Ma 28.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 94 726
  • 955

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Tuomarit on olleet tänään kohtuullisen hyviä. Toisen erän lopussa ehkä hivenen helposti SaiPalle annettiin ylivoima, mutta kovan ulosajotuomion jälkeen ymmärrettävää. Ulosajolle ei tosiaan ollut vaihtoehtoa, koska peruskakkosesta ei kyse ollut tuollaisessa tempussa. Nyt nähdään huima kolmas erä. Jaksaako SaiPa - jotenkin liike, etenkin McIntyrellä on hidasta?
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Kyllä nää saipan kotiotteet on pettymyksiä. Vaisua on. Eikä nuo pillipiiparitkaan oikein vakuuta. Jos häviät kaikki kolme kotimatsia, niin eipä silloin ole jatkoon mitään asiaa, eikä ansaittu. Vielä erä aikaa näyttää kotiylesölle, että löytyykö sitä venymistä.
 

chubster

Jäsen
Kahden erän jälkeen JYP johtaa maalilla. peli täysin hallussa eikä mitään hätää ja sekös tässä vaiheessa pelottaakin! Jospa tänään sarjan kaava murtuisi!

Tunteikas toinek erä jossa Larssonin ulosajo. 2+2 odotin mutta varmasti se vaikutti tuomioon että korkea maila ei tapahtunut niin että maila olisi noussut alhaalta naamaan vaan tämä älyn jätti päätti lyödä Löfmanin hampaat kurkkuun pesäpallotyyliin suoraan edestäpäin.

McIntyre sai vihdoin sukeltamisjäähynsäkin, johan sitä on odoteltu.

Lappeenrannan yleisö jatkanut tuttua menoaan, eli loukkaantuneille buuataan ja vihelletään ja tuomarille huudetaan nuijaa. Vielä kun pääsevät pelin jälkeen voittajina lällättelemään niin kulttuurin pyhä kolminaisuus on kasassa!

Se siitä provoilusta.

Kolmannesta erästä tulee hirveä. McIntyrellä ja kumppaneilla 20 minuuttia aikaa herätä ja näyttää että hyötyä on myös tosipeleissä!;) Toivommr ettei näin käy.

Jännittää! Kiitos jo nyt näille jengeille, huikeaa lätkää ja huikea sarja. Meitä hemmotellaan!
 

Thombson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Lappeenrantalaiset ovat osoittaneet kyllä tasonsa Löfman -keississä niin täällä kuin itse ottelussa. Aika vitun idioottimaista viheltää pelaajalle, jolta on naama auki ja joka palaa paikkauksen jälkeen kentälle. Oisko sen Anssin pitänyt jäädä istumaan loppupeli pukukoppiin paikkailujen jälkeen vain, koska TomTom heitti Larssonin ulos?
Juudaskommentit ovat myös aina selvä osoitus aikuismaisuudesta, että joku haluaakin poistua tuosta Itä-Suomen helmestä jonnekin muualle harjoittamaan ammattiian ;)

Sen ymmärtää jos lähtee suurempaan seuraan eikä mihinkään maakuntaseuraan. Jos johonkin HIFK:n olisi mennyt niin olisi ok.
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Hahaha
Täytyy olla kyllä korvien välissä vikaa, jos tästä Anssi Ritarin selostuksesta saa jollain tapaa puolueellisen mihinkään suuntaan. Mutta meitähän on moneen junaan, eipä siinä mitään yllättävää.

Vahvasti tämä.

Ritari on kylläkin huono selostaja, täysin kujalla koko ajan, innostuu väärällä hetkellä ja kuulostaa aivan helvetin ärsyttävältä muutenkin.

Vaihtaisipa pian työnantajaa tai vaikka alaa kokonaan.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä nää saipan kotiotteet on pettymyksiä. Vaisua on. Eikä nuo pillipiiparitkaan oikein vakuuta. Jos häviät kaikki kolme kotimatsia, niin eipä silloin ole jatkoon mitään asiaa, eikä ansaittu. Vielä erä aikaa näyttää kotiylesölle, että löytyykö sitä venymistä.

Totta! Kotimatseissa ollut läpi kauden aikamoisia ongelmia. Toivotaan, että joukkue tarjoaa kotiyleisölleen huikean kolmannen erän, vaikka osan uskoa kyllä vie noi pillipiiparit tänään ollut aivan kujalla. Enkä lähde SaiPaa syyttämään jos tappio tulee mikäli taistelevat kolmannen kaikkensa antaen.
 

Nagsus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En tajua mitä porukka itkee tosta Larssonin ulosajosta. Poikkarilla naamaan niin että naama tiputtaa verta. Päivänselvähän tuo vaikka vahinko saattoikin olla.

Jännä peli menossa.

Se oli aivan selvä korkea maila / poikittainen päähän, mistä kuuluisi antaa jäähy, mutta rikkeen tapahtuessa kumpikaan tuomari ei nostanut kättään, eli eivät kokeneet rikkeen olleen jäähyn arvoinen. Jäähy päätettiin antaa vasta siinä kohtaa, kun huomasivat Löfmanin vuotavan verta, jolloin yhtäkkiä se olikin rike.

Kuten itse sanot, kyseessä on vahinko, jolloin tuomion kuuluisi olla 2+2, tahallisesta teosta ulosajo.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Lahdessa on ainakin ollut hyvää tuomaritoimintaa. Kamppailla saa, mutta selkeät kiekottoman estämiset otetaan pois.

Huipea kolmas eräs käsillä.

E: Oli aika tontti Ikosella heti kättelyssä. Maalin katolle pomppi.
 

jussimy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Epätoivoista nysväystä ja rulettiakin vähän vielä kaupan päälle. Ainoa toivo saada maali tänään on joku persepomppu.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Maalin katolle oikeasti?!
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Ei helvetti. Eihän nuo saa helppojakaan syöttöjä omille. Kyllä tänään ei tosiaan tehdä maalin maalia. 3-0 ja viimeinen tyhjiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös