Marko Mäkinen!!!

  • 1 932
  • 30

Raimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Joo kyllä Mäkinen on tärkee mies Tapparalle! Mako ärsyttää, taklaa ja tekee kaikkensa joukkueen eteen. Mäkinen ei ole myöskään mikään puukäsi vaan osaa pitää kiekkoa ihan hyvin ja ampua lujaa. Mun mielestä Mäkinen vois välillä vastata paremmin haasteisiin eikä aina lähteä häntä koipien välissä pois jos vastassa on joku saman kokoinen kaveri kuin Mako. Mm. paikallis- peleissä Matt Smith olisi ollut aina halukas tappelemaan Mäkistä vastaan, mutta Mako ei ottanut haastetta koskaan vastaan!
Muuten ihan asiallinen pelaaja, joka olisi mukava nähdä myös joskus maajoukkueessa.
 
Suosikkijoukkue
Ykkönen on Jokerit HCja FC Liverpool, hyvänä kak
Marko Mäkinen

on paljon melua tyhjästä. Mitä se on tehnyt tai saanut aikaiseksi??? Ei mitään. Se siitä sekunda Tikkasesta.

TPS.n ylijäämästä Tapparan pojaksi
 

belenos

Jäsen
Suosikkijoukkue
RAUMAN LUKKO
lehtiä seuraamalla vois saada jopa sen käsityksen että Mäkinen on tapparan paras pelaaja. Mäkinen sitä mäkinen tätä...
Miten joku 4 ketjun työmyyrä voi saada noinpaljon julkisuutta?
 

Totti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Narrit, ASR
Mäkinen on paljon puhetta tyhjästä. Sattuipa nyt puhumaan jotain kauhean ärsyttävää TPS:n Joosepille, josta tämä suuttui ja keihästi vähän Markoa. Kumma juttu että kokeneella jätkällä palo hermot noin pahasti mutta miksi Mäkisestä piti tehdä sankari.
Jätkä paistattelee lehtien sivuilla päivästä toiseen pelistä huolimatta ja aina jaksetaan ylistää hänen taitojansa. Siis mitä taitoja. Ei voinu olla nauramatta kun luki lehdestä ekan finaalin jälkeen, kuinka Mäkinen antoi yhdenkin kerran "naamapesun" Tom Koivistolle. Lehden mukaan se ei tunnu kivalle. Hui kuinka pelottaa. Laskin alleni silloinkin kun Mäkinen kovana poikana huuteli kovan miehen juttujaan pikku Rudille tämän poistuessa koppiin. On se paha jätkä. Samanlaisia "sankareita" löytyy joka joukkueesta, Kahvarastakin löytyy varmasti parempia.

Voi kun Gagnon vielä kaartelisi liigajäillä. Saisi Mäkisen poika samanlaisen mällin(no nyrkistä, mutta eihän siitä tullut jäähyä)
kuin Keskisen Essi. :p :p :p
 
Suosikkijoukkue
Ykkönen on Jokerit HCja FC Liverpool, hyvänä kak
Niin missä se Mäkinen on???

Onko sen sanakirjasta kaikki sanottava jo sanottu, kun sitä poikaa ei missään kuulu? Yleensähän sitä ei jäällä edes pahasti näy, mutta sen sekunda moottoriturpa kyllä tuottaa naurettavaa älämölöä. Nyt tosin sitäkään ei enää kuulu. Pelaako se nykyään ringetteä vai mitä on tapahtunut?

Kauhia pal huolestunu mää vaa ole.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös