vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
TööVe, CAR, IPA
Nonih. Ke sitten jatketaan. Pisteet tuli, mutta on paljon parannettavaa. Tason mittaus keskiviikkona. Hallilla nähdään.
 
He, jotka eivät asioista ymmärrä, voisivat luulla, että kyse on vain jääkiekosta. Heille vain hymyilen...

iLUZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Vakuuttava voitto hyvän peliesityksen jälkeen sarjan toisesta alisuorittajasta! Hyvä pojat, näin kun pelaa tulee näköjään pisteitäkin, joten samalla ilmeellä eteenpäin. #sarkasmiajosjokueitajunnut
 

Subrosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL-Jokerit
Ok ottelu siinä mielessä, että pisteet otettiin sieltä, missä niitä oli irrallaan saatavilla. Ei "melkoinen ryhtiliike" tai "mallikelpoista" kuten selostaja huikentelee, mutta lykkää kiinnostusta tulevaisuuteen.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Uskotteko kotona, Niemi voittaa pelin KHL:ssä. Jokerit palaa voittojen tielle, keskiviikkona sit ihan oikea mittari jota ei voiteta välttämättä edes hyvällä pelillä. Tässä pelissä hyvää oli 1.erä ja 3.erässä puolustaminen. Niemi oli ok maalissa, sieltä saatiin kauden tän hetken paras esitys, joka ei sinällään ole mikään mittari.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy