Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Noniin. Tällä kertaa lähdetään vieraisiin.

Riikan viime kauden lento on muisto vain. Joukkue on ollut tällä kaudella umpisurkea, ja onkin kerännyt koko sarjasta toiseksi vähiten pisteitä. Vain 31 kappaletta. 14 voittoa ja 30 tappiota kertovat karua kieltä. Nyt Riika seilaa kahden ottelun voittoputkessa. Jännä myös nähdä missä kunnossa Majoneesi Matti on. Mies palasi parien potkujen jälkeen takasin Riikaan.

Mitään jääkiekon juhlaa pelistä on turha odottaa. Vastakkain sarjan pohja ja kärki, joten pelillinen anti tulee olemaan huono. Mutta silti, näitä pelejä ei vaan saa hävitä. Näistä on yksinkertaisesti pakko raapia pisteet jos halutaan konfeenssin kakkospaikalle.

Omissa toiveissa olisi nähdä tänään Niemi maalissa. Dinamon kautta itseluottamusta kuntoon.

Peli alkaa klo 18.30.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Näen tässä ottelussa isona riskinä SKA-ottelun jälkeisen ulospuhalluksen. Ei ole helppo tehtävä valmistautua kohtaamaan sarjan yksi heikoimmista joukkueista vieraissa, kun pohjalla on kauden paras peli täyden kotiyleisön edessä. Näitä matseja on ryssitty ennenkin.

RIika on voittanut kaksi edellistä peliään päästämättä maaliakaan. Heittopussijoukkue sieltä ei tule vastaan ja tasoitusta ei ole varaa antaa. On hyvä että tässä on ollut viikonloppu aikaa nollata tilanne. Toivottavasti se riittää.

Ja joo. Niemi maaliin.
 
DON'T PANIC

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Kyllä mä Kalninsin antaisin pelata omiensa edessä varsinkin kun viimeksi Niemi jo oli tolppien välissä näitä vastaan.
 

Uimalakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HerTo
Hyvä asia on, että tämä peli pelataan vieraissa. DNA-pelin jälkeen olisi voinut olla paha paikka lähteä uudestaan kotiyleisön eteen pelaamaan tällaista läpsyttelyä. Nyt voi mennä suht paineettomasti vieraisiin, unohtaa tyyliseikat ja keskittyä vain tekemään yhden enemmän kuin vastustaja.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Ulospuhallusta kun pelätään, niin Jokerit on pelannut tällä kaudella seuraavasti ns. isojen voittojen jälkeen:

30.9.2019 Dynamo Moskova - Jokerit 1-2 JA
2.10.2019 Neftekhimik Nizhnekamsk - Jokerit 1-2

24.10.2019 CSKA Moskova - Jokerit 0-3
26.10.2019 Severstal Tsherepovets - Jokerit 1-2 JA

22.11.2019 Jokerit - Dynamo Moskova 3-1
24.11.2019 Jokerit - Lokomotiv Jaroslavl 2-3 RL

17.12.2019 Dynamo Moskova - Jokerit 1-2 JA
19.12.2019 Jokerit - Lokomotiv Jaroslavl 4-5 RL

Hyvinkin tasaista ollut siis, eikä tänäänkään ole mikään helppo ilta tiedossa. Dinamollakin alla nollapeli idän kärkijengiä Barysia vastaan, joten kyllä he pelata osaavat vaikkei sarjataulukko sitä varsinaisesti kerrokaan.

Oma veikkaus: 2-2 numeroissa jatkoille ja Bobi Lehtonen tällää ratkaisevan osuman jatkoilla.
 
Pöö

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Edellisestä pelistä kolme päivää aikaa ja ennen seuraavaa Spartak peliä tulee välissä olemaan välipäivä. En siis näe mitään syytä miksi Niemi pitäisi laittaa maaliin. Jos Marjamäki näkee asian toisin, se on Hänen näkemyksensä ja sitä tulee kunnioittaa. Itse pelistä, uskon että Jokerit hoitaa. Ei nyt tennisnumeroin niinkuin pietarin ballerinnat, sillä Riika on täynnä miehiä, mutta hoitaa kuitenkin.
 
Kaksinkertainen yhdyssana-pelin voittaja!

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Alla loistava voitto jättiläisestä, vieraskenttä, kiireinen viikko tiedossa ja lännen yksi heikoimmista vastassa. Noista lähtökohdista asiaa katsoen mä ymmärrän hyvin, jos tänään nähdään heikko Jokerit. Ainakin henkilökohtaisesti mun olisi hyvin vaikea saada lataus ja asenne kohdilleen. Tappiota en silti lähtisi povaamaan, Riian pitäisi kaatua heikommallakin pelillä. Tää on näitä matseja, mistä pitää pari pistettä kairata ja sen jälkeen unohtaa.

Näköjään Halme ja Hirvonen messissä reissussa. Toivottavasti valmennus uskaltaisi antaa tänään vastuuta, luulisi ettei noilla jätkillä ole ainakaan rotsi auki perjantain jäljiltä.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei Niemeä tänään, kairataan nyt kuitenkin pisteet tästä. Kalnista on turha viikonloppuna laittaa alle 24h kahta kertaa pelaamaan Severstalia vastaan, eli pelatkoot nyt tänään, keskiviikkona ja lauantaina.
 

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yleensä isoja voittoja on seurannut tappio jotain kaljajengiä vastaan. Tänään olisi hyvä tilaisuus jatkaa perinnettä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Riikalaiset tulevat varmaan pelaamaan aika vittumaista puolustavaa lätkää. Ensimmäisen maalin merkitys tuleekin olemaan todella iso. Vaarana on aina se, että joku Niemi käy sen yhden helpon hörppäämässä ja loppumasi hakataan päätä seinään.

Tavallaan toivoisin Niemelle lisää pelejä, mutta toisaalta Jäniksellä alla pietarilaisten nollaus ja nyt vastassa entinen jengi, joten en näkisi vääryyttä siinäkään valinnassa.

Tunne puhuu sen puolesta, että Jänis pelaisi tänää, mutta järki sanoo, että mielummin Niemi nyt, kuin Spartakia vastaan. Tallinnassa sitten eka peli Niemelle ja toinen peli Niemen esitysten perusteella jommalle kummalle.

Tavalla tai toisella Niemelle pitää saada edes vähän enemmän tuntumaa ja samalla lepuuttaa vähän Jänistä ennen kevättä. Toisaalta divisioonan voitto on omissa käsissä, joten kaikki pisteet ovat nyt tärkeitä.
 
VÄLIKAUSI!

Sämppäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yksi asia minkä haluaisin nähdä on se, että Halme olisi ylivoimalla. Miehellä on kuulemma kauhea kanuuna, mutta ei oo toistaseks päässyt sitä käyttämään.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Tavalla tai toisella Niemelle pitää saada edes vähän enemmän tuntumaa ja samalla lepuuttaa vähän Jänistä ennen kevättä. Toisaalta divisioonan voitto on omissa käsissä, joten kaikki pisteet ovat nyt tärkeitä.
Jokerit on siinä mielessä skitsossa tilanteessa, että tässä ei voi kuin valita huonon ja huonomman väliltä. Ikävästi vielä vasta lopputulema määrittelee sen, kumpi valinta tehtiin.

Niemi on riski, mutta ilman pelituntumaa oleva Niemi on vielä suurempi riski. Toisaalta kolmella voitolla ollaan pietarilaisten kanssa tasapisteissä, eikä TsSKA ole sekään ihan mahdottomassa karussa. Samaan aikaan Moskovan Dynamo on vielä aika samoissa pistelukemissa, eikä takanakaan oleviin ihan mahdotonta etumatkaa ole. Ja karu fakta on myös se, että jokainen pelattu minuutti on minuutti enemmän loukkaantumisriskiä Janikselle ja pelitahti pleijareissa voi olla molarille aika brutaali.

Varmasti monet ranteet aukeaisivat, jos Kalnins napsahtaisi pahemman kerran rikki jotain jumbojengiä vastaan. Toisaalta jos vaikka nyt pisteen tai parin päähän jäädään vaikka nyt divisionaan voitosta Niemen saatua näyttöjä enemmän peliaikaa, niin ei siitäkään iloa irtoaisi. Suo siellä, vetelä täällä.

Mietin sellaistakin, että kestäisikö Niemen ego tai mahdollistaisiko soppari pelejä Vantaalla. Joku vaikka viiden matsin putki siellä, iso mediamyllytys päälle teemalla "kuninkaan paluu", tuotot kotimatseista junnuille ja vastaavaa, niin ei välttämättä olisi liian iso kolaus. Sehän olisi palvelus kasvattajaseuralle ja vantaalaiselle kiekolle rangaistuksen sijasta. Plus olisihan se Jokereillekin helvetin iso asia, että Niemi saisi edes jotain vakavia pelejä putkeen edes Mestiksessä.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Detroit Red Wings
Yksi asia minkä haluaisin nähdä on se, että Halme olisi ylivoimalla. Miehellä on kuulemma kauhea kanuuna, mutta ei oo toistaseks päässyt sitä käyttämään.
Samaa mieltä, mutta en usko, että yv-vastuuta on tiedossa. Kuka sieltä tuotettaisiin pois? Toivottavasti Halme kuitenkin laitetaan vaan suoraan Ikosen paikalle Normanin ja Moseksen kanssa. Uskon, että Halme pystyy ihan yhtä hyvin koohottamaan, kuin Ikonenki, mutta ehkä vähän paremmin voi ruokkia Mosesta. Ja tosiaan sitä maalintekotaitoakin löytyy.
 
VÄLIKAUSI!

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Joensuu - Regin - O'Neill
Haapala - Kontiola - Jensen
Oksanen - Norman - Moses
Halme - Niemi - Anttila
Hirvonen

Lehtonen - Grant
Lööv - Lepistö
Kivistö - Skeletor
Eronen

Kalnins (Niemi)

Tuollaista kertovat kokoonpanon osalta. Ei taida Hirvonen liikaa minuutteja saada tänään, mutta sentään Halmeen voisi olettaa kellottavan jotain. Kalnins maalilla, joten eiköhän sitä ihan tosissaan pisteitä haeta.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Nyt katsotaan miten todella huippupelin jälkeen pystytään pitää taso samana..
Varmaan Ska murskavoitto oli hyvä jengille. Täytyy pitää sama tahti.. Ja nimenomaan tempo yllä.
Janis pääsee vanhaan kotihaliin näyttää taitonsa. Toivottavasti pelaa huippumatsin.
Siellä on vastassa 2 voittoa putkeen ottanu jengi, joten pitää olla valmiina ja yhtä ärhäkäs ku perjantaina SKA pelissä.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Siellä on Riikalla tämä 19 vuotias Janis Voris maalilla. Urallaan 3 KHL ottelua tilastoin 0.92 .965%. Not bad.
Toki pelannut tällä kaudella vasta kolmessa pelissä (vain yhden täyden pelin). Ensimmäinen näistä tuli Hartwall Areenalla ennen Joulua, kun tuli avauserän puolivälissä maalille. Päästi tuossa pelissä kaksi maalia kolmannessa erässä taakseen.
Tämän jälkeen pelannut Riikan kahdessa viimeisimmässä pelissä, joissa ei päästettyjä maaleja. Minskiä vastaan toisen erän lopulla maaliin Salakin loukkaannuttua(?) ja viime pelissä Barysia vastaan pelasikin sitten koko pelin.

Vorisin kauden saldo siis 3 peliä, 130:31, 55/57 = 96,49% (0,92)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy