Manchester United FC 2020–2021 – glory glory or not so glory?

  • 226 454
  • 2 060

Vähimmäistavoite unelmien teatterin joukkueelle

  • Vain Valioliigan mestaruus kelpaa

    Ääniä: 11 22,0%
  • Paikka Mestareiden liigaan riittää

    Ääniä: 25 50,0%
  • Kunhan nyt peli ja esitykset paranee sekä tasaisuus löytyy

    Ääniä: 9 18,0%
  • Eurokentät riittää

    Ääniä: 1 2,0%
  • Ei tästä kuitenkaan taaskaan mitään tule

    Ääniä: 10 20,0%

  • Äänestäjiä
    50
  • Poll closed .

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Noh noh, onpa kiusallista lukea tälläsiä seksuaalista sisältöä sisältäviä viestejä.

Tim Vickery on kommentoinut Skylle, että Caiceido on jo hyvin valmis paketti. Kuullemma parempi hyökkäyspäässä kuin hänen idolinsa Kante. Ei muuta, sisään vaan ja jos pohkeen vielä saisi ja Pogban ulos.
Hups.

Mutta mitä Caicedoon tulee, niin tuo oli jossain haastattelussa sanonut, että haluaisi pelata ensin toisaalla Euroopassa ehkä pienemmässä seurassa, jotta voisi tulla valmiina ja eurooppalaiseen peliin tottuneena pelaajana Manuun, joka olisi hänen haaveensa. Eli lähtenee heti lainalle jonnekin hakemaan kokemuksia, mikäli saapuu nyt tammikuussa. Ei varmasti lainkaan huono suunnitelma, jos tämä saadaan onnistumaan tammikuun ikkunan puitteissa.
 

Barney

Jäsen
Ei voi kyllä ymmärtää tuota, että ykkösmiehistöllä pitää tähänkin otteluun lähteä. Se on kohta Bruno hajalla ja samalla voi heittää mestaruushaaveille hyvästit. Siinä kohtaa ei paljon carabao cuppien mestaruudet lämmitä.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Muuten hyvä, mutta ärsyttää Baillyn vaihtuminen Lindelöfiin. Cityä vastaan hyvin liikkuva toppari olisi kultaakin kalliimpi ja Bailly on ollut juuri sitä. Lindelöf on pelannut hienosti, mutta nopeus, suunnanmuutospelaaminen ja yleensä dynaaminen liike ei ole hänen vahvuuksiaan ja nyt hänen koko kauden kenkkuillut selkänsä aiheutti jo saikkuakin. Mitä Baillyn pitäisi tehdä paremmin jotta tämä Lindelöf-bias saataisiin selätettyä?

Iso plussa keskikentän timantista. Täysin oikea ratkaisu Cityä vastaan.

Burnleyä vastaan sitten lepomiehistö kehiin: Telles, TMF, Tuanzebe, Donny, Matic, Greenwood ja James ainakin.

Edit. Myös City lähtee parhaalla mahdollisella porukalla peliin.
 

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Ei voi kyllä ymmärtää tuota, että ykkösmiehistöllä pitää tähänkin otteluun lähteä. Se on kohta Bruno hajalla ja samalla voi heittää mestaruushaaveille hyvästit. Siinä kohtaa ei paljon carabao cuppien mestaruudet lämmitä.
Citylle ei halua hävitä kukaan. Joten sikäli ymmärtää tämän ratkaisun mutta juu. Toivotaan että ehjänä pysyvät.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Plussaa ehdottomasti, että mennään Hendersonilla cupit, eikä tehdä samaa kuin viime vuonna Romerolle ja siitä, että tosissaan lähdetään vetämään Cityä nokkaan! Watfordia vastaan sitten vaikka Ö miehistö kentälle, koska senkin pitäisi silloin riittää. Myös Burnley ja Fulham pitäisi olla vastuksia, jotka voidaan hoitaa vähän kevyemmälläkin miehityksellä ja niissä antaa sitten lepoa ykkösmiehitykselle.
 

Jeffrey

Jäsen
Valioliigan mestaruutta silmällä pitäen Burnley peli ole niin kriittinen. Tästä pelistä saati mahdollisesta finaalista voitto kairaamalla joukkue kaskaisi kuitenkin jällein valtavasti.

Toki optimitilanteessa Brunoa voisi lepuuttaa esimerkiksi Pohkeella, mutta minkäs teet.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Jos nyt muutaman ajatuksen raapustaisi kun ei tässä muutakaan tekemistä muksun nukahtamista odotellessa ole:

1. Hyökkäys ei toiminut:
- Martial oli täysin mätisäkki, eikä varmasti olisi pelannut jos Cavani ei olisi kiittänyt kaveriaan.
- Joukkueesta puuttuu se helkkarin oikea laita, ja City pystyi pimentämään Rashfordin täysin
- Ei sillä, että sinne kovin hyviä palloja olisi saatu pelattua.

2. Keskikenttä oli väsyneempi kuin minä nyt:
- Brunoa oli kamala katsoa. Tilanne on pahempi kuin viime kauden lopulla, jolloin bensa oli täysin loppu. Pelatkoon seuraavan kerran Anfieldillä.
- McTominay oli ihan hyvä, Pogba lopulta ok ja Fred suhteellisen heikko.
- Pahinta on, että vaihtoehtoja olisi ollut, koska Donny ja Mata olisivat olleet käytettävissä. Cityä vastaan ei voi munaravata, joten kumpikin olisi voinut toimia. Samalla kumpikin on pallonhallintapelaaja, siis rytmittäjä, joilla olisi saatu kenties rikottua Cityn upeaa flowta.

3. Bailly:
- Kehiin, kiitos. Parempi valinta kuin Lindelöf vaikkei se kuningasmunamaali pelkästään tämän piikkiin mennyt. Bailly tuo niin paljon enemmän Maguiren vierelle, että tässä ei ollut mitään järkeä. Toivottavasti Lindelöfin ainakin osittainen pelikuntoon palaaminen ei tarkoita Baillyn siirtämistä FA cup -pelaajaksi.

4. Joku vitun Carabao Cup:
- Ainoa kannustin pelata koko turnajainen tässä otteluruuhkassa on että olisi saatu joku kiva hopeakillutin, jolla olisi voitu argumentoida twitterin ja facebookin trolliarmeijoja vastaan. Mitään oikeaa arvoa tällä ei ole, ja nyt saatiin vieläpä kaupantekijäisiksi lisää rasitusta kaikille avainpelaajille.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Täytyy alkaa huolestua tästä tehottomuudesta "TOP-6 -jengejä" vastaan.

Arsenalia, Chelseaa, Tottenhamia ja Cityä (x2) vastaan tehty yhteensä yks maali tällä kaudella. Kaikki ollut vieläpä kotipelejä.

Ja mikä pahinta, noissa peleissä on maalipaikat ollut todella vähissä.

Tämän shitty-pelin myötä varisi kyllä usko mestaruusmahdollisuuksiin Valioliigassa. Niin paljon parempi naapuri oli tänään.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Mun mielestäni City mitenkään huomattavasti parempi ollut tänään.
City oli aloitteellisempi ja rohkeampi, United passiivinen ja yritti iskeä vastaan kun City ei ollut muodossa. Ei siis mitään yllätyksiä pelisuunnitelmassa.

City ansaitsi voittonsa ja toivottavasti saa Olen taas miettimään pitäisikö olla rohkeampi pelisuunnitelmaa myös isompia vastaan, kun tulosta ei tällä kaudella ole näissä peleissä tullut. Toki esim. Chelsea vastaan uskallettiin pelata ja se peli olikin hyvin hallussa, ei vaan saatu maalia aikaan.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mä näin sen niin, että juostiin itsemme puhki tuolla prässäämisellä ja pelaten jo valmiiksi väsyneillä pelaajilla ja City hyödynsi tämän pelaten varmasti ja taloudellisesti. Mutta mennään eteenpäin ja toivotaan että tulevissa peleissä nähdään vähän enempi kiertoa rotaatiossa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Mä näin sen niin, että juostiin itsemme puhki tuolla prässäämisellä ja pelaten jo valmiiksi väsyneillä pelaajilla
Omaan silmään se prässääminen näytti juuri sellaiselta väsyneiden pelaajien prässiltä eli se lähin pelaaja lähtee juoksemaan kohti palloa kymmenyksen liian myöhässä ja jos muut ei lähde siihen mukaan samanaikaisesti, niin Citylle on vaivatonta purkaa tuollainen ja siinä vain menetetään energiaa. Jokainen meistä varmaan näkee mielessään kun Bruno lähtee prässäämään, niin se aina viittilöi muille, että tulkaa nyt saakeli muutkin.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Vaikka oli tiedossa Cityn hyvä vire, niin itselle tuo eilinen peli oli kyllä todella suuri pettymys. United näytti taas samalta joukkueelta, kun Josen aikoina, jolloin isoihin peleihin lähdettiin vaan selviytymään ja kyttäämään vastustajan virheitä. Toki avainpelaajat rupeavat jo tässä vaiheessa kautta olemaan aika väsyneitä, mutta kyllä parempaan on pystyttävä, jos tässä oikeasti tavoitellaan Valioliigan mestaruutta.

Jaksaa kyllä ihmetyttää, miksi tuonne on raahattu Donny isolla rahalla, jos edes eilisen kaltaisessa tilanteessa miestä ei voitu peluuttaa, vaikka Brunolta ei nähty ainuttakaan onnistunutta asiaa koko pelissä. Ihan viimeistään tunnin kohdalla olisi pitänyt ottaa Bruno sisään lepäämään tärkeämpiä pelejä varten. Martialista ei edes jaksa sanoa mitään, mutta Cavani tuo onneksi giganttisen parannuksen tuolle osastolle, kunhan on kärsinyt banninsa.

Positiivista oli ehdottomasti Maguiren esitys. Mies näyttää tällä hetkellä siltä, mitä sopii siirtosumman perusteella odottaakin. Selkeä puolustuksen johtaja, joka tekee jatkuvasti oikeita ratkaisuja ja toimii viimeisenä lukkona. Harmi vaan, ettei Harrikaan kerkeä ihan kaikkia Lindelöfin töppäyksiä paikkaamaan. Bailly jos jatkaa viimeaikaisia otteitaan, niin Vihtori voi puolestani istua penkillä hetken aikaa ja treenata pääpeliä, sekä keskityksien puolustamista.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Se, miten hyvin liigan puolella sujuu, sai minutkin toivomaan parempaa kuin mitä eilen nähtiin. Todellisuus kuitenkin iski taas naamalle: matkaa on vielä paljon. City ja Pool ovat ihan primessä, United ei. Eteenpöin on menty aivan älyttömästi, mutta se aivan huipulle ryntääminen tapahtuu aikaisintaan ensi kaudella, kunhan rekryt onnistuvat.
 

Fordél

Jäsen
Vaikka tämä aina aiheuttaa parran pärinää, niin projekti on kesken ja sen asian kanssa on elettävä. Mikään muutos ei tapahdu nappia painamalla, mutta oikeaan suuntaan ollaan menossa.

Ihan vilpittömästi, ilman sarvia ja hampaita kysyn, että koska projekti on siinä vaiheessa, että on lupa odottaa tuloksia ja projektin tuottamaa hedelmää?

Toki koko ajan mennään eteenpäin, mutta jossain vaiheessa ei voida enää mennä projekti-kortin taakse. Enkä tarkoita, että se olisi nyt vaan mielenkiinnolla kuulisin, miten ManU-kannattajat aikatauluttavat tämän asian.

Muistetaan nyt kuitenkin mistä Ole lähti, kun tuli puikkoihin. Vaikka se joukkue oli sijoittunut edelliskaudella toiseksi Valioliigassa, oli sen pelaajamateriaali väistämättä vanhentunutta ja vääränlainen Olen ajamaan pelitapaan ja ylipäänsä modernin jalkapallon pelaamiseen. Tuon hetken jälkeen on otettu isoja harppauksia eteenpäin ja tehty paljon onnistuneita rekryjä. Niitä tarvitaan vielä lisää, mutta olen luottavainen tulevaisuuden suhteen.

Tämä on muuten jo vähän paradoksaalista. Sain aikanaan täällä paskaa niskaan, kun toin esille sen, että ManU:n materiaalissa on paljon ongelmia ja uuden rakentaminen sekä menestyksen saavuttaminen tulee viemään paljon aikaa. Silloin vastaväitteitä perusteltiin juuri sillä, kuinka ManU on sijoittunut hiljattain sarjassa toiseksi, kuinka kyseessä on yksi maailman menestyneimmistä seuroista, joka on edelleen suurseura jne. Nämä samat faktat voi nähdä monella tapaa ja niitä voi käyttää moneen tarkoitukseen. Nyt ne kelpaavat, ja ihan perustellusti, OGS:n puolustelemiseen.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ihan vilpittömästi, ilman sarvia ja hampaita kysyn, että koska projekti on siinä vaiheessa, että on lupa odottaa tuloksia ja projektin tuottamaa hedelmää?
Tällä kaudella, itse en enää vetoaisi enää mihinkään projektiin.

Toki olen samaa mieltä, että nykyisen joukkueen kehityskaari on ylöspäin ja täysi potentiaali vielä saavuttamatta. Ei silti ole mitään verukkeita sille miksi nykyjoukkueella ei voisi pärjätä, näkeehän tuon jo sarjataulukosta. Perus alkaa painaa paniikkinappulaa yhden pelin perusteella.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Ihan vilpittömästi, ilman sarvia ja hampaita kysyn, että koska projekti on siinä vaiheessa, että on lupa odottaa tuloksia ja projektin tuottamaa hedelmää?
Silloin kun OGS nimitettiin vakituiseksi manageriksi, hän arvioi, että uudelleenrakentamisprojektiin kuluisi aikaa n. kolmen kauden verran. Se näyttäisi pitävän aika hyvin kutinsa. Projekti on edennyt toisaalla hieman nopeammin, toisaalla on tahmeampaa. Se, että Unitedilla on mahdollisuus hypätä seuraavassa pelissä sarjan piikkipaikalle, on jossain määrin ylisuorittamista ja aivan täysin uskomatonta. (En silti puhu mitään mestaruudesta, koska en rehellisyyden nimissä usko sen mahdollisuuteen. Katsotaan 35 pelin kohdalla uudelleen). Edellinen kesä oli siirtoporukalta epäonnistuminen olkoonkin, että Telles näyttää pelimieheltä, Pellistri saa paljon kehuja, Diallo saapuu kuin saapuukin ihan pian rokkaamaan meidän worldia ja Cavani on totaalinen futari. Seuraavat kaksi siirtoikkunaa, eli tämä nykyinen ja ensi kesä määrittävät hyvin paljon sitä, kuinka tosissaan niitä pyttyjä voidaan odottaa kaudella 2021-2022. Mutta vastaus kysymykseen: ensi kaudella.

Mutta projekti ei ole vain tulosten ja niihin vaikuttavien peliesitysten seuraamista, eikä ole missään vaiheessa ollutkaan. Melkeinpä yhtä tärkeää on ollut laittaa seura kuntoon. Van Gaalia ja Mourinhoa tämä ei kiinnostanut ollenkaan - he halusivat nopeita tuloksia - ja monessa paikassa on tuotu esille, kuinka selkeästi se näkyi. Olen aikana on puhuttu paljon nuorisoakatemian laittamisesta kuntoon, mikä on valtava asia. Nuorisojoukkueiden valmennusväeltä on tullut vuolaita kiitoksia OGS:lle ja eritoten siitä, miten tämä on henkilökohtaisesti ottanut asioita hoitaakseen. Resursseja on ohjattu junioritoimintaan ja olosuhteet ovat siten parantuneet. Toisaalta myös urheilijoiden huoltoon on panostettu aiempaa enemmän: pelaajia opastetaan kropan kunnossa pitämiseen paremmin ja enemmän ja urheilulääketiedettä hyödynnetään enemmän. Kolmas asia on rekrytointi: tämä on holistinen juttu, joten parempi vain listata parannuskohteita: data-analyysi, pelaajahaastattelut, myynnit ja lainat...

Lopuksi on sanottava, että tervehdin ilolla seurakulttuurin painottamista. Tämä ei ehkä ole keskeisintä, mutta se saa minut vakuuttuneeksi siitä, että asiat otetaan vakavissaan sydämellä.

Niin ja vastaukset vaihtelevat varmasti henkilöittäin, eivät ManU-fanit ole samaa mieltä kaikesta. Esim. ollaan @maken veivi jr. kanssa selkeästi erimielisiä siitä, milloin "huipulle palaaminen" on vaatimus sen sijasta että se olisi toive. Näin sen pitääkin olla, koska nämä ovat mielipiteitä, eivät yksinomaan faktoja.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Täysin samaa mieltä siitä että OGS:n isoimmat saavutukset on melkeinpä tehty kentän ulkopuolella, kun koko organisaatio laitettu taas kuntoon. Tämä on se ylivoimaisesti suurin saavutus Olen aikana.

Edustusjoukkueen päävalmentajan tärkein tehtävä on lopulta saada joukkue voittamaan ja menestymään ja kaikesta muusta hienosta työstä huolimatta, sen merkitystä ei vaan voi väheksyä (mitä se projekti sana joskus mielestäni vähän liikaa tarkoittaa).

Se miksi odotan menestystä jo tällä kaudella on siitä syystä, mikä on tullut mainittua jo monta kertaa, eli tuo materiaali on vain jo yksinkertaisesti niin kova.

Ainahan sitä on kiva ajatella että sitten kun Sancho... ja jos se ei onnistu niin sitten kun Haaland jne.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Haalandia en toivo joukkueeseen, enkä usko häntä koskaan United-paidassa näkevänikään, sillä toivon syvästi, että United ei hanki enää koskaan kusipää-Raiolan pelaajia.

Siinä tapauksessa "saa tulla", jos tajuaa vaihtaa agenttia.
 

Fordél

Jäsen
Kiitoksia @maken veivi jr., @Asbury Park ja @V-G- hyvistä vastauksista.

Olen itse samoilla linjoilla @maken veivi jr. kanssa, että jo tällä kaudella pitää alkaa odottaa tulosta tältä projektilta. Kolme vuotta kuulostaa pitkältä ajalta, mitä tulee edustusjoukkueen tuloksiin, mutta sopivalta, mitä tulee koko seuran toiminnan palauttamisen oikeille raiteille.

Tosin kuten maken veivi hyvin totesi, koko seuran toiminnan kehittäminen ei pidä olla liiaksi edustusjoukkueen päävalmentajan vastuulla. Hänellä riittää yleensä ihan riittävästi tekemista edustusjoukkueen arjen pyörittämisessä ja pelin kehittämisessä. Onnistumistakaan ei lopulta mitata esim. omien junnujen kehittämisen onnistumisessa vaan puhtaasti urheilullisella tuloksella.

Urheilullinen tulos näyttää kuitenkin tällä hetkellä ihan hyvältä. Toki selkeänä miinuksena on muutama tippuminen cup-kisoista. ManU on realistisesti mukana mestaruustaistossa. Peli on mennyt eteenpäin, mutta siinä riittää edelleen kehittämistä, jotta otteisiin löytyy riittävä tasaisuus ja todella merkitykselliset ottelut sekä kamppailut toisten huippuseurojen kanssa käännettäisiin useammin voitoksi kuin tappioksi. Tämän seuraavan stepin ottaminen vaatii sen myyttisen voittaamisen kulttuurin syntymisen. Pelillisesti se vaatinee rohkeampaa oman pelin toteuttamista kovia vastustajia vastaan. Yksilötasolla tarvitaan lisää johtavia pelaajia. Senkin osalta alkaa näyttää hyvälle (lue Bruno ja Maguire).

Summa summarum, itse odotan siis jo tällä kaudella urheilullisia tuloksia, mutta se ei toki tarkoita vielä välttämättä mestaruuspyttyä/-pyttyjä. Valjussa riittää, kun ManU pysyy mukana mestaruustaistossa kauden loppuuun asti ja saavuttaa CL-paikan. Seuraavalla kaudella lähdetään jo vielä realistisemmin hakemaan pyttyjä, etenkin kun materiaalia on kyetty vahvistamaan siirtoikkunoissa.
 
Viimeksi muokattu:

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Sama kaiku on askelten.

Jokaisen tappion jälkeen täällä käydään lähes sama keskustelu Unitedin projektista. Voittojen aikaan harvaa ulkopuolista sitten kiinnostaa käydä samoja keskusteluja projektista.

Sir Alexin projekti kesti 26 vuotta. Alku ei ollut helppo.
 

Fordél

Jäsen
Sama kaiku on askelten.

Jokaisen tappion jälkeen täällä käydään lähes sama keskustelu Unitedin projektista. Voittojen aikaan harvaa ulkopuolista sitten kiinnostaa käydä samoja keskusteluja projektista.

Sir Alexin projekti kesti 26 vuotta. Alku ei ollut helppo.

Toivoin, että vältyttäisiin tältä, mutta ei näköjään. Edelleen, kyse ei ollut minkäänlaisesta kettuiluista. Se, että keskustelun aloitus ajoittui tappiollisen ottelun perään, oli ihan vain sattumaa. Kiinnosti vain aidosti tietää, miten kukin näkee projektin pituuden ja missä vaihessa on lupa odottaa tuloksia.

Mitä tulee sir Alexiin niin OGS:n kohdalla ei kannata nostella esiin vielä pitkään aikaan hänen nimeä. Se ei olisi järkevää niin OGS:n kuin sir Alexinkaan kannalta.
 

Jeffrey

Jäsen
Tottakai keskiviikon esitys oli laimea ja sitä kauatta pettymys. Pikkuhiljaa OGS:n se pokaali pitäisi saada, mutta en nyt siltikään hirveästi osannut jäädä voivottelemaan League Cupin perään.

Ottelu oli kuin suoraan tuulahdus Josen ajoilta. Puolustetaan hyvin, ei saada maalia siitä ainoasta paikasta ja lopulta Lindelöfin heikosti pelaama tilanne johtaa tappion tuoneeseen maaliin.

Itse pohdin tuota staattisuutta, onko joukkue oikeasti väsynyt vai onko kyseessä enemmän taktinen valinta. Tämän kauden peleihin on varmasti ollut lähes pakko ollut lähteä SAF maisesti minimoimaan pelaajien rasitus ja sitä kautta varmistamaan pidempiaikainen pelaaminen. Mielestäni osin myös tästä näkyi merkkejä, samoin kuin siitä ettei tuo keskikentän timantti ihan toimi ja se osaltaan tuo turhaa extrarasitusta.

Se mistä minä tykkään tässä joukkueessa on se, että tällaisen pelin hävittyä voidaan rehellisesti sanoa ettei ollut hyvä suoritus. Aika monta vuotta pelattiin sellaista jalkapalloa jossa tällaisen pelin jälkeen oltaisiin todettu, että maksimisuoritus joka nyt kääntyi tappioksi kun erikoistilanne nukuttiin eikä MaguireFellaini osunut kulmasta.

Bailly ajanee pikkuhiljaa Lindelöfin ohitse ja Cavani saadaan kehiin. Tämä tuo rutkasti lisää apuja OGS:n pelaamiseen. Mielestäni tuleviin Valioliiga peleihin pitäisi lähteä rohkeasti wingereiden kanssa, vaikka oikealle ei olisikaan heittää liekeissä olevaa pelaajaa. Etenkin ranskalaisten prässipelaaminen on melkoista käsienlevittelyä, ja tätä kautta saadaan heidät penkille. Jollain tapaa tuntuu myös, että Fred-McT pelaavat parempaa peliä kun Pogba ei ole kentällä.

Samalla voimme vielä iltarukouksissa toivoa, että joukkuetta vahvistettaisiin Diallon lisäksi nyt vielä tammikuussa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Mielestäni tuleviin Valioliiga peleihin pitäisi lähteä rohkeasti wingereiden kanssa, vaikka oikealle ei olisikaan heittää liekeissä olevaa pelaajaa.
Eikö kukaan muu ole huomannut, että Rashford pelaa tarvittaessa varsin pätevästi tätä roolia?

Hyökkäyskolmikot ovat mielestäni ihan liigan kärkitasoa:
Martial Cavani Rashford
Rashford Cavani Greenwood
(Rashford Cavani Diallo)

Ja tuossa ei ollut edes Martialia ysinä.

Omasta mielestä ei tuo hyökkäys kaipaa vahvistuksia, kun alempiin hyökkäävimmät rooleihin on tarjolla Bruno, Pogba ja Donny, jotka on kaikki Pepsi-kamaa.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Eikö kukaan muu ole huomannut, että Rashford pelaa tarvittaessa varsin pätevästi tätä roolia?
Martial Cavani Rashford
Tämä olisi varmaan se paperilla paras koostumus, mutta onko tämä ollut avauksessa kertaakaan? Toki tässäkin Rashford on "väärällä puolella" ja jos pitää valita kummalle, Rasselle vai Martille, antaisin mahdollisuuden parhaalla tavalla toteuttaa itseään, niin Rasselle. Toki Martial on aivan hyödytön ollut oikealla, mutta niin se on 80% ajastaan vasemmalla ja 95% ajasta keskellä.

Rashford Cavani Greenwood
Greenwood kärsii kovasti toisen kauden kirouksesta, ja tällä kaudella peli on ollut aika synkkää puurtamista muutamia yksittäisiä väläytyksiä lukuunottamatta. Onkohan tämäkään kolmikko avannut kertaakaan?

(Rashford Cavani Diallo)
Tämä olisi kiva kokeilla vielä loppukauden aikana.

Tästä päästään mielestäni siihen perusongelmaan, että Martial ei vaan ole riittävän hyvä pelaaja. Hänestä ei ole missään määrin keskushyökkääjäksi. Oikealla laidalla hän on ollut täysin hyödytön. Vasemmalle on laittaa Rashford, joka on tekemisessään valovuoden edellä Marttia. Martialin ongelma ei edes ole enää epätasaiset peliesitykset, vaan taso on taantunut mielestäni tuohon, ja vaikka satunnaisesti maalin tekeekin, niin ei vaan yksinkertaisesti riitä nyt oikein millekään paikalle muualle kuin oikealle, mutta ei siellä osaa / halua pelata.

Tässä myös ongelma on se, että jostain syystä OGS näkee Martialin meidän ykkös-strikerina. Cavanin varaan ei voida kauheasti enää tulevaisuutta rakentaa, mutta mielestäni nyt olisi parempi pitkäjänteisesti ajaa Greenwoodia Cavanin takaa sisään tuohon keskushyökkääjäksi, kuin yrittää väkisin tehdä Martialista jotain mihin hänestä vain ei ole.

Martial olisi varmasti monessa joukkueessa elintärkeä palanen ja loistava pelaaja, mutta en osaa löytää enää hänelle Unitedista sopivaa roolia. Jos meidän on tarkoitus oikeasti menestyä, niin siihen en usko Martialin olevan oikea ratkaisu. Toki, voihan Martial tuosta sisuuntua ja yhtäkkiä löytää sen sisäisen härkänsä ja iskeä maaleja liukuhihnalta, mutta ei tässä nyt mikään oikein siihen viittaa. Kun katsoo esim Cavanin liikettä, työmäärää ja halua tehdä maaleja, niin 33-vuotiaanakin siellä näyttää olevan kaikkea tätä roppakaupalla enemmän, kuin parhaassa iässä olevalla Martialilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös