Ilmoitukset

Nimimerkki MENTALSPORT on viikon sivussa viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Lähemäen Dynamo on passitettu pariksi viikoksi rauhoittumaan, sillä keskustelun sijaan hän on keskittynyt jatkuviin henkilökohtaisiin hyökkäyksiin ja provosointiin.

Nimimerkit heavy ja Kari Runk ovat saaneet viikon pelikiellon "Ampumavälikohtauksia maailmalla"-ketjun lainauksista, joissa vääristeltiin viestin alkuperäistä sanomaa.

Sulje ilmoitus

Maalikoosteet ja muut videot

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana HockeySpirit, 02.11.2013 klo 11.47.

 1. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Viimeksi muokattu: 03.11.2013 klo 13.41
 2. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Kiitos, tästä näitä on sitten helppo nappailla katsottavaksi.
  On muuten kohtuullisen syvältä hanurista, että joka seuralta ei maalikoosteita heru.
   
 3. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Taitaa tämä kanava toimia nykyisin K-Vantaan kanavana.
   
 4. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Kiitos tästä. Korjasin linkin tuohon aloitusviestiin
   
 5. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Täältä löytyy eilisessä Jukurit - Peliitat-pelissä tehty Jukureiden oma maali.
   
 6. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Sidi tietää jääkiekosta aika paljon mutta nyt oli kyllä aika ärsyttävästi kujalla tuossa tilanteessa. Kyllähän tuo sääntö on noin mennyt aikojen alusta lähtien.

  Johan se olisi logiikankin puolesta järjetöntä että oman maalin tekeminen olisi kiellettyä. Se on ihan joukkueen oma päätös ottaa maalivahti pois siirretyn rangaistuksen aikana.
   
 7. stairox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Ei ole aina mennyt tuo sääntö noin. Joskus 80-luvun lopulla se muutettiin sellaiseksi ettei omaa maalia voi tehdä. Silloin se muutettiin kun joku suomalainen pelaaja (en muista kuka) onnistui sössimään kiekon omaan maaliin kun oli menossa oman maalin edestä MM-kisoissa. Jossain vaiheessa se muutettiin takaisin nykymuotoon.

  Edit:Linkki itse maaliin löytyi. Ei ollut MM-kisat, vaan Izvestija-turnaus 1988 ja tekijänä Simo Saarinen.
   
  Viimeksi muokattu: 14.11.2013 klo 17.18
 8. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Okei, tosiaan tuonkin linkittämäsi videon olen joskus katsellut ja siitä sitten varmaan vetänyt johtopäätöksen että sääntö on aina ollut nykyisenlainen.

  Mutta ei tuota sääntöä kyllä ole "ihan äskettäin" muutettu takaisin loogiseksi kuten Sidi sanoi.
   
 9. lasaleiko Jäsen

  Niin.. Jokipojillakin on ihan oma YouTube-kanava, mihin olisi kätevä laittaa maalikoosteet katsottavaksi. Ei vaan ole näkynyt kahteen vuoteen yhtään mitään!

  Mikä helvetti siellä Joensuussa nyt pistää vastaan tämän asian suhteen ja vuodesta toiseen? Seuran omilla sivuillakin on lupavaanoloisesti ihan oma osionsa, "Maalikoosteet", ja löytyyhän sieltä yksi maalikooste tältä kaudelta - Savonlinnasta!

  Ennen näitäkin maalikoosteita sai katsoa jokaisesta kotipelistä tuolta Karjalaisen verkkosivuilta, ja yleensä ilmestyivät vielä ottelun jälkeen samana iltana. Vaan onhan tuosta jo useampi vuosi aikaa. On tuolle asialle kai silloin tällöin luvattu tehdä jotain, mutta teot antavat vielä odottaa itseään. Kamerahan siellä on kuitenkin ollut vuodesta ja pelistä toiseen kuvaamassa matsia nettilähetystä varten, onko se täysi mahdottomuus kasata tästä materiaalista maalikooste Youtubeen?

  Vaikka nykyään ei itsellä olekaan Joensuuhun kuin n. 1h ajomatka ja sinänsä on helppo käydä pelejä katsomassa, niin eipähän tuonne Mehtimäelle silti pääse aina syystä tai toisesta. Mehtimäkeläisen otteluraporttien päälle olis nämä maalikoosteet kiva lisä.
   
 10. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tällaisia persoonia tämä HVM-Sarja kaipaa! Iiro Vehmanen erätaukohaastattelussa

  Viime kaudella Vehmasesta jäi mieleen tämä tuuletus
   
  Viimeksi muokattu: 15.12.2013 klo 17.59
 11. Numero 1080p Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO H
  Lainaus:
  Heh. Perkele, todellakin pointsit Iirolle!

  Meikäläinen on aina ollut sitä mieltä, että lätkässä ei juuri turhempia juttuja ole kuin pelaajien ja valmentajien erätaukohaastikset. Niiden katsominen on lähes aina puuduttavaa, usein jopa myötähäpeän tunnetta herättävää. Kysymykset on lähes säännönmukaisesti luokkaa "teit maalin, miten se syntyi?" ja "kaveri johtaa, miten peli käännetään?". Ja vastaukset myös kulkee yhtä tuttuja latuja. "Ketjukaveri sejase pelasi hyvin ja mä sitten vaan tein", sekä "jatketaan vaan työntekoa ja tehdään nopea kavennus, sekä sitten blaahblaah". Jotkut harvat haastattelijat onnistuu joskus kysymään ihan mielenkiintoisiakin, yhtä harvat pelaajat/valmentajat myös jotain mielenkiintoista vastaavat.

  Iiro on kyllä melkoinen taiteilija. Eilenkin mm. heitti nyrkkifemmat Toverien huoltajan kanssa, esitti yhden kuolevan joutsenen, huitoi TUTO:n fanipäätyä kannustamaan kovemmin, vetäisi Klamydiaa erätaukohaastiksessa, ja loppusummerin ujellettua kurvaili maalin edustalla pitkän tovin hokien vittuvittua.

  Jos joka joukkueessa olisi pari Vehmasta, niin tylsiä lätkämatseja ei olisi.
   
 12. paraspelaaja Jäsen

  Jokipojat Jukurit - YouTube

  Kun ei Mestis-organisaatio saa tehtyä itse maalikoosteita, niin yksityishenkilö(?) tekee. Suuret kiitokset.

  Linkistä siis keskiviikkoisen Jokipojat-Jukurit -pelin maalit.
   
 13. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Hyvin selostettu :) Pate vei Karvista isän otteella pystypainissa.
   
 14. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Vaasan Sportilta on tullut hieno Tervetuloa helvettiin-video. Harmi vaan, että useassa kohdassa videolla Jukurit on ottavana osapuolena :)
   
 15. Nicke50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Voisiko joku ystävällisesti kertoa että kuka noissa Hokin koosteissa ja tietenkin peleissä selostaa? Tänään tai siis eilen taisi olla toinenkin, kommentaattori?
   
 16. Lainaus:
  En tiedä, kuka on, mutta ainakin on pihalla kuin lumiukko. Sai eilisestä myllystä voittajaksi Da Costan, joka ei lyönyt kertaakaan.
   
 17. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Löihän se ja sai maahankin painettua. Eikös se nykypäivänä riitä tappelun "voittoon"? Isossa maailmassa ainakin riittää. Mikäli sinä näet tuossa Honkasen voittajana, olet sokea.

  Kajaanin selostajapari on mielestäni ihan hyvä ja tasapuolinen. Pitää kuitenkin huomioida, että kaikki ei ole Mertarantoja ja luultavasti ihan talkoona tekee hommia tai sitten hyvin pienellä korvauksella.

  EDIT: Ainakin minusta on ihan tarpeeksi hieno voitto, että saa paljon isomman kaverin maahan, koska ei semmoisen pitäisi horjahtaa edes tappelussa. Honkanen yritti koko tappelun ajan vain painiotteella saada Da Costaa maahan, joka ei sitten onnistunut.
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2014 klo 14.27
 18. Taisi selostaja ilmoittautua.
  Lainaus:
  Kyllä isossakin maailmassa lasketaan osumia. Da Costalla niitä oli 0. Painia ei itse tappelun arvioinnissa yleensä otetaan huomioon.
   
 19. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  En ole, enkä tunne selostajia. Oliko kyseessä nyt mielestäsi tasapeli vai voittiko Honkanen? Miksi HCK:n pelaaja, joka seurasi vieressä ottelua ei koputtanut mailallaan jäätä hyvän tappelun päätteeksi, vain hokkilainen joka ruudussa esiintyi? Yleensähän on tapana, että voittajat koputtavat jäätä, opittu vaikkapa nimeenomaan änäristä. Eihän tuo nyt aukoton perustelu ole, miksi Honkanen tuota ei voittanut, mutta lähempänä kuin mikään mitä sinä olet sanonut.
   
 20. HockeySpirit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Edellisissä viesteissä kyse on tästä tappelusta. Da Costa vs. Honkanen
   
 21. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Pointti on varmaan se, ettei tuosta saa julistettua voittajaa kuin erittäin vahvoilla värilaseilla katsottuna. Paitsi jos alkaa keksiä hauskoja perusteluita.

  Niin tain näin, propsit kuitenkin ranskikselle. Harvat lähtisivät Miliisin kanssa hippaan ja vielä harvemmat selviäisi ilman veristä nenää. Molemmat tuovat kaivattua väriä Mestis-kaukaloihin.
   
 22. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Minä katson aina värilasien kautta, joten pyöristän tasapelinkin kotivoitoksi.
  Honkanen tuota ei ainakaan vienyt, se oli alunperin minun pointtini.
   
 23. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Vanha ja väsynyt Honkanen nyt enää ketään vie. Hyvä jos jaksaa vaihdon luistella. Koosteen alussa oli kyllä hieno avojää taklaus!
   
 24. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Perse, ettei kaikki seurat saa noita ottelukoosteita tuotettua. Keravalla Enska on saanut upotettua vitusti tonneja budjettiin, mutta sellaista miestä tai naista ei taida löytyä joka osaisi MestisTV:stä koota edes maalit nähtäviksi.

  Tai jos ne jossain on, enkä vaan niitä löydä niin se on sitten omaa huonouttani.
  Viime kaudella Mestiskin näytti sivullaan useasti jo samana iltana koosteet kierroksen osumista. Siis niiltä paikkakunnilta joissa sattui olemaan tarpeeksi osaamista videokuvan lähettämiseen.
   
 25. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Sportilla, KooKoolla, Jukureilla, Hokilla ja SaPKolla on hyvät koosteet.

  Peliitoiltakin on tullut noita vähän vaihtelevalla laadulla, mutta parista viime pelistä ei ollenkaan.

  Vantaa saa silloin tällöin koosteen ulos, miksei voi tulla joka pelistä. Sama homma Jyp-akatemian kanssa, jotka ovat saaneet vain viime Jukuri pelistä koosteen.

  LeKi, Jokipojat ja HCK ei ole saanut mitään aikaan ja varsinkin Joensuun ja Keravan osalla täytyy vain ihmetellä. Eletään kuitenkin vuotta 2014 ja ihminen on käynyt kuussa 45 vuotta sitten.