Ma 25.3.2024 Ilves - KalPa

  • 32 985
  • 771

Jass0

Jäsen
Muistatteko mitä Ilveksen mestaruuskerroin eli ennen pleijareiden alkua? 3 ja jotain...Taisi olla pienin kerroin. No vielä on kaikki mahdollista vaikka aika keväistä sulamista on ollut havaittavissa jo kolmatta peliä.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kuka olis uskonut viikko sitten että saatetaan olla tilanteessa, jossa Tapparan ja TPS:n sarja on tasasin kaikista
Itse maalailen tässä jo asetelmia kuinka 4-0 Ilveksen tiputtanut KalPa pyyhkii hurmoksessa Tapparalla pöytää, kun ne tulee jalat hapoilla tiukan tepsisarjan jäljiltä. En toki ole koskaan ollut onneksi asioiden edellä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Häviääkö Kalpa enää tällä kaudella? Offseason 5-0
Nyt on vähän termistöt siel hakusessa.

Offseasonilla tarkoitetaan yleensä aikaa kausien välissä.

Nooo saat anteeks tän kerran
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
On kyllä ihanimpia urheilutarinoita, jos Ipasta aikoinaan ”dynastian” eli Frimanin, Pellin, Cledeningin, Nikun ja kumppanien tieltä pois heivattu tusinapakki Saku Salmela upottaa suuren ja mahtavan SUOMEN TORONTO MAPLE LEAFSIN omin käsin! :D
 

Liitteet

  • AC8ECCFE-D758-4707-9D62-7F4ADCB12AA7.jpeg
    AC8ECCFE-D758-4707-9D62-7F4ADCB12AA7.jpeg
    21,7 KB · kertaa luettu: 33

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Näyttää vähän huolestuttavalta, jos Antti Pennanen on Leijonien seuraava päävalmentaja. Ilves potki Myrrän sarjakärjestä pihalle koska Pennasen piti tuoda suunnilleen varma kannu Tampereelle. Vähän kyseenalaiselta näyttää sekin ratkaisu näin pari vuotta jälkijunassa jos kevään menestys on nähdyn kaltaista.
 

raju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aaron Hakala , Ville Nieminen , Jukka Rautakorpi
Onhan tämä hmm aika tylyä. Mutta niin mahtavaa! Toivottavasti Kalpa kestää loppuun
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Härkälä vapautui juuri Porista, Tillu vielä kerkiää...
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
On kyllä ihanin urheilutarina, jos Ipasta aikoinaan ”dynastian” eli Frimanin, Pellin, Cledeningin, Nikun ja kumppanien tieltä pois heivattu tusinapakki Saku Salmela upottaa suuren ja mahtavan SUOMEN TORONTO MAPLE LEAFSIN omin käsin! :D

Saku Salmela pelasi Ilveksessä viimeksi 2015-16 että ei nyt varsinaisesti tähän nykyiseen jengiin liity
 

Sakuraba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Kohtalaisen karu tapa Pennasella siirtyä Leijoniin tämän katastrofin jälkeen, siis jos Ilves ei vielä punnerra jatkoon tästä otteluparista. Enkä usko että punnertaa.

Saisiko sille Jaloselle sittenkin vielä parin vuoden jatkopahvin, nyt kun on vihdoin Nhl-turnajaisetkin tulossa 2025 ja 2026. Ei tota Pennasta nyt saatana soikoon voi laittaa Leijonien peräsimeen tällaisen sulamisen jälkeen, vaikka kuinka olis soppari tehty. Ei vaan voi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös