Ma 9.5.2016 Otteluseuranta (4. kisapäivä)

  • 111 226
  • 1 163
Tila
Viestiketju on suljettu.

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei olis Liigassa tullut Laineelle jäähyä...
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Koska suurin osa nimimerkeistä jotka Lainetta tuosta maalista syyttävät kiekonmenetyksen johdosta ovat IFK kannattajia. Olen nyt laskenut tähän toiseen erään useamman kiekonmenetyksen kokeneilta arvikisakävijöiltä ja näistä on tullut vaarallisia paikkoja mutta kukaan ei näitä huomioi millään tavalla!
No Laineen syytähän se hyökkäys ja selvä vetopaikka oli. Katsotaan, miten tilanne kehittyy. Pilipalimaita vastaan Laine laittaa verkot tötterölle, mutta USA:ta vastaan täysin näkymätön tuota kiekonmenetystä lukuunottamatta.
Ja pelaa tilanteet loppuun, finaaleissakin, heh.
Heh heh vaan, rakastan tyhjännaurajia. Ymmärränkö nyt oikein, että yrität jotenkin provosoida minua jollain finaalijutuilla? HPK:lla (1 mestaruus) onkin niin paska meininki ja joukkue ollut jo vuosia, että täytyy nykyään keulia Tapparan menestyksellä? Heh. :D
 

Rici

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D, Pönttövuoren Peikot
Hohhoijaa mitä peliä. Kumpikin joukkue surffailee, tuomarin pilli soi vain suomalaisille. Heikko erä molemmilta joukkueilta tähän mennessä. Suomella edelleen kolme ketjua unessa ja Pihlström enää ainoa valopilkku.
 

JP900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Samoin kuin Folignon jäähy, ei tuosta Laineelle olisi myöskään pitänyt viheltää mielestäni. Tuomarit ovat liian hätäisiä. Liekö kokemattomia vai mikä vikana.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
"Seurusteluiltapäivä", mitäh, pitääkö joku seurustelukerhoa? Onneksi saadaan Marjamäki tuonne kohta, se osaa sen homman.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Laineella ei kyllä pää kestä edes vähää alusta näitä pelejä jossa on oman ikäluokan huippukilpailija vastassa taistelemassa varausnumerosta.

Sama homma silloin Kärpät-Tappara pelissä joka oli täyteen ammuttu NHL-scoutteja, Puljujärvi teki upean maalin ja Laine sai tshekki-nivusen.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Hyvää harjotusta Laineelle änäriin, ei koukita takaa
Hidastuksen perusteella jäin arvailemaan, tuliko koukkimisesta vai huitomisesta. Molemmista olisi tullut jäähy NHL:ssä. Parasta totutella vaan.
 

Chespa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Jää-Ahmat & HPK
Laineelta selvästi ensimmäinen ohipeli tähän turnaukseen. Ehkä se on hyvä juttu, niin kaveri saa muistutuksen, ettei se niin helppoa olekaan.
Vai olisiko ensimmäinen kova vastus?
 

HokiHero

Jäsen
Laine tekee tuon takakarvan loistavasti pienillä tökkäisyillä eikä pidä mailaa pitkään vastustajassa, näköjään siinäkin tulee raja vastaan..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös