Masentavia yleisömääriä

  • 2 770
  • 35

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ehkä joukkueissa on vikaa...

Ei voi kuin miettiä että olisko sittenkin joukkueissa jotain vikaa...Tuskinpa Kärpät ja Pelicans ovat yhtä kiinnostavia joukkueita kuin esim. Blues ja HPK...
 

1900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal ja Lahden Reipas
Daespoo:

Blues ja Kerho olisivat todella mielenkiintoisia joukkueita play-offeissa, mutta joukkueilla itsellään ei ollut mielenkiintoa saada 56 pelin aikana tarvittavaa pistemäärää, jotta olisi päässyt play-off yleisön eteen.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Jos niitä yllätyksiä kaipaa,voi heittää noppaa tai ostaa ässäarvan.Jokaisessa pelissä on panoksena pisteet ja kuten englannissa jokaisesta sijoituksesta pelataan verissä päin,siinä on faneille happea ja siellä kaukana jossain siintää se mestaruus.En ainakaan itse näe mitään mieltä pelissä,jossa jo kauas kelkasta pudonnut yrittää munkilla voittaa itseään montakertaa paremman joukkueen,tulee mieleen entisaikojen mm-kisat,joissa sarjasysteemiä rukattiin kaikin tavoin,että neuvostoliitto ei olisi mestari...hohhoijaa.
Se että joku muu rupusakki nykyisten sijasta olisi siellä yrittämässä urheilun ihmettä,ei kiinnostavuutta lisäisi penninvertaa,ei edes Blues vitjamunalogoineen.
Jos kerran on pleijareita pelattava,menköön sitten cuppina sarjasijoitusten perusteella eli 1 vs.13 jne.Jaettakoon siis kaksi pystiä-mestaruus ja liiga-cup,olisi näin edes mielekkäämpää.
 

Juice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, CCCP
Sarjasysteemeistä

"Jos niitä yllätyksiä kaipaa,voi heittää noppaa tai ostaa ässäarvan.Jokaisessa pelissä on panoksena pisteet ja kuten englannissa jokaisesta sijoituksesta pelataan verissä päin,siinä on faneille happea ja siellä kaukana jossain siintää se mestaruus.En ainakaan itse näe mitään mieltä pelissä,jossa jo kauas kelkasta pudonnut yrittää munkilla voittaa itseään montakertaa paremman joukkueen"

No eikö tuo nyt kuulosta just siltä mainitsemaltasi Englannin liigalta jossa jotkut kelkasta pudonneet koittavat epätoivoisesti voittaa ManU:a sen kotikentällä jossa se on viimeksi hävinnyt joskus monta vuotta sitten.. (no taisvat hävitä tässä viime aikoina ja toi "monta vuotta" ei oo mikään tieto joten siihen älkää takertuko, tiedätte mitä tarkoitan).
Ensimmäisestä lauseestasi voi päätellä että et mitenkään kaipaa minkäänlaisia yllätyksiä mihinkään sarjaan? Siinä mielessä entisajan MM-kisat luulisi olevan mieleen..

Playoffeissa kukaan taas ei ole "kelkasta pudonnut" vaan kaikilla on mahdollisuus yllättää. Tosin myönnetään että Sm-liiga sais olla vähän tasaisempi jolloin yllätysmomentti ois vähän suurempi. Oisko yhtään kehityskelpoinen minkäänlainen varaussysteemi SM-liigaan tai jotain vastaavaa? Sitten pitäis vaan kieltää liigajoukkueilta juniorityö.. ja perinteet heitettäisiin romukoppaan.
Onpas se nyt hankalaa.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Re: Re: Just!

Viestin lähettänyt käyttäjä bystander
Mihin hemmetin asukaslukuun suhteutettuna? Kyllähän minä nyt tiedän, että turussa on huomattavasti vähemmän asukkaita kuin Helsingissä - pienempi talousalue ja trallallaa... Minua vaan ihmetyttää se tosiseikka, että turussa pelataan ensimmäisiä playoff-pelejä puolityhjälle hallille, kun taas runkosarjan merkityksettömiin otteluihin on "tältä huomattavasti Helsinkiä pienemmältä talousalueelta" saatu haalittua vähän pirun paljon isompia katsojamääriä.
Minun mielestäni tässä on ristiriita. [/B]
------------
Öh, ehkä niinkin....jonkinnäköinen omituisuus lienee ainakin se, että sinä et tod. ole henkilö, jolle ton vastauksen kirjoitin. Kommentoin sille toiselle tyypille "Helsinkiläisseurojen hyvistä yleisömääristä"....että siis jos otetaan huomioon Turku-Hki-asukaslukuvertailu niin tps tuskin häviää jos objektiivismoraaliseettisesti tuomitaan ja vielä jumalalta kysytään ja katsotaan, että millä seuralla on "paras" katsojakeskiarvo....öö....en jaksa väsyneenä enää jatkaa ajatusmongerrustani...

4994 katsojaa on kyllä helvetin vähän. Onko siellä nyt kaikki turkulaisliituraitaplösöt karanneet hamburger börssiin oluelle kun ei oo ilmaislippuja? Vai mikä on. Luulin, että turussa on asiantunteva yleisö.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Dougie

Luulo ei ole tiedon väärtti.
 

Illuminatus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja Taito
Mielestäni tän kauden runkosarja on ollut tasaisin pitkiin aikoihin. Eroa esim. viime kauteen kuvastaa hyvin se että silloin ero ensimmäisen (TPS) ja kahdeksannen (Ilves) oli 36 pistettä ja tällä kaudella Jokerien ja Kärppien ero oli 23 pistettä. Eikä nämäkään puolivälierät mitään selviä ole! Jokerit voitti eilen vasta jatkoajalla ja vaikka uskonkin että Jokerit jatkoon menee niin ei se silti selvää ole. Samoin Pelicans voi hyvin voittaa kotonaan lauantaina. Tappara-Lukko ei varmasti ratkea kolmessa ottelussa, puhumattakaan HIFK-Ilves otteluparista.

Esim. NHL:ssä jos Colorado ja Los Angeles kohtaavat pudotuspeleissä niin siinä on sama asetelma kuin Jokerit-Kärpät otteluparissa, eli yllätysmomentti on olemassa mutta se on melko pieni. Eli kyllä kaikissa sarjoissa missä pelataan jotain (jääkiekkoa, jalkapalloa, mitä tahansa palloilulajia) on suosikit ja haastajat. SM-liiga ei eroa mielestäni mitenkään tästä. Se on aivan tarpeeksi tasainen että mielenkiinto säilyy. Ja yllätyksiä tapahtuu aina.
 

fanityttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Monessa paikassa varmaankin on ollut enemmän katsojia mitä ollaan ilmoitettu. Tampereellakin veikkailin että ihmisiä olisi ollut paikalla sellaset kuutisentuhatta ,jos ei ylittekkin. Ainakin halli täydeltä näytti, lukuunottamatta sitä D-päädyn seisomakatsomoa.
 
Suosikkijoukkue
KärppäKerho, Leafs, Slovensko
Enemmän katsojia kuin ilmoitettiin....?

Näin ei asia ollut ainakaan Ilmala Cityssä.
 

velho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiat HIFK:lle
Re: Enemmän katsojia kuin ilmoitettiin....?

Viestin lähettänyt käyttäjä Dougie KillMore
Näin ei asia ollut ainakaan Ilmala Cityssä.

Just niin! Tuskinpa oli edes 6500:D Ketäpä kiinnostaisi matsit, joissa Narrit pelaa Skunkkeja vastaan tai Pullapojat Pussileukoja vastaan:D:D:D
 

velho

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, sympatiat HIFK:lle
Tänään Stadissa

Nordenskiöldin hornankattila on todennäköisesti täynnä tai ainakin lähes täynnä. Onhan Tupsukorvat sentään jotain muuta kuin Skunkit tai Pussileuat:D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös