Manchester United FC 2017–2018 – Mourinhon toinen, back to the top?

  • 140 043
  • 534

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Itse näen, että koko ajan mennään lähemmäksi sitä tilannetta, että Mourinhon pitäisi lähteä kesällä. Jännä on nyt nähdä löytyykö sieltä Mourinhon työkalupakista ratkaisua tähän tilanteeseen. Tuolla kitisemällä se ei tule muuttumaan, vaan nyt pitäisi katsoa faktoja silmiin. Nähdäänkö tammikuussa paniikkihankintoja?

Nyt tarttis jottai tehrä.

Kyllähän Josen on pakko siirtyä pois. Hyökkäyspelaaminen ei ole kehittynyt yhtään Josen aikana, vaikka pelaajamateriaalilla pitäisi pystyä paljon parempaan. Mitään mielikuvitusta ei ole hyökkäämisessä.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Kyllähän Josen on pakko siirtyä pois. Hyökkäyspelaaminen ei ole kehittynyt yhtään Josen aikana, vaikka pelaajamateriaalilla pitäisi pystyä paljon parempaan. Mitään mielikuvitusta ei ole hyökkäämisessä.
Toi sun allekirjoitus kyllä kruunaa tuon viestin ja seuran nykytilanteen.

Ei kai tässä nyt kevään osalta auta mikään muu kuin tyytyä tilanteeseen, koska kesken kauden tuskin muutoksia valmennukseen tulee.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Manun virallinen Facebook kertoi, että Zlatan on sivussa kuukauden. Viisas päätös, koska turha sitä on puolikuntoisena peluuttaa.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Liian aikaisin tuli siis Zlatan takaisin polvivamman jäljiltä. Ja nyt tästä maksetaan hintaa, toivottavasti ei sellaista, että koko loppukausikin menee toipuessa.
Mielenkiintoinen tilanne, kun Lukakun tilanne on kysymysmerkki, Zlatan ulkona kuukauden ja Rashford vaeltelee varjojen mailla. Kuka kärkeen?

Itselläni ei ole hajuakaan kuka voisi olla Mourinhon korvaaja, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että Mourinhon eväät modernissa jalkapallossa on syöty.

Mainitaan vielä, että Young esitti tämän illan ottelussa todellisen aivopierun lyömällä kulmatilanteessa Tadicia kyynärpäällä mahaan. Ansaitsisi pelikieltoa teostaan.


Ansaitsisi kyllä mutta toivottavasti sitä ei tule, koska laitapuolustajia ei nyt ole yhtään liikaa ja Young on yksi harvoista tällä hetkellä, joka suorittaa hyvin.

Hyökkääjätilanne on mielenkiintoinen. Vaadin ennen kauden alkua vielä yhtä hyökkääjää ja se olisi nyt tarpeen. Lukakun tilanne on hämmentävä. Mieshän oli itse todennut Mourinholle, että jaloissa painaa mutta haluaa pelata, koska siitä maksetaan. Ei yhtään mitään järkeä Joselta lyödä häntä joka peliin avaukseen. hyvin väkinäiseltä on Lukakun meno näyttänyt ja kun ei hän muutenkaan ole mikään maailman paras pallon kosketuksissaan, niin taso ei ole kyllä häävi. Melkeinpä hyvä, että joutuu nyt pakkolevolle, kun Mourinho ei osaa lepuuttaa. Eikai Rashford niin paljoa ole muuttunut parissa kaudessa, etteikö häntä voisi peluuttaa välillä hyökkääjänä.

Kuka tulisi Josen tilalle? Jos UCL menee huonosti ja Valioliigassa neljän parhaan joukko karkaa, niin ilman muuta kesällä mies vaihtoon. Spursista vaikka uutta valmentajaa ja kärkimiestä.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Martial tänään kärjessä ja Lindelöf oikeana laitapakkina. Varovaisen optimistiset odotukset peliä kohtaan, vaikka kaiken järjen mukaan ei pitäisi olla.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Pogba on tänään saanut pelata Maticin ja Herreran yläpuolella hyökkäävässä roolissa ja ollut ihan kuningas. Pitkästä aikaa positiivisia merkkejä hyökkäyspelaamiseen.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Nyt oli hyvä peli. Pieni paniikki 70-minuutin paikkeilla, mutta muuten hyvin hallussa. Pogba, Lingard ja Shaw, siinä parhaat omaan silmään. Ja Martialkin teki maalin, joten hyvin meni sekin.
Shaw alkaa pikkuhiljaa näyttämään todella lupaavalta ja toivottavasti lunastaa lupauksia. Nyt vaan miehelle peliaikaa, niin vasen sivusta on turvattu 10 vuodeksi.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tänään FA-Cupissa vastassa Derby. Fellaini ja Lukaku palaavat kokoonpanoon ja Valenciaa voi odottaa takaisin viikon kuluttua. Michael Carrick on myös palannut harjoitusvahvuuteen. Young on pelikiellossa, joten oikean pakin paikalla nähdään toivottavasti Tuanzebe, Lindelöf hoiti tuon paikan ihan ok Evertonia vastaan, mutta hyökkäyssuuntaan hänellä ei ollut mitään annettavaa. Ensi kautta ajatellen Fosu-Mensah on ilmeisesti pelannut lupaavasti oikeana pakkina Crystal Palacessa tällä kaudella lainapestillään?

Varmasti isoin kysymys on jatkaako Pogba tuossa hyökkäävässä roolissa, missä dominoi Evertonia vastaan aika suvereenisti.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Plaah, McTominay penkillä ja Tuanzebe ei ole edes kokoonpanossa. En ihmettelisi, jos Tuanzebe alkaisi ensi kaudella miettiä muita maisemia. Peliaikaa ei tunnu tulevan millään, edes näissä cupeissa.
Samaa mietin eilen, kun tuon kokoonpanon näin. Oli aika hauska katsoa kun molemmat laitapakit hyökkäsivät, niin pieni ero oli Shawn ja Lindelöfin tekemisessä. Enkä sano sillä, että Lindelöf olisi pelannut eilen huonosti, mutta mitä järkeä tuollaisessa pelissä laittaa pelaaja jonka vahvuudet ovat puolustamisessa hyökkäävään rooliin?

Eilinen oli ihan yhtä maalia ja useamman kerran piti käyttää palloa tolpassa ja Luke Shawn naamassa ennen kuin se lopulta maaliin saatiin. Lingard on aika uskomattomassa vedossa, melkein maali per peli-tahtia viimeiseen 10 otteluun.

Maalipaikkoja luotiin ihan riittävä määrä, etenkin Rashfordilla vaan oli ruuti märkää ja ylläriylläri tolpat kolisi, kuten Rashfordilla niin usein ennenkin.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ei mikään varma uutinen, mutta Lucas Mouraa ollaan tuomassa PSG:stä Unitediin. PSG haluaisi pysyvän siirron, kun taas United ensin lainan, koska Lucas ei ole ollut kertaakaan avauksessa tänä vuonna. Pelaaja itse olisi halukas siirtymään.

Saa nähdä miten Coutinhon siirto vaikuttaa Griezmanniin. Oma mutu on, että se ensi kesän iso kala on joko Griezmann tai Dybala. Griezmann kuulemma pyytää tällä hetkellä 400 000€ viikkopalkkaa, kun kesällä olisi kelvannut "vain" 300 000€. Itse en kyllä syty suuresti pelaajille, jotka haluavat vain sen maksimipalkan eikä sillä joukkueen pelipaidalla tunnu olevan kovasti merkitystä. Sitäkin suuremmalla syyllä pakko fanittaa esim. Lingardia, joka oikeasti haluaa pelata Unitedissa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Jos huhuttu 20 miljoonaa pitäisi paikkansa, niin minusta olisi järkevä ostaa, sillä Mata on melkein ykkösvalinta tällä hetkellä oikealle laidalle ja olisi aika matalan riskin hankinta.

Özilistä pelaajana samaa mieltä, mutta jos kesällä haluaa tulla ilmaissiirrolla, niin tuskin United sanoo ei.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Itse jättäisin suosiolla Griezmannin hankkimatta tuolla palkalla ja nykyvireen perusteella. Ysipaikan pelaajia meillä on riittämiin, vaikka Zlatan oletettavasti sieltä lähtee tämän sesongin jälkeen. Sen sijaan aloittaisin kesällä uudestaan sen laadukkaan laitapelaajan hakemisen, sillä totuuden nimissä United hukkaa jatkuvasti hyviä maalipaikkoja luokattomien keskityksien vuoksi. Rashford ja Martial ovat keskushyökkääjiä, joilla keskitystaito on heikko ja puolustussuuntaan motivaatio/fysiikka ei riitä.

Mielestäni yksi klassisen tyylin keskitystaitoinen laituri sopisi tuohon pakettiin loistavasti. Tämä ase tekisi Unitedin hyökkäyspelaamisesta hieman uhkaavamman ja ehkä avaisi enemmän tilaa myös murtautumiseen keskeltä. Tälläkin kaudella on saatu palloa varsin hyvin viimeiselle kenttäneljännekselle, josta peli siirtyy usein laitoihin, mutta keskityspallot ovat kauniisti sanottuna tehottomia.
 

Barney

Jäsen
Itsellä oli kanssa melko negatiiviset fiilikset Özilistä, mutta mitä enemmän asiaa on ajatellut, niin sitä enemmän olen tykännyt ajatuksesta. Tuosta joukkueestahan on puuttunut viimeiseltä kolmannekselta se ratkaisevia syöttöjä antava pelaaja. Siinähän Özil on kuitenkin ihan maailman parhaita. Aika vaikea nähdä realistisempaa ja parempaa hankintaa tuohon kymppipaikalle. Etenkin kun Özilin saa ilmaiseksi kesällä. Eihän Özil mikään pitkän aikavälin ratkaisu ole, mutta toisaalta toivottavasti Gomes on kasvamassa tuohon rooliin muutamassa vuodessa. Mourinhon on kuitenkin ensi kaudella voitettava Valioliiga, jos hän haluaa vielä Unitedin peräsimessä jatkaa, joten hankintoja on todennäköisesti ensi kesällä luvassa.

Griezmann olisi sikäli erinomainen hankinta, että joukkue kaipaa laituria, joka voisi tarvittaessa pelata myös kärjessä, jotta Lukakua voidaan huilauttaa. Martialia ja Rashfordia Jose ei selvästikään näe kärkipelaajina, sillä tälläkään kaudella Lukakua ei ole voitu lepuuttaa yhtään. Jos tuohon nyt sattuisi kesällä tulemaan Özil ja Griezmann, niin tilannehan näyttäisi aika hyvältä. Etenkin jos Lingard pystyy jatkamaan tällä kaudella nähdyllä tasolla. Mkhitaryan ja todennäköisesti myös Mata olisivat tuollaisessa tilanteessa varmaankin lähtökuopissa:

Lukaku
Martial/Rashford - Özil - Griezmann/Lingard
Matic/Herrera - Pogba

Ihan hyvässä mallissa olisi tuo keskikenttä- ja hyökkäysosasto parilla laadukkaalla hankinnalla. Esimerkiksi Lucasin en näkisi tuovan tuohon joukkueeseen hirveän paljon, sillä en itse pidä häntä ainakaan juurikaan Martialia, Rashfordia tai Lingardia parempana jalkapalloilijana.
 

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
Griezmann olisi sikäli erinomainen hankinta, että joukkue kaipaa laituria, joka voisi tarvittaessa pelata myös kärjessä, jotta Lukakua voidaan huilauttaa.
Griezmann ei ole laituri, vaan pikemminkin ihan toisin päin kuin sanoit. Hän on kärki, joka voi tarvittaessa pelata laidassa.
 

Barney

Jäsen
Griezmann ei ole laituri, vaan pikemminkin ihan toisin päin kuin sanoit. Hän on kärki, joka voi tarvittaessa pelata laidassa.
Ei nyt ihan niinkään. Ticossa on pelannut lähinnä kärjessä, mutta Real Sociedadissa pelasi laiturina ja Ranskan maajoukkueessa on pelannut paljon kymppipaikalla. Manchester Unitediin saapuessaan hän olisi lähtökohtaisesti laituri tai kymppipaikka, riippuen tulisiko joukkueeseen lisäksi muita (Özil?) hankintoja.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Ainakin huhujen osalta liikutaan sellaisella alueella, jolla pitääkin. Alexis Sanchez olisi tähän nippuun loistava lisä, juuri sellainen taitoniekka tuomaan laidalle vaarallisuutta, jota tarvitaan. Griezmann toisi hyökkäysosastolle kaivattua tasonnostoa. Eihän se hyvänen aika voi olla niin, että Lukaku on ainoa hyökkääjä tässä talossa. Myös Vardya ja Javier Hernandezia on huhuiltu tammikuussa. Özilistä en ole hirveän innoissani, sillä vaikuttaa vähän sellaiselta pelaajalta, jonka suoritustasosta joka ilta ei voi olla varma. Tulisi nyt kuitenkin edes yksi pelaaja.

Ilmeisesti Jose on kuitenkin tajunnut, että vahvistuksia hyökkäyspäähän tarvitaan. Josella on aina ollut tapana peluuttaa aika pientä rinkiä, joka on aika päinvastaista ajattelua, kuin Sir Alex Fergusonilla aikanaan. En tiedä pelkääkö Jose sitä, miten saada kaikki pysymään tyytyväisinä mutta kyllä hän saa ottaa ison ison miinuksen siitä, että lähti tähän kauteen ajatuksena peluuttaa joka ikisessä pelissä Lukakua hyökkääjänä. Ei tuollainen ajattelumalli sovi Manchester Unitediin. Ei millään. Kilpailua pitää olla mutta tällä hetkellä sitä ei ole oikein millään pelipaikalla! Muutos Fergien aikakauteen on aika häkellyttävä....
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Sanchez sopisi kyllä Unitediin, kun nyrkki silmään. Hänen mukanaan saataisiin vauhtia, taitoa ja yllätyksellisyyttä lisää hyökkäyspelaamiseen, eli oikeistaan juuri niitä asioita, joita tuo hyökkäyspeli on huutanut jo muutaman kauden. Öziliä en halua nähdä ikinä Unitedissa. Onhan hän parhaimmillaan loistava pelaaja, mutta pohjimmiltaan kaveri on kuitenkin löysä surffailija, jonka katseleminen saa aikaan pahan olon. Eiköhän näillä kuitenkin jatketa ja suuremmat siirrot nähdään sitten kesällä.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Pelaako Alexis aina vasemmalla laidalla, vai onnistuuko oikealla pelaaminen?
 

hiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United
Näin instassa juuri jonku päivityksen että alexis olisi unitedin miehiä. En usko perkele! Taisi olla dimarzio lähteenä.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Toivotaan, että vahvistus tulee. Hyvin menee. Liverpool ostaa Arsenalilta Chamberlainin ja Man United Alexisin. Kertonee kaiken oleellisen.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Toivotaan, että vahvistus tulee. Hyvin menee. Liverpool ostaa Arsenalilta Chamberlainin ja Man United Alexisin. Kertonee kaiken oleellisen.
Chamberlain oli kuitenkin eilen kaatamassa Citya maalillaan :D

Iltalehti uutisoi, että Alexisin siirto saattaa varmistua jo tänään. Sanchez on aiemmin pelannut myös oikeaa laitaa mikä olisi iso plussa. Pelinumero 7 tuo tietyn paineen onnistua.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Ilmeisesti ManU käyttämässä Mkhitaryania osamaksuna tässä kaupassa? Mennee kyllä varmaan yksi yhteen johtuen Alexisin laskeneesta myyntiarvosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös