Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Jesse Puljujärvi
Ja tänään mennään taas (vihdoinkin). Itselläni mahdollisuus ekaa kertaa pitkään aikaan tulla paikan päälle, niin piti ihan ketju avata sen kunniaksi. Lippupalvelusta just pari lippua sain ostettua, enää ei montaa paikkaa jäänyt jäljelle. Uskoisinkin et halli tulee olemaan täynnä, kun on arkipyhä ja kaikkee.

Luullakseni sarjan kolmas kohtaaminen ei jatku enää samalla maali-iloittelukaavalla, kun pari aikaisempaa. JYPistä en tiedä, mut Marjamäki ainakin aikaisempien kokemusten perusteella laittaa Kärppien pelin painopisteen oman maalin suojeluun. Näin on käynyt monesti aikaisemmin, kun omiin on mennyt liikaa. Toisaalta en sitä toivo, sillä onhan toi herranen aika hienoa seurattavaa näin kiekkofanin silmin, toi maalitehtailu. Mut toisaalta jos peli tällaisenaan jatkuisi, olisi se enemmän JYPin etu, näin uskon.

Kärppien kokooonpanoon tullee muutoksia. Millaisia? Se selvinnee lähituntien kuluessa. Kaspar - Huml akselia tulisi herätellä ja sitä uskon Marjamäen myös tekevän. Nähdäänkö jopa Mäenalanen tositoimissa ja joku ulkkareista poppareilla? Entäs maalivahtipeli? Vanhempi Tarkki jatkaa taatusti, mut tuleeko Kärpille Karhunen pelivuoroon? Olemme jännän äärellä..

Peliä!
 
"älä tuu mulle selittään"

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
MI6, sympatiat: CIA, KGB. Inhokki: SPECTRE
Itsellä on sellainen odotus, että Kärpät lähtee tänään jäädyttämään peliä ja luvassa on vastaavanlainen peli kuin kolmas ottelu SaiPaa vastaan. Kahteen peliin on mennyt yhdeksän maalia omiin, joten Marjamäen joukkueen kohdalla oikein mikään muu ei tule kysymykseen kuin ultrapassiivinen nyhjäys. Toki tässä vaiheessa kautta ei enää tyylipisteitä jaeta, vaan voitto on pääasia. Ihan sama tuli se sitten lukemin 1-0 tai 10-9.
 
Pedon rinnassa on sydän ikiroutainen

BANZAI!

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Todella mielenkiintoisia kysymyksiä ilmassa Kärppien kokoonpanoon liittyen, kun taas JYP jatkanee samalla kokoonpanolla kuin ensimmäisessä pelissä Tuppuraisen liittyessä pelikieltonsa jälkeen joukkoihin. Ainoa selvä asia Kärpillä on ketju Junttila-Kemppainen-Donskoi. Tässäpä meille vielä avoimia kysymyksiä Kärppien kokoonpanosta:

Maalivahti valinta; Tarkki vai Karhunen?
-Ykköspakkipari; pelaako Kukkonen?
-Kakkospakkipari; pelaako Laatikaisen kanssa Glenn vai Spang?
-Kolmospakkiparimme; saako Vallin jatkaa sähellystään, vai nouseeko Nutivaara jälleen pelaavaan kokoonpanoon?
-Ykkösketju ja kakkosketju ovat täysin auki. Jatkavatko kaikki ulkomaalaisvahvistukset, pystyykö Pyörälä pelaamaan ja keitä nostetaan tilalle?
- Nelosketju; pääseekö Suoranta jälleen irti, nouseeko Davis ylempiin ketjuihin, Keränen sentterinä vai laiturina?

Paljon on siis kysymysmerkkejä. Suurimmat ja merkittävimmät kysymysmerkit asettaan Pyörälän ja Kukkosen pelikunnon perään. Jos molemmat pelaavat, on veikkaus kerroinasettelussaan ajantasalla. Jos molemmat uupuvat, on peli fifty-fifty tai jopa hieman kallellaan JYPille.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
snow mocking team
Välierät, osa 3, tosiaan vuorossa. Vähintään yksi vierasvoitto vaaditaan JYPiltä jatkoonmenoon, mun puolesta saa tulla vaikka tänään. Tuppurainen mitä ilmeisemmin takaisin kokoonpanossa, mikä on JYPille elintärkeä juttu. Mikä lienee Kukkosen tilanne? Valitettavaa jos edelleen sivussa, mutta kerta asia on jo sekä pelaajien että kurinpidon osalta käsitelty, ei sitä parane jäädä murehtimaan.

Edellisen kohtaamisen jatkoerässä Kärppien ylivertaisesti laajempi ratkaisumateriaali alkoi osoittaa jo väsymisen merkkejä. Nyt ovat saaneet hengähtää hetken, joten hereillä pitää olla kun ovat kentällä. Muut kolme kenttää tuntuvat pysyvän aisoissa kunhan vaivaudutaan paikalle.

Maalivahtipeliin odottaisin parannusta molemmilta puolilta. Onhan sitä ollut todella hienoja (YV-)maaleja; silti, tuollaisilla torjuntaprosenteilla ei pitäisi olla mitään asiaa välieriin saatika finaaleihin. Luulisi ainakin toisen Tarkin skarppaavan. Vai pelaako Karhunen? Rajaniemeen en usko, vaikka ihan hyviä pelejä runkosarjasta löytyy. Ehkä nyt tulee se kauan odotettu vähämaalinen peli. Tai sitten jatketaan tällä lähemmäs kymmenen maalia/peli -linjalla - viihdyttäväähän tämä yleisön kannalta on, tuntuu vain huolestuttavalta jatkon kannalta, kumpi tästä parista jatkoon meneekään.

Jäähyjä pitää välttää, mutta ei sitä fyysisyyttä tartte unohtaa. Ja ei, tämä ei tarkoita että peräänkuuluttaisin mitään törkeyksiä tai tahallisia vastustajan vahingoittamisia. Ennustuksia illalle (saa ottaa talteen):
  • Pelin jälkeen toinen joukkueista on kahden voiton päässä finaalipaikasta
  • Miika Lahti tekee maalin, saa jäähyn tai kaatuu vähintään kerran
  • Muuten perus-liigatason tuomarointiin mahtuu ainakin yksi kyseenalaisempi vihellys, mistä saadaan aikaiseksi monta turhaa viestiä palstalle
Eipä kai sitten muuta kuin odottelemaan, ensin että pääsee kauppaan täydentämään kaljavarastoja, sitten että kiekko tippuu jäähän. Odottavan aika on pitkä, toivottavasti muutama pitkä helpottaa odotusta.
 
Volvot ulvoo kuun savuun / ihmislapset hullaantuu / auuuuuu

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Hienoa kevättä mennään. Ja vaikka nyt fokus onkin koko ajan seuraavassa pelissä, silti en malta olla ajattelematta, että miten hienoa on se, että saimme kohdata juuri Kärpät välierissä. Sillä hieno joukkue, hieno ja menestynyt organisaatio ja hienot fanit.

Ja ihan tosissaan vielä tuon sanoin.

Ei nimittäin voisi olla asiat paremmin: jos Kärpät voitamme, on se vaan kova suoritus. Puolen Suomen ison budjetin mahtiseura, ylivoimainen runkosarjassa jne. Kliseisesti: tässä ei ole muuta kuin voitettavaa, joten nautin ainakin kannattajana täysillä.

Jännää nähdä miten käy, jos lähdetäänkin pelaamaan nollanollaa. Kumma juttu, mutta näkisin tämän JYPin eduksi, koska ellei ihmeitä satu, ratkaisuvoiman rintamaetu (?) on meillä. Myllyttäviä ketjuja siis riittävällä ratkaisukyvyllä on meillä mielestäni tällä hetkellä enemmän kuin Kärpillä. Siksi näen, että peruuttelukiekolla ei JYPiä voiteta. Ennustankin, että kokonaisvaltaisesti viisikkopelissään paremmin onnistuva joukkue voittaa tänään, tarkoittaen:

1) Pelin virtaus tukee liikettä, mikä...

2) edesauttaa jäähyttömyyttä, mikä...

3) ja mahdollistaa enemmän pitkiä hyökkäyksiä...

4) mikä nostaa vastustajan rikkomisalttiutta...

5) mikä tässä sarjassa molempien loistavan ylivoiman ansiosta ratkoo pelin.

Fantasiassani JYP onnistuu tässä vastustajaa paremmin.

Jännä nähdä illan tuomarilinja: otetaanko edelleen hipaisut vai annetaanko pelata fyysisemmin? Ja jos annetaan, kumpi osaa pelata paremmin linjan mukaisesti?

Jupa
 
Viimeksi muokattu:

Mipi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät tänään (Ilari Savosen twiitistä poimittu):

Pyörälä-Maxwell-Huml
Kaspar-Pirnes-Manninen
Junttila-Kemppainen-Donskoi
Alikoski-Davis-Keränen

Nutivaara-Masuhr
Spang-Laatikainen
Glenn-Niemelä
Vallin

Tarkki (Karhunen)

Eli Kukkonen edelleen sivussa ja Tarkki edelleen maalissa. Hyökkäyksessä Manninen ja Huml vaihtaneet paikkaa, muuten samoilla kuin viime pelissä.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hienoa, että Pyörälä on kehissä. Puolustuksen osalta sitten ne kaameimmat painajaiset toteutuivat, isäntä on sivussa. Ei kannata kyllä jäähypenkkiä Kärppien tänään kuluttaa.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Hienoa, että Pyörälä on kehissä. Puolustuksen osalta sitten ne kaameimmat painajaiset toteutuivat, isäntä on sivussa. Ei kannata kyllä jäähypenkkiä Kärppien tänään kuluttaa.
Nutivaara tuo paljon enemmän Kärppien peliin kuin Kukkonen mutta rehellisyyden nimessä jos Kukkonen olisi kehissä, Glenn sieltä kokoonpanosta putoisi eikä Nutivaara.

Mielenkiintoista on nyt odottaa JYPin kokoonpanoa. JYP saapui jo eilen Ouluun, kuten tapana tässä sarjassa on ollut. Onko Viitanen tänään kehissä vai ottaako Kemiläinen taas hänen paikkansa? Pelaako Tarkki vai saako Rajaniemi näytöpaikan? Onko puolustuspareja sekoitettu? Kohta se selviää. Illan aikana selviää myös se onko molemmat joukkueet tehneet muutoksia omaan pelaamiseensa. Luulen että ovat mutta mihin suntaan ja ovatko muutokset onnistuneita?
 
Re-emerging from the shadows...
#setunne
Suosikkijoukkue
Kärpät, Etta, ACO
Hienoa, että Pyörälä on kehissä. Puolustuksen osalta sitten ne kaameimmat painajaiset toteutuivat, isäntä on sivussa. Ei kannata kyllä jäähypenkkiä Kärppien tänään kuluttaa.
Valintatilanteessa Pyörälän ja Kukkosen pelikelpoisuuden väliltä, olisi kallistunut Pyörälän suuntaan. Nutivaara-Masuhr paria en pidä oikein tasapainoisena molempien ollessa keveitä kiekollisia pakkeja. Kukkosen poissaolo voi olla pidempää sorttia, koska kuvausten mukaan ei ole kyse aivotärähdyksestä. Meneehän siinä suuri määrä peliminuutteja muille jakoon.

Tässä vaiheessa SaiPa-sarjaa tulivat muut kentät esiin Kärpistä. Toivotaan samaa ja pelätään pahinta.
 

Puliukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eihän Lassea kannata puolikuntoisena peluuttaa kun sarja on niin pahasti kesken. Pelejä on vielä jäljellä vaikka vasta perjantaina kehiin sitten jos hätä on.

En nyt niinku ymmärrä tuota Manninen/Huml pyörittelyä. Onhan se nähty, että käsijarru päällä mennään niin pelais vaikka missä niin kun ei kulje niin ei kulje.
Tottakai jotakin on tehtävä, mutta onko kenttien vaihtelu pelistä toiseen se oikea keino. Hmm..saattaa olla tai sitten ei ja taas keskiviikoksi vaihdellaan.

Alikoski? -2 viime peliin ja näkyi heti pelitauko herran otteissa niin mitä varten häntä nyt väkisin peluutetaan kun Suoranta, jos nyt ei oo loukkaantunut, oli SaiPa-sarjassakin aivan ok kamaa parilla maalillaankin.
 
Lasoli se miehen tiellä pitää.

Nemesis63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, sympatiat Pelicans
Kaspar-Pirnes-Manninen, tämä tulee olemaan mielenkiintoista katsottavaa. Aivan heti en saa Laten ajatuksesta kiinni, ehkä se selviää kun jantterit latoo 1+1 mieheen tms...

Nutivaara stunttaa edelleen Kukkosta, isot on saappaat mutta eivät ainakaan toissapäivänä pyörineet jalassa. Tässähän ollaan oikein miestä kasvattamassa tosissaan.

Tarkki edelleen maalissa, olisiko se Karhusen vuoro sitten sulattaa Metsola finaaleissa ja siihen asti vain nauttia keväästä.
 
Model citizen, zero discipline.

bro2

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jypin kentät tänään:
Darryl Boyce - Eric Perrin - Tuomas Pihlman
Mikko Mäenpää - Marko Kauppinen

Markus Hännikäinen - Anssi Löfman - Jani Tuppurainen
Mikko Luoma - Juuso Pulli

Petr Hubacek - Miika Lahti - Juuso Ikonen
Mikko Kalteva - Aleksi Salonen

Markus Poukkula - Valtteri Hotakainen - Markus Nenonen
Mikko Viitanen (7. puolustaja)

Tuomas Tarkki
Sami Rajaniemi (varalla)

Tuomarit:
#7 Jukka Hakkarainen (Päätuomari)
#6 Mikko Kaukokari (Päätuomari)
#64 Samuli Orava (Linjatuomari)
#52 Harri Perämäki (Linjatuomari)
 

inkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kotka Rankki ohutta yläpilveä
Kärpät on pistänyt ketjut yhtä lukuunottamatta uusiksi, että jonkinlaista panikoitumista siellä tuntuisi olevan menossa. Tässä on JyPillä todellinen sauma viedä kotietu. Niin monta kertaa on tämä juttu toistunut...
 

Mathieu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Vai että Nutivaara tuo enemmän Kärppien peliin kuin Kukkonen. Huh huh. Kukkonen on kuitenkin ehdottomasti Kärppien tärkein pelaaja. Valtava menetys henkisesti ja myös puolustuspelaamiselle ylipäänsä. Lisäksi menetyksen tuntee konkreettisesti vielä yv:ssä ja pukukopissa.

Ikävästi tuo Lassen huolimaton taklauksen vastaanotto 1. välierässä nyt maksaa Kärpille. Lassehan on mies jolla joukkuelääkäreiden mukaan on erittäin korkea kivunsietokyky, joten vakavampi vamma on varmasti taustalla. Pyörälän pelikunto on kuitenkin hyvä juttu, sillä myös hän on erittäin tärkeä mies Kärpille.

Tänään odotuksissa vähämaalinen kotivoitto. Toistaiseksi ottelusarja (kutenkin SaiPa-sarjakin) on mennyt täsmälleen veikkauksieni mukaisesti, joten katsotaanpa jatkuuko edelleen samalla mallilla.
 

Jälkipeli#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ainakin täällä on usko kova Marjamäen valmennukseen ja taktiikkoihin, jotta Late on löytänyt ne niksit, joilla voidaan horjuttaa Jyppiä ja saada peli enemmän Jypin päähän. Toivottavasti puolustus saadaan taas pitämään eikä päästetä Jyppiä noille paikoille mistä se on viime otteluissa päässyt maaleja tekemään.

Sarja on neljästä poikki ja molemmilla vasta yksi voitto, niin ei tässä kannata kovin ruveta vielä huolestumaan, mutta tärkeää olisi saada pidetyksi kotietu.
Toivotaan myös, että ulkkarit alkaisivat heräämään ja nelosketju laittaisi miestä seinille.

Tänään Raksilaan ääntä ja voitto kotiin.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Vai että Nutivaara tuo enemmän Kärppien peliin kuin Kukkonen. Huh huh. Kukkonen on kuitenkin ehdottomasti Kärppien tärkein pelaaja.
Nämä sinun kommentit ovat jatkuvasti menneisyyden perusteella tapahtuvia. Ikään kuin olisit katsonut pelejä viimeksi kuukausia sitten. Joo, Kärppien kannattajissa Kukkosen arvo tiedetään. Fakta vaan on se, että Kukkonen on pelannut viime ajat aika perseelleen. Tai no jos ei ihan perseelleen, niin vaisusti. 20 matsia 0+3 ennen viime peliä ja tehosaldona plusmiinusnolla. Uskon, että Nutivaara kykenee parempaan kuin tuo saldo. Tällä hetkellä ei ole mitenkään väärin sanoa, että Nutivaara on kaukalossa Kärpille hyödyllisempi kuin Lasse Kukkonen. Kyllä tuon asian kirjoittaminen kieltämättä tuntuu hurjalta, mutta tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku, kuten J. K. Paasikiven patsaassa lukee.
 
Rillipäät ja läskit älkööt vaivautuko vastaamaan.

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Alikoski? -2 viime peliin ja näkyi heti pelitauko herran otteissa niin mitä varten häntä nyt väkisin peluutetaan kun Suoranta, jos nyt ei oo loukkaantunut, oli SaiPa-sarjassakin aivan ok kamaa parilla maalillaankin.
Pakko olla jotain vammaa Suorannalla. Muuten mitään järkeä Alikosken peluuttamisessa ei ole. Alikoski on varmasti itse tyytyväinen kun pääsee pelaamaan mutta loppupeleissä aika turha pelaaja Kärpille. Harvoin saa vastuuta alivoimalla ja hyökkäyspäässä jos saa kiekon niin koskaan ei tapahdu mitään. Huvittavinta on se että Alikoski oli nimenomaan taitopelaaja juniorina. Nostettiin vaan helvetin nuorena neloseen ja on sielä hinkannut jo toistakymmentä vuotta. Mielenkiintoista olisi tietää millainen ura olisi jos olisi nuorena löytänyt pelipaikan jossa olisi hieman saanut pelata hyökkäävämmässä roolissa. Olisiko yhtä kädetön kuin nykyään on vai ei.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Tällä hetkellä ei ole mitenkään väärin sanoa, että Nutivaara on kaukalossa Kärpille hyödyllisempi kuin Lasse Kukkonen.
Ideaalitilanne kai olisi että molemmat pelaa. Silti, jos pitäisi valita, Lasse pelaisi mun mielipiteen mukaan. Käyttäjänimettömän faktatietämyksestä huolimatta. Mies on omassa päässä joukkueen sielu, ja kyllä olen katsonut miltei kaikki kauden pelit. Nutivaara on kiekollisempi ja hyökkäysvoittoisempi, uskon että Kärpät tarvitsee enemmän alakerran luutaa.
 
"I had an opinion that didn't matter"

Mathieu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens
Nämä sinun kommentit ovat jatkuvasti menneisyyden perusteella tapahtuvia. Ikään kuin olisit katsonut pelejä viimeksi kuukausia sitten. Joo, Kärppien kannattajissa Kukkosen arvo tiedetään. Fakta vaan on se, että Kukkonen on pelannut viime ajat aika perseelleen. Tai no jos ei ihan perseelleen, niin vaisusti. 20 matsia 0+3 ennen viime peliä ja tehosaldona plusmiinusnolla. Uskon, että Nutivaara kykenee parempaan kuin tuo saldo. Tällä hetkellä ei ole mitenkään väärin sanoa, että Nutivaara on kaukalossa Kärpille hyödyllisempi kuin Lasse Kukkonen. Kyllä tuon asian kirjoittaminen kieltämättä tuntuu hurjalta, mutta tosiasioiden tunnustaminen on viisauden alku, kuten J. K. Paasikiven patsaassa lukee.
No, katson kyllä kaikki kotipelit paikan päällä ja vieraspelit muutoin. (Edit. Ja katsonut viimeiset reilut 30 vuotta.)

Nutivaaran tärkeydestä Kärpille on aika mutua tehdä johtopäätöksiä kun ottaa huomioon hänen peliaikanasa puolestaan samalla vertailuajankohdalla.

Ps. Miten Lasse mielestäsi pelasi 1. välierän tai SaiPa-sarjan ratkaisuhetket?
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ideaalitilanne kai olisi että molemmat pelaa.
Tämä nyt no ihan selvä asia, kun vaihtoehtoina ovat Vallin, Spang ja Glenn. En siis todellakaan toivo Kukkosen pelaamattomuuden jatkuvan, ei tässä nyt niin mustavalkoisessa maailmassa sentään eletä, vaikka sinne täällä usein yritetäänkin kiskoa.

@Mathieu lle: Kukkonen ei ole ollut mikään viime kauden Kukkonen tai edes syyskauden Kukkonen vaan haalea laimennus mestarillisesta Kukkosesta. Tämän on nähnyt omin silmin ja tilastot tukevat täysin omien silmien havaintoja. Mutta jos joku, niin Lasse kyllä pystyy nostamaan tasoaan pysyvämmin ajoittaisten hyvien hetkien sijaan. Juu, kaudesta 1987-1988 lähtien on tullut joka kausi Kärppien pelejä hallilla seurattua.
 
Rillipäät ja läskit älkööt vaivautuko vastaamaan.

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Vaikkei Lasse joka ilta pelillisesti onnistuisikaan, niin arvo tunnetilan ja taistelutahdon sytyttäjänä on korvaamaton. Ja juuri sitä esimerkiksi lauantaina Kärpistä hieman puuttui. Jospa Lasse olisi tänään sentään penkin takana. Kalliiksi voi tulla Tuppuraisen töytäisy. Joskus nämä hommat saattavat kaatua yhteen mieheen kuten takavuosina Rosan pelikieltoon tai Bäckströmin telomiseen. Kahtena vuotena kaaduttiin puolestaan kaukalossa esiintyvään pelaajaan, eli Johan Backlundiin.

Aika kosmeettisin muutoksin Late tähän iltaan lähtee. Ei tuo ole paniikkinappulaa nähnytkään. Humlin roolia vain kasvatettiin entisestään ja Mäenalasen tai Kestilän tuomisesta kokoonpanoon tuskin edes keskusteltiin. Davis jatkaa sotkemassa nelosen peliä. Edes Karhusta ei vaihdettu maaliin. Annetaan nyt tälle jengille vielä mahdollisuus ja pysytään positiivisena. Vähän semmoinen fiilis kuitenkin, että Kärpät sisuuntui tuosta lauantaista ja ulkomaalaisporukalle on toivon mukaan pidetty kehityskeskustelu, että pelataanko me nyt vai ei.

Kärppien ongelma on se, että ne jotka osaavat pelata, eivät yritä tosissaan. Ja ne jotka yrittävät, ovat puolestaan vajaita taidollisesti, kunnon puolesta tai pelikäsitykseltään. Vain Kepun ketjulla on sekä taito, että asenne kunnossa ja se kyllä näkyy kaukalossa.

Normaalisti Kärpät kyllä sisuuntuu tappion jälkeen, mutta toisaalta nyt en ole ihan varma mikä tilanne ja ilmapiiri joukkueen sisällä on. Jotenkin haiskahtaa, että sellainen yhtenäisyys mitä viime vuonna oli, voi nyt olla hieman hakusessa. Todella monen sopimukset ovat päättymässä, kilpailua pelipaikoista ei ole ja kapteenikin puuttuu.

Mitenhän mekin saataisiin tuollainen Perrin-ilmiö aikaan kaikkien niiden kohdalla joiden osoite vaihtuu?
 
This is where heroes and cowards part ways

Bobi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Kiekko-Ketut, Edmonton Oilers
40v Kärppiä Raksilassa seuranneena peluuttaisin sekä Kukkosta ja Nutivaaraa, vieläpä samassa pakkiparissa ! Toinen osaa hyökätä ja toinen varmistaa, mahtava paikka olisi Nutille oppia kokeneemmalta mitä homma vaatii kun urallaan eteenpäin mennään,,,

Toivottavasti Lasse pystyisi pelaamaan, koska Tuppurainenkin saanut käsittämättömän vapautuksen seläänajosta. NHL:ssä Allu tuskin vielä pelaisi, kun nenä olisi niin kipee moisesta tempusta, mutta Suomessa munaton ja vääristynyt kurinpito sallii tälläiset noudot pois.

Siitä huolimatta hieno kiekkoilta tulossa, paras voittakoon !
 
"Pessimistit ovat väärässä" - Mauno Koivisto

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Omasta mielestäni Kukkonen ei ole Kärppien tärkein pelaaja. Onkin itseasiassa hyvin vaikea sanoa, kumpi Joonaksista, Donskoi vai Kemppainen on tällä hetkellä tärkeämpi pelaaja, sillä niin vahvassa lennossa Donskoi on, että hän on noussut kenties jopa aiemmin tärkeimpänä pelaajana kokonaisvaltaisesti pitämäni Kemppaisen rinnalle ja ehkä ohikin. Puolustuksessa mielestäni Kärppien tärkein pelaaja tämän vuoden puolella on ollut Arto Laatikainen, siis pelillisesti, ottamatta huomioon pelaajien henkistä vaikutusta toisiinsa.

Onkohan Huttusen karhus-puheissa sitten perääkin? Itse odotin, että Karhunen olisi tänään ollut askissa. Mikäli sukset ovat todella ristissä, pidän tilannetta täysin naurettavana ja epäammatillisena molempien osapuolten osalta, oli syy missä tahansa. Ei tällaista vain pitäisi olla mahdollista tapahtua.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
snow mocking team
Toivottavasti Lasse pystyisi pelaamaan, koska Tuppurainenkin saanut käsittämättömän vapautuksen seläänajosta. NHL:ssä Allu tuskin vielä pelaisi, kun nenä olisi niin kipee moisesta tempusta, mutta Suomessa munaton ja vääristynyt kurinpito sallii tälläiset noudot pois.
Minä kun luulin että keskustelu voitaisiin käydä menemättä tälle tasolle, ainakin Kukkosen itsensä mielestä Tuppurainen pelasi tilanteen aivan oikein.

Noh, mutta jatketaan sitten valitsemallasi tiellä - kyllä se Lasse siellä pelais, jos ois oppinut ottamaan taklauksen vastaan.
 
Viimeksi muokattu:
Volvot ulvoo kuun savuun / ihmislapset hullaantuu / auuuuuu
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy