Ma 9.3.2020 Jokerit - Lokomotiv Jaroslavl (GAME 5)

  • 27 154
  • 368

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
JESSE JOENSUU ISKEE MAALIN! JESSE JOENSUU ISKEE JOKERIT VOITTOON, MASSIIVISEN MAAGISEN, HIRMUISEN SUORITUKSEN JÄLKEEN!!!
 

sorza

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
Nyt oli ainakin viive lähtö ja Jesse pommittaa Jokerit johtoon.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Vittu mikä seula :D Vie kyllä parasta terää pois näistä peleistä kun kaverin veska ei saa edes silmiään kiinni
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Hyvä erä siinä mielessä että johdetaan. Se on tärkeintä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Heikko erä Jokereilta, varsinkin erän alku ihan Lokon. Eikä meillä kyllä mikään betonipuolustus ole. Eli ei pidä keskialue eikä puolustus. Moses pirtein jätkä meikäläisistä erässä, hienoa nähdä että haluaa näyttää poppareilla olon jälkeen, pelimiehen merkki!

Jesse koitti sytyttää joukkuetta taklauksin ja sytytti ainakin itsensä maalintekoon. Paljon jäi kaiken kaikkiaan Jokereille parannettavaa, vaikka erä voitettiinkin.
 

Vahamestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit sekä suomalaiset änärissä
Ei yllättänyt, että loko tulee alkuun kovaa. Momentum mukana game 4:sta ja pelaavat selkä seinää vasten. Hyvin kääntyi erä loppua kohden meille, mutta oman alueen puolustuspeliin vaaditaan tarkkuutta
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Vaikka Jokereilta ei edes kohtuullinen erä mm. hyökkäyksen rakenteiden osalta, johtomaali tehtiin kun sentteri (Regin) haki keskikaistalta kiekon, syötti sen laitaan (Joensuu), ja sieltä juuri sopivan korkuinen veto yli patjan - ja maali. Antoi heti hieman rentoutta. Sitä ennen hyvin luisteleva Pihlströmin ketju värkkäsi nätin maalin ja Moseksen paluu oli kuin olikin fiksu ratkaisu.

Ylivoima oli hermostunutta, jossa vetoja tuli, mutta seinille. Ottelun tärkeys näkyi. Tästä vaan eteenpäin ja sarja on käytännössä katki jo ensi erätauolla. No, ei tietenkään ole. Mutta ei Loko tuosta nouse.
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tiedä johtuuko omasta olotilasta (=kankkunen), mutta pelokkaalta vaikutti Jokerit. Toki paransi erän loppua kohden. Viides voitettu avauserä muuten tähän ottelusarjaan.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Yv:ssä oli sellainen raivo maalintekoon miten pitäisi olla aina, siinä vain vetojen heikko laatu esti maalin. No uskotaan ja toivotaan että erätauolta tulee taas se tarkasti ja ennen kaikkea yhtenäisesti pelaava Jokerit.

Uskallan veikata et Moses tekee tänään maalin. Sen verran pirteä oli tuo esitys 1.erässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös