Ma 23.4.2018 Otteluseuranta (Liiga)

  • 60 672
  • 655

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Harmi...tuuripomput oli tänään kaverin puolella.

Yhden arvostetun analyytikon sanoin: Olivat sellaisia ohhoh-maaleja, ei järjestelmällisen hyökkäämisen tulosta.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Mä voisin vetää tän illan kanssa yhteen. Alkaa fanit lämpeneen sarjalle, ihan hyvää nokittelua ja vääntöä jo ketjussa, muutama ylälyöntikin nähtiin. Tämä lupailee hyviä karnevaaleja huomiseksi.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Tampereella Tampellan tehdas mm. perusti oman kaartin, joka VASTUSTI punakaartia ja pakkovärväyksiä ja suojeli tehdasta., silloin kun helsinki oli punaisen Suomen pääkaupunki ilman mitään vastarintaa.

HIFK:lla olikin joku oma joukko-osasto. En muista yksityiskohtia. Mietipä sitä.
 

Matala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Olen aina miettinyt missä se Tampereen teatterikorkeakoulu sijaitsee, mutta Hakametsässä se taitaa olla. JM-Järvinen sen laitoksen priimus. Onneksi huomenna uusi ottelu ja uudet tuomarit.
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut Tapparalle voitosta. Selvästi parempia olitte tänään. Hakanpää paha menetys ohueen pakistoon. Olihan se melko epätodennäköistä, että 4-0 menee. Yhtä epätodennäköistä kuin, että Tappara voittaa 4 putkeen. Huomenna sarja kotona poikki! Tämä joukkue voittaa tämän sarjan vaikka väkisin.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Mikähän idea näillä back to back matseilla on varsinkin finaalivaiheessa...?!?
 
HIFK:lla olikin joku oma joukko-osasto. En muista yksityiskohtia. Mietipä sitä.

Joukko-osasto? Taisi olla joukkue, ei edes komppania.

Jossain kellarissa oli. Odotti saksalaisten tuloa. Vai pakeni Kirkkonummelle ja Porvooseen?

Kaupungissa koko sodan ajan maanalaisesti toimineet valkoiset tulivat sotatoimiin mukaan vasta siinä vaiheessa, kun saksalaiset olivat jo kukistaneet punaisten sitkeimmän vastarinnan.Valkokaarti jäikin valtauksessa pelkäksi statistiksi, kun sekasortoiset katutaistelut eivät edenneet heidän etukäteen laatimiensa suunnitelmien mukaan. Suojeluskuntalaiset ottivat kuitenkin kunnian voitosta nopeasti itselleen. Saksalaisen von der Goltzin osuus unohdettiin ja Mannerheimista tehtiin sankari, vaikka hän ei osallistunut Helsingin valtaukseen millään tavalla.Valkokaartin alkuperäiseen suunnitelmaan kuului vallata itse koko kantakaupunki ja jättää saksalaisille ainoastaan Pitkänsillan pohjoispuoleiset työläiskaupunginosat. Suunnitelma ei kuitenkaan toteutunut, vaan saksalaiset valtasivat koko kaupungin käytännössä yksin. Ennen saksalaisten saapumista käytiin kuitenkin Punavuoressa, Kaartinkaupungissa ja Ullanlinnassa pieniä kahakoita, joiden aikana punaiset ottivat muutamia valkokaartilaisia vangeiksi

Buu huu.

Ei voittanut HIFK silloinkaan.
 

mayra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Mikähän idea näillä back to back matseilla on varsinkin finaalivaiheessa...?!?

Tiedäthän sen tunteen, kun terraariossa katsoo nääntyneiden täiden liikkumista tervassa? Liiga on jo useana vuonna perätysten halunnut tarjoilla tämän nautinnon lipunmaksaneille asiakkailleen tässä vaiheessa kautta.
 

JiiGeePee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Pallo & Raha
Internetti osaa kertoa Mouhijärven Punakaartista seuraavaa: "Kaarlo Julius Kalpa surmattiin sisällissodan alkuvaiheessa helmikuussa 1918, kun Mouhijärven punakaarti tunkeutui Suodenniemen pappilaan." Olisi voinut kuvitella tämän paremmin esiin viime kevään finaalien aikana edes jollain tavalla esille. Tosin totuuden nimissä taitaa muiden Liiga-joukkueiden kaupunkien kaartit olla runsaslukuisempia ja meritoituneempia, jopa Vaasan. Ja joo, ei olla edes kaupunki.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Kärpät antoi kahvaralle yhden säälistä. Huomenna kannun nostelua Raksilassa
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös