Ma 27.3.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 102 201
  • 1 171

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Erätauolle johdossa, kelpaa! Odotin "vähän" kovempaa pelikaanirynnistystä ekaan erään, mutta eipä näkynyt.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Hämeenlinnan pelin tuomareilta jäi pillit Toijalan ABClle. Voisko joku tuoda ohi ajaessaan.

Kerhon pitää parantaa maalintekotarkkuutta.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
HPK saanut rakenteita kasaan edellisestä ottelusta. Kiekolle saadaan kolmioita rakennettua, ristipistolle väylät auki. JYPin puolustavaa viisikkoa saadaan hyvin liikkeeseen sivusuunnassa. Kiekkokontrolli 58% Kerholle; tuolla lukemalla JYP ei tule voittamaan.
 

Tane

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
HPK oli kyllä ekassa erässä ihan helvetin paljon parempi. Ihme kyllä taululle ei tullut vielä yhtään maalia vaikka paikkoja oli aika monta ja tolppakin taisi kerran pelastaa.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Onpahan ollut jäätävää katsella Tepsin peliä. Koko ajan pari potkua IFK:ta perässä ja jäähyjä tulee liukuhihnalta.

Paljon saa tapahtua, ettei sarja ole tänään 2-2.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jumalauta että Tepsi on paska tänään. HIFK pelaa hyvin mutta Tepsin touhu muistuttaa jotain Kärppien alkukauden pelaamista. Jalat on jossain ja keskittyminen on jossain. Todella huonoa peliä ja jatkuvasti virheitä. Jos toisen erän 5min ei näytä muutosta, vaihtuu kanava. Nyt pitäisi olla Jortikka huutamassa kopissa, tai Summanen. Tähän ei Selinin päähäntaputtelut auta.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Ensimmäinen erä Helsingissä takana.

- TPS aivan purjeissa, varsinkin alussa. Sen jälkeen pääsi hetkittäin peliin hieman mukaan, mutta aina se pilataan kun IFK vain pääsee hyökkäykseen: Tehdään tyhmiä virheitä ja otetaan idioottimaisia jäähyjä.
- Setänen ollut hyvä, Lankinen loistava.
- Tunnetta alkaa otteluun tulla kokoajan enemmän ja enemmän, hyvä hyvä. Ylilyöntejä ei ole nähty.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Täysin Kerhon erä Hämeenlinnassa, eikä mitään ennusmerkkejä siitä että sarja olisi tänä iltana 2-2. Veltsu, löytyykö siitä paljon puhutusta pelikirjastosta enää mitään?

Tyypillistä Veltsun aikasta lätkää. Kun pelataan paskasti niin luultavasti pelataan sitten 10-15 peliä. Nyt mennään tätä jaksoa ja ehkä ensi kauden alkupuolella alkaa homma toimimaan

Hienosti kyllä Jypin hyökkääjät lämmittelee Larmi noilla laidasta tulleilla vedoilla jotka ei menis ees harrastemolarilla
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Lehtosella 5 torjuntaa ekaan erään ja 1 päästetty maali. Studion mukaan Tapparalla 5 maalipaikkaa. Hmmmmmmmmm.....

Otetaan esimerkki. Jos Tapparan pelaaja pääsee avopaikkan, mutta laukoo ohi tai tolppaan niin se on maalipaikka ja samalla maalivahti ei saa torjuntaa. Kai tämä pitäis Hervannassakin ymmärtää.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
No joo, kyllähän se käsikirjoituksen mukaan meni. En tiedä silti onko tämä 2-0 nyt vielä paha, tilanne voisi olla myös 4-0. Sinäänsä toki voisi olla myös 1-1 jos olisi omista paikoista tehty. Rikottiin kyllä aivan liikaa, joten toisessa erässä täytyy alkaa jalka liikkua.
 

F#21

Jäsen
Miten voi ammattilaissarjassa olla jollain joukkueella noin huono ylivoima kuin HIFK:lla tällä hetkellä... TPS sai yhden ylivoimansa aikana enemmän maalipaikkoja kuin tuo petolauma koko erän aikana.
 

H P K

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Muutaman kerran Kerhon hyökkääjät pääsivät vetämään aika hyvät pommit Jypin pakkeihin ja se näkyi kyllä heti, oli aika kova kiire laittaa kiekkoa rumpuun sen jälkeen. Lisää painetta vaan ja paikoissa lisää röyhkeyttä.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Yleensä PO peleissä ekan maalin merkitys on suuri ottelun voiton kannalta. Tässä sarjassa tähän asti ekan maalin tehnyt on hävinnyt kaikki pelit. Outoa. Toivottavasti putki jatkuu. Pelsujen kopissa voi muuten olla aika äänekästä palautetta...
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näköjään se on pakko antaa se pari maalia eteen. Vaikka olihan siellä Lahtisen läpiajo juuri ennen Hintzin maalia. Siitä sisään ja peli 1-1 eikä 2-0. Josko sieltä tulisi täysin eri TPS ja tulisi ensimmäisen kerran kahden maalin takaa ohi.
 

chubster

Jäsen
No nyt oli hyvä erä Kerholta! Pois lukien maalinteko, paikkoja oli mutta jäätyilivät. Kerranki näin päin! Mutta oli kyllä paras erä kerholta tässä sarjassa muuten!

Larmin ei tarvinnut esittää mitään, JYP pelaajat vapaaehtoisesti ajoi pieniin kulmiin ja lähetti lerppuja logoa kohti. Käsittämättömän paskas touhua.

Samoiten tuomarit...vaikka pelataan playoffeja niin eikö voisi EDES niitä selvimpiä koukkuja ja kamppeja ottaa pois?! Ihan järkyttävää molemmilta joukkueilta, voisi kokoajan olla useampi jätkä molemminpuolin jäähyllä. Huvittavaa, että kampit mitkä pitäis olla niitä helpoiten vihellettäviä meni läpi ainakin kerholta yksi ja JYPiltä kaksi.

Katsellaan mitä toinen erä tuo tullessaan. Pahasti vaikuttaa, että valmentajaguru Marko Virtasen eväät on syöty. Onneks jatkaa ens kaudella, jospa sitten taas! :D
 

Pika1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Otetaan esimerkki. Jos Tapparan pelaaja pääsee avopaikkan, mutta laukoo ohi tai tolppaan niin se on maalipaikka ja samalla maalivahti ei saa torjuntaa. Kai tämä pitäis Hervannassakin ymmärtää.
No joo. Tällaists ei tapahtunut. Hervannassakin tuon ymmärrän. Kiitos mahtavasta viestistä.
Katsotko tätä peliä?
Tapparan eka pyöritys tuli minuutilla 18 suunnilleen. Sitä ennen maali suoraan jäähyaitiosta. Ilvekselle laskivat yhden maalipaikan.
 
Suosikkijoukkue
JYP
JYPillä ei ollut yhtään tekopaikkana, no Tavilla puolikkainen. JYP puskee HPKn muuriin eikä pääse kunnolla alueelle. Miten ois pitkää päätyyn ja halukkaat perään taistelemaan kiekosta?

HPKn erä selkeästi.
 
Suosikkijoukkue
TPS
TPS:n ensimmäinen erä Helsingissä: 0-2 takkiin, neljä rangaistusta, erässä myös 1.30 kahden miehen alivoimaa. HIFK kaikin tavoin edellä paitsi ehkä se Palloseuran ylivoimapeli oli nyt vähän parempaa kuitenkin. TPS jäljessä, väsynyt ja vähän turhautunutkin. Käsittämätöntä "suorittamista" joukkueelta tällaisessa ottelussa.

Jos ei aivan ihmeitä tapahdu erätauolla - ja ihmeisiin en tässä ottelussa usko - niin tämä peli on HIFK:n, riittää kunhan pitää tason suunnilleen samalla ja virheet sekä jäähyilyt kurissa, kahta maalia tämänpäiväinen TPS ei tekemällä tee.

Mielenkiintoisinta on seurata, miten sarja jatkuu tästä eteenpäin. Paineet siirtyvät TPS:lle, ja HIFK:lla tällä, yhä parantuvalla pelaamisellaan on erinomaiset, sarjan parhaat mahdollisuudet seuraavan pelin vierasryöstöön.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös