Manchester United 2024–2025: Kolmas kerta toden sanoo

  • 199 580
  • 1 578
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola

Saa nähdä millaiseen maalieroon tässä vielä päädytään kauden päätteeksi, miinukselle mennään ja pahasti.
Viime kauden kahdeksas sija liigassa oli katastrofi ja nyt tuosta sijasta ollaan 10 pistettä.

Amorimin pistekeskiarvo on 1.33, joten ei tuo varmaan hirveän kaukana totuudesta ole. Ylipäätään Amorimin aikana ei ole varmaan johdettu pelejä ihan älyttömän montaa minuuttia?

Kelasin tuon 1-0 maalin muutaman kerran ja on se vähän huolestuttavaa, että meillä on kentällä viisi puolustajaa kentällä ja vastustajan toppari pystyy syöttämään hyökkääjän läpiajoon omalta puoliskolta ja toinen kaveri laittaa vapaasti tyhjiin. Enemmän minä olisin huolissani tuosta maalista kuin siitä Onanan virheestä.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Kelasin tuon 1-0 maalin muutaman kerran ja on se vähän huolestuttavaa, että meillä on kentällä viisi puolustajaa kentällä ja vastustajan toppari pystyy syöttämään hyökkääjän läpiajoon omalta puoliskolta ja toinen kaveri laittaa vapaasti tyhjiin. Enemmän minä olisin huolissani tuosta maalista kuin siitä Onanan virheestä.
Sinänsähän tuo on aika normaali tilanne, eli ensin linja roikkuu (Maguire) eikä saada paitsiota pois, mutta sen jälkeen koko puolustus on aivan käsittämätöntä. Ensinnäkin Welbeck on melko vapaana tuossa lähdössä, Yoro on jossain keskiviivan kohdalla ja Dalot selvästi lähempänä Welbeckia, mutta Dalot ei tee liikettäkään lähteäkseen juoksemaan häntä kiinni, vaan Yoro lähtee pinkomaan perään järkyttävältä takamatkalta. Pallon ja Welbeckin välissä on myös Maguire, joka ei oikein reagoi aktiivisesti mihinkään, vaan juoksee jossain määrin alaspäin eikä oikein siirry pitämään Welbeckiä eikä myöskään juokse riittävän alas että saisi syötön katkaistua. On siis paikalla, mutta ei oikein tee mitään, hänellä olisi kuitenkin sitten ollut lopulta se paras mahdollisuus maali estää.

Pieniä asioitahan tuossa on, mutta kun kaikki tekee pieniä asioita väärin, niin lopputulos on juuri tuollainen. Ei oltu oikein hereillä, eikä oikein sytytty puolustamaan täysillä kun tilanne alkoi realisoitua. Tämä on huolestuttavaa.
 

Jakke76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Boston Bruins, Man United, Darts
Pieniä asioitahan tuossa on, mutta kun kaikki tekee pieniä asioita väärin, niin lopputulos on juuri tuollainen. Ei oltu oikein hereillä, eikä oikein sytytty puolustamaan täysillä kun tilanne alkoi realisoitua. Tämä on huolestuttavaa.
Hyvä pointti. Missä on puolustajien taisteluasenne? Amadilla se on ainakin kunnossa, kun juoksi puolenkentän spurtin puolustukseen ja katkaisi vaarallisen vastahyökkäyksen. Tuo asenne pitäisi saada jokaiseen pelaajaan!
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Hyvä pointti. Missä on puolustajien taisteluasenne?
Jaa-a. Aika pitkään on jatkunut tämä, että kun joku tekee virheen kentällä, niin muut vaan seisovat ja jäävät ihmettelemään. Tuo virheen syntyminen on ihan luonnollista, pelihän on täynnä virheitä ja se vastustaja juurikin yrittää pakottaa sen virheen tehtäväksi. Mutta tuossa kun Mazraoui on myöhässä ja linja ei ole pitänyt (en nyt saa nähtäväksi mistään uusinnoista tuota paitsiokuvaa, mutta muistaisin livekuvasta, että Maguire oli juuri hiukan liian matalalla), niin sen jälkeen yhtään kukaan ei tee enää mitään oikein, vaikka tuossa olisi ollut täysin mahdollista ottaa Minteh kiinni (edelliseen viestiini olin jostain aivopieraissut Welbeckin Mintehin tilalle). Juuri se, että kollektiivisesti ei pelata siten, että yksittäinen virhe saataisiin korjattua, on ollut jo pitkään mielestäni se Unitedin suurin ongelma, jo ennen EtH:n aikaakin.

Ja tämä on mielestäni ihan täysin pelaajien korvien välissä oleva ongelma, koska juurikin Arsenalia ja Poolia vastaan me pelattiin siten, että taisteltiin ne virheet takaisin kuntoon.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Amorimin systeemi huolettaa minua aika paljon. Olen tässä viime viikot lueskellut aktiivisemmin ja passiivisemmin muiden tekemiä analyyseja Sportingin pelaamisesta ja vertaillut niitä nyt näihin Unitedin peleihin, joista hän on ollut vastuussa. Long story short, hänen täytyy muuttaa lähestymistään pelitapaansa, jotta United voi päästä tästä suosta.

Oma suosikkiaiheeni jalkapalloilussa on joukkueen rakentamisen ja pelitavan välinen yhteys. Itse näen asian näin (tärkeys- ja keskinäisen riippuvuuden järjestys):
1. Taktiset muodostelmat: missä kukakin pelaaja pelaa
2. Pelaajien roolit: mitä kunkin pelaajan tehtäviin kuuluu
3. Pelaajien profiilit: missä kukin pelaaja on hyvä ja missä huono

Amorimin puolustukseksi voidaan siis tässä vaiheessa sanoa, että koska hän ei ole rekrytoinut pelaajia, hän ei ole voinut vaikuttaa käytettävissä oleviin pelaajaprofiileihin. Niinpä roolitus ja sitä kautta tuleva muodostelman toimivuus ovat vielä vaillinaisia eikä toivottu taktiikkakaan voi täysin toimia.

Mutta se, mihin voi jo tässä vaiheessa ottaa kantaa, on ennusmerkistö liittyen haettuihin rooleihin tässä pelitavassa. Oikeastaan kaikki - tai ainakin aivan valtava määrä - ongelmat palautuvat taktiseen symmetrisyyteen (joka on siis todella huono asia!).

Amorimin pelisysteemissä on tasan kaksi roolia, joilla ei ole suoraa vastinparia kentällä: keskimmäinen toppari ja keskushyökkääjä. Tämä poikkeaa joko kokonaisuutena tai nyansseiltaan muista tyypillisistä muodostelmista, keskeisimmin siten, että Amorimin keskikenttä ei muodostu kolmesta eri roolia pelaavasta pelaajasta, vaan kahdesta saman roolin pelaajasta, ja toisaalta tietysti siten, että toppareita on kolme.

Itsessään tällainen muodostelma ei ole haitallinen, mutta Amorimin sovelluksessa on ehdottomasti havaittavissa symmetrisyysongelma: jos vastinparit ovat profiileiltaan ja siten rooleiltaan samanlaiset, heillä on samat vahvuudet, samat heikkoudet ja samat tehtävät kentällä.

Tämä tarkoittaa ennalta-arvattavuutta, tuen puutetta ja tilan ja ajan hyödyntämisen heikkoutta.

  • Ennalta-arvattavuus näkyy vastustajan kykynä estää Unitedin pelaamista (syötönkatkoja, pallonmenetyksiä, muodon ulkopuolelle pakottamista jne.) ja manifestoituu siten vastahyökkäyksinä, hyökkäysten keskeyttämisinä ja palauttamisina alaspäin jne.
  • Tuen puute on seurausta siitä, että Amorimin Unitedin systeemissä laidat painottuvat ja välimatkat laitapelaajien ja keskustassa pelaavien välillä ovat pitkiä.
  • Tilan ja ajan hyödyntämisen ongelmat ovat seurausta edellisestä; Unitedilla ei ole valmiutta puolustaa tiloja pallottomana sen enempää kuin sillä on kykyä luoda niitä pallollisena.
Tätä kaikkea on helppo havainnollistaa esimerkkien kautta:

Mainoo ja Ugarte
  • pelaavat käytännössä samaa roolia rinta rinnan
  • kumpikin taklaa, katkoo ja kuljettaa paljon, mutta edistää peliä syöttämällä todella vähän, mutta...
  • ...Mainoon profiili ei ole taklaava tai muuten rikkova pelaaja kuten Ugarte, vaan enemmän advanced 8...
  • ...joten hänen roolinsa ei vastaa hänen profiiliaan
  • Yleisemmin: joukkueet, jotka edistävät peliä keskeltä vähän, luovat vähemmän uhkaa ja siten myös vähemmän maalipaikkoja - kuulostaako tutulta?
  • Miten korjata?
    • Vaihtoehto 1: Ugarte tulee korvata pelaajalla, joka on samaan aikaa atleettinen eli jaksaa juosta, pitää palloa hyvin, syöttää todella paljon riittävän hyvällä prosentilla ja voittaa kaksinkamppailuja --> tämä vapauttaisi Mainoon pelaamaan omilla vahvuuksillaan, eli edistämään peliä kohti yläkolmannesta kuljettamalla, voittamaan tiloja ohituksilla ja pysymään pallossa paineen alla.
    • Esimerkkiprofiili + -rooli: Fiorentinan Amrabat (ei toki välttämättä tarvitsisi olla niin järjettömän hyvä - volyymia tulisi painottaa onnistumisprosentin sijaan)
  • Vaihtoehto 2: Mainoon tilalle tulisi hankkia toinen Ugarten kaltainen aggressiivinen rikkova pelaaja, jolloin United pystyisi voittamaan keskikentän voimalla, väkivallalla. En ole Jeesus Nasaretilainen, mutta en kannata tätä ratkaisua.
    • Sportingin tyylinen Hjulmand - Morita -pari ei liene Valioliigassa mahdollinen; Valioliigassa ei pysty dominoimaan vastustajia sellaisilla profiileilla.

Dalot ja Mazraoui
  • Wingbackien roolit ovat olleet tismalleen samanlaiset riippumatta pelaajista, eli myös silloin kun Malacia ja Amad ovat pelanneet
  • Tehtävä on pelata leveällä, kuljettaa palloa paljon ja pysyä mahdollisimman ylhäällä tukemassa hyökkäystä tai prässiä
  • Seurauksena topparikolmikon reunimmaiset pelaajat jäävät säännöllisesti isoihin tiloihin joihin vastustaja on pystynyt eristämään heidät 1vs1-tilanteisiin - etenkin kun keskikentän kaksikon tehtävä on pysyä kompaktisti keskellä lähellä toisiaan
    • De Ligt ja Mazraoui kokivat tämän Birghtonia vastaan, Yoro Southamptonia vastaan ja Martinez kaikkia mahdollisia vastustajia vastaan
  • Miten korjata?
    • Puuttumatta henkilöstöön sen enempää, sanon että Dalotin korvaaminen Dorgulla on vähän samaa kategoriaa kuin Diego Forlanin korvaaminen Wayne Rooneyllä reilut parikymmentä vuotta sitten.
    • Tärkeämmin: Roolitus on väärä. Rest defence ei toimi, jos kolme topparia jäävät pallottomana yksin vastaamaan puolustuslinjasta. Joko toisen wingbackin pitää varmistaa laskemalla full back -asemiin tai toisen keskikenttäpelaajan pitää tukea keskimmäistä topparia.
    • Ylipäätään wingbackien asemointi on hukassa: pelinrakennusvaiheessa he ovat usein (esim. eilen) tasaisessa viiden linjassa puolustuksessa ( = pelin edistäminen jää juoksuvoiman ja yksilötaidon varaan eli ei tapahdu) ja pallottomana symmetrisesti ylhäällä.
    • Huomio: Amad on ollut tuossa roolissa erityisen hyvä siksi, että hänellä on eniten annettavaa tuohon hyökkäysrooliin. Puolustuspelaamisen rakenteelliset ongelmat ovat silti olleet läsnä myös silloin kun hän on ollut tuossa roolissa.

Amad ja Bruno
  • Amorim haluaa, että kumpikin näistä kympeistä on todellakin kymppipelaaja, siis paikkojen luoja ja taskuissa viihtyvä hyökkääjä. Tämä oli itselleni aika iso yllätys, vaikka Sportingissa se about näin menikin - oletin, että toinen olisi pelinrakentaja ja toinen suoraviivaisempi hyökkääjä.
  • Amadin yksilötaito on kenties piilottanut ongelmia - hän on luonut paikkoja itselleen tyhjästä vaikka kuinka monta kertaa - mutta ei sitä, miten keskushyökkääjä on jäänyt yksin.
    • Keskushyökkääjä pelaa tällaisessa systeemissä yksin kahta topparia vastaan
    • Valioliigan isoin laadullinen ero kaikkiin muihin sarjoihin tulee toppareiden laadussa suhteessa boksipuolustamiseen
    • Sekä Höjlund että Zirkzee ovat olleet täysin vailla mahdollisuuksia tällaisissa tilanteissa
  • Bruno on pelannut huomattavasti vähemmän riskipalloja hyökkäyskolmanneksella Amorimin aikana kuin aiemmilla kausilla --> tavoite pelata Sportingin tapaan syöttelemällä tiloja 16-alueelle ei ole toteutunut: United laukoo vähemmän (Brightonia vastaan ainoa laukaus maalia kohti tuli pilkulta) ja luo vähemmän hyökkäyskolmanneksen uhkaa kuin aiemmin.
  • Miten korjata?
    • Muuten kuin peluuttamalla Garnachon kaltaista profiilia toisessa kymppiroolissa, mieleen tulee vain paremmat pelaajat. Se taas maksaa rahaa ja on lisäksi Valioliigan tasoisessa sarjassa äärimmäisen vaikeaa. Paremmat pelaajat auttaisivat kyllä pallovarmuuteen ja puolustusvalmiuteen, ja sitä kautta loisivat edellytykset tiivistää muotoa pohjois-etelä-suunnassa.

Kukaan ei halua, että Amorim muuttaisi systeemiään, mutta sitä täytyy ehdottomasti hioa. Jos ajatuksena on, että Amorim ottaa valokopion Sportingin muodoista, rooleista ja profiileista, pelaajistoon tulisi tehdä valtavia satsauksia, sillä jokaisella pelipaikalla on tällaisenaan aivan huima lista vaatimuksia:
  • Reunimmaisten toppareiden tulee olla erittäin pallovarmoja syöttelijöitä, joilla on kyky nousta pallollisina korkealla ja syöttää linjoja puhkovia palloja taskuihin. Lisäksi pitää pystyä puolustamaan pallottomia hyökkääjiä korkealla ja olla jalkanopeutta ja kestävyyskuntoa taaksepäin juoksemiseen ja erityistaitoa 1vs1-tilanteissa leveällä.
  • Keskimmäisen topparin tulee olla ehdoton ilmatilan herra, superfyysinen monsteri, pitkien pallojen jakaja ja erinomaisesti prässiä kestävä ohittaja ja kuljettaja.
  • Wingbackien pitäisi pystyä nostamaan hyökkäyksiä, keskittämään, ajamaan keskelle hyökkäyskolmanneksella, olemaan tehokkaita prässääjiä, ja toisaalta pystyä puolustamaan laitaa omassa päässä nimenomaan kaikelta edellä mainitulta.
  • Keskikenttäpelaajilta vaaditaan tehokasta moottoria, jotta pystyvät liikkumaan puolustuslinjan edustalla horisontaalisesti, katkomaan, taklaamaan ja painimaan sekä kääntämään peliä nopeasti ja prässiä kestäen.
  • Kymppien pitäisi olla periaatteessa kaksi Florian Wirtziä. Yksi meiltä löytyy jo (heh!), toinen maksaisi reilut 100 miljoonaa.
  • Kaikki tällainen on valioliigatasolla aivan mahdoton tehtävä, joten parempi olisi mukailla Kloppia, joka sanoi, että tehokas vastaprässi on parempi kymppipelaaja kuin yksikään kymppipelaaja maailmassa.
Edellä listatun sijaan toivoisin, että Amorim muokkaisi systeeminsä roolitusta; wingbackeistä toinen hyökkäävämpi ja dynaamisempi, toinen puolustavampi ja peliä alhaalta rakentavampi, keskikentällä rikkova kutonen ja progressiivisempi kasi, kymppeinä second striker ja perinteisempi kymppi.

Kuten on monta kertaa sanottu, Amorimilla on aikaa - ei loputtomasti varsinkaan jos tekeminen ja tulokset eivät parane jo tällä kaudella, mutta on kuitenkin paljon. Paljon hyvääkin on nähty, kuten prässäämisen tietynlainen tarkoituksenmukaisuus (se ei ole vielä toiminut, mutta se ei ole ihme, sillä treenejä on ollut yli kymmenen kertaa vähemmän kuin lehdistötilaisuuksia) sekä puolustuspelaamisen rakenteet omalla kolmanneksella, esim. Cityä vastaan (koko kentän puolustaminen onkin sitten todella eri asia). Mutta tosiaan, ennusmerkit ovat kyllä osiltaan erityisen huolestuttavat.

Valioliiga on vaikea paikka.
 
Viimeksi muokattu:

PuhdasHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Manchester United
Tammikuun loppuun asti voi tapahtua nyt paljonkin muutoksia joukkueessa. Saa nähdä jos kun Garnacho, Casemiro, Rashford ja Malacia vielä lähtee pois. Olisi kyllä hyvä saada myytyä Eriksen ja Lindelöf pois kun kummatkin sitten kesällä lähtee ilmaiseksi. Jos kaikki menee nappiin niin voidaan nähdä 4 uutta pelaajaa vielä.
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Tammikuun loppuun asti voi tapahtua nyt paljonkin muutoksia joukkueessa. Saa nähdä jos kun Garnacho, Casemiro, Rashford ja Malacia vielä lähtee pois. Olisi kyllä hyvä saada myytyä Eriksen ja Lindelöf pois kun kummatkin sitten kesällä lähtee ilmaiseksi. Jos kaikki menee nappiin niin voidaan nähdä 4 uutta pelaajaa vielä.
Vaikea uskoa että saataisiin neljää uutta pelaajaa. Todennäköisesti korkeintaan kaksi, ja hekin enemmän profiililla "tulee kehittymään avauksen rooliin". Mutta jo noiden myyntien toteutuminen olisi loistavaa, jotta saataisiin FFP:hen tilaa.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Vähän tässä tulee deja vu-olo kun valmentajaa on vaihdettu ja ei kehdata alkaa heti teilaamaan uutta valmentajaa, niin se ratkaisu on myydä puolet joukkueesta ja tuoda kesken kauden viisi uutta pelaajaa sisään.

Amorim kyllä ottaa ilon irti siitä, että hänellä on vahva tuki taustalla ja antaa noita kovia lausuntoja, miten ollan putoamistaistossa ja hänellä on huonoin Manchester Unitedin joukkue koskaan.

Taustalla lienee kuitenkin se ajatus ostaa aikaa faneilta ja omistajilta tehdä sitä muutosta kesken kauden, eikä langeta siihen samaan ansaan kuin jokainen hänen edeltäjänsä, eli luopua yrityksestä hallita peliä ja alkaa perustaa peliä vastahyökkäämiseen.

Uskon että fanit sietää ainakin tämän kauden loppuun tuota konttaamista mutta Sir Jimistä en ole yhtä varma. Jos kahdessa seuraavassa ikkunassa myydään oikeasti Garnacho ja Rashford pois ja ajatellaan vaikka, että ensi kausi alkaa yhtä huonosti ja Amorim saa kenkää, niin ei näytä kovin hyvältä.

Tässä hetkessä en pysty antamaan oikein minkäänlaisia kehuja toimiston suuntaan mutta toisaalta ehkä ei ole oikea arvioida ovatko päätökset oikeita. Jos Amorim saa hommaan rullaamaan, niin rohkeat vedot näyttävät yht’äkkiä nerokkailta. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että INEOS pelaa pokeria kovilla panoksilla, eikä aio foldata.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jos Amorim saa hommaan rullaamaan, niin rohkeat vedot näyttävät yht’äkkiä nerokkailta. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että INEOS pelaa pokeria kovilla panoksilla, eikä aio foldata.
Sehän se pelko tässä on, että mitä jos Amorim ei onnistu tai toteaa ettei Unitedissa kannata kuhnata vuosia tuhrimassa mainettaan ja uraansa. Silloin tilanne on taas kerran se, että pelaajat ovat aivan eri paria keskenään.

Amorimin pelisysteemi on niin spesifi, että pelaajistokin tulee pian, siis ihan muutamassa siirtoikkunassa muokkautumaan hyvin pitkälti hänen tarpeisiinsa sopivaksi. Jos Amorim ei sitten enää vaikkapa kahden vuoden päästä olekaan valmentajana, INEOSin pitää löytää jostain sellainen manageri, jolle tuo spesifi pelaajisto sopii.

Keitä sellaisia valmentajia on? Tuchel on kiinni Englannin majussa, Alonso on menossa luultavimmin Realiin ja Inzaghi on hyvin tukevasti Interissä, joka on hänelle kaikin puolin paljon parempi paikka kuin United.

Siirtyminen valmentajaan, joka peluuttaisi jalkapallomaailmassa huomattavasti yleisempää neljän alakertaa olisi sulaa hulluutta: joukkueessa olisi silloin liikaa kymppipelaajia ja toppareita, wingbackit pitäisi ahtaa väkisin heille soveltumattomaan full back -rooliin (nyt on menossa sama toisinpäin, mistä näkee hyvin aiheeseen liittyvät vaikeudet!) ja keskikenttäpelaajia tarvittaisiin lisää ja luultavasti aivan erilaisilla profiileilla.

Vaikka Amorim olisi (ja on!) erinomainen valmentaja, hänen palkkaamisensa oli valtava riski juurikin pelisysteemin takia. Tämä riski pohjautuu siihen, minkälaisista pelaajista luopumista hänen palkkauksensa toimivaksi ratkaisuksi tekeminen edellyttää. Tietysti eniten tässä painavat omat kasvatit ja toisaalta PSR; Mainoon, Garnachon ja Rashfordin potentiaalin ja huipputason ostaminen markkinoilta maksaisi vähintään 200 miljoonaa puntaa ja vastaavasti muualta tuotujen runkopelaajien, kuten Ugarten, Brunon ja vaikkapa de Ligtin korvaaminen rasittaisi PSR-tilannetta enemmän kuin olisi tarpeen.

Oma mielipiteeni on, että pelisysteemiltään ten Hagin kaltaisen valmentajan haku olisi ollut fiksumpaa. Ten Hag oli toki floppi johtuen hänen (ymmärrettävästi) tekemistään vääristä periaatevalinnoistaan, mutta hänen Ajaxin aikainen pelitavallinen näyttönsä oli oikea peruste palkkaamiselle. Hänet olisi pitänyt korvata valmentajalla, jolla pelaamisen perusidea oli samankaltainen. Tällöin pelaajat olisivat soveltuneet paremmin. Nyt mennään riskillä, jossa isoin uhka on, että sekoilu jatkuu vielä vuosia pidempään.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Oma mielipiteeni on, että pelisysteemiltään ten Hagin kaltaisen valmentajan haku olisi ollut fiksumpaa. Ten Hag oli toki floppi johtuen hänen (ymmärrettävästi) tekemistään vääristä periaatevalinnoistaan, mutta hänen Ajaxin aikainen pelitavallinen näyttönsä oli oikea peruste palkkaamiselle. Hänet olisi pitänyt korvata valmentajalla, jolla pelaamisen perusidea oli samankaltainen. Tällöin pelaajat olisivat soveltuneet paremmin. Nyt mennään riskillä, jossa isoin uhka on, että sekoilu jatkuu vielä vuosia pidempään.
Tästä kyllä täysin samaa mieltä.

Näen tässä valtavan paljon riskejä ja Amorim on tehnyt vielä tuosta sellaisen selkeän periaatekysymyksen, että ei tule luopumaan kolmesta topparista ja kahden keskikentästä, koska silloin ”hän olisi luovuttanut”, mikä nyt ei minusta ihan pidä paikkansa, että luovut kaikista periaatteistasi jos teet yhtään myönnytyksiä.

Nykyhetkessä eniten huolettaa se, että itse oletin että tuo kolmen topparin systeemi parantaa puolustuspeliä mutta tähän mennessä Amorim alaisuudessa on pelattu vain yksi nollapeli. Mielellään näkisin, että ensin saadaan puolutus kuntoon ja siitä rakennetaan eteenpäin.

Ehkä se vähän hämää, että niin paljon maaleja on mennyt omiin erikoistilanteista, että se ei kerro ihan koko totuutta jos tuijottaa vaan päästettyjä maaleja.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: V-G-

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ehkä se vähän hämää, että niin paljon maaleja on mennyt omiin erikoistilanteista, että se ei kerro ihan koko totuutta jos tuijottaa vaan päästettyjä maaleja.
Toisaalta toiseen suuntaan hämää se, että Onana on torjunut niin saatanasti varmoja maalipaikkoja. Esim. nyt tuo Soton-peli oli sellainen jossa vieraiden olisi pitänyt olla sen kolmisen maalia edellä tauolla. Ilman Amadin ja Onanan henkilökohtaisia pelin kuvan vastaisia ihmetekoja Unitedilla olisi ihan vähintään pari voittoa ja yksi tasuri vähemmän. Toki sitten niitä voittojen puppelointeja on tullut ainakin kerran tällä kaudella.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна

Amorim on heittänyt Antonyn päin telkkaria (ehkä) ja nyt INEOS joutuu ostamaan vähistä rahoistaan uuden. Niin, ja myös se telkkari täytyy korjata ja siihenkin uppoaa varoja.
 
Suosikkijoukkue
Manchester United, Bruceola
Pistäköön vaikka koko pukuhuoneen paskaksi ja seuraavana voisi kokeilla Petri Matikaisen moottorisaha-esitystä.

Pidellään edelleen mastosta lujasti kiinni, nyt vähän keikuttaa.
 

Jeffrey

Jäsen
Amorim on heittänyt Antonyn päin telkkaria (ehkä) ja nyt INEOS joutuu ostamaan vähistä rahoistaan uuden. Niin, ja myös se telkkari täytyy korjata ja siihenkin uppoaa varoja.

Antonyllä tällä kaudella enemmän rikottuja telkkareita kuin rikottuja ankkoja, vai onko se rikottu telkkari juurikin se rikottu ankka?

Päivän menoa kun katselee niin eihän tässä taas auta muu kuin mennä rommi kauppaan, hakea silmälappu varastosta ja repäistä toinen etuhampaista irti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös