Marraskuun pelaaja

  • 9 109
  • 86

ranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Die Mannschaft
Yllättävä valita, joskaan ei yhtään hassumpi, vaikkei Niskala suosikkeihini kuulunutkaan. Loistavastihan mies on pelannut. Vilpittömät onnittelut.


Vaikuttavatkohan edelliset valinnat yhtään mitenkään? Eli haetaanko valinnoissa "vaihtelua" ts. vähensikö Pitkämäen valinta mahdollisesti Lehdon ja Bäckströmin (tai toisaalta samasta joukkueesta olleen Murphyn) mahdollisuuksia? Vai haettiinko Pärssisen jäljiltä nimenomaan puolustajaa? Kuukausia on tosin niin monta, ettei tällä luulisi juuri vaikutusta olevan.


Edellinen spekulointi lähti aivan puhtaasta uteliaisuudesta, ei siis minkäänlaisena moitteena valitsijoille.




Ranger
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Eiköhän ne vaikuta, varsinkin tuo että samasta joukkueesta.

Ehkä Murphyn tapauksessa vaikuttaa myös Helminen. Niskalalla ei tuollaista järjestelijää ole, vaikka kuinka haluaisimme.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hyvä Janne

Kieltämättä Niken valinta oli pikkuinen yllätys, mutta tottakai kelpaa minulle paremmin kuin hyvin.

Aiemmin kyseisen tittelin Lukosta ovat saaneet järjestyksessä Mika Alatalo (oli muuten kaikkien aikojen ensimmäinen tämän palkinnon saanut, syyskuussa 1993), Boris Rousson, Juha Riihijärvi (?), Tom Draper ja Petri Vehanen. Rousson taidettiin valita jopa kahdestikin kaudella 1994-95, en tosin ole varma tästä.
 
no niin,minusta niskala oli loistava valinta marraskuun pelaajaksi syyllä että mukavat pisteet ja puolustuspeli toimii myös niskalalla suht koht mukavasti verrattuna esim.cory murphyyn joka ei mielestäni ole ihan yhtä hyvä siinä kuin niskala.mutta yhtä hyvin se olisi voinut olla viuhkola tai stathos!onnittelut nikkelle!!
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Viestin lähetti psychodad
Ehkä Murphyn tapauksessa vaikuttaa myös Helminen. Niskalalla ei tuollaista järjestelijää ole, vaikka kuinka haluaisimme.

En tiedä kuinka paljon vaikuttaa sekin, että vaikka Murphy onkin loistava kiekollisena, niin maalikoosteissa mies löytyy melkoisen usein myös omissa kolahtaessa kentältä, ja se kultainen kypärä kun näkyy vähän liiankin räikeästi välillä. Tähän väliin täytyy kyllä todeta että Murphyn +/--lukemasta ei ole käsitystä enkä viitsi tarkastaakaan, voihan se toki olla hyväkin.

Niskalahan saattaa tietysti hypätä aina sopivasti vaihtoon omiin mennessä (hymiö), mutta kyllähän +7 on hyvä saldo, vielä kun muistetaan että tehotkin ovat hyvät, niin hyväksyn tämän valinnan.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kun Rautakorpea haastateltiin heti Lukon valmentajaksi tulon jälkeen (ennen kuin hän oli edes tavannut joukkuetta), hän mainitsi erityisesti kaksi pelaajaa: Janne Niskalan ja Markku Tähtisen.

Rautakorven "kannustuksella" Niskala oli SM-liigan marraskuun pelaaja ja Tähtinen siirtyi käyttämään Lukon kultakypärää. Olen tyytyväinen uuteen valmentajaamme.
 
Janne Niskala! Itse en ennen eilistä edes tiennyt, että liigassa pelaa tuollainenkin kaveri. Sen siitä saa, kun seuraa vain yhden joukkueen tekemisiä ja niitäkin vain toisella silmällä. Vaikuttaa ainakin pisteiden valossa pätevältä puolustajalta, vaikka olisihan tuo Lehdon Mikakin vastaavan kunniamaininnan ansainnut. Ehkä sitten ensi kuussa?
 

Pireus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Canadiens, Suomen maajoukkue. Sympatiaa Jy
Hmm... Eikös noista Niskalan pisteistä aika moni tullu yhdessä ottelussa kärppiä vastaan...

Mitenhän tätä Niskalan valintaa on perusteltu?

Vähän jäi kakka maku tästä valinnasta mutta minkäs teet. (Ei sillä etteikö Niskala ois ollu paljon esillä positiivisessa mielessä)
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Sehän riittää kun onnistuu tv-pelissä kuun loppupuolella.

Onneksi olkoon vaan Niskalalle vaikka väärä mies palkinnon saajaksi onkin.
 

bluefox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Perusteita

On vaikeaa tehdä valinta kuukauden parhaasta pelaajasta.
Pelaajien menestys on lähes aina suoraan verrannollinen joukkueen menestykseen.

Niskala on oiva valinta näin sinikeltaisten lasien takaa katsottuna. Tosin Murphy,Stathos,Lehto ja Viuhkola olisivat olleet aivan yhtä hyviä valintoja.

Linkki joka kertoo ketä vakuuttaa äijänsuolla
http://www.sm-liiga.fi/fppelaajat.asp
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös