Ma 26.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 72 915
  • 870
Lamberg haki fiksusti jäähyn.

Nyt näemmä myös "kuudella" pelatut tilanteet tasan, sellainen kun meni aiemmin Ässiltä ohi. Hyvää tuomaritoimintaa jälleen, joskin linja on kyllä aivan liian salliva.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Yksi moka, siitä maali. JMJ 0-2
 

Hieroja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ruutu alkoi pätkimään ihan huolella, onneksi ei ole enää tarvinnut hetkeen jännittää. Virtaselta todella yllättäviä liikkeitä: maalivahdin vaihto sekä ylivoimalla 3.erän alussa otettu maalivahti pois. Eihän tää loppuen lopuksi ole kuin yksi kiinnitys IFK:lle, vaikka toki meilläpäin on kokemusta myös sulamisesta tässä tilanteessa, toki taitaa olla myös IFK:lla, muttei ihan lähihi-historiassa
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kärpät 1-1, kaksi kertaa äijä vapaana maalin edessä.

Ässät häviää tämän. Pakka sekasin
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Liigan paras pelaaja Julius Junttila iskee ansaitun 1-1 tasoituksen Kärpille.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
On se kyllä karua kun toinen vaan puolustaa ja tekee heti jonkinlaisesta paikasta maalin. Nyt vaan kaikki peliin ja rohkeasti hyökkäyksiin!
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Näin ekan 10min ja nyt pääsin tähän kolmanteen erään telkun äärelle. Torjunnat näköjään aika selkeästi Tepsille, mutta peli ainakin vielä toistaiseksi SaiPalle 2-1. Millasta peli on ollut? Perrin näköjään taas onnistunut Saipaa vastaan...
SaiPalla on ihan kohtalaisesti ollu hyviä paikkoja, jotka huom. pitäisi myös saada käytettyä tai Tepsu kuittaa. Tps on saanut enemmän pyörityksiä, mutta SaiPalla on tosiaan ollu omat pistohyökkäyksensä.
 

sinikettu

Jäsen
VITTTUUUU

Tuhlaajapojan paluu. Maali Jullelle, saatana.

Isän, POJAN ja pyhän hengen nimeen, syntisi on annettu anteeksi, jos tämä ottelu voitetaan. Ainakin tämän ottelun osalta.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Taas erätauolta tultiin valmiiksi passivoituneena.

Nyt on helvetin vaikea kääntää peliä enää.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
On toi yv jotain taivaallista, ei järjen hiventäkään.
Koskee kyllä molempia joukkueita. Melkein voi arvata että ei tule seuraavaan kahteen minuuttiin maalia kun jompikumpi näistä ylivoimalle pääsee. Ellei nyt sitten alivoimalla iske toinen jengi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös