Ma 27.2.2012 Hokki-KooKoo ( 6. puolivälierä )

  • 9 403
  • 39

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pää pysyy myös pelissä mukana, toisin kuin Toni Niemellä, jonka luokittelisin melkeimpä selkeästi huonoimmaksi puolustajaksi. On vieläpä joukkueen ainut pelaaja joka on PlayOffien +/- -tilastoissa pakkasella.
Miinuksia ei Niemelläkään ole pahasti (2), mutta eipä ole vastapäädyssä verkot soineet Niemen ollessa kentällä. Kiprusoffin lukema +7 onkin sitten huippuluokkaa.

Tasakentällisin maalit taitaa olla tässä sarjassa 10-4 KooKoolle, joten sanomattakin selvää, että boksista pitää pysyä pois.
 

#104

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Miinuksia ei Niemelläkään ole pahasti (2), mutta eipä ole vastapäädyssä verkot soineet Niemen ollessa kentällä.

Osasyynä tähän varmaankin Niemen asenne "minä lauon, Liigassakin osui", ja sen tuloksena joko kiekko ensimmäisen vastustajan polvareihin tai kolme metriä ohi maalista plekseihin. Sama pätee ylivoimassa, ja ei se ainakaan paranna KooKoon heikohkoa ylivoimaa kun saa alituiseen olla estämässä Hokin muutenkin vahvoja vastahyökkäyksiä.

Onneksi Juujärvi ei peluuta Niemeä YV:lla niin paljon kuin Ika teki. Nopeatempoisessa playoff-kiekossa nousevat hyvin esille Niemen kehno ja hidas kiekollinen pelaaminen, Hokin antaessa painetta ei kiekon kanssa kaartelu kulmassa auta hyökkäyksiin lähtöä. Hokin päädyssä kun vastaava tilanne saadaan muutamalla hyvällä syötöllä pelattua pois ja jo ollaan vastahyökkäyksessä.
 
esim. Tinke nähtiin aikanaan edellisessä pelissä kepeillä katsomossa ja seuraavassa pelissä jäällä.

No mutta Tinke on Tinke.. Mies saatettiin kampittaa jäällä, jolloin häneltä lensi kyynersuojat ja munasuojat jäälle + vietiin paareilla vaihtopenkille ja seuraavassa vaihdossa olikin jo pyörittämässä ylivoimaa ja sitä seuraavassa vaihdossa oli jäällä keppien kanssa.
 

Rankkari

Jäsen
TUOMARILINJA:

Mikä on tänään tuomarilinja? Saako taklata, ilman jatkuvaa jäähypelkoa? Saako kiekollista ja kiekotonta estää minkäverran? Lähteekö tuomarit mukaan filmauksiin?

On selvää, että Hokki pelaa hyvällä tasolla riippumatta tuomarilinjasta. Vaihtelevasta linjasta kärsii enemmän Kookoo.

Ketkä siellä sitten tänään viheltääkään, mutta viheltäkää vain selkeät jäähyt. Se antaa pelaajille paremman mahdollisuuden pelata täysillä. Ja katsojille hyvää viihdettä.
 

Fordél

Jäsen
terozin ja Fordelin kehuma Muhonen oli muuten neljännessä pelissäkin ihan älyttömän hyvä. Sopimusta vaan käteen, taidoissa ei ole mitään todistettavaa enää.

Heh, hauskasti nähdään eri tavalla pelit. Mun mielestä se oli taas heikko matsi Muhoselta. Yritti kyllä hyvin, mutta torpattiin aina laitaan kiinni ja siihen se meno sitten tössäsi. Ei päässyt kavantamaan keskelle ja käyttämään hyvää taitotasoaan hyödyksi. Toivotaan, että tänään pelaa paremman pelin.

Pakkipareja kun katsoo niin Forsbergin loukkaantuminen ei pakosti ollut kovin suuri menetys. En tykännyt yhtään, että Forsbergia peluutettiin Kiprusofin parina. Forsbergin peli on kaameeta säntäilyä ja liian paljon nousemista hyökkäyksiin mukaan. Kiprulle toivoisi pariksi pakkia, joka antaa Kiprun keskittyä kiekolliseen peliin varmistelun sijaan. Kiren on tähän juuri ideaali vaihtis. Varmasti mainio pari tänään!

Hienoa myös, että tämä matsi tulee Canalilta niin ei tartte tuijotella kannettavan näyttöä.
 
Viimeksi muokattu:

Kiekko-Kolli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks & KooKoo
No nyt alkaa sitten elämä tosissaan hymyilemään, IIVO IS BACK! Nyt alkaa kaikki taivaanmerkit olemaan kohdillaan, ei muuta kuin sarja poikki tänään. Nimittäin tämän ottelun voittaja vie koko sarjan, en usko että 7 peliä vedetään kotivoittoina. Eli KooKoo voittaa tänään, muuten tulee vitun vaikeaa keskiviikkona.
 

Putte

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Tommy Wingels, San Jose Sharks
Toivottavasti Forsbergin puuttuminen ei näy tänään KooKoon puolustuspelaamisessa. Forsberg ollut playoffeissa ehdottomasti KooKoon paras puolustaja.

Forsbäri on kyllä nostanut KooKoon puolustajista Kauton ohella tasoaan selkeästi verrattuna alkukauteen, mutta onhan selkeästi paras puolustaja ja koko puolustuksen johtohahmo ollut 72# Marko Kiprusoff.
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Heh, hauskasti nähdään eri tavalla pelit. Mun mielestä se oli taas heikko matsi Muhoselta. Yritti kyllä hyvin, mutta torpattiin aina laitaan kiinni ja siihen se meno sitten tössäsi. Ei päässyt kavantamaan keskelle ja käyttämään hyvää taitotasoaan hyödyksi. Toivotaan, että tänään pelaa paremman pelin.

No tunnustetaan sen verran, että olen hyvin vähän nähnyt viime aikoina pelejä ja lauantain peliäkin vain noin puolet. Vertaan siis Muhosta lähinnä siihen alkukaudesta tutuksi tulleeseen versioon ja mielestäni todella paljon on mennyt eteenpäin ja se näkyi kyllä viime pelissäkin.
 
Olipahan kurinalaista puolustuspelaamista tänään ja Hokki väsytettiin täysin pelin loppua kohden. Upea voitto Kajaanista ja nyt alkavat taas ne huikea välieräsarjat Sportia vastaan.

Olen ihan saatanan tyytyväinen!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eihän tuo mikään hieno peli ollut, mutta eleettömän hyvä esitys KooKoolta. Rauhallinen ja tasapainoinen, oikeastaan missään vaiheessa ei ollut mitään hätää. Rämölle vielä nollapeli palkaksi.

KooKoo ei kyllä koittanutkaan rakentaa peliä lainkaan, mutta eipä tarvinnutkaan. 3-0 ratkaisumatsissa Kajaanissa on hyvin, pelattiin sitten millä tavalla tahansa.
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Kiitos, helvetin hyvältä tuntuu!

Sarjan käännekohta oli kyllä tuo edellinen jatkoaikavoitto Kouvolassa, siellä pomppu meidän maaliin, niin homma olisi voinut tänään näyttää tosi paljon erilaisemmalta.

Nautitaan nyt tämä ilta vielä ottelusarjan voitosta, sillä mikään itsestäänselvyys se ei ollut. Luulenpa, että näin tiukka sarja oli tähän paikkaan ihan hyvä homma, tämä tulee palvelemaan KooKoota jatkossa. Jätkillä kunto ihan varmasti riittää, eiköhän Ikan koulussa rakennettu kova kuntopohja kevättä varten.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Pelillisesti Hokin väsynein näissä karkeloissa. Taisi takki tyhjentyä toissailtana Kouvolassa kun ei voittoa hyvästä väännöstä huolimatta tullut. Tänään KooKoo oli parempi, kumikiekko kiittää palstaveljiä tämän sarjan osalta.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Ennakolta vaikea, mutta lopulta lähinnä varsin tylsä peli, joka onneksi hoidettiin asiallisesti pois alta, kun pakko oli eli oliko tämä nyt liigapetujen kielellä sitä paskan syöntiä? Hokki oli yllätävän vaisu tänään, mutta muutoin antoi sarjassa kyllä kelpo vastuksen eli siitä ehdottomasti pisteet Kainuuseen. Silti on pakko myöntää, että kyllähän tämä ensimmäinen kierros tuntui vielä hieman lämmittelyltä ennen todellisia koitoksia.

mee nyt jo harmaahapsi himaas sieltä.

Ihan tyylikäs kaverihan se on. Joku Peteliuksen hahmoista tulee mieleen, mutta ei muista kuka.

Ehkä enemmänkin Peteliuksen ja Kallialan sekoitus.

You'll be the judge... Liite1

Lisäksi pisteet kotiin KooKoon fani"laumalla". Hienoa toimintaa. Liite2
 

Liitteet

  • hokkipatu.jpg
    hokkipatu.jpg
    28,3 KB · kertaa luettu: 701
  • pisteet_kotiin.jpg
    pisteet_kotiin.jpg
    47,1 KB · kertaa luettu: 786

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sopivan tylsä vieraspeli oikeastaan. Ei suurta hätää ja Hokki pysyi hyvin pihdeissä. Olisiko sitten tullut peruspaniikki, jos Hokki olisi tehnyt maalin. Onneksi se jäi nyt näkemättä.

Fordel taitaa kuitenkin lopulta olla oikeassa. Sopiva sekoitus Rampea & Naukkista.
 

Fordél

Jäsen
Fordel taitaa kuitenkin lopulta olla oikeassa. Sopiva sekoitus Rampea & Naukkista.

Lisäisin siihen vielä hieman piirteitä "Arvidista".

Tosin tossa Hokin kaverissa hämää toi partalook, joka viittaa enemmänkin KooKoo-faniuteen (osasto Forsbacka-Muhonen).

Tosta partalookista tulikin mieleen, että fanit voisi epästä kunnon kampanjan. Kaikki, joilla haituvat antavat myöden, ei muuta kuin ajamaan itelleen kunnon forsbackat ja niistä pääsee eroon vasta kun KooKoon kausi on ohi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös