Manchester United FC 2009-2010

  • 99 430
  • 496

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ja niin vielä sen verran että iso peukku jatkoajan futisketjuille ja sille mitä tänään ja eilen sieltä on saanut lukea. Mestareiden liiga ja kolme liigamestaruutta putkeen dumareiden heppoisilla pilkuilla ja yliajoilla. Kova suoritus ja rahaa on varmasti palanut lahjontaan.
Toivotaan että eivät kerro tietojaan eteenpäin. Tai kohta ollaan sarjatasoa/kahta alempana kun nämä tiedot vuotavat julkisuuteen. Lähtiköhän vinkki Juventuksenkin toimista alunperin täältä?
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Älä vaan linkitä tota juttua Cityn ketjuun tai muuten kaikki hauskuus menee pieleen.
Aikamoista etten sanois.


Sen verran täytyy sanoa, että vaikka sääntöjen mukaan mentiin oli United hieman onnekas tällä kertaa, että tuomari näin paljon lisäaikaa myönsi. Ei se mitenkään varmaa tai tavallista ole, että kaikki maalien juhlinnat ja vaihdot lisätään kelloon vaan usein aikaa pelannut joukkue hyöyy ajanpeluusta.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Ei se mitenkään varmaa tai tavallista ole, että kaikki maalien juhlinnat ja vaihdot lisätään kelloon vaan usein aikaa pelannut joukkue hyöyy ajanpeluusta.

Niin ja mikä ylipäätään on se aika mikä maalin juhlinnasta pitää lisätä. Toki pitää lisätä aikaa joka seisoskellaan vaikka kulmalipulla, mutta maalin syntyminen on myös peliin kuuluva osa, eli milestäni koko aikaa sillä välillä kun maali syntyy ja peli aloitetaan taas ei pitäisi lisäaikana lisätä. Se aika joka normaalisti menee kun pallo viedään keskelle kuuluu pelin osana peliaikaan, ainakin oman tulkintani mukaan, tosin en ole varma mikä tuomareiden ohjeistus ajan suhteen on.

Toki tässäkin voi olla se ongelma, kuten monissa jalkapallon säännöissä/käytännöissä, että siellä vähän joka tuomarilla voi olla omia tulkintojaan ja lopulta sääntöjä sovelletaan täysin mielivaltaisesti.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Näitä virheitä tulee tuomareille niin kauan, kunnes mennään video-tarkastuksiin, jossa joku 4. tuomari tekee päätöksen. Ei varmaan lohduta City-kannattajia. Given oli maalissa loistava, vaikka päästi 4 maalia.

Ihan btw., ilman paria pahaa pakkien virhettä ManU yllätti minut täysin loistavalla pelillään. Esim. Berbatov oli todella eponnekas, kun ei tehnyt paria maalia toisella jaksolla. Tämän on tietysti Liverpool-kannattajalle "valitettavaa", kun oletin ManU:n pelin notkahtavan hieman kaudeksi 09-10, kun C Ronaldo ja Tevez läksivät joukkueesta viime kesänä ja hankinnat olivat lähinnä Owen ja Valencia.
 

Kovaltshuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins,Caps, ManU
Miten Nani alkaa vastata odotuksiin, kun ei pääse avaukseen koskaan. Mielestäni aina kentälle päästyään on näyttäny vahvuutensa. Nani on harvoja manun pelaajia tällä hetkellä, jotka ovat alati vaarallisia ja pystyvät haastamaan pakkeja. Esim Park ku on kentällä niin hänellä ei oo mitään aseita oikealla laidalla, näin vastustajatkin pystyvät pelaamaan paljon helpommin ku ei ole pelotetta siellä. Ronaldon ollessa manussa moni ei tajunnu sitä että häntä joutu joka joukkue koko ajan vartiomaan ja peilaamaan, joka anto muulle joukkueelle enemmän tilaa. Näkisin miellelläni Machedan joskus pääsevän edes vaihdosta Berban tilalle, joka ei saa palloa edes tyhjään maalin
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miten Nani alkaa vastata odotuksiin, kun ei pääse avaukseen koskaan.
Kauden alkaessa odotin Nanin saavan vihdoin mahdollisuuden näyttää osaamistaan todella, joka tarkoittaa siis säännöllistä avauksen paikkaa. Ei ole näkynyt. Toisaalta taas eilen Giggs pelasi niin mahtavan ottelun että vaikeaa on paikan nappaaminen Nanilla jos Giggs jatkaa vasemmalla tuolla suoritustasolla - toki vanhetessaan vaatii puhtaita lepovuorojakin jo. Ehkä keskiviikkona Wolvesia vastaan on sitten Nanin vuoro.

Mutta vielä enemmän ihmettelen ettei Zoran Tosicia oteta edes penkille, siinä olisi mies jota haluaisin ajettavan vähitellen sisään.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Miten Nani alkaa vastata odotuksiin, kun ei pääse avaukseen koskaan. Mielestäni aina kentälle päästyään on näyttäny vahvuutensa.

Itse olen myös positiivisilla suuntauksilla Nania kohtaan, mutta Giggsin loistavat otteet pitää miehen penkillä.

Park ku on kentällä niin hänellä ei oo mitään aseita oikealla laidalla, näin vastustajatkin pystyvät pelaamaan paljon helpommin ku ei ole pelotetta siellä. Ronaldon ollessa manussa moni ei tajunnu sitä että häntä joutu joka joukkue koko ajan vartiomaan ja peilaamaan, joka anto muulle joukkueelle enemmän tilaa.

Tästäkin kohdasta lähes samaa mieltä. CR - Rooney - Park kolmikko oli kokonaisuudessaan aivan loistava ja Park sopi tuohon superkaksikon viereen täydellisesti. Alkanut kausi on ollut miehelle todella vaikea ja valovuoden ero kahteen edelliseen kauteen. Parkin otteissa näkyy kaikista eniten Ronaldon puuttuminen.

Näkisin miellelläni Machedan joskus pääsevän edes vaihdosta Berban tilalle, joka ei saa palloa edes tyhjään maalin

Ei sovi unohtaa Pool-Owenia. Uskomatonta, mutta totta, että mies on alkanut takomaan myös punaisissa maaleissa ja jällein kerran Sir Alexin taskuun loistava hankinta. Berbatov oli pre seasonilla huikeissa liekeissä, mutta tällä hetkellä maalinteko tökkii hirveästi. Toki Given otti pari ns. "varmaa maalia" derbyssä. Maali tai pari saattaisi tiputtaa ison apinan niskoilta.
 

Myyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Spurs
Berbatov oli pre seasonilla huikeissa liekeissä, mutta tällä hetkellä maalinteko tökkii hirveästi. Toki Given otti pari ns. "varmaa maalia" derbyssä. Maali tai pari saattaisi tiputtaa ison apinan niskoilta.
No joo, berba puskee käytänössä päin Giveniä. Kerran joutui jopa hieman liikahtamaan. Todella luokatonta viimeistelyä bulgaarilta kun ne puskupaikat ei olleet mitään mahdottomia. Sitten tulikin Owen ja näytti, miten paikat käytetään.
Hyvää tekstiä Pollilta. Varmasti juuri näin asian ovat tällä palstallakin kaikki ManU faneja lukuunottamatta nähneet.
Oli kyllä. Uskaltaa kritisoida tuomareita eikä mitään puusilmäisyyttä mukana. Vihaan lukea englanninkielisiä tekstejä, mutta tämä oli jopa mielenkiintoista luettavaa. Myös alempana oleva Webbin kritisointi osui naulan kantaan.
 

Crueman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Man Utd, Los Angeles Lakers
Hyvää tekstiä Pollilta. Varmasti juuri näin asian ovat tällä palstallakin kaikki ManU faneja lukuunottamatta nähneet.

Poll jostain syystä unohtaa Cityn maalin, kun on sitä mieltä että peli olisi pitänyt viheltää poikki ajassa 94.30. Eli Anderson-Carrick vaihdosta on ok antaa puoli minuuttia lisäaikaa, mutta maalista ei mitään.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Yhden puoliajan perusteella vaikea ruveta kovin kovaa analyysiä heittämään, mutta jälkimmäisestä puoliajasta muutama viiva:

- Owen & Welbeck oli hyökkäyssuuntaan näkyvin kaksikko ja tuo parivaljakkohan sen voittomaalinkin värkkäsi.

- Miehen alivoimalla mentiin, mutta silti puolustus oli tyydyttävällä tasolla. Pari kertaa pääsi Doyle yrittämään hyvästä paikasta.

- Nani ei vakuuttanut, vaikka oli käytännössä se joka oli pallossa koko ajan kiinni. Ratkaisut jäi puolitiehen ja vedot karkaili minne sattuu.

- Vastan 17-vuotias King teki debyyttinsä yllätys yllätys CC:ssä ja oli pari paikkaa laittaa maalikin, mutta vedot suuntautui keskelle maalia.
 

Jeffrey

Jäsen
Wolves voitettiin sitten 1-0. Olipa mukava katsoa peliä ja varsinkin sen loppua kun junnut uskalsi ottaa jo jopa vastuuta. De Laet, King, Gibson..

Niin tosiaan. Norski King puki ensikertaa ykköspaidan päälle vikaksi kympiksi. Ihan hyvää peliä ja oli jopa lähellä maalintekoa. Näyttävän harhautuksen jälkeen veti turhan pienestä kulmasta itse, kun keskemmällä olisi ollut miestä vapaana ja tyhjää edessä. Toinenkin yksinläpi, mutta ajautui jälleen turhan pieneen kulmaan ja niinkin kokenut maalivahti kuin Hahnemann osaa nuo kyllä hoitaa. Tuli ehkä jopa hiukan mieleen nuori Owen tai ehkä vieläkin lähempää Agbonlahor.

Gibsonilta sitten taas aivan mahtava peli! Loistavia katkoja, kokoajan liikkeessä, vaarallisia vetoja ja mahtavia avauksia maatapitkin. Ehkä vielä kuitenkin yritti liian vaikeeta ainakin tämän päivän kärkimiehille. 20v diili miehelle käteen sillä hänestä me saadaan vihdoinkin se Keanen korvaaja, mutta vain parempi. Mieheltä en heikkoa osa-aluetta löydä ja oli mielestäni jo tänään parempi kuin Carrick. Tosin Carrick on ollut alkukaudesta niin paska, että oli syytäkin olla.

Tästä on hyvä jatkaa..
 

theref

Jäsen
- Nani ei vakuuttanut, vaikka oli käytännössä se joka oli pallossa koko ajan kiinni. Ratkaisut jäi puolitiehen ja vedot karkaili minne sattuu.

Nani oli ainakin tässä ottelussa surkea. Ei malttanut koskaan luopua pallosta ajoissa, antoi paljon syöttöjä liian myöhässä, ei saanut liikkeellään itselleen tilaa, keskitykset miltei luokattomia jne jne.

Eipä ihme että herralle ei Valioliigassa paljon peliaikaa tule. Kehitys on pysähtynyt ja miltei taantumaa on havaittavissa. Eipä ole Nanista Ronaldon seuraajaksi. Olisikohan osoitteenmuutos poikaa Nanin oman kehityksen kannalta?

Gibson kyllä vakuutti keskikentällä ja King oli mielenkiintoinen.
 

jpp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU
Katselin äsken ottelun kohokohdat ja yllättäen Wes Brown teki tässäkin pelissä pakollisen kardinaalimokansa, joka ei tosin tällä kertaa johtanut maaliin, mutta Fabion ulosajoon kyllä. Myös Garylle sattui melkoinen hutipotku, mutta näistäkin selvittiin. Toki Brown katkaisi yhden keskityksen erinomaisesti eikä aiemmista vuosista poiketen puskenut palloa omiin.

Hyvältä näyttää nuoriso-osastolla.
 

Waky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Gibsonilta sitten taas aivan mahtava peli! Loistavia katkoja, kokoajan liikkeessä, vaarallisia vetoja ja mahtavia avauksia maatapitkin. Ehkä vielä kuitenkin yritti liian vaikeeta ainakin tämän päivän kärkimiehille.Tästä on hyvä jatkaa..

Mä en kyllä pysty Gibsonia hehkuttamaan, juuri noista "loistavista" avauksista tuli järkyttäviä syöttöhasseja mitä _ei_ tehdä tuolla tasolla oli sitten "junnu" tai ei. "vaarallisia vetoja", jaa missä kohtaa, enemmän keskittyi ryssimään paikkansa. Hyvä että muut ovat tykänneet, itsellä Gibsoniin ei kovin kova luotto ole (vieläkään).

Katselin äsken ottelun kohokohdat ja yllättäen Wes Brown teki tässäkin pelissä pakollisen kardinaalimokansa, joka ei tosin tällä kertaa johtanut maaliin, mutta Fabion ulosajoon kyllä.

Mokanhan teki Evans joka ajoi pääpalloon eikä voittanut sitä vaan "loukkaantui". Jos lähdet alimmaisena palloon se joko voitetaan tai sitten pitää olla varmistus. Myöhemmin Brown onnistuikin pelastamaan Evansin arviointivirheen viime hetken taklauksella.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Katselin äsken ottelun kohokohdat ja yllättäen Wes Brown teki tässäkin pelissä pakollisen kardinaalimokansa, joka ei tosin tällä kertaa johtanut maaliin, mutta Fabion ulosajoon kyllä.

Itse en nähnyt punaiseen johtavaa tilannetta, mutta toisella jaksolla (unohtui mainita eilisestä viestistä) Brown pelasi loistavasti. Katko todella luotettavasti palloja ja avasi hyvin ja oli epäbrownimainen. Welbeckin ja Owenin ohella toisen jakson hahmoja.
 

karhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Man Utd
Mielenkiintoista oli eilen katsella joukkueen vähemmän pelanneita miehiä, varsinkin näitä ensimmäisiä pelejään pelaavia nuoria.
Manun laiturihankinnat viime aikoina eivät taas paljon kehuja kerää.
Tosic ei mahtunut edes liigacupissa kentäälle, mahtoiko olla edes kokoonpanossa?
Obertan on lienee risana edelleen ja on katsomaton kortti.
Valencia mahtui tässä kokoonpanossa vaihdosta kentälle ja esitys oli surkea. Vaikuttaa tällä hetkellä suurimmalta flopilta.
Nani pelasi koko pelin ja esitys oli varsin keskinkertainen vaikka kentän näkyvimpiä pelaajia olikin.
Näiden miesten esityksiä kun katseli, en yhtään ihmettele Parkin peluuttamista ykkösvaihtoehtona suurimmissa peleissä.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Valencia mahtui tässä kokoonpanossa vaihdosta kentälle ja esitys oli surkea.

Jos verrataan tämän kauden laitureita, niin kyllä Valencia "parhaimmat" paperit saa aikaisimmista otteluista. Nani on vaan jäänyt rullaamaan samalle tasolle, kuin tultuaan punasiin ja toivottua kehitystä ei ole tapahtunut. Parkilla on ikävä Ronaldoa ja korealainen ei saa oikeen mitään aikaseksi.

Täytyy liittyä samaan kerhoon ja ihmetellä, että miten Tosic ei saa edes näytönpaikkoja näissä CC-otteluissa.
 

jpp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU
Mokanhan teki Evans joka ajoi pääpalloon eikä voittanut sitä vaan "loukkaantui". Jos lähdet alimmaisena palloon se joko voitetaan tai sitten pitää olla varmistus. Myöhemmin Brown onnistuikin pelastamaan Evansin arviointivirheen viime hetken taklauksella.

Klipissä tämä tilanne alkoi siitä, kun Brown pompotteli palloa eikä tiennyt missä se on, joten en nähnyt Evansin ryntäilyä ja annan Brownille hieman synninpäästöä :) Kieltämättä Brownia kohtaan tulee ehkä välillä oltua ylikriittinen, mutta miehen virhealttius on kyllä korkea. Evansillekin tulee heti enemmän virheitä, kun ei saa olla "kakkostopparina" Rion tai Vidan vierellä vaan pitäisi myös johtaa linjaa, siihen hän ei vielä kykene.

Itse en nähnyt punaiseen johtavaa tilannetta, mutta toisella jaksolla (unohtui mainita eilisestä viestistä) Brown pelasi loistavasti. Katko todella luotettavasti palloja ja avasi hyvin ja oli epäbrownimainen.

Tämä on ehkä paras kehu mitä Brownille voi antaa: Brown oli epäbrownimainen. Siitä tietää jo aika pitkälti mitä on tehnyt ja ennen kaikkea mitä on jäänyt tekemättä. Toivottavasti jatkaa epäbrownimaisia otteitaan niin hänet voi heittää joskus kentällekin.
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Vaihtoruletti...

....Tosic ei mahtunut edes liigacupissa kentäälle, mahtoiko olla edes kokoonpanossa?....
...meni valitettavasti uusiksi Fabion ulosajon vuoksi, koska Macheda jouduttiin korvaamaan laitapuolustaja De Laetilla jo 30 minuutin kohdalla. Zoran oli kyllä vaihtopenkillä ja olisi ollut hauskaa nähdä hänet esimerkiksi yhdessä Valencian kanssa laidoilla. Toisaalta norjalaiskiintiöpakolaisista vain Hra King pääsi kehiin kun taas pitkään reserveissä vakuuttanut Hra Eikrem olisi ollut myös iloista nähdä.

Brittilehdistö veikkaa, että "Oma Owenimme" Hargreaves tulisi kehiin jo lokakuun aikana. Vaikka hemmoa kotoutettaisiin valioliigakentille reservimatsien kautta, odotan jo adventtiaikaa ja keskikentälle paljon lisää bodyä, sporttia & tsemppistä.
 

TML

Jäsen
Aika tuskainen ensimmäinen jakso Stokea vastaan. Peli koko ajan hallinnassa mutta kauhea lihamuuri edessä jota ei vielä olla pystytty raottamaan.

Aika paljon palloa on pidetty keskiviivan ja Stoken rangaistusalueen välillä. Scholes ja Fletcher yrittää löytää laidoilla olevia Valenciaa, O´Sheata, Nania sekä Evraa. Ja silloin tällöin Berba ja Rooney tulevat kärjestä tarjoamaan itseään. Kärkimies Gibsonia lukuunottamatta koko Stoke taitaa olla puolustuskannalla kun Manu saa pallon.

Nani ja Valencia siis avauksessa ja vastuuta tarjotaan. Toistaiseksi eivät ole erikoisempia juttuja esittäneet, mitä nyt Nani tuohon jakson loppuun pääsi hyvän kudin vetämään.

Joku piristävä vaihto tulisi tehdä sillä vaikka hallinta oli täysin Manulla, ei vaarallisia paikkoja joukkue kuitenkaan päässyt luomaan.
 

TML

Jäsen
Joku piristävä vaihto tulisi tehdä sillä vaikka hallinta oli täysin Manulla, ei vaarallisia paikkoja joukkue kuitenkaan päässyt luomaan.

Piristävä vaihto tulikin kun paikalle hälytettiin itse Ryan Giggs. Kaksi maalia Manu teki pääsi tekemään toisella jaksolla ja molemmissa esityön teki Giggsy.

Ekassa pörsässä Fletcher vapautti Giggsin laidalta joka löysi vapaana olleen Berban jolla oli helppo työ laittaa pallo lähes tyhjään maaliin.
Kotvan kuluttua Manu sai hyvästä paikasta vaparin jonka Giggs keskitti suoraan O´Shean päähän.

Hyvä ansaittu voitto, vaikkakin eka jakso oli vähän pään hakkaamista seinään. Ryan Giggsiä ei vaan voi kehua tällä hetkellä liikaa. Aivan uskomattoman nerokas pelaaja ja voi melkein sanoa että Manu elää ja kuolee hänen mukanaan tällä hetkellä. No ei nyt aivan mutta melkeimpä.

Wiganin voitettua Chelskin punaiset taitavat ottaa piikkipaikan itselleen ellen nyt maalisuhteita ihan väärin muista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös