Ma 26.3.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 72 938
  • 870

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Kyllähän Kärppien puolustuksen ohkaisuus alkaa rumasti näkymään. Taas menty melkein koko matsi viidellä pakilla. Ei ole paljon Siikaluomaa enää kentällä näkynyt.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Tämä maali taisi ratkaista ottelusarjan JYPin hyväksi. Jos nimittäin valmennus vihdoin tajuaa, että Laurikainen on yksinkertaisesti se oikea valinta maalille.

Mutta tämä peli ratkesi jo ensimmäisen erän tuomarifarssiin. Kohti seuraavaa.

Ratkaisusta en tiedä, mutta Olkinuora tosiaan päästää useimmiten aina sen yhden helpon maalin per peli. Laurikainen luukulle vihdoin.

Ei sillä, tänään IFK on ollut selvästi parempi.
 
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings
KalPa on vienyt peliä miten tahtoo mutta maalin tekeminen tuntuu olevan vaikeaa.
Se on vähän koko kauden tarina. Pelillisesti kulkee hyvin mutta kun ei ole rahaa niin superyksilöihin jotka noista laittaa sisään. Paljon toki kertoo sekin että puolustaja voitti pistepörssin, mitään pois Maionelta ottamatta.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Tuppuraisen mies nyt toistamiseen maalinteossa
 

Le Banner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105 NYR
Näyttää vähän siltä, että Tyrväisen tulo takaisin naurettavalta pelikiellolta piristi jengiä. Peli tosin kesken vielä, eikä volttia voi heitellä.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Just joo, se on siinä tämän päivän osalta. Enää ei nouse JYP voittoon.


Onneks IFK saa vain yhden kiinityksen tänään, joten keskiviikkona sitten uudella höngällä päälle.
 
Suosikkijoukkue
Nykäskylän ylpeys, Bunch of jerks
Voi hevosen perse! Alusta asti lähti väärälle jengalle tää peli. Näitä ohipelejä on tosiaan tällä kaudella nähty JYPiltä.
 

Jarzki

Jäsen
Helppo ja helppo, vaikea sanoa. Olihan se laadukas laukaus. Tekihän Olkinuora kuitenkin muutaman huippupelastuksen myös, ilman niitä peli olisi jo 5-0.

Mutta tuollaiset tilanteet ovat niitä, jotka erottavat Olkinuoran tällä hetkellä huippuveskarista. Kovissa peleissä yksinkertaisesti vain otettava kiinni.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös