Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus
 1. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onko kukaan kokeillut korjata mailasta pikkuhalkeamia itse? Esimerkiksi lavan halkeaminen pinnasta. Jos on, niin millä aineella?
   
 2. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Kesällä tuli ostettua Vaporin 1x, ja täytyy sanoa että hyvä tikku on. Laukaukset lähtevät aika nopeasti, johtunee varmasti ihan tuosta mailan kevyestä painostakin. Itse käytän tuota 77 flexiä Eichelin lavalla, joka sopii hyvin vaikka olenkin 100 kilon tuntumassa. Varsinkin rannelaukauksiin saa juuri sopivasti voimaa, lämäreistä ehkä sitä jää uupumaan hiukan. Ei varmaan tule palattua budjettiluokan mailoihin, kun tuolla tuntuu pelit sujuvan ihan hyvin.

  Maila on säilynyt aika hyvin, muutama kolhu taitaa lavan kannassa olla, muttei mitään suurempaa.
   
 3. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Joo kyllä itsekkin aikoinaan pari noita kalliimpaa mailaa ostin ja kyllähän ne on huikeita verrattuna halvempiin. Ainoa ongelma on, että ainakin pelatessa nuo tahtovat saada niin paljon osumaa, että vituttaa kun uusi maila hajoaa nilkastaan. Tahti itsellä ainakin on ollut sellainen maila/vuosi.
   
 4. Höyry Jäsen

  Lainaus:
  Nykyäänhän mailoja korjataan Suomessakin. Ainakin pääkaupunkiseudulla onnistuu malmin jäähallilla toimivassa Teräpisteessä. Itse pelasin koko kevään korjatulla mailalla ja ihan täysin pelitti.
   
  LeonJ#21 tykkää tästä.
 5. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu, TeKi
  Jos parasta mailaa haetaan niin Bauer Supreme s170! Maksoi alennettuna vajaa 53 euroa.
   
 6. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu, TeKi
  Tuleeko ensi kaudeksi Bauer vapor 2x tai Bauer vapor 2x lite? Ensinnäkin tuo nykyinen vapor on jo kaksi vuotta vanha ja toiseksi Bauerilla on jo kahdella muulla mallillaan jo 2n ja 2s.
   
 7. tombz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
  Lainaus:
  Loistava hinta-laatu suhde. Lempimailani.
   
  Petofani tykkää tästä.
 8. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panthers
  Lainaus:
  Kevät on hienoa aikaa ostaa uusi keppi! Prismasta hain Supreme s180 mailan hintaan 28€. Yhden testikerran perusteella vaikutti varsin hyvältä.
   
 9. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu, TeKi
  Mikähän noiden mailojen hintaerojen syynä on? Esim. Prismassa halpisnailat maksaa n.50€ ja urheiluliikeen huippumailat mailat n.200€?
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2019 klo 16.18
 10. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Siis täysin sama maila maksaa toisessa 50 € ja toisessa 200 €?
   
 11. HokiHero Jäsen

  Vaikka mailat on ylipäänsä kehittyneet valtavasti myös halvemmissa hintaluokissa on sanotaanko 50-100€ mailan ja 150-250€ mailan välillä edelleen valtava ero lavan ja varren kiertojäykkyydessä, tuntumassa ja "potkussa" laukaistessa.

  Mailoja menee itsellä noin 3-5 per kausi ja tämän myötä on tullut kokeiltua kaikki keinot jotta pääsisi halvemmalla, mutta tälläkin hetkellä varaston pohjalla on kaksi halpismailaa joiden tilalle olen ostanut paremmat mailat ja nuo lahjoitan jollekkin kaverille joka etsii mailaa ulkojäillä kikkailuun.

  Onni on aidosti hyvät tarjoukset, viime syksynä sai budget sportista sai CCM ribcor trigger ASY (ovh 299€) vajaalla satasella ja noita kun osti muutaman niin pääsee taas hetken. Hävyttömän kalliitahan nuo noin tarjouksessakin on ja yleensä tarjouksen tullessa loppuvat tunnissa eli hereillä saa olla.
   
 12. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä noiden halppismailojen ja "halppismailojen" kanssa. Eli kyllä noissa saat rahalla laatua.

  Itsekkin viime syksynä yritin tuon saman mailan käydä hakemassa, mutta eihän sitä omaa (Leftin 75 flexin p19) eli juuri tämä melkein yleisin malli enää ollut kun 5 min. myöhästyin.

  Eniten kyllä iteäni vitutti, että samalla kun nuo tarjousmailat loppuivat, myyjät alkoivat kantamaan vanhempaa CCM revolution RBZ mailaa hyllyihin ja väittämään tuon olevan täysin sama maila. Hintalappu sama 100 €. Kaverin kanssa ilmaistiin myyjälle kuuluvasti tuon olevan kusetus ja että tuota mailaa myydään joka paikassa tyyliin 80 €. Varmasti tuollakin viikon päästä vielä halvemmalla. Olin täysin oikeassa ja meni varmaan kaksi viikkoa, kun mailaa myytiin jo 60 € hinnalla.
   
 13. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Lainaus:
  Ei takuulla ole samat mailat. Asiasta tietämätön voi näin luulla, samannäköisiä kyllä ovat, mutta aivan eri tikut. Parhaita mailoja ei saa koskaan halvalla, ainakaan pirkanmaalla. Siis parinsadan mailaa ei viidellä kympillä saa. Jos oikeasti pelaa, kyllä hyvä maila on aivan loistava kokemus eikä niillä rimpuloilla voi enää pelata sen jälkeen. Sen myös huomaa vaikka pipo silmillä kun ottaa mailan käteen, mikä maksaa ja mikä ei.

  Kyllä minä parhaiksi nostan CCM ribcoren ja CCM jetspeedin parhaan mallin. Jälkimmäinen on hävyttömän kallis, (200€) mutta kestänyt itsellä jo yli 3 kuukautta mikä on hyvin. Pelaan sillä kuitenkin keskimäärin kolmesti viikossa. 75 flex
   
 14. Petofani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Bruins, Jokerit, Raahe-kiekko, Pattu, TeKi
  Lainaus:
  Eri mailoja tarkoitankin termillä halpismailat. Eli en siis puhunut samoista mailoista. Kyse on enemmänkin eri valmistustekniikasta.

  Edit. Jostain syystä tämä puhelin oli lainaamaasi tekstiä kirjoittaessani muunnellut ennakoivasti sitä ja siksi siellä luki identtiteettejä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2019 klo 16.21
 15. xkouhiax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Panthers
  Syy, miksi esim. tuo Bauerin maila maksoi Prismassa 28€ ja urheiluliikkeessä 100€ oli se, että tietyt Prismat hinnoittelevat poistuvat tuotteet todella agressiivisesti kauden päätteeksi. Eli se oli noin 70% alennuksessa. Kyseessä ei toki ole huippumaila, mutta mielestäni hinta-laatusuhde paremmin kuin hyvin kohdallaan.
   
 16. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Puolitoista vuotta nyt katseltu Vaporin 1X:ää, ja voisi ehkä päivittää. Onkos jotain suosituksia, Bauer ykkösenä mielessä, jotain CCM voin harkita.

  1x Liteä tuossa pohdein, vaikkei uusin malli olekaan. Mites toi uusi Flylite, onko kokemuksia?