Martin Richter takaisin Suomeen?

  • 4 142
  • 30

Mickey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jos nyt kuitenkin sen verran vielä, että eikös Martinin "lempinimi" ole Mike? Käsittääkseni herra pelasi Nhl:n työsulun aikoihin suomessa, eli sillon kun Fleuri ja muutkin...?

Jos ei Mike, niin mikähän tuo Martinin kutsumanimi sitten on?
 

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
Mickey

Se Junkka-ketju oli vielä ihan hauska, mutta tämä vaikuttaa jo aika väkinäiseltä. Eiköhän tämä juna mennyt jo.

Tai no, mikäs minä olen palstapoliisia leikkimään, jokainen tyylillään jne.
 

Juti

Jäsen
Eipä tainnut Martin eikä liioin Mike Richterkään pelata Suomessa NHL:n työsulun aikoihin. Eiköhän tuo Martin pelaillut silloin vuonna 94 Tsekeissa jotain juniorisarjoja. Ja minkä ihmeen takia pitää löytää pelaajille jotain idoottimaisia kutsumanimiä, ei ne mitään koiria ole.
 

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Elkää kiusakko toista.. minä väännän rautalangasta.

mickey, tässä menet vikaan:

Mike Richter on Rangersin maalivahti

Martin Richter on puolustaja, joka pelasi SaiPassa tsekistä lähdettyään ja joka on pari vuotta yrittänyt saada peliaikaa Rangersin puolustuksesta.
 

Lapa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK, Pelicans, HPK
Viestin lähetti Pioneer
Richter olisi erittäin hyvä perusta ensi kauden puolustukselle. Oikein roolitettuna Martin on näyttänyt olevansa SM-liigan eliittiä ja omaavansa potentiaalia vieläkin korkeammalle. Vaicin vaihtaisin Richteriin välittömästi. Kaarnalta olemme tottuneet saamaan mitä yllättävimpiä uutisia ja Richterin SaiPa-sopimus olisi yllätyksellisyydessään jättiluokkaa. Kolmannen kerran SaiPaan? Ei.. en usko, ikävä kyllä.

Mitä noihin Lapan listaamiin ulkomaalaisvahvistuksiin tulee, niin mielestäni Bes ei kuulu noiden muiden katastrofihankintojen rinnalle. Jeff oli kanadalaisen pelityylin prototyyppi ja jakoi mielipiteitä niin kentällä kuin katsomossakin. Minut Bes vakuutti tarpeellisuudellaan viimeistään silloin, kun jossain SaiPamatsissa joukkueemme pelasi kolmannen erän lopussa kuudella kenttäpelaajalla ja vastustaja heitti omasta päästä kiekon kohti SaiPan tyhjää maalia. Bes polki vietävällä tarmolla perään ja heittäytyi kiekkoa kohti kovalla vauhdilla, saaden kiekon ohjatuksi (muistaakseni) maalin ohi, mutta hintana oli kova törmäys maalitolppaan ja poistuminen ennenaikaisesti pukukopin puolelle. Toinen tällainen joukkueen eteen uhrautuminen tapahtui muistaakseni K-Espoota vastaan, kun SaiPa:n vaihtoaition edessä oli pientä torikokousta ja joku vastustajan peluri päätti napsauttaa Ari Santasta kuuppaan. Bes ei todellakaan sulattanut, kun joukkueen pistenikkaria kaltoin kohdeltiin, vaan hyppäsi siihen väliin ja löylytti tappelun aloittaneen vastustajan tuhat nolla. Joukkuepelaaja suurella sydämellä, vaikkei taitoja nyt niin rutkasti ollutkaan. Kukapa ei muistaisi Besin mailankieputusta ennen jokaista aloitusta? Värikäs peluri, ei todellakaan floppi!

Eksyinpä aiheesta, mutta pyydän ymmärrystä. :)

Olihan Jeff ihan hyvä äijä, erityisesti se muistetaan kun Saipa pelasi Kerhoa vastaan ja Saipa johti yhdellä maalilla, kerho pelasi ilman maalivahtia ja oli kauhea myllytys päällä. Laukauksia sateli joka paikasta, ja yht´äkkiä Bes pääsi yksin läpi, kaikki tuulettelivat jo maalia kunnes Jeff viritti lämärinsä:Plekseihin. Yleisö oli aika hilpeällä tuulella Jeffin tempauksen jälkeen:D

Mickey, lukisit edes otsikon huolella ennen kuin rupeat vittuilemaan.

Jenkkien mielestä Richter on ujo kaveri, jolla on pahoja ongelmia kielen kanssa, joten on parempi että palaa Tsekkeihin ja tulee takaisin ensi kaudella.
 

n0lla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, Espoon Oilers
Bluessissa Jeff Bes pelasi erittäin huonosti ja ainakaan minä en nähnyt miehessä mitään hyvää. Erittäin huono vahvistukseksi. Ei tainnut SaiPassakaan väläytellä taidoillaan :D.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös