Ma 25.3.2024 Ilves - KalPa

  • 32 873
  • 771
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Melkeinpä se on pakkovoiton paikka, neljä voittoa putkeen on melkoinen haaste jo.
Sen verran pelottaa ja vituttaa, että taidan katsoa tämän sijaan Kiekko-Espoo - TuTo ottelun, jossa toki on panos vielä suurempi.
Pakkovoitosta en tiedä, mutta näin Liiga-joukkueen kannattajana en pitäisi tuota divari-ottelun panosta läheskään samana saati sitten suurempana.
 

Ilvessydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves. TUTO
Tämä nyt ei oikeastaan enää tähän ketjuun kuulu, mutta luonnollisesti tarkoitin ottelun panosta joukkueille, kun sarja katkeaa.
 

#28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves (Ässät & Hifk)
Kalpan pelaajat lämmittelevät katsojien seassa Nokia Areenan ravintolakäytävällä sisääntulotasossa tällä hetkellä.

Ei ole aiemmin tullut vastaavaa eteen, mutta kertoo toki hyvää suomalaisesta katsomokulttuurista että tuo ei aiheuta mitään huutelua tai edes ääneenkommentoitia.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
KalPan vieraskerroin (3,65) ja tasapelikerroin (4,15) luulis houkuttelevan pitkävetoa harrastavia. Ilves on nyt haavoittuvaisessa tilassa ja tänään on käytännössä pakkovoiton paikka, jos haluavat vielä haaveilla välieristä.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Ensimmäinen peli kotona oli Ilveksellä oikeastaan aika hyvin näpissä viimeiselle kympille asti. Tänään sama meininki, mutta sen täydet 60 minuuttia. Runkosarjamainen rutiinivoitto taskuun niin sarja näyttää taas ihan erilaiselta sen jälkeen.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tänään olisi oikein hyvä päivä herrojen Klemetti & Simontaival tehdä maalit mieheen Ipaa vastaan. Ei varsinaisesti haittaisi vaikka tekisivät kaksikin.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Vahva tunne että tämän pelin voittaja vie koko sarjan… Lopulta ihan se ja sama kumpi se on. Edelleen kuitenkin ehkä Tampereen kakkosen puolella mutta jotenkin salaa ehkä nauttisin silti, jos pikkuveli onnistuisi sen pudottomaan (kunhan pikkuveli jää lopulta ilman mitalia!)
 

mr hat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Pallo-Veikot
Mulle tulee tästä sarjasta kovasti mieleen kevään 2017 finaalisarja. Silloinkin kuopiolaisilla oli tamperelainen porukka vastassa, ja sarja oli KalPalle 2-0 kahden ottelun jälkeen. En uskonut KalPan sarjavoittoon silloin, enkä usko nytkään, vaan lopulta tämä tulee kääntymään Ilvekselle. Toisaalta rahat laitoin Ilveksen mestaruuden puolesta ennen pudotuspelejä, joten sikäli oma lehmä senkin myötä tämän toiveen osalta ojassa. Saa nährä!
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Ihan valtavan mielenkiintoinen peli Tampereella. Miten Ilves vastaa haastavaan paikkaan? Pennasen kehonkielestä ainakin tukalan tilanteen aistii selvästi. Ja eihän se ihme ole.

Jännä kyllä. Olin pari kuukautta sitten Kuopiossa katsomassa näiden joukkueiden matsia, ja Ilves oli ihan silminnähden parempi joukkue siinä. Ei olisi sen pelin nähtyä voinut ikinä uskoa, että tämmöinen sarja voi päätyä tähän tilanteeseen.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Puhaltaisko Kaukokiikari Kalpalle kolmannen voiton? Tottunut vislaamaan altavastaajia eteenpäin.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa

Ziege

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Middlesbrough, Pens, Pirates, Steelers
Ikonen vähän hölmösti työnsi KalPan kaverin oman molarin päälle. KalPalainen vielä koitti jarruttaa ja olla osumatta. Turha ehkä mennä painimaan sen jälkeen kun on itse aiheuttanut sen tilanteen
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Kalapa vie …
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Ipa heti ihan köysissä.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Hermostunut alku Ilveellä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös