Ma 4.2.2008 Otteluseurantaketju SM-liiga

Tila
Viestiketju on suljettu.

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Oulussa tuomarina Oman kylän pooka tuomo sorakangas.Rantalan none oli myöhässä.
hallissa hyvä fiilis ottaen huomioon st on maanantai.
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Miksei Ilveksen nettiradiosta kuulu matsia?
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Niko Nieminen räjäyttää hallin, 0-1
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuvailemattomat linkit
Joko Tommy lyö päätä seinään?
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Staffan rankaisee! 0-2.
Niemisen maali tuli puskista, toivottavasti teki edes perseellä.
 

Tumpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lipö ty.
Se on taas tätä kun Lukko pelaa ennakkoon huonompaansa vastaan. Pelaajien asenne ei vaan oo sillä tasolla mitä sen pitäisi olla. Ihmetellä saa, jos Kärpät tän vielä voittaa.
 

bunghole

Jäsen
Sahlsted saalisti syöttöpisteen. Mies on ollut aivan huikeassa vireessä viime pelit! Toivottavasti ei jatku kevääseen asti.
Kalle on aivan mielettömässä liekissä. Andersonin tulon jälkeen tuo ketju on noussut aivan huikealle tasolle ja luo tilanteita jatkuvalla syötöllä ja on päässyt ratkaisemaan pelejäkin. Tällä hetkellä Kärpillä on kaksi kovaa hyökkäysketjua ja kolmas kohtuullinen. Siihen kun saadaan vielä Viuhkola Paakkolanvaaran tilalle niin Kärpillä on kolme hyökkäysketjua jotka menisivät suurimpaan osaan joukkueista ykkösiksi.

Hyökkäys on paras puolustus. Andy ja Taake alakerrassa myös melkoisen hyvässä liekissä tällä hetkellä joten aivan rauhallisin mielin saa pelejä seurata.

EDIT: Tuosta Sahlstedtin ketjusta vielä sen verran että huikean nopeita kavereita kaikki kolme joten kiirettä pitää vastustajan pakeista kun kaverit polkaisevat vauhtiin. Kärppien nopein ketju.
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jumalauta mikä yllätys oli kun äsken tulin kotiin ja huomasin että Lukko on tappiolla! Ilmeisesti "kiekko ei taaskaan pompi" Lukolle vaikka hyvin pelaavatkin...
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR
Tilastojen mukaan 1. erä oli varsin tasainen. Laukaukset kohti maalia 8-11 ja jäähyminuutit 4-4. Ilveksen toista jäähyä jäi tokaan erään 1:10. Mikä tärkeintä, Blues johtaa 2-0!

Niemiselle 1. maali Bluesissa tällä kaudella ja Szwezille 1. piste. Voiko peliä kuunnella jostain?
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Yllättävän hyvin on Kärpät pysynyt Lukon tunnetusti kovassa vauhdissa mukana. Maalinkin ovat vielä menneet tekemään. Eiköhän voittamisen kulttuuria tihkuva kettujoukkue pyyhkäise kuitenkin toisessa erässä materiaaliltaan heikomman oululaisryhmän ohi, ja iske huippuluokan maalintekijöidensä sekä hyvän yv-pelinsä turvin kiekon vähintään viisi kertaa Kärppien verkkoon.

Jos Kärpät jollain ihmeen kaupalla kuitenkin onnistuu perinteisesti hyvin Oulussa viihtyvän Lukon lyömään, niin ei silläkään nyt niin väliä ole. Seitsemäs sija on yhtä hyvä kuin kuudes sija, kahdeksas yhtä hyvä kuin seitsemäs, yhdeksäs jopa parempi kuin kahdeksas ja niin edelleen. Onneksi kevät tulee kovaa vauhtia ja Lukko-fani voi samalla alkaa varailemaan lippuja finaaliotteluihin DNA-Areenalle.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
957 selostaa vain vieraspelit. Ilmeisesti tuota matsia joutuu sitten seuraamaan vain teksti-tv:n välityksellä.
niin ja paikallispelit... Nieminen kurittanut Ipaa vanhasta muistista. Vaikea sanoa kumman toivoisi voittavan. Blues menee voittaessaan karkuun ja Ipa taas saavuttaisi. Tasuria ja rankut Bluesille...
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raittius- ja urheiluseura Rauman Lukko
Eiköhän voittamisen kulttuuria tihkuva kettujoukkue pyyhkäise kuitenkin toisessa erässä materiaaliltaan heikomman oululaisryhmän ohi, ja iske huippuluokan maalintekijöidensä sekä hyvän yv-pelinsä turvin kiekon vähintään viisi kertaa Kärppien verkkoon.
Ehkei Lukko kuitenkaan vielä toisessa erässä jätä Kärppiä seisomaan housut kintuissa, vaan vasta kolmannessa erässä ja viimeisen 10 minuutin aikana, mikä tällä kaudella on Lukon tavaramerkiksi muodostunutkin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös Pohja