Ma 28.3.2016 Otteluseuranta (Liiga)

  • 94 726
  • 955

Red Label

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
Rupeaa vituttamaan sen verran tää IFK:n neppailu että olisi ihan oikekn mikäli tippuisivat jo puolivälierissä. Saatana mikä lammaslauma.
 

/dev/null

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pelikaanit riehuu HIFK maalilla ja lampaanperseet on aivan kusessa. Ei saa edes syöttöjä perille, laukaukset ilman maskia siniviivalta. Törmänen haloo!
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Vahvasti näyttää KÄR-TPS sarja venyvän seitsemänteen otteluun. Ei ole popcorn miehet tuoneet mitään etua Kärpille, ennemminkin päin vastoin. Passiivista, todella passiivista kiekkoa. Loppuerään vähän parani Kärppien aktiivisuus.
Jep, kyllä tämä seitsemänteen menee. Onneksi Kärpät pääsee huomiseen sentään levänneenä kun tänään ei ole luisteltu.
 

Bonsai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikon muut joukkueet
On kyllä mielenkiintoista nähdä jääkö ilmestyykö se HIFKn legendaarinen jännäkakka tänäkin keväänä esiin
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Nyt on semmoista läpsyttelyä että SaiPa iskee vielä varsinaisen pukukoppimaalin, sinne mies unohdetaan maalin edustalle ja kiitos vaan.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tähän sitten JYP jäähy ja SaiPalle tarjotaan aivan turhaan mahdollisuutta, ei voi käsittää miksi tuokin piti ottaa.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Jos nyt oikein todella yritän nähdä tämän tuomarisekoilun läpi tuota peliä, niin eihän tuo nyt muutenkaan SaiPalla oikein siltä näytä että tästä oltaisiin jatkopeleihin menossa. Niemisen varassa ollaan, toistaiseksi on suoriutunut hyvin.

Harmi, että ihan jees runkosarjan jälkeen homma levisi, tiedä sitten mikä siellä taustalla mättää. Oisko vatsa taas kerran täynnä?

Juuri näin. Vaikka joissain peleissä hitusen pomppikin Jypille, niin on jyp kokonaisuutena ollut hieman parempi, näin se vaan on. SaiPan oma peli ei ole sitä parasta saipaa, mitä runkosarjassa väliilä nähtiin. Ailahtelevaahan se peli oli kyllä runkosarjassakin.
 

cimoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jokipo, Canucks
Noni nyt se oukokoppi tulee. Vittu tätä JYPpiä..
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nonni. SaiPalla ei minkäänlaista hyökkäyspeliä koko erässä ja sitten ylivoima erän loppuun, haisee todella vahvasti tasoitukselta ja lähellähän tuo olikin jo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös