Ma 23.9.2013 Blues-Pelicans

  • 9 466
  • 35
Jee, pelipäivä! Huomaakohan kukaan?

Blues lähtee katkaisemaan pussinokkien voittoputkea kokoonpanolla:

Hyökkääjät:

#61 Tommi Huhtala - #44 Kim Hirschovits (C) - #36 Teemu Rinkinen
#8 Robert Rooba - #40 Tomi Sallinen (A) - #41 Daniel Widing
#16 Juuso Ikonen - #15 Miro Aaltonen - #29 Nico Nyberg
#73 Ilmari Pitkänen - #72 Siim Liivik - #79 Eetu Pöysti

Puolustajat:

#4 Jere Seppälä - #42 Arto Laatikainen
#9 Joonas Jalvanti - #55 Niklas Tikkinen
#19 Mikko Kuukka - #64 Olli Malmivaara (A)

Maalivahdit:

#93 Jani Nieminen (varalla #31 Lars Volden)

Eli pakkiosastolla pientä säätöä viime viikkoiseen. Se onkin ollut viime peleissä joukkueen heikoin lenkki. Pelsuilla taas hyvä puolustuspeli on kuulopuheiden mukaan ollut avain voittoihin.

Pienen lisämausteensa peliin tuo se, että molemmilla joukkueilla on riveissään toisen entisiä pelaajia. Pelsuilla kaksi Bluesin entistä luottopakkia Korpikari ja Laurila sekä vähemmän Espoossa luottamusta herättänyt hyökkääjä Immonen. Bluespelaajista Jalvanti ja Rinkinen ovat lahtelaistaustaisia ja myös Widing on edustanut Pelicansia.

Tänään pelataan Tapiolan urheilupuistossa samaan aikaan myös jalkapallo-ottelu Honka-JJK. Veikkaan että molempien ottelujen yleisömäärä jää yhteenlaskettunakin alle 4000:n.

Edit: Vielä lisäys ex-Bluespelaajiin: Pelicansin maalivahti Jere Myllyniemi.
 
Viimeksi muokattu:

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Tänään olisi tarkoitus katsoa tämä titaanien taistelu Nelonen Prolta. Onko Pelicansin kokoonpanosta vielä mitään tietoa?

-Tinke
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Maanantai on muuten täydellinen valinta pelipäiväksi El Plásticolle! Kaiken tosissaan kruunaa se, että sadan metrin päässä pelataan tasan samaan aikaan Veikkausliigaa...

Vähän pelokkain mielin odottelen kyllä illan peliä. Tässä on nyt reilun viikon sisään kolme sellaista kotipeliä, joissa pitäisi pystyä näkemään parempaa tekemistä, ja sitä kautta tietenkin myös sarjapisteitä - muuten alkaa tilanne käydä turhankin haastavaksi.

Pelicansia en ole vielä tällä kaudella nähnyt, joten en osaa sanoa yhtään mitään siitä, miten joukkue lähtee pelaamaan. Tuloksesta päätellen alkukausi on ollut kuitenkin hyvä, jos nyt tänään sitten pääsisi näkemään sen taaksekin.
 

ArPEL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicansilta poissa ainakin Redenbach tänään. Veikkaisin mennään osittain samalla kokoonpanolla kuin SaiPa-pelissä. Paitsi Myllyniemi tulee mitä luultavammin maalin suulle. Tiedä vaikka Pekkala pääsisi takas kokoonpanoon.
 

Notsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans Lahde
Pelicansin kokoonpano pelipäivän aamujäillä:

Koodi:
[CENTER]#27 Pärssinen – #20 Paakkolanvaara – #8 Niinimäki
#70 Smolenak - #57 Saarenheimo - #15 Sopanen
#10 Koskenkorva - #23 Immonen - #14 Männikkö
#6 Ritamäki - #39 Pöyhönen - #51 Pikkarainen

#9 Leimu - #26 Latvala
#40 Ylönen - #44 Laurila
#12 Hurri - #5 Pietilä (-#22 Jenik)


#38 Myllyniemi
#41 Juvonen
[/CENTER]

Tyler Redenbach siis edelleen sivussa ja Korpikarin tilanteesta ei mitään tietoa?
 
Viimeksi muokattu:

ArPEL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Twitter (@:AleksiSalonen) perusteella Pelicans tänään:
Pärssinen-Paakkis-Niinimäki
Smolenak-Saarenheimo-Sopanen
Koskenkorva-Immonen-Männikkö
Ritamäki-Pöyhönen-Pikkarainen

Leimu-Latvala
Ylönen-Laurila
Korpikari-Pietilä

Myllyniemi-Juvonen
 

VonRetee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Bluessille vaikea matsi tulossa. Toivottavasti joukkue olisi palautunut normaaliin tilaan viime viikon tapahtumilta ja tappiot olisi nollattu.
Bluesilta vaaditaan hyvää suoritusta Niemiseltä ja sitä vahvaa hyökkäyssuuntaan pelaamista mitä nähtiin kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa.

Tosiaan FC Hongan matsi pelataan viereisellä kentällä ja se vie jonkun verran katsojia Bluesin pelistä. Myös Bluesin kannattajakatsomo on aika tyhjä joten helvetin heikko tunnelma on tänään odotettavissa.

Yleisömäärä tulee olemaan heikoin pariin vuoteen eli reilusti alle 3000, Smolenak tekee yhden, Nieminen imaisee yhden ja Pelsut voittaa 1-5.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo.
Mitään suurta urheilujuhlan tuntua tuskin ottelusta tulee ainakaan yleisömäärän osalta. Odotan, että Bluesin peli-ilme on positiivinen ja taisteleva eikä yhtään helppoa maalia omiin mene.

Se tuleeko ottelusta yksi, kaksi vai kolme pistettä on sinällään sama, kunhan pelillinen ilme antaa lupauksia paremmasta. Varsinaisella peliajalla ei saa hävitä tai lumipallo kasvaa.

Mielenkiinnolla seuraan Jere Seppälän esityksiä ykköspakkiparissa.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Maanantai-illan taattua huumaa siis tänään tiedossa. Voittoputkilla on taipumus jossain vaiheessa katketa ja kun Blues tiedetään Pelicansille kotonaan jokseenkin pahaksi vastustajaksi ei voi olla huono arvaus veikata sen tapahtuvan tänään.

Kulminaatiopisteeksi veikkaisin onko Bluesin valmennus kyennyt scouttaamaan ja analysoimaan Pelicansin ylivoimapelin salat. Torjuntatilaston kakkonen Myllyniemi ei päästä kolmea enempää. Smolenak survoo maalinedustalta taas sen yhden.

Kaapelipro:lta katsellaan. Pitsaa tarkoitus tehdä ja pari pulloa Perlenbacheria kyytipojaksi. Näillä eväillä.
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Êl Plastico on täällä taas! Pelistä odotan nähdä Miro Aaltosen kynäilyä ja myös Bluesin kehutun virolaisen Rooban (?) otteita. Widingin nykykunto kiinnostaa myös. Myös Bluesin maalivahtipeli kiinnostaa, sillä siitä on ollut paljon puhetta.

Harmi ettei Redenbach vieläkään ole kokoonpanossa, mutta ehkä parempi antaa vammojen parantua rauhassa, varsinkin näin alkukaudesta. Katsotaan säilyykö Pelicansin vire ja saadanko hallittua peliä kuten SaiPaa vastaan.
 

Rapala

Jäsen
Kulminaatiopisteeksi veikkaisin onko Bluesin valmennus kyennyt scouttaamaan ja analysoimaan Pelicansin ylivoimapelin salat.

Tänäänhän Pelsuilla on taas liikenteessä aikalailla vain yksi ylivoima kun ykkösestä on Redenbach pois ja ilman sitä on toisen ylivoimakentällisen touhu ollut aika kammottavaa. Lahdessa tuo toinen (Sopanen - Paakkis - Smole - Männikkö - Laurila) toimi lauantaina aika hyvin ja tällekin illalle odotan sieltä suunnalta vähintään yhtä yv-maalia. Maallikon silmiin tuon kentällisen kuviot vaikuttavat aika vaikeasti scoutattavilta. SaiPaa vastaan tekivät pari maalia kovin erilaisilla kuvioilla. Ensimmäisessä käytettiin Laurilan kovaa viivapommia ja toisessa maalissa rokotti Männikkö hienolla poikkisyötöllä rikkoutunutta av-neliötä kun hyökkääjä haisteli tuota Laurilan lämäriä liian aktiivisesti. Sopasen ja Männikön kautta tuota yv:tä aikalailla pyöritetään joten toivotaan herroille samanlaista arvaamattomuutta ja monipuolisuutta tänäänkin.

Pietilä palaa tänään kokoonpanoon ja toivotaan kaverille ehjää matsia. Pääsee onneksi meidän rosterin ylivoimaisesti parhaan puolustajan Korpikarin vierelle. Toinen seurattava Pelicansista on Vili Sopanen. Pääsi lauantaina vähän parempivireisten kavereiden rinnalle ja peli näyttää muutenkin hyvältä. On aina uskaltanut haastaa sekä suojata kiekkoa. Nykyään myös luopuu siitä oikeilla hetkillä. Luistin liikkuu paremmin kuin koskaan ja on helvetin vaikeasti pideltävä.

Nämä Blues matsit ainakin viime kaudella taisivat olla hirveitä maali-iloitteluita enkä pidä ihmeenä vaikka sama tahti jatkuisi tänäänkin. Etenkin kotijoukkueen puolustuksella saattaa pidellä kiirettä tänään. Myllyniemen jatkaessa alkukauden tasolla Pelicans voittaa.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mitä pidemmälle tässä mennään "voittoputki" viitta olkapäillä, sitä todennäköisemmäksi se tappio tulee.

Blues on ollut viimevuosina aina paha kotonaan Pelicansille. Pelicans on muutamat viimepelit takaperin katsottuna ennakkosuosikki.

Pelsun voittoa odotetaan ja toivotaan mutta... Saas nähdä. 4Pro:lta tulee mulkoiltua.
 
Mielenkiintoista muuten tuo kehuttu Pelsuyyvee. Viime kaudellahan Bluesin yyvee oli pitkälti sitä että Ramstedt kuskaa kiekon alueelle ja sitten se pyritään saamaan Laurilalle joka laukoo. Aika nopeastihan vastustajat oppivat sitä vastaan pelaamaan. Ja nyt Laurila on pelsuissa.
Onhan tuota vastaan olemassa yksi lääke: ei oteta niitä jäähyjä. Ei sitäkään mahdotonta ole toteuttaa.
 

heki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mielenkiintoista muuten tuo kehuttu Pelsuyyvee. Viime kaudellahan Bluesin yyvee oli pitkälti sitä että Ramstedt kuskaa kiekon alueelle ja sitten se pyritään saamaan Laurilalle joka laukoo. Aika nopeastihan vastustajat oppivat sitä vastaan pelaamaan. Ja nyt Laurila on pelsuissa.
Onhan tuota vastaan olemassa yksi lääke: ei oteta niitä jäähyjä. Ei sitäkään mahdotonta ole toteuttaa.

Silloin, kun Redenbach on ollut rosterissa, niin yv:ssä on ollut variaatiota aika paljonkin. Sekä Niinimäki että Rede osaavat olla aika luovia, ja kun pakeista löytyy myös tulivoimaa, niin yv on toiminut tuolla kentällä kyllä hienosti.

Nyt kun toinen kapellimestareista on poissa, niin hiukan yksinkertaisemmin kuvioin on taidettu mennä.

Hiukan omituisin fiiliksin tähän otteluun lähdetään. Pelsut, jotka ovat tähän asti (pl SaiPa peli) päässeet altavastaajana, joutuukin vieraskentälle ennakkosuosikin roolissa. Mikäli asenne ei löysty viisikkopuolustuksen tiiviyden suhteen, niin uskoisin Pelsujen tekevän riittävät maalit voittoon.

Mutta jos vähänkään asenteessa on löysää, niin sitten tulee varmasti vaikea peli. Uskon Bluesin lähtevän kuitenkin aikamoisella taisteluilmeellä hakemaan kotonaan tappioputkea poikki. Tänään ensimmäisen maalin merkitys on varmasti normaalia suurempi. Jos sen tekevät Pelsut, niin uskoisin sen riittävän tänään voittoon.

Toivottavasti voittoputki saa jatkoa!
 

Iggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Maanantai on sen verran eksoottinen pelipäivä, että paikanpäälle mennään ilman muuta. Bluesin kolmoskenttä vaikuttaa omaan silmään mielenkiintoiselta, joten josko sitä koittais silmällä pitää. Vierasjoukkueesta kiinnostaa kaksikko Sopanen - Smolenak. Erätauolla voisi käydä Hesburgerissa, joten eiköhän sillä saada ilta kruunattua. Tosin oluttakaan ei varmaan joudu koko taukoa jonottamaan.. Tässähän alkaa oikein innostumaan ja hykertelemään, alkais jo!
 

trap

Jäsen
Jaa-a. Varmaan aika heikosti väkeä, kun kuuteen päivään pelataan kolme matsia. Hongan matsi syö vielä kannattajakatsomoa, joten fiilis varmaan aika kuollut - hiljaisin peli 2 vuoteen luvassa? Toivottavasti olisi vähän jengiä kuitenkin paikalla ja kaukalossa nähtäisiin viihdyttävä matsi, joka ei ratkea ekalla 5-minuuttisella.
 

Epsilon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahti vs. Everybody
Paperilla arvioiden joukkueet on suurin piirtein samaa kastia, mutta kaukalossa ero on ollut melkoinen Koskisen poistuttua Espoosta. Pelicans ei ole tällä kaudella päästänyt kertaakaan yli kahta maalia ja SaiPa-peli osoitti mikäli vastustaja on vähänkin heikommalla jalalla liikkeellä, niin kylmää kyytiä tulee.

Mikäli tänään jatketaan samalla tavalla kuin alkukaudesta on pelattu, niin kyllä tuo kuudes voitto putkeen on täysin otettavissa.
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Steve Clarkes tartan army
Mahtava ja odottava fiilis näin El Plasticon alla. Maanantai todellakin paras päivä tähän urheilujuhlaan ja vieressä pelattava Hongan matsi kruunaa illan. Olisko kakstuhatta katsojaa?

Blueshan tämän vie, mutta ei sitä kukaan enää huomennakaan muista millä luvuilla. Sanotaa kunnon läpsyttelyn jälkeen 2-1 jatkoajalla. Ja eikun hyvää matsia kaikille, El Plastico on kyllä jo sanana niin pirun hauska että hatunnosto hyvästä huumorista kaikille osallisille.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Todella hölmöä pelata samaan aikaan Hongan pelin kanssa, ei voi olla vaikuttamatta pelin yleisömäärään ja tunnelmaan, mutta toisaalta se on vain potkupalloa. Eli tätä peliä seurataan vaikka tuossa Hongan pelissä on vastustajana JJK ja tulee myös televisiosta.
Pelicans häviää tämän pelin aivan varmasti, ei mitään mahdollisuutta voittaa tätä peliä. Sillä löin vetoa Pelicansin voiton puolesta. Perjantaita odotellessa...
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ehdin katsoa vain 50 minuutista eteenpäin, mutta olipahan väsyneen oloinen Pelicans. Ihan hyvin joukkue puolusti, mutta olihan se hidasta, niin hidasta. Lisäksi ainakin ratkaisevat aloitukset hävittiin 100-0.

Piste on toki pettymys, kun kolmessa oltiin kiinni melkein loppuun asti. Onnea Bluesille, hienon näköistä taisteluilmettä tuo loppupeli ainakin.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Ehdin katsoa vain 50 minuutista eteenpäin, mutta olipahan väsyneen oloinen Pelicans. Ihan hyvin joukkue puolusti, mutta olihan se hidasta, niin hidasta.
Mielenkiintoisena kuriositeettina kerrottakoon, että Pelicansin tämäniltaisen rosterin keski-ikä oli 29,7 vuotta. Ei ihmekään, että jalka painaa...

Tämä asia osui silmääni Bluesin Fan Clubin kotisivuilla, joilta seurasin ottelua: iso käsi, peukku, tunnustus ja kiitos Espoon fanien suuntaan valtakunnan tällä hetkellä parhaan ja toimintavarmimman tulospalvelun toteuttamisesta!
 
Viimeksi muokattu:

BLEGI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, DRW, Man United ja Tommi Huhtala
Bluesin Fan Clubin sivujen - joille kiitos erinomaisen hyvin toimivasta tulospalvelusta - mukaan Pelicansin tämäniltaisen rosterin keski-ikä oli 29,7 vuotta. Ei ihmekään, että jalka painaa...

Pieni ero, kun Bluesilla oli kuusi 90-luvulla syntynyttä kaveria kokoonpanossa.

Vaikeeta tuo peli oli, mutta tärkeät 2 pistettä jäi Espooseen. Aaltonen näyttää toteuttavan ennustukseni kaverin loistokaudesta. Toivottavasti sama meno jatkuu.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
 

miree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Espooseen jäi ansaitut kaksi pistettä. Pelicans oli haluton, hidas ja aneeminen. Pelaaminen loppui jossain 50 minuutin jälkeen, niin tiesihän siinä miten käy.

Keskiviikkona Oulussa toivottavasti ihan eri ilmeellä!
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Lauantaina meni vissiin vähän liian hyvin, kun tänään luultiin, että kävelemälläkin pärjätään. Toivottavasti tämäniltainen käy hyvästä opetuksesta.
 

Toeryl

Jäsen
Blueshan tämän vie, mutta ei sitä kukaan enää huomennakaan muista millä luvuilla. Sanotaa kunnon läpsyttelyn jälkeen 2-1 jatkoajalla.

Maagista ennustamista. Ei paljon oikeemmin tota ois voinu sanoa.

Lopun taisteluilmeelle iso peukku, muuten oli kyllä niin hmv-hyökkäämistä Blegiltä ympäri pelin. Puolustus petrasi ja Nieminenhän oli perkeleen hyvä. Henkisesti iso voitto.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös