Maalivahtitilanne 06-07

  • 83 323
  • 370

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
expertti kirjoitti:
Niemi oli aika vakuuttava, wink wink.
Niemi vaan meni juuri tekemään jatkosopparin Pelsuihin.

Kaksi seuraavaa vieraspeliä ovat tähän asti kauden tärkeimmät. Jos niistä otetaan pataan, ollaan yht´äkkiä tilanteessa, jossa säälipleijareihin putoaminen on täysin mahdollista. Wiikman ei tällä hetkellä todellakaan riitä.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Designer kirjoitti:
Montako pistettä Wiikman on pelastanut joukkueelleen pelaamissaan peleissä tällä kaudella?

Tähän kymysykseen en osaa "oikeata" vastausta sanoa, mutta aika epävarmalta tuo Weakmanin pelaaminen vaikuttaa. Jyväskylässä viikolla räpylään ei kiekko meinannut jäädä yhtään kertaa, mutta onnex JYP oli huonompi.

Aikaisemmin kauden aikana kirjoitin johonkin ketjuun tuosta Kerhon herkkyydestä pelata tasapelejä ja ottaa voitto vasta ylityön jälkeen, siis edellisillä kausilla. Näyttää tämä trendi taas jatkuvan, koska Kerholla tällä kaudella eniten tasapelejä ja ja-voittoja. OK voittoja sitä kautta tullut, mutta ja/rl voitolla kuitenkin hävitty yksi piste.

Tämä ei tietenkään yxin veskarin syy, mutta huippuvahdeilla on se ominaisuus, että he torjuvat voittoja joukkueelle. Mielestäni Wiikman ei ole pystynyt huipputorjunnoilla näitä arvokkaita 3 pisteen voittoja takaamaan.

Parannettavaa on paljon.
 

M10

Jäsen
Mielestäni Wiikmanin heikoissa otteissa ei ole mitään mullistavan ihmeellistä. Nyt kun Kerho ei dominoi keskialuetta ja omaa päätään, niin vastustaja pääsee tekopaikoille liian usein. Wiikman on harvoin "yksin" torjunut voittoja Kerholle. Nollapelit eivät esimerkiksi aina ole sellaisia.

Chiodon tilanne? Onko se käynyt jo terkkarilla ottamassa jäykkäkouristukset sunmuut?

Eiköhän siellä ole lauantaina tolppien välissä joku muu, kuin New Yorkiin kesällä mielinyt Miika.
 

Chello

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Glasgow Celtic
Saa nähdä kuka tulee olemaan huomenna maalissa IFK:ta vastaan. Wiikman on kuulemma huilannut koko viime viikon polven vihoittelun takia. Chiodo sen sijaan saa/on saanut tänään lääkäriltä joko peliluvan tai ei. Oksako taas torjumaan ne tarvittavat +40 torjuntaa ja samanlaiset maalijuhlat kuin Turussa, kelpaisi mulle.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Luulisin että huomenna tai viimeistään torstaina maalilla on Andy. Miika tiesi kertoa viimeviikolla että Andy saa näytönpaikan maalilla heti maajoukkuetauon jälkeen.
 

Peter Gabriel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tähän on tultu... Vielä on tuoreessa muistissa kun HPK:lla oli vaan yksi keskitason moalri ja kakkosena joku ihan hatusta repäisty... Andy Verner taisi olla ensimmäinen todellinen huipputason kassari HPK:n maalilla, sillä Lehkonenkin oli omana aikanaan (turhaankin) parjattu tapaus. Ehdottomasti mainettaan parempi mutta ei saanut omana aikanaan ansaitsemaansa arvostusta. Syytä en tiedä.

Mutta ajat muuttuvat. Talvella 2007, hallitsevana Suomen mestarina HPK:lla on listoillaan kolme keskitasoa parempaa veskaria. Sanoisin että ed. kauden Ply Off Wiikman on pudonnut kolmoseksi, osittain ehkä loukkaantumistenkin takia, mutta jannun asenne ei ole kyllä tehnyt vaikutusta. Oksa on ollut miellyttävä tuttavuus ylirauhallisella torjuntatyylillään. Ihan en oikein jaa mm. Jatkoajan näkemystä että heppeli olisi epävarma. Sanoisin että päinvastoin. Samalla lailla menee näkemykset ristiin Chiodon suhteen. Täydellinen vastakohta Oksalle kun kaveri on kuin jännitetty viulun kieli. Kai siinä hosutessa ehtii kiekonkin tielle? Jännä nähdä kuinka kaveri pelaa. Ässiä vastaan eka erä oli mun mielestä hermostunut, mutta voi mennä pelaamattomuudenkin piikkiin. Ehkä kuitenkin ennemmin näkisin Oksaa HPK:n maalilla kuin Chiodoa, nimenomaan eleettömyyden takia. kova kolmikko kuitenkin... jos peluutus menee oikein, ei HPK ainakaan maalivahteihin tällä kaudella kaadu. Mutta enpä minä mitään lätkästä ymmärrä muutenkaan. Loppuun vielä veikkaus, Chiodo on ainoa maalivahtikolmikosta joka kantaa HPK:n paitaa myös ensi kaudella. Päätän monologini tähän.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Peter Gabriel kirjoitti:
Oksa on ollut miellyttävä tuttavuus ylirauhallisella torjuntatyylillään. Ihan en oikein jaa mm. Jatkoajan näkemystä että heppeli olisi epävarma. Sanoisin että päinvastoin.

Ehkä kuitenkin ennemmin näkisin Oksaa HPK:n maalilla kuin Chiodoa, nimenomaan eleettömyyden takia.

kova kolmikko kuitenkin... jos peluutus menee oikein, ei HPK ainakaan maalivahteihin tällä kaudella kaadu
Niin vaikka Migu onkin sympaattinen persoona ja koppikin tarttuu kohtuullisesti, niin kaveri on hyvää liigatasoa, mutta ei kuitenkaan loista millään tavalla. Loistava kakkosveskari, mutta että Oksalla kannuun asti..? Epäilen.

Jos Chiodo säilyy ehjänä, niin varmasti pysyy Kerhon ykkösenä kauden loppuun asti. Ainakin Kärppä-fanien puheet miehen otteista alkukauden matseista on rohkaisevaa. Ja miehellä on kuitenkin aika hyvä ura takana Pohjois-Amerikassa. Eli nyt vaan pari peliä Andylle alle, ja joka fanin iltarukouksissa terveyttä kaverille loppukaudeksi!

Väitän että pelillä mitä Kerho esitti Kärppiä vastaan kaksi erää, voitetaan joka jengi tässä liigassa. Jotain tuossa pelissä jäi kuitenkin uupumaan eli voittoisa maalivahtipeli, niin kuin on jäänyt koko kautena. Loistavasti pelaava Kerho yhdistettynä terveenä huipputasolla pelaavaan Chiodoon kuulostaa pelottavan hyvältä!

Kuka Wiikman?!
 

TheRealMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kova on kolmikko ja varmaan vaikea löytää se kuka on se tämän päivän paras. Kuitenkaan kun ei saa olla ku 2 ottelua kohden ja yksi jää aina siviileihin.

Tässä vaiheessa on suht helppo sanoa että olisi varmaan ollut parempi päästää Miikka sinne Amerikoihin kun asenne ei ole ollut ilmeisesti täysin kohdallaan tänä vuonna. Ja varmaan siksi on nytkin se siviilit päällä oleva maalivahti. Mutta voihan olla että sisuuntuneena ja näyttöjen halussa vielä yltyy koviinkin suorituksiin.

Kolme hyvää maalivahtia kuitenkin kertoo siitä että ollaan todella taistelemassa mestaruudesta ja toki vaikeuttaa ehkä vastustajaakin kun on mahdollista peluuttaa ketä vain tilanteessa kuin tilanteessa.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Näiden parin pelin jälkeen vois veikkailla, että Andy on Kertsin kolmikosta ykkönen, mutta eiköhän Oksakin saa pelejä vielä ennen runkosarjan päätöstä => AC:n nivuset / sis.vatsalihakset on sellaista näkkileipää, ettei koskaan voi tietää milloin sanoopi POKS!

Wiime Wuoden Woittaja Weakman on nyt sitten jäänyt kolmoseksi...
 

Leija-La

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Yhden erän katseltuani tätä Kiodoa(joksi suomi joksi) luulisin ja uskoisin että tämä kaveri voisi tehdä Wiikmanit(ei weakmanit) ja viedä joukkueen The Finaaliin.
Mutta ei nyt ruveta leijumaan parin hyvän pelin perusteella.
Tästä loukkaantumispeikosta niin eikös esim joskus Oksan kohdalla ja jopa Weakmanin kohdalla ole ollut samanlaisia peikkoja ilmassa...

Miettikääpä sitä
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Leija-La kirjoitti:
Tästä loukkaantumispeikosta niin eikös esim joskus Oksan kohdalla ja jopa Weakmanin kohdalla ole ollut samanlaisia peikkoja ilmassa...
...siinähän se oliskin jos (ja jos) Kerholla olis pleijareihin lähdettäessä 3 "ykkösveskaria" ja kaikki romuna;-)

Nooh, eiköhän siellä ainakin yksi pysy kuosissa?
 

Leija-La

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Salama15 kirjoitti:
...siinähän se oliskin jos (ja jos) Kerholla olis pleijareihin lähdettäessä 3 "ykkösveskaria" ja kaikki romuna;-)

Jees tonttu tolvana luukulle niin ei päästä ees välieriin
 

d2uce

Jäsen
Mari Salmela Urheilulehdessä kirjoitti:
"Fysiikka tuntuu oikein hyvältä. HPK:lla on myös loistava lääkäri, joka seuraa tilannettani ja hieronta ylläpitää hyvää saavutettua kuntoa"

Onko hieronnassa ravaaminen tasoa billytibbetts?

Kovasti tuntuisi Kaarelasta pitävän, joten herääkin kysymys, missä vaiheessa Kaarelan jatkosopimuksen sorvaaminen on? Jatkaako Chiodo myös ensi kaudella?

Itse toivon, että sekä Kaarela että Chiodo jatkaisivat HPK:n palveluksessa ensi kaudellakin.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Jäähykunkku kirjoitti:
Hmm... Varma tieto? Tarkoitatko kovalla kotimaiselle Teemu Lassilaa?

Ei mitään tietoa kuka on Kerhon ensi kauden maalivahti, mutta ei HOOPEEKOO kyllä todella kovalla maalivahdilla voinut tarkoittaa Teemu Lassilaa. Tai sitten meillä on eri käsitys todella kovasta maalivahdista. Kenties tarkoitti sillä toista turkulaista( vai onko Lassila turkulainen?) maalivahtia?
 

Daemon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Juventus, FC Slayer
HOOPEEKOO kirjoitti:
Ei jatka. Mutta todella kova kotimainen tulee tolppiemme väliin ensi kaudeksi.

Hmmmm.... Ahaa..... Siis.... No selvähän tämä Sherlockille on, ei kai A. Ahonen jaksa enää ensi kaudella availla Areenan luukkua, vaikka kieltämättä hieno, kiiltävä ja varmasti kallis luukku onkin.

Ei paha hankinta ollenkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös