Marski-cup, Mikkeli, 7.-8.8.2009

  • 44 185
  • 105

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
En viittinyt uutta ketjua avata, kun epätietoisuus vaivaa..

Siis.. onko Marski-cup tullut tiensä päähän, kun ei ole minkäänlaista tietoa missään tästä vuodesta (ei edes kuulopuheissa). Sen ymmärsin Jukuri-johdon kanssa keskusteluissa, että Jukurit ei ainakaan ole mukana. Tietääkö joku jotain?
 

Jomppa75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Eipä ole mitään mistään päin kuulunut, hiljaista on. Itsekään en mitään turnauksen tiimoilta tiedä, mutta arvelisin, että ei pelata. Harmi homma toisaalta, Marskista on aina kiva ollut kausi aloittaa. Nyt vaan jää kyllä viime tippaan kaikki tiedottaminen, lippukauppa yms, jos vielä turnaus pelattaisiin. Heikolta näyttää.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Marski Cupin sivut ovat sentään pystyssä, toisin kuin esimerkiksi viime vuonna. Hiljaista siellä tosin on. Edellinen päivitys kertoo, että asiaan palataan 6.-8.2010, mikä olisikin hyvä asia - eivät mene tapahtumat päällekkäin Jurassic Rockin kanssa. Niin, ja toivotetaanhan sivuilla hyvää Joulua!

Marski Cupin toiminta on ollut aina vähän niin ja näin, mutta täytyy sanoa että nyt olen turnauksen järjestämistä kohtaan pessimistisempi kuin koskaan aikaisemmin. Onkos muista harjoitusturnauksista vielä tietoa?
 

Pingu

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Jukurit
Tuota olen itsekin miettinyt pitkin kevättä, Marski Cupista kun on tullut ikään kuin jokasyksyinen perinne.
Melko epätodennäköiseltä vaikuttaa, kun ainoa viite jonka tämän vuotiseen olen löytänyt, on erään bändin keikkakalenterin merkintä: "Pe 6.8.2010 Mikkeli, Marski Cup".
Enkä tajunnut orkesterin edustajilta viikonloppuna udella, että tietävätkö asiasta enempää...

Kyllä kai aikaisempina vuosina on joukkueista tiedotettu jo hyvissä ajoin keväällä.
Jos tuo nyt jostain syystä järjestetään, niin harmi jos Jukurit ei ole mukana.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Eikös tämä Marski Cup ole pelattu jo pitkälle toistakymmentä kertaa ja kuinka monessa Jukurit on ollut mukana 2-3 joten eiköhän se pystytä pelamaan ilman heitäkin. Tietenkin paikallinen kiinnostus kasvaa jos oman kylän joukkue on mukana.
Niin eikähän näinä päivinä rakennellea tulevaa kautta liigajoukkueiden harjoituspeli ohjelmia, ja neuvottelut eri turnauksiin käyvät kuumina. Haastetta varmasti tuo se että mahdollisia kiinnostavia joukkueita on vaikea saada. Osahan pelaa sitä pohjoismaista sarjaa ennen kauden alkua ja tällaiset turnaukset jäävät heiltä väliin.

Onhan tässä vielä aikaa, hyvin juhannuksen voi viettää tietämättä ketä paikalla on tai kuka jättää pelaamatta. Mutta odotellaan onko Marski cup vielä mukan turnauskalenterissa kun se ilmoitetaan kesäkuun aikana.
 

suti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit ja Chicago blackhawks
Tänä kesänä Mikkelissä ei järjestetä turnausta. Näillä näkymin Marski-cup tullaan järjestämään Kouvolassa jos siellä on kiinnostusta kyseiseen tapahtumaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös