Marcus ja Jonathan Davidsson Ässiin!

  • 143 107
  • 1 098

UJ42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Ja palkka on yhteensä 250-300kEUR per kausi (täysi arvio)? Laittaisin välittömästi muualle, jos joku suostuu ottamaan palkan vastuulleen.

Eikai nyt jumalauta Ässät maksa kenellekkään muulle kuin Rubinille tuon suuntaisia summia. Palkasta huolimatta veljesten alkukausi ollut pettymys. Harkkapelit jättäisin laskuista kokonaan pois, niiden aikaan puoli palstaa oli potkimassa Härkälää, Levfebreä, Zabranzkyä yms ulos.
Veljeksistä toinen päässyt jopa yhden pelin pelaamaan, joten jos ei nyt ihan vielä tuomita siitä. MD taas on pelannut ja alkukauden ekat pelit menivät pitkälti vihkoon. Viimeiset 3 peliä ainakin olen ollut tyytyväinen mitä kentällä on tehnyt, hieman positiivisemmalla varianssilla olisi kasassa 3-4 syöttöä.
Ymmärrän pointin siinä, että ulkkaripelaajat arvostellaan pisteiden valossa ankarasti, mutta sen taakse pitää myös osata katsoa. Uusi pelaaja, uusi pelitapa, uusi ympäristö, uudet pelikaverit yms, kaikki vaikuttaa sopeutumiseen. Toki näiden "tekosyiden" taakse ei voi ikuisuuksiin mennä. Ässät on alkukaudesta ollut voittava joukkue ja on ollut varaa siihen, ettei kärkihankinnat heti kauden alusta ole iskeneet tulosta. Kuitenkin odotusarvo on, että molemmat Daavidsonit alkavat näkymään myös tulostaululla ja niin sen täytyykin olla jo kuukauden päästä, että ovat pystyneet tuottamaan maaleja.

Jos käy niin, että Davidssonit ovat hutija Ässien osalta, niin niiden ulostaminen joukkueesta ei silti ole mikään helppo ratkaisu. Mistä saadaan korvaajat? Niitä ei yksinkertaisesti saa Woltista tilaamalla. Markkinoilla varmasti on pelaajia, mutta ovatko oikean profiilin pelaajia ja mikä on valmius heti hypätä tulosyksikköön? Jos taas nähdään, että veljekset tekevät oikeita asioita, mutta tulosta ei synny, voidaanko ottaa riski että pääsevät myöhemmin parempaan vauhtiin? Esimerkiksi viime kaudella Rohdin oli hyvä tapaus, Liigan kärkipäätä xG luvuissa pelaajana, mutta ei realisoitunut millään. Teki paljon oikeita asioita ja oli jopa yllättävän hyvä omaan päähän. Silti maalintekijäksi hommattuna porukka täällä halusi hänestä eroon. Pelaajalla voi olla myös käyttöä muulla pelitavallisesti, vaikka ei siinä alkuperäisessä roolissaan onnistu. Se on tietty valitettavaa jos näin käy, silloinhan Ässillä tässä tapauksessa meni vihkoon ykkössentterin hakeminen. Toki Järvinen nyt tuntuu ottaneen jo sen roolin.

Kaiken kaikkiaan itselläni riittää kärsivällisyyttä. Joukkue suorittaa, vielä on ns. "varaa" muutamien pelaajien hakea sitä suoritustasoa. Korostan kuitenkin, että veljeksiltä pitää tulla tulosta. MD osalta merkit viime peleistä ollut positiivisia, katsotaan mihin riittää. Ja vaikka Davidsonit eivät suorittaisi "kärkihankintojen" tasolla niin en usko, että heistä hankkiudutaan eroon, varsinkin jos ollaan kokokauden menossa pudotuspeleihin. Tyhjennysmyynnit ovat erikseen sitten.


EDIT:
MD Ässien corsi-tilastoissa kärjessä, joten ei nyt ihan vihkoon vedellyt. Kuten sanoin, paremmalla varianssilla olisi jo tehoilla.
 

Äänetön

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ei helvetti. Kenellä on kiire päästä eroon, sinulla vai? Ja vai että haukattu kasa paskaa 8 ottelun perusteella. Onneksi toimistolla saattaa olla ripaus enenmän näkemystä näiden asioiden suhteen..

Ei kannata lähteä tähän, eräs palstalle palannut nimimerkki yrittää nyt kovasti provota mutta eiköhän tuo kohta taas poisteta.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Onko nyt tosiaan niin että MD on terveenä katsomossa?

Eihän tähän varmaa vastausta saa millään. Jos kaverilla on pientä nuhaa tai vähän reittä kolottaa niin eihän se päällepäin näy.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Näin Marcuksen eilen eräällä porilaisella lääkäriasemalla. Lääkärin huoneeseen näytti menevän.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste

Kärmes1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kun ei ole IR-listalla niin eikös se sit meinaa et on "healthy scratch"? Olisko jotain kaupan tapaista vireillä johonkin suuntaan eikä haluta ottaa mitään riskejä isomman loukin kans?
Näin se taisi olla todennäköisesti.

Ei voi kuin arvostaa Vuorista. Pystyy nopeasti myöntämään omat virheensä ja reagoimaan asioihin.
Jookato sitä se o pakko ol tiäks. Ne hurrit o iha paskoi ja nyt se Vuarine sentää ymmärtää myyr ne pois.
Hohhoijaa.
Kuten toiseen ketjuun kirjoitin niin kuvitteletteko vakavissanne, että peliesitysten perusteella myydään 1 ja 7 peliä pelanneet "kärkihankinnat"?
Siinä tapauksessa ymmärtäisin, jos toisella olisi jokin henkilökohtainen tragedia menossa ja olisi pakko vaihtaa maisemaa ja toinen veli lähtisi mukaan ja itse haluaisivat purkaa sopimuksensa, mutta en muuten näe tässä vaiheessa kautta tällaista ratkaisua, en Ässien budjetilla.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Ässillä kaiketi oli jo sopimukset veljesten kanssa täksi kaudeksi, ennen kuin siirtyivät Tapparaan Ruotsista. Tiedä näistä.
Tämä pitää paikkaansa. Ja ei, Davidssoneja ei tällä hetkellä kaupitella mihinkään.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä pitää paikkaansa. Ja ei, Davidssoneja ei tällä hetkellä kaupitella mihinkään.

Ei kannata liialti tarttua tähän. Samainen kirjoittaja rummuttaa täällä miten Määtän pitäisi olla rotaatiopakki vaikka on viimeiset pari kautta ollut oman jengin +- tilaston kärkeä.
Tuttu kirjoittaja, eri nimimerkillä tälläkertaa.

Davidssonit tulee vielä, kuten Graberkin.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Voi voi Davidssonit pojat, ei näytä alku Ässissä johtavan yhtään mihinkään. MD:kin nyt pitkään sivussa

Jonathan Davidsson
  • Hyökkääjä on sivussa arviolta 2-4 viikkoa.
Marcus Davidsson
  • Hyökkääjä on sivussa arviolta 4-6 viikkoa.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
No voihan perseen suti.. uhkaako nyt veljesten ässävisiitti jäädä ihan mahalaskuksi, jos nyt kumpikin on rivissä kenties vasta maju-tauon jälkeen (Jonathan nyt sitten ehkä jo ennen sitä). Ja siitä sitten täytyy molempien käynnistellä omaa kauttaan uudestaan. Kaikkein vähiten he nyt varmaan itse tällaista halusivat..
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Toivottavasti Davidssonit ovat kevään miehiä, kuten Tapparassa. Muuten voi olla vaikeaa saada hyvää sopparia ensi kaudeksi.
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Tämä Davidssonien saaga Ässissä on todella erikoiseksi muodostumassa. Ässät pärjää hyvin ilman oletettua ykkösketjuaankin, joten sikäli on varaa odotella. Jos alkukausi olisi mennyt huonommin, tilanne olisi akuutimpi. Myllymaan lähdön jälkeenkään ei sentteriä välttämättä tarvita, Knihti on siinä valmiina, ja Graber. Lieko edes mitään huhuntynkää ilmassa vaikkapa Tiivolasta?

Keväällä sitten veljekset ottavat sen roolin, mikä heille oli kaavailtu, ja Ässät on entistäkin kovempi kun pleijareihin mennään. No niin, nyt lähti jo laukalle..
 

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kun ei ole IR-listalla niin eikös se sit meinaa et on "healthy scratch"? Olisko jotain kaupan tapaista vireillä johonkin suuntaan eikä haluta ottaa mitään riskejä isomman loukin kans?
Mitenkäs tämä nyt meni?

Onko se myynnissä, loukissa, vai ihan muuten vaan terveenä istuu katsomossa, "ku o nii paska, kato"?

Tuus ny itte taas selittää tää homma? ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös