuottaa hyökkäyspäässä ja on jatkuvasti jonkinlainen uhka, vaikka omissa välillä onkin vaikeuksissa. Ja vielä siihen jäähyyn. Ethän sä nyt tollasia juttuja tee ammattilaisurheilussa vaikka kuinka oisit väsynyt.

Tuulolalta hyvä sisääntulo. Toi paljon asioita, joita joukkue on kaivannut.

Jatkoajan jäähy syö miestä rotan lailla. Kovasti siellä koitettiin viittoilla, että kaveri oli irti laidasta, mutta pommin varmasti pilli olisi pysynyt hiljaa, jos juniori olisikin jatkanut liikettään oikealle, eikä kääntänyt selkäänsä. Oppirahoja, onneksi hänen kannaltaan ei kai sattunut.

Eteenpäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös