Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki heavy on saanut viikon pelikiellon, sillä hän ei Yleisradion ketjussa pysynyt aiheessa, vaan keskittyi henkilökohtaisuuksiin asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Markus Kankaanperä HIFK:hon

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Kyynikko, 09.05.2008 klo 15.55.

 1. Kyynikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK / HJK + Porin Ässien sympatiakannattaja
  Hyvä Tomppa! Iso kyykytys Ilmalan suuntaan. Saa nähdä mikä on Hjalliksen vastaisku!?

  http://www.hifk.fi/
   
 2. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Kankaanperä HIFK:hon, tuli tiedote. Eikö pitänyt olla Jokereiden mies?
   
 3. Caine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Hawks, Caps, Pens, Sharks
  Hyvä homma! Tervetuloa Kankaanperä. Kova pakki. Tätä on toivottu.
   
 4. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Onneksi olkoon!

  Hieno hankinta, jonka myötä HIFK:n fyysisyys moninkertastui. Kanki varmasti tuo automaagisesti satoja lisäkatsojia otteluihin ensi kaudella, ainakin minä aion tulla nauttimaan äijämäisistä otteistaan.

  Ainoa mikä ihmetyttää on HIFK-organiaation fiksaatio näihin Jokeritaustaisiin pelaajiin.

  Kanki on äijä!
   
 5. ultrar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Arsenal
  Hyvä hankinta, on kotimainen ja riittävän kokoinen, osaa kaiken lisäksi myös pelata hyökkäyssuuntaan kohtuullisesti. Nyt siihen Haakana tai Vallin, miksei kumpikin ja sitten se ulkomaanapu, niin puolustus on kunnossa. Vielä hyökkäykseen se yksi maalintekijä, niin kelpaa lähteä kauteen. Yksi ulkolaispaikka jätetään vähintään avoimeksi, sillä myös kauden jatkuessa jouduttaneen joukkuetta vahvistamaan. Hyvä Tomppa, ei huteja tähän mennessä ja jo se on jotain HIFK:n organisaatiolta.
   
 6. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Loistava uutinen, hieman tällaista hajua alkoi ilmassa jo tuoksuakin. Kerrankin näin päin. Eihän tämä nyt varsinainen kyykytys ollut, mutta pikkaisen saavat Ilmalan pojat niiata kuitenkin.

  Saatiin juuri sellainen pakki kuin tarvittiinkin. Kotimainen fyysinen yleispakki. Toki puolustuksemme tarvitsee edelleen vahvistusta, mutta tässä oli varsin mukava askel hyvään.

  Kylläpä onkin kiva sammuttaa läppäri, ja lähteä viikonlopun viettoon auringon paistaessa.
   
 7. Dennis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hieno uutinen tosiaankin. Tämänhetkisillä pakkimarkkinoilla ei kovin paljon parempia kotimaisia nimiä liiku, jotka olisivat kotoliigaamme realistisia. Kankaanperä on lisäksi yksi niistä pelaajista, joiden kohdalla edes vahva narritausta ei harmita. Esim. Tomek Valtonen on toinen vastaava pelaaja, joka on aina tervetullut vahvistamaan minun HIFKtani.
   
 8. scholl Jäsen

  Nyt piti huhut paikkansa. Hyvä näin. Harmi, ettei yhtään ulkkaria julkaistu samalla.
   
 9. Buddha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
  Lainaus:
  Mielummin kuitenkin näinpäin. Kotoisilla täytetään ensin ja ulkkarit saavatkin sitten _vahvistuksia_ eikä täytemiehiä. Hyvä vaan, että nuo 3 paikkaa on vieläkin täyttämättä. Loistava hankinta näillä kuivilla markkinoilla, kiitos Nybondas!
   
 10. yki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Penguins
  Tomppa kyykytti Virmasti todella pahasti. Virmanen hankkii Tobiaksia, Hirsoja ja Nielikäisiä kun taas Tomppa nappaa Kankaanperän. Vituttaa, kyllä.

  Onnittelut. Kankaanperä on loistava puolustaja.
   
 11. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Todella loistava uutinen! Kankaanperän pelatessa Jokereissa inhosin miestä yli kaiken juuri hänen vittumaisen pelitapansa takia. Tämän tyylinen pelaaja on omassa joukkueessa varmasti yksi suosikeista. Ainoa miinus tässä signauksessa on Jokeri-tausta, mutta tätä vähän tasapainottaa järkyttävän suuri mielihyvän tunne narrien kyykytyksestä.

  EDIT: Hymyilyttää:)
   
  Viimeksi muokattu: 09.05.2008 klo 16.17
 12. Brad Jäsen

  Virmasella oli jo ainakin "suullinen" sopimus Kankaanperän kanssa, mutta Hifk sitten kai tarjosi enemmän ja isompaa roolia joukkueessa. Onnittelut.

  Mielenkiintoiset paikalliset tiedossa!
   
 13. tompo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Noni!

  Tästä on hyvä lähteä. Vielä tarvittaisiin jotain lisää. Tomppa hoitaa.

  Mites muuten, onko tämä mies oikeasti Narri-kaveri vai alunperin tuolta Jypin suunnilta.
   
 14. yyz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
  Onnittelut

  Loistohankinta. Paikallismatsit muuttuivat heti monta astetta mielenkiintoisemmaksi!

  Olisi TODELLAKIN kelvannut meillekin.

  Miten vastaa Masa?
   
 15. Mängimies Jäsen

  Todella hyvä ja ennen kaikkea järkevä hankinta IFK:lta. Jokainen menestyvä joukkue tarvitsee yhden markuskankaanperän. Luulin kyllä tämän palstan juttujen perusteella, että siirtyy takaisin Jokereihin, mutta eipä näköjään. Olisi varmaan sinnekin suunnalle mahtunut.
   
 16. tompo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Eikös Masa vastannut jo Nielikäisellä?
   
 17. Hande75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, LFC, RoPS, NYG, Suomi, Argentiina, ANA
  No voi pahus. Saitte tosiaan loistavan kovan puolustavan puolustajan. Onnea vaan. Joo saa nähdä minkälaisen vastaanoton Markus saa Ilmalassa, onhan hän ollut yksi suurimmista suosikeista jokerifanien keskuudessa viime vuosina.

  Mutta toivottavasti Masa ja kumppanit hankkivat vielä kovemman...
   
 18. Mietsuslav Jäsen

  No kyllä vituttaa. Melkein sama kun Tomek menisi IFK:hon.

  Onnittelut, erittäin asiallisen pakin saitte. Pelitaidoiltaan EHT-tasoa ja myllyt tietysti päälle. Pasi vs. Kanki ei tarvitse miettiä kumman voittoa toivon.
   
 19. Buddha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
  Lainaus:
  Tämä, jos mikä on uutta ja otan sen mielelläni vastaan. Nyt Tamppura on kyykyttänyt meitä viemällä Korhosen, Narrit mielipuolen ja me taas Kankaanperä, joten suunta on kerrankin oikea!
   
 20. Buccaneer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
  Hyvä Tomppa! Erinomainen hankinta kolmospariin!

  HIFK-pakisto nyt:

  Heikkinen - X
  H.Pikkarainen - X
  Kankaanperä -X/Holmberg
  + loput junnut ja jämät
   
 21. yyz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Team Korak, Tapanilan Erä
  Lainaus:

  Ei, ei kyllä meidän Masa vielä jollain nokittaa, vaikka ihan vaan vittuillakseen...

  Vakavammin; olisi oikeasti mielenkiintoista tietää, miksi meni näin päin. En usko, että mistään rahasta oli kysymys. Veikkaisin, että Hodo oli katsonut Jokerien rosteria ja tullut siihen johtopäätökseen, että Nordiksella oli luvassa huomattavasti enemmän vastuuta ja peliaikaa.

  Oli miten oli, yksi kovimmista siirroista kuitenkin.
   
 22. Dennis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Jypin juniori ja siellä nousi myös liigaan. Kuitenkin on viiden(?) Ilmalassa pelatun kauden myötä profiloitunut aika vahvasti "Jokereiden mieheksi". Sekin tässä uutisessa erityisesti ilahduttaa, että teki suoraan kahden vuoden diilin.
   
 23. Buddha Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyhjäntoimittajan sijaisnäyttelijä Nybondas.
  Lainaus:
  Tässä onkin sitten hauska yhtälö. Hauskaa olisi, kun näkisi Flintstonen kannustavan Kankea, kun jäällä olisi käynnissä paini The Pasin ja Kangen kesken, vai alkaako Flintti ja muut eteläpäätyläiset kannattamaan The Pasia...? Flintti?
   
 24. kamik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tässäpä tiivistetysi omakin mielipiteeni. Puolustus suorastaan huusi Kankaanperän tyylistä pelaajaa, joten todella tyytyväinen pitää hankintaan olla. Ammattilaissarjassa ei nähdäkseni ole merkitystä, missä jengissä pelaaja on aiemmin pelannut, vaikka jotkut siirrot vituttavat toisia enemmän. Tämä "kaappaus" vituttaa varmaan enemmän Ilmalan faneja. Tervetuloa Kankaanperälle. Tärkeä palanen uutta puolustusta, ja olisi varmaan kelvannut mille tahansa liigajoukkueelle.
   
 25. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Hyvä homma, että saatiin Kankaanperä meille. Nybondas jatkaa laadukkaita hankintojaan. Eiköhän se ulkkaripakki tiedoteta, kun niiden kausi on ohi.