Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, LFC, RoPS, NYG, FIN, ARG, ANA, Bulls
Markus Hännikäinen on pelannut liigaa tällä kaudella muutaman pelin ja on vakuuttanut minut asenteellaan. Puutteita nuorella pojalla on tietenkin vielä aika paljon, mutta tsemppi korvaa paljon. Luistelee, karvaa eikä anna hetkenkään rauhaa puolustajille. Toivottavasti lunastaa pelipaikan pysyvästi, jossain vaiheessa edustuksessa. Tulee mieleen Antti Törmänen, pelaahan hän myös samalla numerolla.

Hännikäisen tiedot Jokerit.com mukaan ovat tässä . Onko hän Alien, kun syntymäpaikka on Tuntematon?
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kovat pistemäärät A-junioreissa (melkein piste per peli) ja ansaittu nousu liigamiehistöön paikkaamaan loukkaantuneita. Energinen ja luisteluvoimainen laituri jolla myös kiekollista taitoa löytyy. Ei ehkä ihan (en ole kuin kaksi peliä nähnyt) NHL-tason lupaus, mutta selkeästi 1. tai 2. ketjun kamaa Suomessa tulevaisuudessa, joka voi tietysti poikia ihan minne vain.

Toivon ensi kaudella näkeväni niin hänet, Teräväisen ja Lindellin suuressa vastuussa! Ainiin, Ruuttukin unohtu... mistä näitä hyviä junnuja oikeen tulee?
 
"My goal? There is only one goal." - Jonathan Toews
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Markus Hännikäinen - Köyhän Miehen Törmänen

Ketjun avaaminen kävi mielessä jo viimekaudella, mutta tuolloin Hännikäinen ei saanut osakseen juurikaan huomiota, vaikka 15 ottelua Jokeripaidassa pelasikin. A-junioreissa viimekausi sujui todella hyvin, etenkin kevään ratkaisupeleissä.

Pelaajana Hännikäinen on uskomaton tsemppari ja taistelija, joten muitakin yhtäläisyyksiä idoliinsa löytyy, kuin pelinumero. Huomautettakoon vielä, että kaiken sen tsemppaamisen ja taisteluasenteen, loistavan karvaamisen ja taklaustekniikan lisäksi Hännikäiseltä löytyy myös yllättävän hyvät, lähes Filppulamaiset kädet. Kiekottomana miehenä tsempparin perikuva, mutta kiekollisiakin avuja löytyy. Etenkin kiekollisella puolella kehitystä tullaan varmasti vielä näkemään ja Markuksella on kaikki edellytykset nousta ylempiin ketjuihin.

Kyseessä siis todella potentiaalinen pelaaja, jonka asenteesta saamme toivottavasti nauttia vielä pitkään!

Markus Hännikäinen #15; olkaa hyvä!

Ylläolevasta linkistä Hännikäisen Eliteprospects pelaajakortti ja tarkat tilastot.
 
Viimeksi muokattu:
VÄLIKAUSI!

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Hieno mies, jolla takuuvarmasti tulevaisuus on muualla, kuin mestiksessä. Tänään Tepsiä vastaan yksi parhaita Jokereista, jos multa kysytään, niin Paras.
 
"Mutta eihän itse peli ollut sen parempaa kuin Liigassa, ainakaan minun mielestäni.Taklaukset puuttuivat." Vesa Puttonen HS 5.8.2015

Sambody

Jäsen
Semmonen pikku yksityiskohta pitää kertoa, että tässä on pelaaja, joka osaa tehdä melko lähtemättömän ensi vaikutelman. Ensimmäiset muistikuvat ovat viime kauden Ducks pelistä missä ei Hännikäiselle riittänyt raaka työnteko vaan piti vielä Areenan iloksi tarjota kuppi kevalia Ducksin pakille tyylipuhtaalla jalkakynällä. Kuva piirtynyt varsin selvänä mieleen, kun ihmettelin että mikäs se tälläinen veijari on joka ei paljoa kuvia kumartele.
 
‎"A morning of awkwardness is far better than a night of loneliness."
-Hank Moody-

Remontoire

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Hyvä ketjunavaus, koska tämänpäiväisen TPS-pelin perusteella Hännikäinen oman ketjunsa todellakin ansaitsee. Olenkin alkukauden odotellut, milloin #15 saa peliaikaa ylhäällä. Nyt sitä on parin ottelun verran tullut, ja hyvin on mies vastuun kantanut. Pelaa järkevästi ja Markuksella on jokin kummallinen taito erottua positiivisesti kentällä. Jo viime kaudella muistan, miten Hännikäinen pari kertaa hämmästytti kypsyydellään ja aina silloin tällöin irtoavalla poikkeuksellisella yksilösuorituksella. Erityisesti kiinnittyy huomio siihen, miten liike tuntuu riittävän ja tyhmiä jäähyjä ei roolista huolimatta juuri ole tullut.

Hännikäinen on ehdottomasti niitä kavereita, joiden kortti pitäisi katsoa loppuun asti - vähän vastuuta ylemmissä ketjuissa, sellaisena tomekvaltosmaisena power-laiturina kärkiketjussa. Kun kerran niitä käsiäkin näyttäisi jonkin verran löytyvän.

Sopimus näyttäisi olevan katkolla keväällä, tämäniltaisen perusteella ehdottomasti jatkoa, vaikka 1+1 -mallilla. Siitäkin huolimatta, että meillä on tällä hetkellä todella hyvä tilanne noiden alempien ketjujen laitureiden suhteen.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, LFC, RoPS, NYG, FIN, ARG, ANA, Bulls
Päivitetään avausviestiä sen verran, että Hännikäinen on syntynyt Helsingissä.

Tänään oli semmoinen ottelu Hännikäiseltä(kin), että oksat pois. Junioreissa tulee enemmän ja enemmän hyviä, tosi miehiä edustukseen. Hännikäinen ei antanut Pelicans ja TPS -peleissä missään vaiheessa periksi, eli asenne on kunnossa!
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Hieno taistelu tänään ja vei kaikki kaksinkamppailut. Yhtä hyvin voidaan ristiä Hännikäinen Sape Saarikoskeksi. Taistelijoita vailla vertaa, kuten Stögökin!
 
Pentti Lindegren: Tomek, halli rakastaa sinua, mitä annat takaisin? Valtonen: Rakkautta!! (Mestaruusjuhlat 02)

basswood

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ulosantikin on hyvä kuten tästä haastattelusta voi todeta. Ottaa kantaa, analysoi kypsästi eikä jauha ihan pelkkiä itsestäänselvyyksiä (pl. Ruudun aiheuttama hässäkkä ;).

linkki vie youtubeen Hännikäisen haatatteluun TPS-pelin jälkeen
 

Ice raven

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&Liverpool
Yritteliäisyys on kyllä pistänyt silmään. Törmäseen ei saa verrata ennen kuin jäbä on lämänny tyhjään maaliin kahdesta metristä täysiä vastustajan otettua maalivahdin pois...
 
Suicidal Tendencies - You Can't Bring Me Down

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Pakko tulla kehumaan "Hänniksen" otteita, nyt kaksi peliä livenä nähtynä. Kaveri on aivan huikea taistelija kulmissa, pystyy pitämään kiekkoa hyvin, koska on vahva jässikä, erittäin hyvä suojamaan kiekkoa. Todella väkevä ja yritteliäs kaveri. Ihan hyviä kiekollisia ratkaisuja.

Pakkoa kehua tässä yhteydessä myös J-P Heleniusta, vaikka ei tähän ketjuun kuulukaan. JP sentterinä toteutttaa varsin hyvin meidän kiekollista ilmettä ei hätiköi paineen alla omassa päädyssäkään. Todella hyvät pelit on vetänyt myös J-P Helenius.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders
Lakusta ei voi olla pitämättä. Laku korvaa puutteet kiekollisessa pelissä huikealla peräänantamattomuudellaan. Fyysisyydeltään on selvästi valmiimpi liigaan kuin esim. Muse tai Jere Karjalainen.

En nyt Stököön lähtis vertauksia hakemaan, mutta kyllä Lakussa on ainesta ihan liigajyräksi kakkos-kolmosketjuissa.
 
"Jokerit jätti minut. Seura joka unohti ihanteensa ja historiansa ryhtyessään venäläisten maksulliseksi rattopojaksi, on lopulta vain muovinen kuori alkuperäisestä."

- Cobol 29.3.2018

Pllnen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Penguins, #3 Määttä, #86 Teuvo Teräväinen
Lakusta ei voi olla pitämättä. Laku korvaa puutteet kiekollisessa pelissä huikealla peräänantamattomuudellaan. Fyysisyydeltään on selvästi valmiimpi liigaan kuin esim. Muse tai Jere Karjalainen.

En nyt Stököön lähtis vertauksia hakemaan, mutta kyllä Lakussa on ainesta ihan liigajyräksi kakkos-kolmosketjuissa.
(Boldaus oma) En nyt sanois, että hännikäinen ihan kädetönkään on. Eilen pisti muutaman hienot kikat ja syötöt napsahteli lapaa. Siinä ku ois ollu, joku Moseksen kaltainen maalintekijä niin ois eilen ainakin 0+1 tullu. Hyvin se suojaa ja karvaa kiekkoa toki, mutta kyllä hännikäisellä on mahkuja 2 kentän pelaajaksikin tulevaisuudessa.

Edit. Viimekauden tilastot a-junnuissa 16 peliä, 13pistettä (6+7) +2 ja poffit 12 peliä, 10pistettä (5+5) -1. Kyllähän se pisteitäkin osaa tehä. MJ U20 15peliä, 7 pistettä(4+3) (<-- eht höntsäpelit)
 
Viimeksi muokattu:
"− Karri (Kivi) tuli sanomaan, että ruotsalaisilla on kakut ja muut jo valmiina. Meidän tehtävämme oli pilata se ja mehän pilasimme sen." - Teräväinen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
En nyt sanois, että hännikäinen ihan kädetönkään on
Samaa mieltä täällä! Viimekaudella Teukan viilettäessä liigassa ja monien muiden mennessä KiVassa, Hännikäinen oli A-junnujen ykkös kiekollinen hyökkääjä. Piti kiekkoa todella vaivattoman näköisesti ja rauhallisesti!
 
VÄLIKAUSI!
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Pakko nostaa ketju ylös

Markus Hännikäinen; voi että silmä lepää kun tämä kaveri on kentällä. Luisteluasento on hyvin omalaatuinen, mutta kaikesta näkee, että tämä kaveri jättää aina 110% jäälle.

Ekassa jullipelissä tuli muutama hyvä onnistuminen esimerkiksi alivoimalla ja vastuu kasvoi jo ekassa pelissä kohti loppua. Toisessa matsissa 13. hyökkääjänä, mutta pääsi rotaation myötä pelaamaan paljon ja monessa ketjussa. Tuntui, että Laku teki jokaisesta ketjusta vaarallisemman ja tästä osoituksena muutama syöttöpiste. Hännikäinen sulatti meikäläisen sydämmen jo ensimmäisessä liigapelissään ja toivottavasti jatkaa eillisen kaltaisia otteita sulattaen koko muun jenginkin sydämmet. Huikea pelimies; kaikki ainekset tulla esim. Tomi Mäen manttelinperijäksi ja fanien lemmikiksi Masa Lambergin tavoin!
 
VÄLIKAUSI!

Outsider

Jäsen
Hienosti täytti Hännikäinen tänään paikkansa! Kolme hankittua jäähyä joista kaksi alivoimalla. Kärki on kapea, mutta näillä esityksillä valmennus saa ainakin yhden palan lisää vahvaan duunariosastoon. Asennetta pitää löytyä ja sitähän löytyy.
 

Zero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
Hyvä oli Hännikäinen tänään, varmaan paikallispelin kelpo suoritus nostaa itseluottamusta ja treeni-intoa, ja eikun lisää vastuuta vaan.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuosimallia 1983
Hännikäinen

pelasi todella hyvä matsin . Vahvaa tekemistä hyvällä itseluottamuksella.
 
Tony Arima ,Timo Nummelinille -80 luvun alussa "Kuse viuluun Numppa".

Wildcard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mä on tästä kaverista digannut heti ensimmäisestä vaihdosta alkaen edarissa. Tämä asenne kun on kaikilla, niin meillä ei oo mitään hätää. Kiitos Hännis !
 

nepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eilistä matsia en päässyt näkemään, mutta tiedän Hännikäisen avut. Hännikäinen antaa aina 100% jäälle ja tämä on harvinaista nyky-Jokereissa. Sen verran mitä viime pelejä olen nähnyt, niin AV pelaaminen ollut aika surkeaa. Toivottavasti valmennus ymmärtää nyt antaa Hännikäiselle paikan vakituisissa AV-ketjuissa. Hieno mies kaiken kaikkiaan. Tyyli on vähän omintakeinen mutta asenne ja into on ehkä sarjan kovimmasta päästä!
 

faro

Jäsen
Joo ei voi muuta sanoa kuin että Hännikäinen pelasi eilen aivan loistavan pelin. Kiekon kanssa pelkkiä hyviä ratkaisuja ja pelasi itselleen pari kertaa hyvän laukaisupaikan haastoillaan+hankki kolme jäähyä vastustajalle. Ansaitsee pelipaikan jatkossa!
 

Urheilija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aivan loistava peli eilen Hännikäiseltä. Kolme puhtaasti omalla suorituksella hankittua jäähyä vastustajalle. Tunnollista raastamista, blokkaamista ja vahvaa kiekon suojausta vaihdosta toiseen. Jotain kertoo myös se, että kundi laitettiin jäälle loppuun pelaamaan 6-3 alivoimaa. Erinomainen matsi jälleen kerran!
 

Gemondo

Jäsen
Pakko lausua muutama sananen Hännikäisestä.
Viime kauden jälkeen toivoin Hännikäisen lähtevän johonkin muuhun seuraan koohottamaan ja tsemppaamaan, pidin kaveria täytenä turhakkeena joka vain ja ainoastaan hyörii ja pyörii kentällä ketjun täytteenä (jota hän kyllä olikin) saamatta mitään aikaiseksi, mitään erikoisosaamistakaan en tällä pelaajalla huomannut olevan joten en löytynyt mitään käyttöä omissa papereissani Hännikäiselle.

No, tällä kaudella on jo muutamassa ottelussa osoittanut ansaitsevansa pelipaikan edustuksesta, joten onneksi pelaa meillä edelleen.
Tosin aivan en allekirjoita edelleenkään Hännikäisen "kaikki tekeminen oli peliä edistävää" väitteitä. Taitotaso sekä ratkaisukyky ovat edelleen melko heikkoja tähän liigaan mutta paikkaa puutteitaan ainakin tällähetkellä omilla vahvuuksillaan sen verran tehokkaasti että sen pitäisi myöskin riittää nykyjoukkueessa säännölliseen peli-aikaan edustuksessa.

Mutta, myös sitä tulosta pitäisi alkamaan pikkuhiljaa tulemaan, Liigassa 36 ottelua takana tehoin 0+1.
Ansaitsee kuitenkin ehdottomasti näillä näytöillä lisää pelejä Jokereissa.
 
Kuukauden kunnianosoitus
Kari Hotakainen

Jonbax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jumalauta tää jätkä oli ihan härkä eilen. Kovaa duunia, joka kyllä pisti silmään. Huomasitteko muuten, että lopun 5-3 -alivoimailla oli kentällä Väänäsen ja Dehnerin lisäksi nimenomaan Hännikäinen. Taistelee kyllä Lambergin kanssa laiturin paikasta alimpiin ketjuihin.
 

-STR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
. Taistelee kyllä Lambergin kanssa laiturin paikasta alimpiin ketjuihin.
Eilisen perusteella, antaisin edun Hännikäiselle. 3-hankittua jäähyä yhteen peliin, on jäätävä suoritus .Ainoastaan huono ylivoima ei realisoinut Maken työtä.

Muutenkin pelaaminen oli varman oloista, vaikka ei varmasti ollut helpoin paikka tulla kokoonpanoon viikon ainoassa pelissä ja vielä stadin paikallisessa.
Loukkaantumisia tai ei, niin seuraavan pelin rosterissa täytyy lukea Hännikäinen.
 
-Voittajat ei selitä, eikä selittäjät voita!-
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy