Boxer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Team Sport
Sportille on annettu noin 5000€ kausikorttina ja oluet ja makkarat päälle liiga-aikana, mestisaka en viitsinyt huomioida. Olisko jo aika saada vastinetta rahoille.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Tämä. Ihanasti kustaan kausikorttilaisten ja lippunsa tiskiltä tuleviin otteluihin ostavien silmille.
Jengiähän on vahvistettu siitä, mitä se oli ennen kauden alkua, kun kausarit on hankittu.

Jos ja kun lähdetään myymään pelaajia niin tuo kommenttisi olisi mielestäni paikallaan.

Urheilussa on vaikea antaa menestystakuuta.
 
Ei voi muuta sanoo ku hattuu nostaa.

BkkEtäFäni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jengiähän on vahvistettu siitä, mitä se oli ennen kauden alkua, kun kausarit on hankittu.

Jos ja kun lähdetään myymään pelaajia niin tuo kommenttisi olisi mielestäni paikallaan.

Urheilussa on vaikea antaa menestystakuuta.
Ihan hyvä pointti, on vahvistettu joukkuetta eli ainakin yritetty reagoida. Mutta jos tän viikon saldo sattuu olemaan 0p niin mihin "näillä mennään"-linja riittää? Varmaan aika monen korvaan kuulostaa siltä, että pyyhe on heitetty kehään ihan ylimmälläkin taholla?
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport
Sellaiset 80-90 pistettä täytyisi kerätä sääleihin pääsyyn. Kiire tulee..

Jämsä on kuulemma kommentoinut päivän bladetissa näitä nettikirjoitteluja. Kehoittaa menemään keskustelemaan suoraan hänen kanssaan sen sijaan, että heittelee tikareita netissä *hymiö* Tietäänkö joku mitä muuta on sanonut haastattelussa?

Olen minä vuosia sitten Jämsän kanssa keskustellut menneistä ja tulevista, ja saattaa jopa tietää todellisen henkilöllisyyteni. Ei tässä ole tarvetta nimettömänä pysytellä tuskin kenelläkään. Eri asia hyödyttääkö niistä keskutella tämän enempää kuin mitä täällä on kirjoitellut. Mielipiteet ja konkreettiset ratkaisut ovat asia erikseen. En ole milloinkaan esimerkiksi väittänyt, että itse pärjäisin yhtään sen paremmin. Mielipiteitä toki löytyy, kun Sportin menestys ja liigakelpoisuus ovat tärkeitä asioita.

Kyllähän tuosta valmentajanvaihtokierteestä pitäisi päästä eroon. Mutta tuskaista on nyt Maukankin työ. Jotain ulkopuolista apua tuo minun mielestä nyt tarvii, että pääkoppa pelaajilla ja Maukalla taas tasoittuu. Pelissä oli vielä syyskuussa hyviä elementtejä ja kiekollista rohkeutta löytyi. Sitten tapahtui jotain.. Puolustus- ja maalivahtipelin ongelmat nyt eivät tulleet yllätyksenä, vaikka niitä pyrittiin aliarvioimaan vähän siellä täällä jopa asinatuntijoiden itsensä toimesta.
 
Kun järki loppuu, alkaa taide.
(1)
  • Tykkää
Reactions: teba

Hiilikuitu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, HIFK
60+15=75 peliä. 81+12=93 pistettä. 1,24/peli on keskiarvo.
Vertailun vuoksi niin Valtosen keskiarvo: 4 kautta 240 peliä. 60+83+69+58=270. Keskiarvo 1,125/peli
Jos mukaan laskee myös narreissa käärityt pisteet (26 peliä ja 43 pistettä) keskiarvo on 1,176/peli
Eli maukan myötä eteenpäin on siis menty ;)
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights
Jämsän haastattelu vähän tuollainen kielletään ongelmat tyyppinen. Kaikki kuulemma ammattilaisia organisaatiossa ja mitään saunakerhosysteemiä ei ole. Valmennus ja pelaajat on hyviä ja ei tarvitse muuttaa mitään. Kunhan vaan odotellaan, että kurssi kääntyy jollain ihmeellä. Toivoi myöskin, että ei netissä kirjoiteltaisi niin pahoja kommentteja, vaan hallilla kasvotusten tulisi fanit puhumaan.

Se on hyvä, että jollain riittää uskoa, mutta ei sitten kannata itkeä ensikaudella, kun uusitussa hallissa pelataan tyhjille katsomoille. Fanien tehtävä on toki olla joukkueen tukena vaikeinakin aikoina, mutta jos ei 5 vuoteen tule yhtään hyvää hetkeä, niin ihan oikeutettua valittaa ja protestoida ja vaatia muutoksia.
 

Sergei#91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Detroit Red Wings, Hermes
Tuo liirumlaarum on ihan ymmärrettävää, hänhän on suurin syypää siihen miksei koko valmennusta ei ole potkittu pellolle. Täälä netissä on ihan hyviä joskin kriittisiä mielipiteitä. Jämsä kieltää nekin (hymiö) Tosiasia on että eteenpäin ei ole menty yhtään, oksettavaa maksavan asiakkaan kusetusta tuo puuhastelu on.
Jotain tarttis tehä, mitä, sitä en osaa tarkemmin sanoa kuin, valmennus heti pihalle, Jämsä voisi kans miettiä omaa roolia.
 
̶A̶r̶i̶-̶P̶e̶k̶k̶a̶ ̶P̶a̶j̶u̶l̶u̶o̶m̶a̶ ̶u̶l̶o̶s̶ Sami Tervonen ulos, ̶T̶a̶p̶i̶o̶ ̶K̶o̶t̶o̶l̶a̶ ̶u̶l̶o̶s̶.
Jos Vaasan Sport on ammattilaisorganisaatio, joka haluaa mennä eteenpäin ja joskus pärjätäkin, niin Markus Jämsä tulee vapauttaa.

Ere ei Valtosen keissistä oppinut, vaan teki saman tempun uudelleen.

Olkoon kyse kaveruudesta taikka siitä, että hän kuvitteli Pajuluomasta kuoriutuvan Vaasassa Mourinho, virhe on anteeksiantamaton.

Kenkää.
 

Golffari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Joku kirjotteli jossain, että Kurten olisi jättämässä tehtävät tämän kauden jälkeen. Jos näin niin varmasti kannattaa miettiä vähän suuremmin missä ollaan menty vikaan.
Ammattilaisia pitää saada tuonne toimistolle, Jämsä antanut näyttöjä useamman vuoden ja vajaaksi jää joka vuosi. Ei riitä ei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy