Marko ”Veke” Tuomainen Jukureiden päävalmentajana

  • 2 387
  • 10

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Mikkelin Jukureiden uusi päävalmentaja on Marko Tuomainen. Tuomaisen sopimus on kaksivuotinen. Tuomaisen valmennusryhmän täydentävät valmentajat Jukka Ahvenjärvi ja Jesse Welling sekä maalivahtivalmentaja Riku Helenius. Kaikkien valmentajien sopimukset kattavat kaudet 2024-2025 ja 2025-2026.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ensi kauden joukkuetta päävalmentaja kuvaa jatkumoksi edellisen kauden Jukureihin.

- Tavoitteena on, että Jukurit jatkaa minunkin aikanani samanlaista peliä, mitä se on esittänyt viimeisten kausien aikana. Olemme keskustelleet Ollin (Jokisen) kanssa paljon pelistä, ja näemme varsinkin jääkiekon tulevaisuuden hyvin samalla tavalla. Haluan, että Jukurit on myös tulevilla kausilla aktiivinen, hyvin kommunikoiva sekä kamppailu- ja luisteluvahva joukkue. Tavoite on, että pelimme raikkaus ja vauhdikkuus myös viihdyttävät yleisöä.


Tuo lämmitti Jukurien uutisessa. Tervetuloa!
 

Riki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kellään sitä legendaarista Tuomaisen pukukopissa raivoamis videoa tallessa? Ei löytynyt YouTubesta enää :o
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kun huhut Veke Tuomaisen valinnasta Jukurien päävalmentajaksi alkoivat levitä, niin eipä tuo kovin suuria positiivisia väristyksiä saanut aikaan. Ehkä sellainen varoivaisen toiveikas fiilis tuli, kuten aikoinaan myös Jokisen kohdalla.

Myöhemmin kun valmennukseen liitettiin myös nimet Jusu Ahvenjärvi ja Jukureissakin pelannut, pitkän valmennuskokemuksen Liigasta ja U20:stä omaava Jesse Welling, niin alkaahan tuossa olla varsin kokenut ja meritoitunut porukka kasassa. Kun vielä lisätään mv-valmentaja Riku Helenius, niin uskon, että valmennus on Jukureilla kunnossa ensi kauteen lähdettäessä. Fakta on kuitenkin se, että Jukurit joutuu jatkossakin etsimään ja kehittämään enemmän tulevaisuuden kykyjä, kuin valmiita staroja. Tässä valossa tämä ryhmä vaikuttaa hyvin kyvykkäältä.

Peukku tälle uudelle ryhmälle.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Itse en näe näillä ikivanhoilla videoilla mitään arvoa. Kai ne joistakin hauskoja on.
Ei ne mitään 'arvoja' liene? Kuuluu Tuomaisen jatkumoon, ja kaiketi kypsymistä valmentajuuteen. Eli tarinaan. Minua ne ei haittaa. Päinvastoin!

'Pitkät' sopimukset kaikilla eli työrauhan pohjalta lähdetään uutta tekelettä rakentamaan. Tuomaisella onneksi kosketuspintaa Suomalaiseen sarjakiekkoon joten tietänee realiteetit edes jotenkin menestymiseen. Toivottavasti saa sellaiset työkalut, että tietää mitä on tekemässä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Riki

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tässä on hyvä pointti:

"Tuomainen seuraa Jukurien päävalmentajana miestä, joka löi vahvan leiman mikkeliläisjoukkueeseen myös imagopuolella. Se ei hartioilla paina.

– Ei minulla ole mitään historian taakkaa. Tuon Mikkeliin oman persoonani ja oman osaamiseni.

– Olen innoissani tästä mahdollisuudesta ja toivon pystyväni kehittämään mikkeliläistä kiekkoilua edelleen. Pelaamisen pitää olla laadukasta ja kehittävää.

– Ennen kaikkea haluan, että joukkue on Mikkelin Jukurit. Ei Marko Tuomaisen Jukurit, hän tiivistää."


OJ:n aika oli koko heimolle tärkeä. Se on kuitenkin nyt ohi. Katseet eteenpäin.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös