Manchester United FC 2017–2018 – Mourinhon toinen, back to the top?

  • 140 063
  • 534

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Ottelua en nähnyt kuin vähän lopusta, mutta kyllä tuo joukkue huutaa Pogbaa takaisin ja isosti. Kun Pogba on poissa niin moni pelaaja joutuu ottamaan turhan suurta roolia pelinrakentelusta. Esim. Mkhitaryan on parempi pelaaja lähellä maalia kuin keskikentällä, sama pätee Mataan. Matic on nyt kantanut keskikentällä sitä suurinta pallollista vastuuta, ja vaikka hän onkin siinä onnistunut odotuksiin nähden hyvin, niin ei hän mikään pelintekijä ole luonteeltaan. Pogban poissaolo näkyy myös henkisellä puolella, sillä yhdessä Zlatanin kanssa he ovat ne hahmot, jotka kantavat kentällä ollessaan suurinta johtajan viittaa ja antavat muiden pelaajien keskittyä omaan peliinsä.

Vaikka Huddersfield olisi toki pitänyt kaataa tämän päivän nipullakin, niin eihän tuolla kentällä hirveästi pallollista yksilötaitoa tänään ollut varsinkaan avauksessa. Martialilla yksilötaitoa on, mutta hänellä oli ilmeisesti totaalinen ohipeli. Matan taito taas on enemmän syöttämiseen ja tilanteiden luomiseen liittyvää, ei niinkään yksilötaitoa. Siinä ne taitavaksi luokiteltavat pelaajat sitten olivatkin. Lingard ja Herrera ovat enemmän energisiä duunareita ja Matic tasapainottava pelaaja. Jos ja kun Josella ei ole kykyä organisoida kovinkaan mielikuvituksellista hyökkäyspeliä, olisi joukkueeseen saatava enemmän yksilötaitoa. Tätä osaamista vaadittiin joukkueeseen jo viime kaudella, eikä tätä puhdasta yksilötaitoa kesän aikana juurikaan saatu. Alan kallistua enemmän sen puoleen, että joukkue tulisi rakentaa Pogban ja Rashfordin varaan. Mikä on sitten paras tapa saada Rashfordista paras irti? Kärkimiehen paikka on lukittu Lukakuun, joten jatkaako Rashford laidalla vai tulisiko pelata enemmän kahdella puhtaalla hyökkääjällä? Vaikeita kysymyksiä, joihin itselläni ei ole vastauksia.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Eilisen pelin jälkeen on helppo sanoa kyllä 3-5-2 systeemille niin että Rashford ja Lukaku pelaavat kärjessä ja Young ja Valencia laidoilla.

Zlatanin palatessa edelleen aika houkutteleva ajatus tuo systeemi.

Yön asioita mietittyäni mä en ehkä joka aamu tekis muutamaa voodoo-taikaa Pogban pelipaita päällä ja pistelis neuloja mun unilelun takareiteen jos Fellaini ja Carrick olisivat kunnossa. Varmasti Mikhin ja Matan otteiden heikentyminen johtuu osittain siitä että eivät saa pelata niin lähellä maalia kuin alkukaudella, kuten ylemmässä viestissä jo todettu.

Hankala kuvitella että esim. Mikhin sulaminen oli ihan sattumaa kun alkoi saman tien heti kun Pogba ja Fellaini loukkaantuivat.

Herrera on melkein nyt se isoin ongelma. Matic hoitaa oman roolinsa 10 arvoisesti, mutta selkeästi silläkin miehellä on rajansa, eli ei voi tehdä kentällä kaikkea. Eli mitävaihtoja meille sitten jää? Joko 3-5-2 tai Herreran tilalle junnu Mctominay tai tättärää Daley Blind! Hollanin majussa ainakin pelannut CDM. Alkaako vähän huokua jo epätoivo? Toinen pieni variaatio mitä tällä kaudella ei vielä ole nähty on että Rashford laitettaisiin oikealle.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tuanzebe oli niin hyvä, että voisi päästä pelaamaan Valioliigassakin. 2-0 maalin käynnistäminen oli komeaa katseltavaa kun ensin muutaman pelaajan ohitus, puolenvaihto Darmianille ja sitten takaisin alaspäin, ei kyllä näytä miltään junnulta kun katsoo peliä. Fysiikasta ei tule kanssa jäämään kiinni.

Brittimedian mukaan tämä tarkoittaa sitä, että Shawn United ura alkaa olla ohi ja siltähän tuo pahasti tällä hetkellä näyttää.

Josella riittää vielä huumoria "no injuries so it was a good day for us".

Jones on lauantaina onneksi pelikunnossa.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Junnut esiintyivät kyllä eilen edukseen. Varsinkin Tuanzeben voisi mielestäni ihan huoletta nostaa vakituisesti edustusjoukkueseen, sen verran miehekkäitä olivat otteet. Ei häviä esimerkiksi Blindille ja Darmianille missään. McTominayltakin todella hyvä peli ja eiköhän Jose anna jatkossakin luottoa. Hieman ihmettelen, että miksi Lukaku ja Matic piti ottaa ottelun lopussa vielä kentälle, koska luulisi, että varsinkin noille kahdelle lepo tekisi hyvää...

Lindelöfistä ei kyllä tällä kaudella ole Valioliigatason pelaajaksi. En muista, että milloin olisin nähnyt Unitedissa pelaajan, joka on noin epävarma, eikä uskalla tehdä kentällä mitään muuta, kun syöttää parin metrin päässä seisovalle pakkiparilleen.

Olen melko varma, että tuo meidän eiliset maalit tehnyt mies ei oikeasti ollut Lingard. Eihän nyt jumalauta meidän Jesseltä voi nähdä tuollaista viimeistelyä, eihän?
 

Barney

Jäsen
Pakko mainita, että jos lauantaina joku nelikosta Rashford, Tuanzebe, Lingard & McTominay pääsee kentälle, niin siinä tapauksessa tulee täyteen 80 vuotta siten että jokaisen ottelun kokoonpanossa on ollut vähintään yksi Unitedin oma kasvatti. Nykypäivänä tuo on melko pitkä ajanjakso, etenkin kun huomioidaan Unitedin olleen suuren osan tuosta ajasta ihan maailman kärkijoukkueita. Se kertoo paljon siitä, kuinka kova seuran junioriakatemia on. Paljon on United saanut kritiikkiä kun muutamana viime kesänä on vähän törsäilty siirtomarkkinoilla, mutta hieno nähdä kuitenkin aina myös omia kasvatteja kentällä. Rashford on ollut tällä kaudella hyvä ja Tuanzebekin tulee tekemään vielä hienon uran United-paidassa ainakin edellisen pelin perusteella.

Lisäksi kaikkein tärkein uutinen on, että Pogba alkaa lähestymään pelikuntoa. Todella tärkeä uutinen, sillä keskikentän pelinrakentelu on ollut heikkoa. Herrera on ollut tällä kaudella pettymys, Mikki on vähän hyytynyt ja Matakin on jo parhaat päivänsä nähnyt. Toivottavasti Pogba palaa loukkaantumisensa jälkeen alkukauden vireeseen, sillä alkukaudesta Pogba oli ihan maailman parhaita, ellei jopa paras, pelipaikallaan.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
En muista mistä luin, mutta Bailly saattaa pelata ja Jones tosiaan varma avaaja. Onneksi Smalling on ollut hyvä, että ei se ihan katstrofi ole jos Bailly ei pelaa.

Nyt aletaan sitten katselemaan, että pelataanko tänä vuonna tosissaan mestaruudesta vai alkaako valuminen kohti viime vuosien sijoituksia.

Jesse Lingard on ollut alkukaudella huono, cupissa tällä viikolla oli Jeesus ja minusta sellaisesta pitäisi palkita ja laittaa mies avaukseen.

Paljon on kysymyksiä ja epävarmuutta ilmassa, mutta ei auta kuin luottaa omiin!
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Tänään hyökättiin etenkin eka jakso pelkästään laitojen kautta tai pitkää palloa, eli ei juuri lainkaan päästy tekemään pitkää pyöritystä.

Toisella jaksolla heti kun päästiin niin Mkhitaryan pääsi paremmin mukaan. Uskoisin että kun Pogba palaa, hyökkäyspelaaminen muuttuu ja Mkhi pääsee paremmin mukaan. Toki kovia vastustajia esim. Chelsea vastaan tuskin lähdetään yrittämään saada pallon hallintaa.

Kolmen puolustuslinja oli kyllä rautaa.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Täysin ansaittu voitto Tottenhamista. Ensimmäinen jakso ei riemunkiljahduksia aiheuttanut, mutta toisella alettiin onneksi pelaamaan, niin kuin kotikentällä kuuluukin, aivan sama kuka on vastassa. Kuten ylempänä onkin jo mainittu, niin puolustuspeli oli eilen timanttia, eikä Spursilla ollut kuin yksi todellinen maalipaikka ottelussa ja punaisten onneksi Kane oli ottelusta sivussa, koska muuten vierasjoukkue olisi johtanut peliä tuon tilanteen jälkeen.

Jos mestaruustaistossa halutaan pysyä, niin Pogba tulisi saada parsittua kasaan mahdollisimman nopeasti. Mkhitaryan ei ole ollut esillä missään positiivisessa sen jälkeen, kun ranskalainen joutui lasaretin puolelle ja olen hieman yllättynyt siitä, että Jose on antanut kaverille näinkin paljon vastuuta. Herrera on oikeastaan koko kauden ollut kuin varjo viime kaudesta ja tämä taitaa valitettavasti tarkoittaa sitä, että kunhan Pogba ja Fellaini tervehtyvät, niin Ander tuskin tulee enää kovin suurista minuuteista nauttimaan.

Ensi viikon tavoitteet ovat selkeät. Benfica pitää hoitaa kotona ja Lontoosta täytyisi saada ainakin piste kotiintuotavaksi. Toiveissa olisi, että ei lähdettäisi samanlaisella taktiikalla, kun Liverpoolia vastaan, mutta tämä lienee turha luulo Josen tuntien.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Rutiininomainen 2-0 voitto Benficasta ja näin ollen lohkovoitto alkaa olemaan varmaa kauraa.

McTominaylta nähdäkseni hyvä peli Maticin kanssa keskikentällä. Sen sijaan Lingardin rimpuuttaminen avauksessa on hämmentävää, joskin eilinen vastus ei ollut kovinta luokkaa joten hyväksyttäköön tuo.

Lukakulla on nyt huonompi vaihe menossa. Olen kritisoinut alusta asti miehen hankintaa ja ainakin tällä hetkellä epäilykseni ovat saaneet vahvistusta. Mies ei ole tarpeeksi kliininen viimeistelijä Manchester Unitedin ykköshyökkääjäksi. Toki hän osuu kohtuu hyvin selvästi heikompia vastaan mutta katsokaapa huvikseen hänen maalimääräänsä top-6 joukkueita vastaan. Ennen kauden alkua Lukaku oli kaudesta 2014-2015 lähtien pelannut 35 ottelua eli eniten yhdessä Sigurdssonin kanssa top-6 joukkueita vastaan ja saldona kokonaiset 5 maalia, jolla hän on sijalla 124. Kun tass esimerkiksi Aguero on paukuttanut 19 maalia 27 ottelussa ja Harry Kane 14 maalia 26 ottelussa. Eikä tähän mennessä tällä kaudella Lukakun tahti ole kyllä yhtään parantunut kärkijoukkueita vastaan.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
En mä olisi Lukakua vielä tuomitsemassa. Kuitenkin tuo Unitedin peliin paljon enemmän mitä Rooney ja Zlatan viime kaudella. Nopeutta, pelin rakentamista ja murtautumisia. Nopeus oli viime vuonna suurin ongelma kärjessä ja nyt sitä on. Hyvä kohdepelaaja, joka pystyy palloa jakamaan eteenpäin.
Kyllä Lukaku niitä maaleja vielä tulee tekemään, helposti se 20 maalia tällekin kaudelle, ilman suurempia loukkaantumisia.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Onkohan kellään heittää mitään tilastoa Lukakun maalipaikoista viime peleistä. Evertonin ajan tilastoissa Lukaku nimenomaan tarvitsi aina maalipaikan maalin tekemiseen toisin kuin Zlatan.

Mitä itse olen katsonut suurimman osan peleistä Pogban loukkaantumisen jälkeen, niin yksi läpiajo ollut Lukakulla mistä ei tehnyt maalia olikohan Pool-matsissa, mutta muuten ei ole juuri kunnon paikoilla päässyt. En kyllä antaisi Lukakulle yhtään paskaa, niin pitkään kun muu hyökkäyspelaaminen on sitä, että Martial tai Rasford puskee laidalta läpi ja kummankaan näistä pelityylin ei kuulu ensisijaisesti syöttöpaikan hakeminen. Eikös se Mikhi syöttänyt melkein kaikki Lukakun maalit alkukaudella ja nyt kun ei enää tarjoile Lukakulle, niin ei ole tullut maalejakaan.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
En totisesti syytä Lukakua huonoista tuloksista, sillä häneltä puuttuu kokonaan huippuhyökkääjän kyky kannatella joukkuetta huonoina aikoina, joten turha vaatia mahdottomuuksia.

Sen sijaan Pogban poissaolon myötä tupsahti taas täysi pistemenetys, tällä kertaa Chelseaa vastaan. En nähnyt kuin toisen puoliajan, jossa Fellaini toi vaihdosta ottelun loppupuolella otteluun ryminää ja olisi kenties tasoittanut ottelun ellei Cahill olisi surutta käyttänyt käsiään niin paljon kuin osasi.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Pahahan Lukakun on mitään maaleja tehdä, kun tarjoilu on ollut luokkaa paska. Micki ollut aivan yössä Pogban loukkaantumisen jälkeen ja Matasta ei ole mihinkään. Koko keskikenttä oli eilen pelinrakentelultaan täysi vitsi.
Täysin ansaittu voitto Chelsealle, sen verran munaton oli United lopun rynnistystä lukuun ottamatta.
Rahaa on palanut järjettömästi ja silti yhden pelaajan poissaolo lamauttaa hyökkäyspelaamisen lähes täysin.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Pogbaa tuo huutaa kovasti, mutta samalla toivon, että kukaan ei odota, että Pogba yksinään kääntäisi kelkan hyökkäämisen osalta, vaan se vaatii koko joukkueelta kollektiivista pelaamista, muutamalta pelaajalta tason nousua ja tasaisuutta otteisiin.
Tässä lauseessa on edelleen paljon viisautta. Pogba tuskin etenkään heti loukkaantumisen jälkeen kääntää yksin koko hommaa, jos ajatellaan että City haastettaisiin mestaruuden suhteen. Valioliigan kakkosija sen sijaan on ihan realismia ja varmisti sieltä joku Cup-pönttö naarataan kanssa.

Ei keskikenttä minun mielestä eilen todellakaan ollut paska. Herrara ja Matic pelasivat molemmat mielestäni erittäin hyvin. Mikki sen sijaan oli täysin turha. Zlatan on sellainen jokerikortti, että kun se saadaan tonne Lukakun kaveriksi kärkeen ja Fellaini vaikka siihen vielä yhtä aikaa niin kyllä siinä loppuu Gary Cahillilla kädet.
 

liuzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManUtd
Minusta taas on iha turha syyttää yksittäisiä pelaajia. Jos me edes yritettäisiin hyökätä ja pitää palloa niin voitaisiin joskus tehdä maalejakin. Mutta niin kauan kun lähes kaikki on pallon alla ja viskotaan pitkää palloa 1 vs 3 tilanteisiin niin eihän siitä mitään tule. Mä alan olla ihan kypsä tähän Mourinhon taktiikkaan. Jopa LVG hieromispalloa oli kivempi katsella kuin se että vapaaehtoisesti annetaan jokatoisessa pelissä vastustjan määrittää tempo.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Minusta taas on iha turha syyttää yksittäisiä pelaajia. Jos me edes yritettäisiin hyökätä ja pitää palloa niin voitaisiin joskus tehdä maalejakin. Mutta niin kauan kun lähes kaikki on pallon alla ja viskotaan pitkää palloa 1 vs 3 tilanteisiin niin eihän siitä mitään tule. Mä alan olla ihan kypsä tähän Mourinhon taktiikkaan. Jopa LVG hieromispalloa oli kivempi katsella kuin se että vapaaehtoisesti annetaan jokatoisessa pelissä vastustjan määrittää tempo.
Olen sanasta sanaan samaa mieltä kanssasi. Vaikka Pogban poissaolo, ja sitä kautta Mikkitarjan järkyttävät otteet vaikuttavatkin todella suuresti hyökkäyspeliin, niin kyllähän tuo ongelma on syvemmällä, kuin parin kaverin poissaolossa, tai alisuorittamisessa. Niin paljon, kun Josesta pidänkin, niin pakko kyllä sanoa, että aletaan olemaan siinä pisteessä, että voidaan todeta miehen olevan kykenemätön organisoimaan Manchester Unitedin hyökkäyspeliä vaadittavalla tasolla. Chelsea ei todellakaan ollut kummoinen, mutta Joselta ei löytynyt juuri mitään työkalupakistaan Contea vastaan. Ainoastaan Fellainin mukaan ottaminen toi hieman lisää vaarallisuutta Unitedin hyökkäyspeliin ottelun loppuvaiheilla.

Kun nyt tarkastellaan Josen Unitedin suorituksia Valioliigan top-6 joukkueita vastaan viime- ja tältä kaudelta, niin karua luettavaahan tuo on.

6 kotiottelua:
-3 voittoa
-2 tasapeliä
- 1 tappio
- 7 tehtyä maalia

7 vierasottelua:
- 3 tasapeliä
-4 tappiota
- 1 tehty maali

Nuo olisivat ihan hyviä lukuja jossain Evertonissa, mutta ei jumalauta Manchester Unitedissa. Nyt puhutaan kuitenkin Englannin menestyneimmästä jalkapalloseurasta, jonka kuuluisi kaudesta toiseen olla resurrsiensa edellyttävällä tasolla. En suoraansanottuna yhtään ihmettele, jos Old Traffordilla on viime kausina ollut vähän aiempaa hiljaisempaa, kuka helvetti tuollaisesta jaksaa pidemmän päälle innostua.

Toki kausi on vielä alussa ja kaikenlaista voi tapahtua, mutta kyllähän se taas kerran siltä näyttää, että United voi pikkuhiljaa alkaa Valioliigan osalta keskittyä siihen, että CL-paikka saadaan klaarattua myös ensi kaudelle.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Jopa LVG hieromispalloa oli kivempi katsella kuin se että vapaaehtoisesti annetaan jokatoisessa pelissä vastustjan määrittää tempo.

HYI H----TI! LvG:n United oli tylsääkin tylsempi, täysin riskejä kaihtava. Jopa kotiottelussa sarjan pohjajoukkueita vastaan pelissä ei ollut mitään yritystä murtautua nopeasti paikkoihin. Palloa kierrätettiin kaukana 16-alueen ulkopuolella. Ja menestys oli kieltämättä aika heikkoa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Lvgtä ei tosiaan ole ikävä. Liverpool-pelissä pelattiin ihan karmeaa, arkaa mummofutista. Minusta Chelsea pelin ensimmäinen jakso oli kuitenkin Manulta aktiivista peliä. Molemmat wingbackit hyökkäsi aktiivisesti ja kolmen linja jäi alas. Jonkinlaista prässiä oli myös Chelsean pakkeihin. Toki moneen huippuseuraan verrattuna meidän prässipelaaminen on valovuoden jäljessä tai sitä ei edes yritetä.

Osalla on kuitenkin aika tainnut kullata muistot. Nyt ollaan kuitenkin mestareiden liigassa mukana ja vielä puhtaalla pelillä. Alkukaudesta johdettiin liigaa. Ei tää homma minusta niin katastrofaalista ole. Fakta on se että jos puolustat todella hyvin niin yleensä pärjäät ja sen Mou on saanut organisoitua hyvin.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Unitedin Facebook sivuilla oli että Zlatan, Pogba ja Rojo ovat pelikunnossa Newcastlea vastaan!
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Josen kommenteista tuli melko selväksi että systeemi olisi siis 3-5-2 jossa Lukaku ja Zlatu ovat kärjessä, kun tätä paljon spekuloitiin ennen kauden alkua, mutta siis juuri tästä systeemiä on ajettu alkukausi sisään. Toki Zlatan tänään varmasti aloittaa penkiltä, mutta systeemiä on tällä kaudella muutettu kesken pelin ennenkin.

Omissa toiveissa on kyllä, että Tuanzebeä saisi taas nähdä avauksessa. Kolmen alakerta Bailly, Smalling, Tuanzebe ei kuulostaa kyllä lainkaan pahalta.
 

Outsider

Jäsen
Kolmen alakerran olisi kai tarkoitus olla neljän linjaa hyökkäävämpi, mutta Unitedin käytettävissä olevilla laitapakeilla se on mun mielestä puolustavampi systeemi, kun kahden topparin lisäksi kentälle laitetaan vielä kolmas pelaaja kenelle ei käytännössä pitäisi missään tilanteessa antaa palloa. Toki se sopii Mourinhon bussitteluun, mutta jos olisi tarkoitus hallita palloa, niin kaksi miestä on aivan riittävästi kierrättämään palloa, kun Matic tiputtaa siihen väliin.

Muutenkin materiaalia ajatellen kaikkien ollessa kunnossa pitäisi Rashford, Zlatan, Lukaku, Martial - nelikosta saada vähintään kolme miestä samaan aikaan kentälle ja on aika hankalaa nähdä miten se toteutuisi 3-5-2 muodolla. 4-4-2 tai 4-3-3 kehiin.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Jos 3-5-2 laidoilla on Valencia ja Young/Lingard niin kyllä se minusta vielä hyökkäävänä systeeminä menee. 4-4-2 on vähän se ongelma että jos Martialin tai Rasfordin pistää laitaan, niin kumpikaan ei ole kovin hanakka keskittämään jos Zlatan ja Lukaku on boksissa. Mutta kyllä tämä minusta on pelkästään positiivinen ongelma.
 

Outsider

Jäsen
Jos 3-5-2 laidoilla on Valencia ja Young/Lingard niin kyllä se minusta vielä hyökkäävänä systeeminä menee. 4-4-2 on vähän se ongelma että jos Martialin tai Rasfordin pistää laitaan, niin kumpikaan ei ole kovin hanakka keskittämään jos Zlatan ja Lukaku on boksissa. Mutta kyllä tämä minusta on pelkästään positiivinen ongelma.

Valencia on itsestäänselvyys oikealle alakerran muodosta riippumatta ja myös Young pystyy pelaamaan neljän alakerrassa. Eli Unitedin materiaali huomioiden laidoilla on kuitenkin samat miehet, joten yhden topparin lisääminen ei tässä tapauksessa ole parannus hyökkäykseen. 4-4-2 saadaan laidoille lisää pelaajia=lisää variaatioita luoda tilanteita. Varsinkin yksijalkainen Valencia on aivan liian helppo puolustaa pois, jos sinne ei saada apua. Martial ja Rashford ovat itseasiassa molemmat aika hyviä keskittämään(kin), mutta toki se ei kummallekaan ole luontaisin ratkaisu.

En kuitenkaan usko, että 4-4-2 löytyy Josen työkalupakista, mutta joka tapauksessa kaikista järjettömin ratkaisu olisi pistää Lukaku ja Zlatan kentälle ja jättää Rashford ja Martial penkille, oli se järjestelmä mitä tahansa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Ymmärrän mitä tuolla tarkoitat. Yksi mahdollisuus olisi laittaa Zlatan 10 paikalle melko vapaaseen rooliin.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Mitä nyt tuon lyhyen pätkän ehti Zlatania nähdä niin kyllä sen voi ihan huoletta laittaa 10-paikalle, kun se kuitenkin hakee koko ajan palloa siitä. Ihan turhaan laitettiin Lukaku "pois tieltä" laitaan kun hakevat palloa kärjestä ihan eri tavalla. Varmaan toki oli vähän johdon puolustamistakin. Etenkin kun Mata ei mitään ihmeitä tuolla paikalla esittänyt.

Eilen mietin Harakoiden ensimmäisen maalin jälkeen, että Lindelöf... taas! Toisaalta tuo liukastuminen oli aika inhimillinen virhe. Lindelöfin pitäisi uskaltaa avata peliä enemmän, koska sen kerran kun yritti antoi Lukakulle loistavan keskityksen.

Etukäteen puhuttiin, että turha tehdä Pogbasta mitään supermiestä, joka kääntää heti pelin loukkaantumisen jälkeen, mutta väitän että ilman Pogbaa olisi varmaan ollut tasuri aika lähellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös