flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Jänikseltä kiva lahja vastustajalle jatkoilla. Ei vittu, kaksi erää pelataan yhtä päätyä eikä tehdä maalia mistään sitten meidän imuri imasee ensimmäisen paikan noin 40 minuuttiin ja se on hyvää yötä.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Jatkoaika päättyi nopeasti. Vaatimaton esitys. "ihan hyvä ei vaan riitä. Se on nähty. Pelattiin vähän sinne päin.


Ei vaan riitä tuollainen esitys. Maali 3-2 meni todella pienestä kulmasta. Ei olis Kalnins tota laskee sitten sisään. Ei vaan olis. Harmittaa.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
Jännittävä ottelu. Spartak hallitsi ensimmäisessä erässä, mutta toisesta erästä alkaen Jokerit lisäsi vauhtia ja kotijoukkue joutui vaikeuksiin.

Spartak pelasi jatkoajalla mielestäni viisaammin.

Hudacek jäi ottelun jälkeen kaukaloon yksikseen esittämään Hudashown katsojille.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomessa
No, ei se sattumaa ole, että tuntuu Jokerien hävinneen kun eivät laittaneet kiekkoa paikoista sisään. Ihan näin se ei mennyt, sillä Spartak pelasi keskustan erinomaisesti. Ei niitä laatupaikkoja montaa ollut. Pelissä, jossa vastustajan maalilla ei ole vapaapaikkoja, Savinainen, Joensuu, Regin ja Jensen ovat potentiaalisia ratkaisijoita.

Kaksi tahtomaalia heiltä ja ei isompaa määrää oikein voi vaatia, koska puolustajien kyky toimittaa kiekko maalille - ohi sen ensimmäisen vihollisen - on Lehtosen lähdön jälkeen liian heikko. Viivasta veto kärkikarvaaja ohittaen, ja maalin edestä kiekko ohjaten tai vaikka säärestä sisään. Näistä on voitot Spartakin ollessa normikunnossa tehty.

Kalnins ei jatkoilla odottanut vetoa tuosta kulmasta, ja se siitä.
 

massaonvoimaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
puolustajien kyky toimittaa kiekko maalille - ohi sen ensimmäisen vihollisen - on Lehtosen lähdön jälkeen liian heikko.
Jep. Grant saa kiekot maalille ok tai hyvä miinus tahdilla, isoin ongelma hänellä on jalat ja feikkien hitaus. Tämän jälkeen tulee valtava gap ja muut. Pudas todella heikko tässä odotuksiin ja rooliin nähden. Tämän osalta kysyisin skauttauksen perään. Kuka hoitanut ja miten?
Leppä tuo parannuksen, mutta kyllä tämän pakiston riittävyyden myös ylöspäin voinee ihan aidosti kyseenalaistaa jos tekeminen ei runkosarjassa riitä Spartakia vastaan parhaalla miehistöllä miinus Leppä. Eikä se hääviä ollut SKAta tai Ufaakaan vastaan hyökkäyssuuntaan.
 
Tää jengi on tässä!
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy