Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Unitedin viime kausi oli melkoista vuoristorataa, kun Jose Mourinho sai potkut joulukuussa ja valmentajaksi tuli seuralegenda Ole Gunnar Solskjaer, apunaan Mike Phelan, Michael Carrick ja Kieran McKenna.

Unitedin ajankohtainen kokoonpano ja sopimusten pituuden löytyvät tämän linkin takaa: Manchester United - Detailed squad 18/19

Alku uuden valmennuksen alla oli kuin sadusta, kun joukkue otti kahdeksan voittoa putkeen. United pelasi etenkin ensimmäisissä peleissä aktiivisesti prässäten ja pallo liikkui nopeasti mieheltä toiselle.

Millaista peliä Solskjaer sitten haluaa joukkueen pelaavan?
Solskjaer haluaa hyökkäyspelin olevan nopeaa, eli täysin päinvastaista kuin mitä nähtiin Mourihon aikana. Kun pallo saadaan omille, isketään nopeasti jos siihen on yhtään saumoja. Tätä luonnollisesti tukee ylhäältä alkava prässipeli. Solkjaerin mukaan Unitedin pitää aina olla kentällä enemmän töitä tekevämpi joukkue.

Tämä analyysi perustuu Solskjaerin haastatteluihin, Molden vuosiin ja ensimmäisiin peleihin Unitedin valmentajana.

Kevään edetessä prässi alkoi kuitenkin hiipua ja pelaajia tippui yksi kerrallaan sairastuvan puolelle. Solskjaer kertoi pelaajiston olevan liian heikossa kunnossa juoksuvoimaisen pelitavan toteuttamiseen.

Pelaajien heikko kunto on Mourinhon löntystelypallon perintöä ja Unitedin pelaajilla on tiedossa raskas treenikesä. Lisäksi kokoonpanoa tullaan muokkaamaan juoksevampaan suuntaan pelaajakauppojen avulla.

Hankintojen suhteen Solskjaer toivoo nuoria lupaavia pelaajia, jotka pystyvät toteuttamaan nopeaa pelitapaa. United kun on kunnostautunut viime vuosina ylihintaisten laskusuunnassa olevien tähtien hankkimisessa. Kuvaavaa on että kesän ensimmäinen hankinta saattaa olla Swanseassa pelaava 21-vuotias laituri Dan James 10 miljoonalla. Toki myös tähtipelaajia yritetään Old Traffordille houkutella, uuden ykköstopparin ollessa hankintalistan kärkipäässä.

Varmoja lähtijöitä ovat Ander Herrera ja Antonio Valencia, mutta listasta voi tulla yllättävän pitkä.

Valencia oli virallisesti Unitedin kapteeni, mutta Young viime kaudella nauhaa pääasiassa kantoi. Oletettavaa on, että Young ei ensi kaudella enää avauksessa pelaa joten mielenkiintoista on kuka ottaa kapteenin paikan? Pogba, Shaw, Lindelöf ja de Gea tulevat ensimmäisenä mieleen. Kukaan näistä pelaajista ei kuitenkaan ole selkeä johtaja kentällä, joten tämän suhteen on hankala veikata kuka nauhaa tulee kantamaan. Tulevaisuudessa ehkä McTominay?

United tulee pelaamaan ensi kauden Eurooppa-liigaa ja Solskjaer on jo todennut aikovansa antaa näyttöpaikkoja seuran lupaaville junioreille näissä otteluissa. Pieni mahdollisuus on vielä UCL paikkaan mikäli City saa ensi kauden UCL-bannin ja Arsenal voittaa Eurooppa-liigan, ei kuitenkaan kannata laskea tämän varaan. Eikä kukaan oikeasta taida tietää mitä tapahtuisi jos tämä skenaario toteutuisi.

Ensimmäiset harjoitusottelut pelataan 13.7. Australiassa Perthiä vastaan ja viimeinen 3.8. AC Milania vastaan. Valioliigan otteluohjelma selviää 13.6.

Junioripuolella on tehty hyvää työtä ja akatemiasta on noussut paljon hyviä pelaajia ja avataan hieman muutaman tilannetta.

Mason Greenwood on nimi, joka tuli varmasti viime kaudella kaikille United faneille tutuksi 17 vuotiaan paukutettua maaleja liukuhihnalta. Näin kova talentti tuskin lähtee lainalle ja mielenkiintoista on murtautuuko jo ensi kaudella edustusjoukkueeseen vai pelaako vielä junioreissa. Muistuttaa hyvin paljon Rashfordia.

Axel Tuanzebe pelasi erittäin hyvän kauden topparina Aston Villassa ja kuuluu Solskjaerin ensi kauden suunnitelmiin. Vaikka Tuanzebe voi pelata myös laitapakkina on hänen kohdallaan uhkakuvana Unitedin ennestään määrällisesti turhan laaja toppariosasto. Tämä tarkoittanee siis ainakin Rojon ja mahdollisesti myös Baillyn lähtöä, koska yksi uusi toppari on tulossa hankitapuolella.

Angel Gomes on mielenkiintoinen tapaus. Viimeinen uutinen on, että Barcelona on nuoren pelintekijän perässä. Gomes elää pallosta, joten hänen kohdallaan on hankala sanoa onko oikea paikka edustuksen vaihtopelaajana vai isommassa roolissa lainalla?

Tahith Chong on nopeutensa ja pelipaikkansa (laituri) puolesta helpompi pitää rotaatiopelaajana, joka hiljalleen alkaa saada enemmän minuutteja.

Maalivahti Dean Henderson pelasi erinomaisen kauden Sheffieldissa ja tuli valituksi Championshipin parhaaksi maalivahdiksi. Mikäli De Gea jatkaa, Henderson palannee ensi kaudella Valioliigaa pelaavan Sheffieldin riveihin ensi kaudeksi. Joka tapauksessa Hendersonista on kasvamassa De Gean seuraaja.

Mitä ensi kaudelta pitäisi sitten odottaa? Solskjaerin valmennusryhmän sopimus on kolmevuotinen ja paljon Ole on käyttänyt sanaa re-build, eli asioita ei pyritä enää korjaamaan teipillä vaan aletaan tehdä asiat oikein ja menestys seuraa väistämättä jos teet asioita oikein.

Merkittävin nimitys tämän asian osalta on director of football, jonka avulla saataisin jonkinlainen strategia pelaajahankintoihin, osa-alue jossa United antaa tällä hetkellä liikaa tasoitusta kilpailijoille.

Valioliigan suhteen ensi kaudella City ja Liverpool ovat ennakkosuosikkeja ja vaikka Unitedin tulee pelata aina mestaruudesta, sijoitusta kolmen joukkoon ja yhtä pokaalia on hyvä pitää realistisena tavoitteena.

Unitedin pelaajistoon tulee kesän aikana vaihtuvuutta, opetellaan uutta pelityyliä ja kesällä treenataan kovaa, kaikki nämä seikat puoltavat haastavaa alkukautta.

Usko siihen että United on kuitenkin oikealla tiellä on vahva, joten päätetään sanoihin Glory Glory Man United!
 
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock
Kiitos avauksesta @maken veivi jr.

Kyllähän tässä tosiaan rebuildia kaivataan Unitedissa ihan johtotehtävissäkin. Toivottavasti tässä olisi nyt uuden alku ja seurassa olisi halua tehdä strategia pidemmällä tähtäimellä, jotta seura saataisiin takaisin kohti maailman kärkeä.

Pelaajarintamaa ajatellen joukkueessa on tällä hetkellä aivan liikaa ns. ”deadwood”-osastoa ja sellaisia pelaajia, joilla tuntuu olevan kaikki muu tärkeämpää kuin itse jalkapallo ja Unitedin logolle pelaaminen. Yhdessä tai edes kahdessa siirtoikkunassa tilannetta ei saada korjattua, mutta työt on aloitettava nyt.
Joukkueeseen tarvitaan nopeutta, taitoa eli modernin jalkapallon tyylisiä pelaajia eikä puujalkaisia eilispäivän tapauksia.

Director of Footballin hankinta on nyt avainasemassa ja toivottavasti pestiin saadaan todellinen ammattilainen eikä työharjoittelijoita.

Swansean Daniel Jamesia huhutaan tällä hetkellä kovasti Unitediin £10-15M hinnalla. Potentiaalia kaverista löytyy rutkasti ja tullessaan toisi mukavaa kiritystä vasemmalle laidalle Martialille.
Valmiita huippupelaajiakin tarvitaan ja ainakin topprin paikalle pitäisi löytää valmis huippupelaaja.
OGS on luvannut kovasti nuorille näytönpaikkoja ja niitä kuitenkin löytyy mukavasti omista, joten toivottavasti tuo toteutuu.
 

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Manchester United
Valmiita huippupelaajiakin tarvitaan ja ainakin topprin paikalle pitäisi löytää valmis huippupelaaja..
Kiitos myös omasta puolestani tämän uuden kauden ketjun avauksesta. Tuohon topparijuttuun tarttuisin. Ehdottomasti samaa mieltä, huippupelaaja tuolle pelipaikalle tarvitaan. Aiemmin ennen tammikuun siirtoikkunaa taisi olla jonkin verran huhua Napolin Kalidou Koulibalysta. Mitenköhän realistinen Koulibaly olisi? Olisi ainakin vankka puolustuksen johtohahmo sen perusteella mitä Serie A:ta hiukan on seurannut. Johtajuutta ja fyysisyyttä isosti, kuin naapurin Kompany parhaina päivinään. Toinen mistä viime kesänä oli juttua ja jota Josékin kai ManUun toivoi olisi tuo Toby Alderweireld. Toki voipi olla belgiä hankalampi houkutella Spursista, etenkin jos Tottenham vie Mestareiden Liigan. Muita varteenotettavia? Varane?
 
If you believe that the silence between the words says more than the words, then Vladimir Konstantinov always had a lot to say.
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Koulibalyn suhteen on ollut eniten huhuja ja mielestäni Unitedin pitäisi hänet hankkia. Olisi juuri sitä mitä puolustus kaipaa. Nimenomaan tuota johtajuutta ja fyysisyyttä tarvitaan ja sopisi varmaan hyvin Lindelöfin pariksi.

Alderweireldia en näe johtavana topparina vaikka hyvä pelaaja onkin ja loukkaantumisiin nähden mielestäni aika ylihintainen. Taso hänellä tuskin enää nousee ja nyt yksinkertaisesti tarvitaan vain kovempi tekijä.

Varane kelpaisi varmasti kaikille huippuseuroille mutta Zidanen palattua onko enää halukas lähtemään?

Ainut jonka ottaisin ennen Koulibalya on de Ligt mutta eiköhän tuo Barcaan mene.
 
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock
Sky Sports kertoo tänään, että United on kiinnostunut Newcastlen keskikenttäpelaaja Sean Longstaffista.

Lisäksi Telegraph uutisoi, että Wilfried Zaha olisi mahdollisesti Unitedin kiikarissa. Yhtä kaikki, suunta tuntuisi olevan nyt se, että OGS haluaa tuoda nuorta ja potentiaalista pelaajaa sisään.

Lisäksi Sky Sports kertoo, että Alexis olisi Inter Milanin ja Juventuksen kiikarissa. Alexisin taustajoukot ovat jo tavanneet molempien seurojen siirtoväkeä. Jos Alexis saataisiin myytyä Italiaan, niin ehkäpä De Gealle saataisiin myös uusi sopimus.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Lisäksi Telegraph uutisoi, että Wilfried Zaha olisi mahdollisesti Unitedin kiikarissa. Yhtä kaikki, suunta tuntuisi olevan nyt se, että OGS haluaa tuoda nuorta ja potentiaalista pelaajaa sisään.
Zaha ja James huhut tarkoittavat varmaan sitä, että Sanchon suhteen ei taida tulla kauppoja, ainakaan helpolla... Ongelma on että Dortmund luopuu jo Pulisicista joten rahallista tarvetta ei ole myydä.
 
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock

Sim0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
Zaha ja James huhut tarkoittavat varmaan sitä, että Sanchon suhteen ei taida tulla kauppoja, ainakaan helpolla... Ongelma on että Dortmund luopuu jo Pulisicista joten rahallista tarvetta ei ole myydä.
Plus ainakin minun korviini on kuulunut huhuja, jonka mukaan pelaaja itse ei haluaisi siirtyä Manchesterin punaiselle puolelle, koska nähdäkseen seura on sen verran kaoottisessa tilassa.

Max Allegri lähtee Juventuksesta, olisiko siinä ollut palstalaisten mielestä sopiva valmentaja ManUlle?
 
"Rock ei ehkä pelasta maailmaa, mutta saa aikaan sopivissa määrin mielenterveysongelmia." -Juha Kuha

MarkoPalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Manchester United
Max Allegri lähtee Juventuksesta, olisiko siinä ollut palstalaisten mielestä sopiva valmentaja ManUlle?
Ehdoton EI Allegrille. Juventus on hänen aikanaan menestynyt pikemminkin Allegrista huolimatta kuin hänen ansiostaan. Allegri on selkeästi enemmän peluuttaja kuin pelin ja pelaajien kehittäjä. Semminkin kun ManU haluaa rakentaa, kehittää ja hankkia maailmanluokan nuoria pelaajia eilispäivän tähtien sijaan, niin päävalmentaja ei voi olla Allegrin kaltainen. Eikä onneksi olekaan, Solkjæriin on täysi luotto jatkossa. Ja sellainenkin seikka vielä, että Allegri ei ole koskaan ulkomailla valmentanut ja kielitaitonsa on sellainen kuin hänen ikäisillään italialaisilla on, eli englantia ei osaa edes sen vertaa mitä vaikkapa Maurizio Sarri (,joka oli kuitenkin ennen jalkapallovalmentajan ammattia pankinjohtaja).
 
If you believe that the silence between the words says more than the words, then Vladimir Konstantinov always had a lot to say.

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, K-Espoo, Gennaro Gattuso, Sir Bobby Robson
Ehdoton EI Allegrille. Juventus on hänen aikanaan menestynyt pikemminkin Allegrista huolimatta kuin hänen ansiostaan. Allegri on selkeästi enemmän peluuttaja kuin pelin ja pelaajien kehittäjä. Semminkin kun ManU haluaa rakentaa, kehittää ja hankkia maailmanluokan nuoria pelaajia eilispäivän tähtien sijaan, niin päävalmentaja ei voi olla Allegrin kaltainen. Eikä onneksi olekaan, Solkjæriin on täysi luotto jatkossa. Ja sellainenkin seikka vielä, että Allegri ei ole koskaan ulkomailla valmentanut ja kielitaitonsa on sellainen kuin hänen ikäisillään italialaisilla on, eli englantia ei osaa edes sen vertaa mitä vaikkapa Maurizio Sarri (,joka oli kuitenkin ennen jalkapallovalmentajan ammattia pankinjohtaja).
Tässä nyt pari kohtaa jotka pistää silmään... Sanotaan ettei nyt olla samaa mieltä. Allegri on huippuvalmentaja, tulokset ja Juven nostaminen Euroopan huipulle puhuvat tämän puolesta selvästi. Allegri on pirun nihilistinen koutsi, mikä sopii täydellisesti sarjamuotoisen pelaamiseen ja siihen tärkeimpään, eli tuloksen tekemiseen. Juvesta ongelmat olivat tärkeissä paikoissa sen viimeisen vaihteen kaivaminen ja pelaajiston (tällä kaudella) psyykkaaminen.

Mutta sanotaan nyt, että Allegri ei sopisi tämän hetkiseen ManUun meikäläisen mielestä. ManU kun on nyt kokeillut jo näitä voittamiseen tottuneita valmentajia Van Gaalin ja Mourinhon kanssa, ilman merkittäviä tuloksia. ManU tarttee nyt sen murrosvaiheen valmentajan, joka saa vapaat kädet pelaajiston muokkaamiseen ja uuden DoFin kanssa seuran uuden suunnan luomisen. Allegri tekee tulosta valmiilla pohjalla, ja on helvetin hyvä siinä. Huippukoutsi, tällä hetkellä ei sopiva ManUlle. Tosin niin ei ole OGSkaan, kuten ennenkin olen todennut.
 
“Joelinton is the worst brazilian since Stevie Wonder shaved his wife’s pussy.”
Mutta sanotaan nyt, että Allegri ei sopisi tämän hetkiseen ManUun meikäläisen mielestä. ManU kun on nyt kokeillut jo näitä voittamiseen tottuneita valmentajia Van Gaalin ja Mourinhon kanssa, ilman merkittäviä tuloksia. ManU tarttee nyt sen murrosvaiheen valmentajan, joka saa vapaat kädet pelaajiston muokkaamiseen ja uuden DoFin kanssa seuran uuden suunnan luomisen. Allegri tekee tulosta valmiilla pohjalla, ja on helvetin hyvä siinä. Huippukoutsi, tällä hetkellä ei sopiva ManUlle. Tosin niin ei ole OGSkaan, kuten ennenkin olen todennut.
Erittäin hyvä kirjoitus. Asia on juuri näin. United kaipaa kipeästi rebuildia eikä pelkästään pelaajiston osalta, vaan myös johtotehtäviin. Kuten olen aiemmin todennut DoF:n hankinta näyttelee tässä suurta roolia ja muutenkin Unitedin olisi aika rakentaa nyt selkeä strategia, jolla aletaan rakentamaan uutta tulemista.
Pelaajiston osalta on nyt sanottu jo aika paljon. OGS voi olla ihan pätevä valmentaja tähän murrosvaiheeseen. Viimeisimmät huhut kertovat, että United on tukemassa OGS:a £250M siirtokassalla tänä kesänä. Mielenkiintoista nähdä, että toteutuvatko nämä huhut. Toivottavasti nämä rahat käytetään viisaasti, joilla saataisiin muutama valmis huippupelaaja sekä muutama nuori ja potentiaalinen kaveri.

Silly season on käynnissä ja huhuja sinkoilee sinne tänne. Keskikentän rooliin tarvitaan mielestäni huippupelaaja ja oikeastaan ainoa huhuissa pyörinyt sellainen olisi Saul Niguez. Tuskin on tosin tulossa.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Huippupelaajia tarvitaan se on selvää. Mutta jos ei saada markkinoilta haluttuja pelaajia, ei kannata sijoittaa suuria summia ostamisen takia toisen korin kalliisiin pelaajiin, jotka hakevat nostetta uralleen toisesta joukkueesta.

Mieluummin panostetaan nuoriin pelaajiin ja luodaan heille uskottava polku maailman parhaiksi pelaajiksi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: JZZ

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, K-Espoo, Gennaro Gattuso, Sir Bobby Robson
Erittäin hyvä kirjoitus. Asia on juuri näin. United kaipaa kipeästi rebuildia eikä pelkästään pelaajiston osalta, vaan myös johtotehtäviin. Kuten olen aiemmin todennut DoF:n hankinta näyttelee tässä suurta roolia ja muutenkin Unitedin olisi aika rakentaa nyt selkeä strategia, jolla aletaan rakentamaan uutta tulemista.
Pelaajiston osalta on nyt sanottu jo aika paljon. OGS voi olla ihan pätevä valmentaja tähän murrosvaiheeseen. Viimeisimmät huhut kertovat, että United on tukemassa OGS:a £250M siirtokassalla tänä kesänä. Mielenkiintoista nähdä, että toteutuvatko nämä huhut. Toivottavasti nämä rahat käytetään viisaasti, joilla saataisiin muutama valmis huippupelaaja sekä muutama nuori ja potentiaalinen kaveri.

Silly season on käynnissä ja huhuja sinkoilee sinne tänne. Keskikentän rooliin tarvitaan mielestäni huippupelaaja ja oikeastaan ainoa huhuissa pyörinyt sellainen olisi Saul Niguez. Tuskin on tosin tulossa.
ManUlla näkisin suurimpana ongelmana tuon Fergusonin ”perinnön”. Tai halutaan väkisin tehdä asiat samallalailla. Hyökkäävää futista, omat pojat vahvistettuna maailmanhuipuilla ja hirveä duunimäärä. Hieno idea, mutta toteutus ollut huono. Tosin noilla teeseillä nyt varmaan jokainen huippujoukkue haluaisi menestyä. Ajat ovat vaan muuttuneet niin helvetisti Sir Alexin aikakauden jälkeen. Missä muussa kärkijoukkueessa Jesse Lingard ja Phil Jones saisivat pelata noin paljon? Ei missään. Joo loukkaantumiset jne. Mutta kun on fakkiuduttu siihen ”joukkue on enemmän kuin osiensa summa” -ajatteluun, eikä jalostettu tätä ollenkaan niin tulos on tämä.

OGS myös yksi osa tätä ongelmaa, kahdeksan matsin ja yhden Pariisin voiton ansiosta kolmevuotinen soppari pöytään ”omalle pojalle”, joka ei ole näyttänyt missään vaiheessa valmentajauraansa yhtään merkkiä siitä, että olisi tuleva huippuvalmentaja. Ajatuksen ymmärrän taustalla ja romantiikan, mutta romantiikalla ei oikein ole sijaa nykypäivän huippujalkapallossa. Käytettävä rahamäärä ja pelaajien taso ovat nousseet jäätävää tahtia.

Jos miettisin itse mitä ManU tarttee, niin juurikin huippu murrosvaiheen valmentaja. Pochettino, Simeone tai riskillä rahat kiinni Ten Hagiin (meikän mielestä se seuraava huippunimi valmentajista). Ilman mestareiden liigaa ja suunnitelmaa on vaikea houkutella huippunimiä. Pelkästään Englannissa City, Pool, Spurs ja jopa Chelsea ovat tässä edellä tällä hetkellä. Siihen päälle Euroopan huippuseurat ja kilpailu on armoton. Nyt ensi kaudelle vain yksi tavoite, turhuudet pois (Matic, Sanchez, Jones, Smalling, Young, Martial jne.) ja jopa Pogban voisi myydä. Uutta nousua ja sitä lupaavaa, lähellä huippua olevaa kaveria sisään (Wan Bissaka, Zaha, Chilwell, Maguire, Maddison jne.). Kolmen vuoden suunnitelma jonka pitäisi huipentua mestaruuteen ja Poolin ja Cityn haastamiseen. Ensi kaudelle vain yksi tavoite, top 4. Sen jälkeen ne megaostokset kun tilanne rauhoitettu.
 
“Joelinton is the worst brazilian since Stevie Wonder shaved his wife’s pussy.”
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock
BBC:n Simon Stone kirjoitti tänään, että United on lähellä sopimusta Daniel Jamesin kanssa eli nyt näyttää siltä, että James lienee kesän ensimmäinen hankinta. Sky Sports taisi eilen uutisoida, että James on sopinut Unitedin kanssa jo henkilökohtaisista ehdoista.

The Standard taisi tänään uutisoida, että United on tehnyt Aaron Wan-Bissakasta ensimmäisen tarjouksen (£25M), ja vähemmän yllättäen Palace oli tuon tarjouksen hylännyt. Huhujen mukaan Palace on asettanut Wan-Bissakan hinnaksi £50M.

Lähde on mitä on (Daily Mail), mutta huhujen mukaan Unitedin ja De Gean väliset neuvottelut ovat päättyneet ja De Gea siirtyisi kesällä muihin maisemiin. Samojen huhujen mukaan United ei olisi hankkimassa uutta maalivahtia, vaan nostamassa Romeron ykkösmaalivahdiksi. Henderson lienee siirtymässä lainalle ensi kaudeksi Sheffield Unitediin, joka nousi siis Valioliigaan.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ensi kausi Romerolla ja sitten vaihto Hendersoniin vuoden päästä on järkevä suunnitelma. Romero on mielestäni näyttöpaikkansa ansainnut ja Hendersonin eteen on turha hankkia uutta huippuvahtia jos kehitys jatkuu odotetusti.

DDG:n uudeksi seuraksi huhutaan PSG:tä koska rahaa löytyy ja ilmeisesti Herreran kanssa ovat hyviä kavereita keskenään.
 
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Kiitos uuden kausiketjun avaamisesta @maken veivi jr.

Tällä hetkellä tosiaan eletään mielenkiintoisia aikoja siirtomarkkinoilla ja itse ainakin pidän tuosta OGS:n ja Unitedin uudesta strategiasta, jossa tarkoituksena olisi keskittyä enemmän nuoriin ja juuri läpimurron kynnyksellä olevien pelaajien hankkimiseen. Itse jättäisin ihan suosiolla hankkimatta nämä Balet ja Alderweireldit, joilla ei enää montaa huippuvuotta ole jäljellä, minkä lisäksi näistä kavereista varmaan saisi taas pulittaa sievoiset summat.

Tuo Daniel James vaikuttaa raporttien ja highlightsien perusteella ihan lupaavalta jannulta, mutta lähtökohtaisesti varmaan ensi kausi menee taistellessa avauksen paikasta, eikä vielä kannata kovin kummoista tulosta odotella.

Tuonne keskikentälle ja topparin paikalle pitää mielestäni löytää takuuvarmat huippupelaajat ja noille paikoille ei yksinkertaisesti ole varaa sovitella mitään arpoja, mikäli ensi kaudella meinataan unelmoida paikasta 4 joukossa. Mikäli Koulibalyn huhuttu hinta pitää lähellekään paikkaansa, niin itse kelpuuttaisin esimerkiksi Maguiren enemmän kuin mielelläni tervetulleeksi Unitedin puolustukseen. Mikäli Palace tosiaan on valmis luopumaan Wan-Bissakasta 50 millillä, niin Woodwardin pitää kyllä muitisematta hoitaa mies Unitediin, ennen kun joku muu suurseura kaverin nappaa.

Vaikka DeGea on viime vuosina pelannut Unitedille todella ison kasan pisteitä, niin ei kyllä jää yhtään ikävä, jos mies vaihtaa maisemaa. Jotenkin miehen otteissa on jo viime kesän MM-kisoista lähtien ollut laskeva trendi, vaikka kauteen toki muutama huippumatsi mahtui. Romero on kuitenkin mielestäni osoittanut olevansa luottamuksen arvoinen, joten eiköhän anneta kaverin yrittää.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Jamesin tuli tarkoittaa melko varmasti sitä että Chong pistetään ensi kaudeksi lainalle. On jo siinä iässä että tarvitsee miesten pelejä alle ja varmasti fiksuin pistää lainalle.

De Ligt huhuja on aika kovasti eli United olisi tehnyt rahallisesti aika kovan tarjouksen jota De Ligt harkitsee. Edelleen Barca on vedonlyöntitoimistojen ykkönen tämän siirron suhteen mutta ollaan varovaisen optimistisia, olisihan tuo paras mahdollinen hankinta.
 
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock
ESPN uutisoi tänään, että OGS on siirtänyt toppariasioissa katseensa nykyisiin toppareihin ja mahdollisesti ei olisi hankkimassa topparia kesällä ollenkaan. United on ollut kiinnostunut Koulibalysta ja Maguiresta, mutta ilmeisesti hintalappu on sitä luokkaa, että katseet on siirretty muualle. Saman lähteen mukaan OGS haluaa pitää Baillyn rosterissa ja antaa hänelle preseasonilla mahdollisuuden ottaa paikka pelaavasta kokoonpanosta. Näin ollen United saattaa lähteä ensi kaudella Lindelof, Bailly, Smalling, Jones ja Tuanzebe liikkeelle. Rojostakin on ollut puhetta, että olisi jäämässä vielä, mutta toisaalta liikkuu myös huhua, että United olisi kauppamassa argentiinalaista £10M, jos ottajia löytyy.

Samaisen lähteen mukaan puolustusosastolla ykkösprioriteetti on löytää oikea laitapakki. Wan-Bissakasta United on kovasti kiinnostunut, mutta on valmis maksamaan hänestä £50M, kun Palacen pyynti lienee lähempänä £75M.

Lukakun lähtö lienee melko varmaa, sillä tänään uutisoitiin, että Lukaku on käynyt Woodwardin kanssa keskustelun ja Woodward oli ilmeisesti antanut vihreää valoa siirrolle. Aiemminhan uutisoitiin, että Lukaku olisi jo sopinut Inter Milanin kanssa henkilökohtaisista ehdoista. Toisaalta mainitaan myös, Juventus on kiinnostunut belgialaisen palveluksista. Ongelma tässä on se, että United haluaisi Lukakusta €75M tai on valmis alentamaan pyyntiä, jos kauppaan sisältyy pelaaja Manchesterin suuntaan. OGS:n kiikarissa on ilmeisesti Interistä toppari Milan Skiniar tai Juventuksen keskikenttä Rodrigo Bentacur.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Thomas Meunier aika vahvasti tulossa Unitediin eli Wan Bissakan hinta taisi olla sitten liian korkea, koska Meunier olisi irtoamassa 25 miljoonalla.

Onko jollain Meunierista tarkempaa mielikuvaa? Lyhyellä vilkaisulla vaikuttaa sellaiselta ”ihan ok” ratkaisulta tähän tilanteeseen.
 
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Huhua liikkuu, että Real olisi tarjonnut Pogbasta Balea, Iscoa ja James Rodriguezia. Noista Isco on ainoa joka herättää minkäänlaista kiinnostusta itselläni.

Muista: Trippier hinnoitellaan ManUn saavuttamattomiin ja Koulibalyn hinta olisi yli 100 miljoonaa puntaa.
 
Kuten Bat Helvetistä, olen poissa kun aurinko taas saa

He jotka eivät asioista ymmärrä, voisivat luulla, että kyse on jääkiekosta. Heille vain hymyilen...
Huhua liikkuu, että Real olisi tarjonnut Pogbasta Balea, Iscoa ja James Rodriguezia. Noista Isco on ainoa joka herättää minkäänlaista kiinnostusta itselläni.
Tällaiset hommat on ihan täyttä sitä itseään. Ei varmasti ole Real tarjonnut noita kolmea kaveria Pogbasta.

Joka päivä Unitediin huhuillaan muutamia uusia pelaajia. Tänään taisi olla vuorossa Leicesterin James Maddison. Hinta rapiat £60M. Melko suolainen etten sanoisi.
Vaikea tässä on tällä hetkellä lähteä arvuuttelemaan kenen perässä oikeasti ollaan. Daniel Jamesin tulo lienee ainoa ”varma” tällä hetkellä.

Ja DoF:kin palkkaamisen suhteen ei kuulu oikein mitään. Saa nähdä keitä sieltä oikeasti saadaan kesällä rosteriin.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Tällaiset hommat on ihan täyttä sitä itseään. Ei varmasti ole Real tarjonnut noita kolmea kaveria Pogbasta.
Veikkaan, että nuo kolme pelaajaa olisivat ne, joita Real on tarjonnut, mutta tuskinpa kaikkia kolmea kerralla. Sori, kirjoitin epäselvästi.
 
Kuten Bat Helvetistä, olen poissa kun aurinko taas saa

He jotka eivät asioista ymmärrä, voisivat luulla, että kyse on jääkiekosta. Heille vain hymyilen...
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Noita swap dealeja aina huhuillaan ja aika harvoin kyllä toteutuvat, poikkeuksena Alexis - Mikhi.

Valioliigan sisällät hinnat on sellaista paskaa, että suosiolla katselisin pelaajia pääosin ulkomailta, ihan riittävästi meillä on englantilaisia pelaajia aina riittänyt kokoonpanoon. Joku taisi sanoa että Wan Bissakan 60 miljoonaa kannattaisi maksaa, mutta itse en kyllä tuollaisia rahoja laittaisi laitapakkiin, kun Dalot esim. saatiin 19 miljoonalla.

Ykköstopparista olisin valmis maksamaan vaikka ylihintaakin, sen verran tärkeä pelipaikka kyseessä. Aikanaanhan van Dijkin hinnallekin naureskeltiin.
 
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ykköstopparista olisin valmis maksamaan vaikka ylihintaakin, sen verran tärkeä pelipaikka kyseessä. Aikanaanhan van Dijkin hinnallekin naureskeltiin.
Samoin ajattelen itsekin, mutta osaisitko heittää näkemystä, missä esim. Koulibalysta maksettavan järkevän hinnan raja menee? Onko 100 miljoonaa lopulta liikaa? Noita on kuitenkin aika harvoin tarjolla ja seuraavassa hetkessä saattaa sitten päätyä Cityyn ja Chelseaan...
 
Kuten Bat Helvetistä, olen poissa kun aurinko taas saa

He jotka eivät asioista ymmärrä, voisivat luulla, että kyse on jääkiekosta. Heille vain hymyilen...
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Samoin ajattelen itsekin, mutta osaisitko heittää näkemystä, missä esim. Koulibalysta maksettavan järkevän hinnan raja menee? Onko 100 miljoonaa lopulta liikaa? Noita on kuitenkin aika harvoin tarjolla ja seuraavassa hetkessä saattaa sitten päätyä Cityyn ja Chelseaan...
Täytyy sanoa että en kyllä osaa sanoa missä raja menee.. kyllä mä varmaan sen 100 maksaisin mutta en yli, ikää kuitenkin 27.

De Ligt jonka ikä taas on 19 v, niin maksaisin kyllä melkein mitä vaan Ajax pyytää, koska kyseessä on jo valmis pelaaja ja poikkeksellinen lahjakkuus.
 
”Matches don't come any bigger than FA Cup quarter-finals”
- Neil Warnock
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy