Manchester United FC 2020–2021 – glory glory or not so glory?

  • 226 464
  • 2 060

Vähimmäistavoite unelmien teatterin joukkueelle

  • Vain Valioliigan mestaruus kelpaa

    Ääniä: 11 22,0%
  • Paikka Mestareiden liigaan riittää

    Ääniä: 25 50,0%
  • Kunhan nyt peli ja esitykset paranee sekä tasaisuus löytyy

    Ääniä: 9 18,0%
  • Eurokentät riittää

    Ääniä: 1 2,0%
  • Ei tästä kuitenkaan taaskaan mitään tule

    Ääniä: 10 20,0%

  • Äänestäjiä
    50
  • Poll closed .

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
En keksi mitään järjellistä syytä, miksi ManU:n kannattaisi hankkka Eriksen. Eriksenin ura on pahasti alamäessä eikä itseluottamuksen menettänyt entinen keskikentän tähtipelaaja ole se, mitä ManU tarvitsee. Jos ManU pääsee yhdestä ongelmasta, Pogbasta eroon niin niillä rahoilla kannattaa hankkia mieluiten laatua, ei uutta ongelmaa. Leveyttäkin ManU:lla jo löytyy keskikentälle. Lisäksi on DVB, jolle pitäisi saada kunnolla minuutteja alle. Kun nyt joukkueen rakennuksessa on päästy hyvälle mallille niin ei mitään tällaisia hankintoja.
Joo siis tuo oli jossain roskasivustolla heitetty spekulaatiota. Siinä kai pääpointti oli että Inter olisi kiinnostunut Lingardista lainalla ja sivulauseessa hassuteltiin ajatuksella.

Oikeastaan tuo skenaario missä Amad Diallo on tammikuun ainut oikea hankinta on siinä mielessä hyvä, että Olella on todellinen näytön paikka. Pystyykö hän tuolla materiaalilla vakuuttamaan johdon siitä, että hänelle niitä hankintoja täytyy kesällä tehdä ja jos Ole tuosta kairaa vaikka Valjun mestaruuden ja ainakin toisen euro/FA kylkiäisenä, niin eiköhän sieltä kesällä ala hankintoja tippumaan. Kolikon kääntöpuoli on se, että voidaan myös todeta Ole kyvyttömäksi tuomaan Manulle niitä pokaaleja ja menestystä.

Kesällä sitten hulinat päälle ja 1 tieristä Sancho, Grealish ja Upamecano ja 2 tieristä projekteiksi Soumare ja Aarons. ( Joo tiedän, että varmasti ei nämä kaikki tule ja etenkään samassa ikkunassa, mutta varmasti kaikkiin näihin on ensi kesänä kiinnostusta usealta suunnalta ja pitää olla valmiina taistelemaan näistä pelaajista)
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ite laittaisin jäitä hattuun näiden megatähtien hankintojen suhteen. Toppariosasto on kummasti näyttänyt nyt taas riittävältä, kun Bailly on pelannut tasollaan ja Tuanzebe on alkanut päästä kuntoon.

Tuanzebe on junnumaajoukkueet läpikäynyt kaveri ja oli akatemian kapteeni, sen jälkeen kävi lainalla nostamassa Aston Villan Valioliigan, vähän ikävältä tuntuu ajatus, että kaveriin ei luotettaisi vaan jätetään joksikin vitostoppariksi.

Toki jos Upamecano tulee, niin en mä nyt varmaan kauheasti vastustele mutta siellä on myös Liverpool ja todennäköisesti ensi kesänä Real Madrid topparia vailla, kun Ramos ei ole uutta sopimusta tehnyt. Kilpailua kaverista varmasti siis on. Alaba liikkuu kesällä myös mutta häntä ei ole pahemmin Unitediin yhdistetty.

Mua vaan kyrsii se ajatus, että Olen aikana on haalittu ihan järkyttävä määrä nuorta talenttia ja silti pitäisi joka ikkunassa tuoda muutama supertähti sisään, että voisi pärjätä? Näen tuon ajattelun vähän tuon pitkäjänteisen skouttaamisen päälle kusemisena. Esimerkkinä miksi maksetaan 20 milliä Diallosta, joka ei ole pelannut kymmentä peliä aikuisten sarjassa ja sitten tuodaan seuraavana kesänä samalle paikalle joku 100 miljoonan ukko ja jätetään Diallo penkille ja kohta se on jo lainalla...

Näitä viime vuosina tulleita nuoria ovat siis Mejbri, Pellistri, Jurado, Hansen-Aaroen nyt tulevat ensimmäisenä mieleen.

Tärkeimpänä hankintana näkisin tällä hetkellä tuon oikean laitapakin tuomaan kilpailua AWB:lle, tai sitten oikeasti annetaan Williamsille taas pelejä alle. Shawlle ei ainakaan tehnyt pahaa, kun Telles tuli tuomaan kilpailua ja hyökkäävämmän vaihtoehdon.

Toinen pitkän ajan target olisi se keskikenään pohjapelaaja vaikka Matic tällä hetkellä siinä roolissa välttää. Garnerin fysiikka ei omaan silmään näytä siltä, että ensi kaudella pystyisi tuon roolin korkeimmalla tasolla vielä hoitamaan. Tuo on se paikka mihin itse käyttäisin reilusti paalua koska tuo pelipaikka jos kusee, niin pelinrakentelu sakkaa ja puolustuslinja näyttää haavoittuvalta. Ja tarkoitan siis pallovarmaa ja fyysisesti vahvaa pelaajaa. McTominay on lähellä sitä mutta silti enemmän box to box, kun taas Fred on enemmän rikkova juoksukone.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Kyllähän oikea laituri on myös sitä, mitä United tarvitsee. Greenwood on tällä hetkellä aivan varjo viime kaudesta ja ainoa mitä tekee on juokseminen, eli siis Lingard vol2. James on nähty, ei mitään käyttöä. Unitedin peli on tällä hetkellä pahasti epätasapainossa vasemmalle laidalle, koska oikealla ei oikein ole kunnon uhkaa. Diallo vai Amad, mikä onkaan, on mielenkiintoista nähdä tuoko tuonne oikealle laidalle lisää vaihtoehtoja. Unitedin peli olisi paljon vaikeampaa vastustajien ennakoida, jos myös oikealla laidalla olisi kunnon uhka. Niin kuin Rashford ja jopa Martial, sille päälle sattuessaan, ovat vasemmalla.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Greenwood on tällä hetkellä aivan varjo viime kaudesta ja ainoa mitä tekee on juokseminen, eli siis Lingard vol2
Tästä olen kyllä vahvasti eri mieltä. Lingardin vahvuudet on prässäämisessä ja pallottomassa pelaamisessa. Greenwood on puolestaan Solskjaerin mielestä jo nyt parempi maalintekijä kuin Rashford tai Martial. Varmaan lupaavin maalintekijä akatemiasta koskaan.

Viime pelissä nähtiin, että Greenwoodin fysiikka ja sijoittuminen ei ysinä tunnu vielä riittävän. Haastokyky ja laukaisutaito sen sijaan on jo Valioliigaan riittävää ja koska on saanut puolustuspelin välttävälle tasolle, niin se oikea laita on oikea paikka. En lähtisi laittamaan Greenwoodia lainalle vaan antaisin pelata ja välillä myös epäonnistua, niin pitkään kunnes onnistuu.

Nopeasti unohtuu, että samanlaista haahuilua ja potentiaalin väläyttelyä se oli Rashfordillakin ensimmäiset vuodet. Messias Sancho puolestaan on tehnyt tällä kaudella liigassa kaksi maalia, eli ei hänenkään kohdistuvia odotuksia voi pitää ihan realistisina. Varmasti Sanchosta tulee huippupelaaja mutta ihan samalla tavalla pelannut tämän kauden alle odotusten kuten Greenwood.

Rashford alkoi lunastaa potentiaaliaan 22-vuotiaana, Greenwood on nyt 19. Vertaamaasi Lingard puolestaan on 28, joten hänen kohdallaan voi sanoa, että potentiaali alkaa olla nähty.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Tästä olen kyllä vahvasti eri mieltä. Lingardin vahvuudet on prässäämisessä ja pallottomassa pelaamisessa. Greenwood on puolestaan Solskjaerin mielestä jo nyt parempi maalintekijä kuin Rashford tai Martial. Varmaan lupaavin maalintekijä akatemiasta koskaan.

Rashford alkoi lunastaa potentiaaliaan 22-vuotiaana, Greenwood on nyt 19. Vertaamaasi Lingard puolestaan on 28, joten hänen kohdallaan voi sanoa, että potentiaali alkaa olla nähty.

Tällä kaudella Greenwood on ollut kaukana huippumaalintekijästä. On kyllä todella lupaava, mutta realisoituuko tuo koskaan täysin? Erittäin hyvältä näytti kyllä viime kaudella ja toivottavasti tuo sama löytyy. Tällä kaudella Greenwood on onneksi kunnostautunut tuossa prässäämisessä ja työnteossa, on siis paljon hyödyllisempi kuin Martial on silloin kun ei maalinteko suju. Tuon tämän kauden takia siis vertaus Jesseen, muutenhan ovat täysin erilaisia pelaajia.
Niinhän Lingardiakin pidettiin nuorempana huippulupauksena ja olikin muutamana kautena todella hyvä. Ja onhan Jessellä vyöllään myös FA-cupin upea voittomaali jatkoajalla.
Ja kuten aiemmin laitoit, niin paljonhan Unitedilla on huippulupaavia nuoria tulossa putkesta ylös, mutta kuinka moni näistä pystyy ottamaan sen viimeisen askeleen huipulle. Muistuu varmaan kaikille United-kannattajille mieleen ainakin Morrison, jota myös pidettiin ikäluokkansa lahjakkaimpana maailmassa. Mutta pää ei kestänyt paineita ja odotuksia, valitettavasti. Lee Sharpe on toinen, joka 1990-luvulta muistuu nopeasti mieleen.
Se viimeinen askel, varsinkin suurseurassa, voi olla monelle nuorelle mahdoton ottaa. Paineet ovat kuitenkin toista luokkaa, kuin vaikka jossain keskikastin seurassa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tällä kaudella Greenwood on ollut kaukana huippumaalintekijästä. On kyllä todella lupaava, mutta realisoituuko tuo koskaan täysin?
No jos nyt vertailukohtaa hakee, niin alle 20 vuotiaana Manchester Unitedissa 17 maaliin ovat pystyneet Greenwood, Wayne Rooney ja George Best. Toki voi heittää kirveen kaivoon yhden heikomman puolen vuoden osalta ja todeta uudeksi Ravel Morrisoniksi ja eihän sitä kukaan voi ennustaa miten se ura etenee.

Se on totta, että tässä on nähty vähän liikaa näitä pereirajanuzajejamachedoja yms. jotka olivat pettymyksiä. Jos nyt miettii vaikka Rashfordia ja Lingardia ja on yhtään seurannut heidän elämäänsä kentän ulkopuolella, niin ei se kauheana yllätyksenä tule miksi kävi miten kävi. Samaa pätee Paul Pogbaan ja miksi hänestä tuskin tulee ehdotonta huippupelaajaa. Ulospäin Sanchokin näyttää valinneen aika tällaisen näyttävän elämäntyylin ja tykkää bilettää ja usein näillä tyypeillä tuppaa olemaan enemmän loukkaantumisia ja heikompia jaksoja kentällä.

No se miten tämä liittyy Greenwoodiin on se, että Greenwood on hölmöillyt korona-aikana urakalla, tullut heitetyksi ulos maajoukkueesta, haistellut vähän kaasuja ja sen jälkeen ymmärrettävästi media onkin kieli pitkällä seurannut milloin se mokaa seuraavan kerran. Yllätys, yllätys peli ei luistanut kentällä kaiken tämän jälkeen. Nyt sitten United voi seurana joko tukea nuorta poikaa ja ohjata isällisesti oikeaan suuntaan tai näyttää ovea.

Sekin on varmaan unohtunut, että vielä kesällä -19 Rashford oli otsikoissa, kun postasi someen videota Miamin panolomalta ja sai melkoisesti paskaa niskaan. Tuon jälkeen homma muuttui ja alettiin keskittyä treenaamiseen ja karsittiin turha paska siitä ympäriltä (sen annan anteeksi että muun ajan on käyttänyt hyväntekeväisyystyöhön lasten hyväksi). Samaan aikaan Lingard on keskittynyt luomaan JLingz brändiään ja vaatemallistoaan ja sehän meni ihan helveeeetin hyvin se!

Mutta asiaan... Greenwoodin maalimäärät ovat vain tuon ikäiselle pelaajalle todella poikkeuksellisia ja esim. transfermarket arvioi hinnaksi 50 miljoonaa, eli kyllä se potentiaali nähdään aika kovana ja tästä syystä itse antaisin luottoa ja uskoisin, että pystyy nousemaan huipulle. Toki jos jatkaa perseilyä kentän ulkopuolella eikä sitoudu urheilijan elämään, niin sitten voi alkaa näyttää ovea jos hommat ei parissa vuodessa muutu.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Ymmärrän @maken veivi jr. ajatuksen sen takana, että potentiaalisille junnuille tulisi löytyä peliaikaa, mutta ei me Manchester Unitedina voida odottaa 4 vuotta, että edes potentiaalisimmat junnut pääsisivät vauhtiin. Lisäksi näkisin tärkeänä, että junnuille annettaisiin suojattuja minuutteja, eli pääsisivät pelaamaan helpompia otteluita ja johtoasemassa, jolloin uskaltavat pelata omilla vahvuuksillaan, eivätkä niinkään pelkäisi virheitä. Ja kyllä nuo kokeneet huippupelaajat kuitenkin tuovat esimerkillään myös mallia näille junnuille, esim Cavani saa varmasti näytettyä sekä Martialille, että Greenwoodille, millä tasolla se nälkä ja työnteon määrä tulee olla, jos haluaa olla absoluuttisella huipulla.

Nuorilla pelaajilla tulee vaikeita jaksoja, ja se ei parane sillä, että lisätään painetta entisestään ja peluutetaan tiukimmissa paikoissa, varsinkaan tilanteessa, jossa meidän ykkösmiehistökään ei pysty aina tukemaan huippuesityksillä. Jos Unitedin perusrunko olisi samaa tasoa kuin SAF:n aikana, niin yhden - kahden junnun hallittu sisäänajaminen olisi helpompaa. Nyt meillä on liikaa huojuntaa pelin tasossa ihan korkeimmalla tasolla, ja tuo korkea taso tulee saada kuntoon, jotta junnuja voidaan ajaa sisään.

Greenwoodin uskon olevan muutaman kauden päästä jopa valmis ykkösstrikeriksi, Diallo saattaa olla suht valmis pelimies, mutta paha sanoa kun ei askeltakaan ole vielä Old Traffordin nurmella ottanut. Uskoisin, että saa ensiminuutit oikealla laidalla jo tällä kaudella, mahdollisesti jopa valioliigassa. Pellistri saattaa ensi kaudella saada ekat testinsä ykkösjoukkueessa, Mejbri on 17-vuotias, ja Jurado 16-vuotias. Kyllä näissä menee vielä monta vuotta ennen kuin heitä voidaan edes kaavailla ykkösvaihtoehdoiksi, joten mielestäni nyt on ihan järkevää vielä ostaa niitä täsmäostoja ja huippuhankintoja.

Mielestäni edelleen huutavin pula on oikean laidan hyökkääjällä. Erittäin laadukas puolustava keskikenttä olisi myös kiva saada, mutta tämän kanssa pärjätään vielä ihan OK Matic / McTominay / Fred -kolmikolla. Jos Pogba lähtee, niin sitten tuohon viimeistään tarvitaan joku, vaikka sinänsä voisi kuvitella myös VdB / McTominay -akselin pystyvän tuolla paikalla pelaamaan.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ehkä se oma näkemys eroaa tosiaan siinä, että itse pidän jo tuota runkoa "valmiina", tai en ainakaan muista milloin meillä olisi viimeksi ollut näin kovaa rosteria kuin nyt. Lisäksi ikärakenne on hyvällä mallilla kun on paljon pelaajia 25-ikävuoden molemmin puolin. Toki jos oikea pelaaja tulee kohdalle, niin hankintoja tulee tehdä ja Cavani on tästä erittäin hyvä esimerkki ja itse ainakin nostan käden pystyyn sen suhteen, että en uskonut että tulee noin hyvä vahvistus, eli kyllä näille täsmähauille on ehdottomasti paikkansa.

Solskjaer totesikin, että hankintoja ei tammikuussa haeta mutta jos oikea kaveri tulee kohdalle ja palvelee "pitkän ajan suunnitelmaa", niin jotain voi tapahtua. Olisko se sitten joku Max Aarons-tyyppinen haku, mikä sieltä voisi tulla?

Hain sitä takaa, että junioreihin on käytetty parina viime vuotena aika poikkeuksellisen paljon rahaa ja tuo pitäisi olla koko ajan siellä takaraivossa kun mietitään uusia nimiä mutta ehkä tämä näkyy tosiaan enemmän vasta viiden vuoden päästä (toivottavasti).

Esimerkkinä juuri Diallo, joka pelannut Atalantassa neljä liigapeliä, yhden cupin pelin ja yhden UCL-pelin, eli kuusi ottelua aikuisten sarjoissa, kuusi!!!!. Hinta 20 miljoonaa ja voi nousta tuosta vielä 40 miljoonaan. Onhan tuo ihan järkyttävä summa rahaa pelaajasta, joka ei ole käytännössä esittänyt aikuisten tasolla vielä mitään.

Tästä syystä Diallon varaan on tosiaan hankala vielä kauheasti laskea tällä kaudella. Käsittääkseni Solskjer kuitenkin halusi Diallon ehdottomasti jo nyt vaikka Atalanta olisi halunnut pitää poikaa vielä kevään lainalla, eli kai sille on jo roolia ajateltu edustukseen.

Tekisi kyllä poikaa jos saataisiin "headless chickhen" Jamesin tilalle joku futari oikealle laidalle jakamaan vastuuta. Itse sahaisin Matalta pään irti ja teippaisin Jamesin hartioille.


_____________________________
Tänään olisi muuten sauma ottaa kärkipaikka, uskotteko kotona? Dirty Harrylla on korttitili täyttymässä ja tänään jos ottaa keltaisen, niin Liverpool-matsi jää väliin. Olen tuntien Maguire pelaa siis täydet minuutit.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Tekisi kyllä poikaa jos saataisiin "headless chickhen" Jamesin tilalle joku futari oikealle laidalle jakamaan vastuuta. Itse sahaisin Matalta pään irti ja teippaisin Jamesin hartioille.
_____________________________
Tänään olisi muuten sauma ottaa kärkipaikka, uskotteko kotona? Dirty Harrylla on korttitili täyttymässä ja tänään jos ottaa keltaisen, niin Liverpool-matsi jää väliin. Olen tuntien Maguire pelaa siis täydet minuutit.
Matan taidoilla ja Jamesin juoksuvoimalla varustettu pelaaja, miten tuleekaan mieleen C.Ronaldo?

Joo, eiköhän Harry avaa tänään ja takuuvarma keltainen kortti siis tiedossa....
 

Jeffrey

Jäsen
Lingardista olin jo eilen kirjoittamassa asiaa jota nyt myös @maken veivi jr. ylempänä sivusi.

Jessen pitäisi kaiken järjen mukaan istua Olen sapluunaan varsin mainiosti. Pelaaja jonka vahvuuksia on prässipelaaminen ja energisyys. Tatsi RW:n pelaamiselle voi nyt olla hukassa kun ei ole siellä kunnolla aikoihin pelannut, mutta silti nähdäkseni Jessen tulisi olla rosterin ykköspelaajia tuolle roolille.

Tiedä sitten, mikä on Lingardin kopittamisen taustalla. Oma kasvatti, josta tiedetään mitä saadaan ja joka lähtökohtaisesti antaa kaikkensa logolle. Ehkä osin jopa harmiksi mies nousi viimeistään EM2018 myötä jonkinasteiseen tähtistatus kategoriaan ja tuolloin myös United kipeästi kaipasi vapahtajaa ja tarttui siihen oljenkorteen joka ulottuvilla oli. Ei se ole Jessen vika, jos iskä on ostanut nappikset joissa on reilusti kasvunvaraa. Eikä se auta, vaikka kuinka laittaisi tuplasukkaa sisään. Itse olen antanut itseni ymmärtää, että Lingardin pelaamattomuuden taustalla on palkkatason ja pelitason välinen epäsuhta, sekä mahdollinen siirtyminen Läskin talliin - mahdolliset ristiriidat. Jos kuitenkin Jesseä peluutettaisiin Rivemäisesti niillä omilla vahvuuksillaan, olisi hän kiistatta vähintään rotaatiopelaaja, jollaista parempaa Unitedin on hankala löytää edes reilulla siirtosummalla.

Jesselle olisi parhaimmillaan ollut tarjolla tuollainen Park Ji-sung tyyppinen ura Unitedissa. Harmiksemme se nyt näyttää valuvan viemäriin eikä rehellisyyden nimissä Jessestä ole messiaaksi edes jossain vitun Newcastlen penkillä. Jollain tavalla olisi ihanan romanttista mikäli tähän löydettäisiin joku järkiratkaisu. Lingardista tehtäisiin oikeasti rotaatiopelaaja. Ehkä tervehdytettäisiin joukkueen rakennetta jollain vippaskonstilla "Okei Jesse, tossa sulle viis miltsii, mut sun palkka on nykyään sitten puolet siitä mitä se oli", ja saataisiin mies ja koko joukkue palaamaan paremmin logolle.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Tänään voitto ja Harrylle keltainen. Päästäisiin puppeli-pelissä näkemään ensi kertaa joukkueen paras topparipari yhdessä (Bailly-Tuanzebe). Voi olla ettei puulin räkänokat uskaltais tulla edes lähelle Unitedin maalia.
 

Jeffrey

Jäsen
Tänään voitto ja Harrylle keltainen. Päästäisiin puppeli-pelissä näkemään ensi kertaa joukkueen paras topparipari yhdessä (Bailly-Tuanzebe). Voi olla ettei puulin räkänokat uskaltais tulla edes lähelle Unitedin maalia.

Sehän oliskin hauska omaan polveen ampuminen, kun väenväkisin itse haluttiin tämä Burnley peli nyt tähän väliin. Ja sitten Maguire ottaisi pelikiellon ja Bruno loukkaantuisi Liverpool peliin.

Edit: Saas nähdä olisiko Ole niin kettu, että Hartsa huilaisi tänään varmistaakseen Pool pelin. Tuo yhden pelin banni poistuu Pool tai Fulham pelissä, en nyt ihan varma ole omasta sääntötulkinnasta. Toisaalta Fulham tai Sheffield pelissä tuo pelikielto ei välttämättä olisi edes niin paha.
 
Viimeksi muokattu:

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sehän oliskin hauska omaan polveen ampuminen, kun väenväkisin itse haluttiin tämä Burnley peli nyt tähän väliin. Ja sitten Maguire ottaisi pelikiellon ja Bruno loukkaantuisi Liverpool peliin.

Edit: Saas nähdä olisiko Ole niin kettu, että Hartsa huilaisi tänään varmistaakseen Pool pelin. Tuo yhden pelin banni poistuu Pool tai Fulham pelissä, en nyt ihan varma ole omasta sääntötulkinnasta. Toisaalta Fulham tai Sheffield pelissä tuo pelikielto ei välttämättä olisi edes niin paha.
Hartsa avauksessa Baillyn kanssa. Peukut pystyyn että pelaa kiltisti.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Tuo yhden pelin banni poistuu Pool tai Fulham pelissä, en nyt ihan varma ole omasta sääntötulkinnasta. Toisaalta Fulham tai Sheffield pelissä tuo pelikielto ei välttämättä olisi edes niin paha.

19 pelin jälkeen nollaantuu sinänsä, ettei viidennestä tuu yhden ottelun pelikieltoa. Korttien määrä jää kuitenkin voimaan siten, että jos 32 ottelukierroksen aikana tulee kymmenen keltaista korttia täyteen, rapsahtaa siitä kahden ottelun pelikielto.
 

Jeffrey

Jäsen
19 pelin jälkeen nollaantuu sinänsä, ettei viidennestä tuu yhden ottelun pelikieltoa. Korttien määrä jää kuitenkin voimaan siten, että jos 32 ottelukierroksen aikana tulee kymmenen keltaista korttia täyteen, rapsahtaa siitä kahden ottelun pelikielto.

Näin juuri ja jos kauden aikana 15 keltaista tulee kolmen ottelun huili. Ymmärtääkseni kuitenkin tuo 5 korttia pitäisi saada ennen 19 peliviikkoa, eli käytännössä jos Pooli pelissä kortti nousee niin Fulham pelin on sivussa, mutta viikon 19 Fulham pelissä tuleva kortti ei enää pelikieltoa tuo. Ellei sitten ota samalla kuusi korttia.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ns. asiantuntijapiireissä seurataan tänään suurennuslasilla Rashfordin otteita oikeana laiturina.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Onneksi tätä peliä ei pelattu kauden alussa kun ManU oli vähän hukassa.

Voittamalla rästipeli noustiin sarjakärkeen kuten ollaan koko kauden tiedetty kertoa.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Pogban lisäksi selkeitä onnistujia olivat topparit ja Matic. Huimat esitykset kultakin. Cavani löytää kyllä paikoille ja oli suorastaan statistinen miraakkeli, elikkäs tilastollinen ihme, että jäi ilman osumaa.

Lähtisin Poolia vastaan about samoilla miehillä. Silloin pitää olla laidoilla aika saatanan valppaana. Toinen vaihtoehto olisi laittaa Fred ja McT kehiin, mutta en tiedä onko timantti hyvä idea Poolia vastaan. Keskikentällä pärjäisi ilmankin. Kolmen topparin alakerta antaisi pelin avaamiselle hyvän variaation ja auttaisi laidoilla, mutta silloin en kyllä peluuttaisi AWB:tä ollenkaan. Mitä sanoo @Barney ?
 

Pohjoisesta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Manchester United, Jesse Puljujärvi
Kyllähän tuo maguire alkaa jo näyttää siirtosummansa arvoiselta pelaajalta. En ymmärrä miksi siitä vielä vitsaillaan ympäri internetiä. Bailly on kyllä toistaiseksi vienyt avauksen paikan lindelöfiltä. Harvinaisen varmaa tekemistä viimeisimmän paluun jälkeen ilman ylimääräistä ryntäilyä. Maguiren vierellä on hyvä olla toppari joka pärjää juoksukilpailussa lähes kenelle tahansa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Selvittiin kuivin jaloin Burnleyn paskapallosta. Vaikea ilta oli tiedossa ja kyllähän kentällä sai jättää aika paljon, että voitto sieltä irtosi.
Olelle posia siitä, että valitsi melkeinpä fyysisimmän mahdollisen avauksen ja kun tiedossa oli että sieltä ei vastustaja tule vauhdilla linjojen taakse, niin tällaisessa tilanteensa Matic ja Pogba on parhaimmillaan. Sitten jos sieltä joku tuulennopea Demba Ba kipittää linjan taakse, niin Matic on ihan pulassa.

Liverpoolia vastaan en lähtisi samalla avauksella vaan itse ainakin sen Fredin kaivaisin avaukseen, ehkä jopa penkittäisin Pogban koska oletus on että suuri osa pelistä ollaan ilman palloa ja silloin McFred on varmin valinta.

Mitä nyt tulee tuohon oikean laidan pelaamiseen, niin paljon siinä näkyy myös tuo oikein laitapakin tukitoimien vähyys. Vasemmalta hyökätään aina enemmän paljon sen takia, että Telles/Shaw pystyy tuomaan sinne pallollista tukea.

AWB on omissa papereissa ollut varmaan suurin pettymys tällä kaudella odotuksiin nähden. Osittain siitä syystä että oli viime kaudella erinomainen.

Fosu-Mensahin siirto on ilmeisesti jo varma, joten nyt katsellaan sitten alkaako Williams saada peliaikaa oikealla? Hänelläkin oli viime kaudella muutamia erittäin hyviä pelejä hyökkäyssuuntaan ja jotenkin tulee Ashley Young mieleen sellaisena juoksuvoimaisena kaverina, joka puolustaa vähän rottamaisesti.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Kyllä minäkin antaisin Williamsin pelata enemmän, kyseessä on kuitenkin todella hyvä pelaaja ja ennen kaikkea erilainen kuin AWB. Poolia vastaan pitää kuintenkin ottaa huomioon se aika vakava senegalilais-skotlantilainen uhka, joka tuolla laidalla kurkkii. Siihen pitää saada AWB katkomaan keskitykset ja muuten sitten McFred tuplaamaan se toinen pelaaja...
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Toisaalta vähän ikävää myös penkittää tuollaisen esityksen jälkeen.
On, mutta toisaalta taktisesti Burnley ja Liverpool ovat kuin yö ja päivä ja Pogban vahvuuden tulivat eilen esiin mutta Poolia vastaan pitää olla valmis tekemään aika saaaakelisti töitä ja kuten @V-G- sanoi, niin tuplaamaan Poolin laitapelaajia ja sata kertaa mieluummin Frediä ja kumppaneita kuin Pogbaa siihen.

Pogba nykyvireessä on melkoinen luksusase ottaa vaihdosta sisään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös