Ma 27.3.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 102 215
  • 1 171

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Melko "yllättävää", että just Jyväskylän suunnasta tulee tälläistä :D Samaa linjaa vetää myös ottelun selostaja eli Anssi "JYP-puusilmä" Ritari.
No häh. Kalpan puolella tässä ollaan. Ja Ritarihan on ihan yhtälailla Kalpan selostaja. Että mitähän sä oikeen säädät siellä?

Jahas ja HPK tasoihin jollain pompulla. Ja heti Miklik jälleen ohi!!! Tuohan meni aika selkeesti HPK-pelaajan kautta maaliin.
 

cimoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jokipo, Canucks
JYP! Jännää on!
 

Mazoo78

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kilpeläiseltä "ihan ok" peli, mut vähän kuumottaa joka torjunta. Melkein vois kolikolla heittää ett pitäskö Godla vai Kilpi keskiviikon peliin.
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Tuli katsottua tuo Pelicansin haastettu maali. Kousa ihan itse ajoi maalivahdin päälle vaikka KalPan pakki yritti työntää kaveria pois maalin edestä... Lisäksi Kousan jalka ottaa kontaktin maalivahtiin maalivahdin alueella. Hyvin haastettu Virralta ja erinomaisesti tuomittu otteluvalvojalta ja täysin sääntöjen mukaan perusteltu maalin hylkäys...

Juurikin näin...
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Sukeltaminen, kun hippohiiri roikkuu kädessä kiinni? Erikoinen tuomio, en olisi antanut kummallekaan jäähyä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös