Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Masi Marjamäki Jokereihin!

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana # Seiskakasi, 20.04.2016 klo 10.53.

 1. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Miksi tulisi? Eihän Marjamäki mikään tappelija/sikailija, saati minkäänmoinen pelote vastustajille ollut. Taklauksiakaan ei Marjamäeltä nähty sen enempää kuin muiltakaan saman roolin pelaajilta.
   
 2. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Juu ei taklauksia nähty kauheasti Masilta, jossain Liigassa olisi varmaan helppo pommittaa (ja saada pelikieltoja), mutta KHL:ssä sen toteuttaminen ei ole joka paikassa kovin järkevää. Yksi hyvä pusu kuitenkin edelleen muistissa viime keväältä, kun CSKA:a vastaan ensimmäisen pelin lopussa kävi ajamassa jonkun aika rumasti selästä ja sen jälkeen tapeltiin.

  Allsvenskan varmaan taidollisesti tälle sopiva sarja. Ei kuitenkaan mitään huonoja fiiliksiä jää Masista, kun asennetta kuitenkin riitti joka kerta. Samaa ei voi sanoa muutamasta runkopelaajasta.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Siis Masi jos joku olisi ollut tarvittaessa valmis todella likaiseen peliin. Kyllä kaveria piti välillä pitää aisoissa. Yksi kovimpia taklaamaan kun annettiin vapauksia. Jalonen valitettavasti halusi pelata siistiä ja kivaa peliä.
   
 4. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  No voi toki olla näinkin, en sitä kiellä kun en tiedä. Itse vain toivoisin että Jokerien rosterista löytyisi joku oikeasti ”pelottava” kaveri, ettei tarvitsisi miettiä että hoitaako se nelosketjunlaituri likaiset työt silloin kun Jokereita kohdellaan kaltoin.

  Tai no, ei tietysti nytkään tarvitse miettiä kun vastaus ylläolevaan kysymykseen on aina ei.
   
 5. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No, Masi nuo hommat olisi varmasti hoitanut riittävän mallikkaasti mutta Jalonen ei uskaltanut/halunnut leimautua valmentajaksi jonka alaisuudessa läski tummuu ja täten Masille ei kyllä järkevää roolia Jokereista löytynyt. Siis jos nyt halutaan valita vain se taitokiekko niin Masilla ei sitten kyllä oikein mitään Jokereissa tee.

  Edelleen olen vahvasti sitä mieltä, että Masi olisi ollut perfect match siihen kun olisi Torpedoa muistutettu kovasta ja vaarallisesta pelityylistä jollain vastaavalla ylilyönnillä.
   
 6. Gemondo Jäsen

  Onko Marjamäellä sitten jotain historiaa siitä että taitaa myös kovemman pelin salat?

  Nopea googlettelu kertoo Marjamäen kärsineen Liigassa 2 ottelua pelikieltoa. Toinen ottelu lambergmaisesta liian kovasta taklauksesta ja toinen jostain kyynerpäällä huitomisesta. Ei kuulosta kovin likaiselta pelaajalta. Jokeripaita päällä en muista yhtään muistutusta jaetun.

  Edit.
  Tappeluita näkyy löytyvän toistakymmentä Amerikan sarjoista, mutta Liigassa vain yksi per vuosi 2008-2012. Sen jälkeen ei ensimmäistäkään.

  Jotenkin en edelleenkään ole vakuuttunut siitä että Marjamäellä olisi ollut mitään osaa tai arpaa mahdollisessa Torpedosarjassa pudotuspeleissä.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2018 klo 23.13
 7. kansalainen Jäsen

  Minulla Marjamäki jäi parhaiten mieleen viime kevään playoffien ajalta, oli ainoita joka laittoi kropan sinne ahtaaseen paikkaan ja pelityyli muutenkin sellainen, että nousee aina playoffien aikaan tärkeäksi osaksi joukkuetta.

  Tsemppiä Marjamäelle jatkoon.
   
 8. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Se oli juuri näin. Luulen, että tänäkin keväänä Jatkoajan serveri huutaa hoosiannaa kun kaikki huutaa yhteen ääneen Jokereilta kovempaa peliä ja sitä kuittivihkoa.
   
 9. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Marjamäki jäi mieleen lukemattomista paitsioista ja turhista jäähyistä eikä se montaa kertaa edes taklannut. Kyllähän asenne oli aina kohdillaan, mutta kun ei vain riitä niin ei riitä. Onnea Masille kuitenkin jatkoon.
   
 10. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä. Ja turhat jäähyt olivat jotain mailalla tökkimisiä, eikä mitään kunnon taklauksia. Turha tätä on myöskään täysin valmennuksen piikkiin laittaa, kun esim. Lauridsen jakelee välillä ihan napakkojakin pommeja ja pelaa kyllä riittävän likaisesti.

  Turha jätkä KHL:ään, oli rooli mikä tahansa.
   
 11. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Näinpä. Asenne on kyllä sinäsnsä timanttia, mutta minkäs teet kun ei muuten riitä edes vähän alusta...
   
 12. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  KHL oli Masille väärä sarja. Taitotaso ei vaan riittänyt missään vaiheessa vaikka asenne olikin kohdallaan. Tsemppiä Ruotsiin Masi !!!
   
 13. Shakermaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä on jo toinen kerta, kun luen tällaisen Masiin kohdistuvan epämääräisen julli-viittauksen. En löydä mistään mitään taustoja tälle. Voitko avata tätä?
   
 14. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä taisi olla tuossa syksyllä joku juttu (kuvakin näkyi jossain) jossa Masi surffaili jossain hifk tapahtumassa naapurin pelipaita päällä. HYI HELVETTI!!
   
 15. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ei ollut vissiin edes jullien tapahtuma, vaan tyyliin Oilersin tms... Ja kuvan otti VilleGalle.. Luulisi tämän edes tietävän mitä kannattaa julkaista.
   
 16. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Tai sanoa. Jare ja Ville ovat molemmat sanoneet haastattelussa, etteivät kannata yhtä joukkuetta, vaan kaikkia kolmea pääkaupunkiseudun (kun Blues oli vielä olemassa) seuraa tasapuolisesti. Ja työsulkukaudellahan synttäripeli pelattiin Ilvestä vastaan, jolloin Ville Galle oli pukeutunut Ilveksen kotipeliasuun. Sille sitten kuuluvasti buuailtiin. Sitten seuraavalla kaudellahan Gallesta leivottiin Jokereiden palkkiolistoilla oleva mainosmies.
   
 17. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Henkilökohtaisesti olen samaa mieltä tästä.

  Jos ilman sarvia ja hampaita asioista puhutaan, niin Marjamäki on juuri sellainen pelote, että edes oman joukkueen fanit eivät yksimielisesti tai edes selkeällä äänienemmistöllä hänessä pelotetta tunnista. Ei Marjamäki yksinkertaisesti ole sellainen pelaaja, että joku Torpedon jätkä katsoisi rosteria etukäteen ja jättäisi tilanteen kesken vain Marjamäen takia. Jos näihin aikanaan Vitjazissa pelanneisiin (Mirasty, Brennan, Yablonski, jne.) verrataan, niin ero on aivan valtava. Jos edes Semir otetaan mukaan, niin ero on silti suuri. Ennaltaehkäisevänä tekijänä Marjamäki on aivan yhtä jonkun Huhtalan, Anttilan, Esa Maunulan ja Mika Niemen kanssa: mitään ennaltaehkäisevää ei ole, eikä mitään näyttöjä siitä, että mahdollisen sikailun jälkeen maksettavaksi tuleva hinta olisi sikailijalle mikään ongelma.

  Mä en näkisi ollenkaan huonoksi sitä, että rosterissa olisi muutama pelaaja, joka ihan luvan kanssa hanskaisi muutaman kerran kauden alla jopa korostetun kostavasti. Meillä on niin kapea rosteri, että joku kuitti on ihan se ja sama. Tuosta jos Lepistö napsahtaa rikki, niin on aivan sama vaikka viisi jätkää teurastaisi tekijän. Pelotteen pitäisi toimia ennaltaehkäisevästi, ei jälkikäteen kuitaten. Joku SKA voi hyvin jälkikäteen hoitaa homman ja rauhoittaa tilanteen tulevia otteluita ja ottelupareja ajatellen, meillä taas se kuuluisa on housuissa Jalosta vapaasti lainaten ja joku paikkaajan paikkaajan paikkaaja vetämässä väärässä roolissa.

  Mitä Marjamäkeen tulee, niin tsemppiä Ruotsiin. Sinänsä ei pahaa sanottavaa ole, taso ei vain riittänyt merkittävämpään rooliin. Yrityksestä miestä ei voi kritisoida ja sen osalta ei pahaa sanottavaa jäänyt. Ero esimerkiksi Harjuun on valtava tuon osalta. Suoraselkäistä touhua on kätellä molemmin puolin, todeta faktat ja jatkaa eteenpäin.
   
 18. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Haaveillaan pelotteesta. Se on todella höpsöä, kun eniten jälkipeliä pöytään tuonut on Tolvanen! Olisiko aika hyväksyä se fakta, että case Peltonen tekee edelleen Jokereista mikkihiiriä.