Ma 23.4.2012 Pelicans - JYP, 5. finaali

  • 52 215
  • 121
Tila
Viestiketju on suljettu.

Rici

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, D, Pönttövuoren Peikot
Lahi on urheilukaupunki. Yleisö ei poistunut tappion jälkeen, vaan jäi upeasti osoittamaan suosiota oman joukkueen hopeamitaleille ja kunnioittaa komeasti myös JYPin kultamitaleita.
 
Suosikkijoukkue
Ukrainan armeija, Pelsut, Kiekko-Espoo
Lahi on urheilukaupunki. Yleisö ei poistunut tappion jälkeen, vaan jäi upeasti osoittamaan suosiota oman joukkueen hopeamitaleille ja kunnioittaa komeasti myös JYPin kultamitaleita.

Aika tyhjältä tuolla kyllä näytti kun Jypiläiset pokaalia nosteli.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Huikea fiilis, ei tässä oikein tiedä miten pukisi tilaa sanoiksi!
Radiosta nähtynä tasainen peli, jossa Pelicans oli pitkään niskanpäällä, mutta jälleen se luotto tekemiseen ja pelinhoitamiseen toi voiton.
Huikeat pleijarit JYPiltä, arvostusta suuresti jokaiselle ukolle!
P. Sihvonen nyt varmasti kirjoittaa, että olikin salaa kauden alusta jo siinä uskossa, että JYP vie ja edes Vatasen loukkaantuminen ei voi sitä JYPiltä viedä..

Pelicansille myös onnittelut mitalista, todella huikea suoritus viime kauden karsijalta kokonaisuudessaan.
Kaksi kauden parasta kohtasi ja aina sitten täytyy myös se paras löytää!
Huikea finaalisarja ja huikeita pelejä, kiitos.

Kiitos JYP ja jos jumala on olemassa, niin kyllä se on Eric Perrin.
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Eki jälleen jäätävä, ihmetellä Perrinin pitkää uraa kehui ekalla kaudellaaan 2002-2003
että hengeltään paras joukkue missä on pelannut.
Stanley Cup 2004, pienessä roolissa, mutta ei turhia jätkiä pelaa voittavassa joukkueessa
Ja nyt ratkaisee finaalin.. Isossa roolissa.
Paita kattoon :-)
 

Ikijää

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Toronto Maple Leafs
Ei hyvä jumala mikä fiilis. Ensimmäisen mestaruuden tajusi vasta parin päivän päästä sen ratkettua. Tämä...Sanotaanko että naapurit saattoi soitella valkotakkisia että nyt se naapurin jätkä sekos lopullisesti.

Mikä suoritus joukkueelta, ja ennen kaikkea valmennusjohdolta. Iso käsi Aholle ja hänen valmennustiimilleen, huikeaa työtä!

Punainen, musta, valkoinen, värit voittajien. KIITOS JYP!

Edit: Meinasi huumassa unohtua, vilpittömät onnittelut lahteen mitalista. Annoitte todella kovan vastuksen, ja tulette varmasti ensi kaudella kovaa tästä sisuuntuneena. Hoppee ei tässä tapauksessa todellakaan ole häppee.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Juvonen oli kyllä häikäisevä tänään. hetken jopa kummastelin että ratkaisuosuma tehtiin hanskakäden puolelle. niin vakuuttavasti koppas räpylällä kiekkoja ekat kolme erää.toivottavasti pelsujen kokoonpanossa ensivuona vähintään kakkosena.
 

Pasuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olipahan kausi. Tasainen peli, niin kuin edellinenkin. Nämä kaksi matsia olisi kyllä voinut mennä miten päin tahansa. Mutta turha jossitella, onnittelut JYP:lle kannattajineen Suomen mestaruudesta.

Ylivoima ei kyllä toiminut JYP:iä vastaan ei sitten millään. Runkosarjan lopulla pelattiin loistavaa ylivoimaa ja maaleja tehtiin liukuhihnalta. On tuo JYP-puolustus kiven kova ilman Vatastakin. Helenius ei mikään ilmiömäinen mielestäni ollut, hyvä toki. Jonkun verran pomputti kiekkoja, mutta puolustus hoiti ne hienosti. Pelicansilta taas sitten Seikola floppasi pleijarit aika huolellisesti. Runkosarjassa tasaista tahtia maaleja, ihmeellisesti hyytyi kun nämä pelit alkoivat. Laschiltä myös odotin niitä pinnoja paljon enemmän finaaleissa, vaikka pistepörssin veikin. Juvoseen ei kaaduttu, monia loistavia torjuntoja otti pelin aikana.

Muuta kiitos Pelicans hienosta kaudesta, karsinnoista finaaleihin on sekin melkoinen tuhkimotarina, vaikkei mestaruutta tullutkaan. Ensi vuonna sitten kirkastetaan yksi pykälä mitaleja.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Olipa melkoinen trilleri. Taas kerran JYP jäi ensin tappiolle, mutta punnersi tasoihin ja "vaihteeksi" taas jatkoerässä ohitse. Uskomaton poppoo. Ei muuta kuin mentaalipuolen valmentajiksi leijonille siitä, kuinka ratkaisutilanteissa pelataan!

Onnittelut Lahteen mitalista. Nyt on kokemusta tiukoista paikoista, joten ehkäpä ensi vuonna sitten?

(Ja onnittelut myös JYPin faniporukalle, näytti olevan hyvä meno päällä. Saapa nähdä milloin viimeinen bussi ehtii Lahdesta takaisin. Ei muuta kuin töistä saikkua ja sillee, kyllä ne pomot ymmärtää...tai ainakin pitäisi ymmärtää.)
 

Taskulamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En tiedä onko nyt aivan oikea osoite kirjoitella näitä.
Kiitos Pelicans faneille(/kirjoittajille) muutamaa poikkeusta lukuunottamatta (näitähän provo miehiä kyllä löytyy meiltäkin.).

Kiitos koko JYP organisaatio. En oikein meinannut uskoa tähän syksyllä, vaikka toki tätä toivoinkin. Ehkä vielä vähemmän Dufvan kengityksen jälkeen, kiitos hänellekkin, hän on kuitenkin tehnyt suuren pohjatyön.

Sinäänsä harmi kun piti kohdata Pelicans, olisihan sitä Latvalalle varsinkin suonut pytyn. Ehkä sitten ensi vuonna, eikös Latvala jatka?

Isot aplodit myös Isku-areenan kotikatsojille. Eivät todellakaan poistuneet heti ratkaisun synnyttyä. Onnea myös ensimmäisestä liiga mitalista. Olette sen todellakin ansainneet.

En myöskään nähnyt Laschilta filmauksia, en Suikkasen itkuja, myös moni muukin stereotypia ihmetytti sarjan aikana. Hodgman nyt oli kuitenkin, taitava mutta mussuttaja. Paljon iloa niin kuin kaikki tietää JOS Lahteen jää. En tarkoita etteikö myös Hytönen käy tuomareille mussuttamassa (vaikea sanoa värilasien takaa.).

Tuntuu kuitenkin siltä että JYP oli parempi PlayOff-joukkue. Tiiviimpi, kurinalaisempi, tämä ehkä oli sitä kokemusta (?).

PS. Helkatin paljon parempi tarjonta tuolla Pelicansin kotisivuilla mitä JYP:n. Lähinnä noita videoita tarkoitan.

Muutaman kuukauden päästä sitten uudestaan voi tulla kokeilemaan ;).
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Aika tyhjältä tuolla kyllä näytti kun Jypiläiset pokaalia nosteli.

Kyllä siellä kuule hakattiin kädet kipeinä kannun nostoon asti! Kunnioituksen puolesta ei pääse lahtelaisyleisöä moittimaan. Pointsit Jypin fanikatsomolle joka rummutti ja huusi Pelicansia, kun hopeat jaettiin.

Onnittelut JYP ja Jyväskylä, onnittelut ja KIITOS Pelicans!
 

Höyry

Jäsen
Kiitos JYP!!

Vaikka JYP oli nimenomaan joukkue isolla Jiillä, niin muutaman sankarin haluaisin nostaa esiin. Perrin, Tuppurainen ja Helenius, tietysti. Erittäin paljon miellytti Hubachekin tapa taistella joukkueelle. Vatasta nyt ei voi tietenkään unohtaa. Pakko nostaa hattua myös Aholle.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
Synergialla kuutiolta palkintojen jakoa seuratessa tuntui hienolta ensinnäkin kannustus hopeamitalisteille ja sitten se, että Maljan nostoa seurasi muutkin kuin JYP fanit.

Mutta itse pelistä ja koko pleijareista tiivistykseksi. Kiitos JYP organisaatio. Oikeita miehiä oikeissa paikoissa hankittu ja pidetty. Aho teki upean työn. Ja heikkoa lenkkiä ei joukkueessa ollut ollenkaan...
 

moxey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihanaa JYP! Erityisesti Perrin lämmittää

Moni jo tivasi Perrinin suorittamista kovissa peleissä.

Ensimmäiset 10 playoff-peliä: 2+3
Viimeiset 4 peliä: 2+7

Myös Tuppuraisen 7+8 14 peliin lämmittää.

Juvonen tais pelata paremmin kuin Hovinen ja Kuusela yhteensä finaalisarjassa. Upee suoritus tuohon paikkaan. Pakko antaa tunnustusta.

Vittu mikä fiilis. Ihanaa JYP, kiitos Lahti. Mitenkähän selviäis puoli kuuteen töihin.
 
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger
Hytönen -> Koskinen -> Perrin -> Sipiläinen -> Hubacek -> Tuppurainen -> Laatikainen -> ??? -> Malmivaara -> Viitanen -> Pihlman -> Myllykoski -> ??? -> Jaatinen -> Lahti -> Virtanen -> Pesonen -> Auvitu -> Näkyvä -> kokoonpanon ulkopuolella olleita pelaajia -> Helenius.

Tuossa itse bongaamaani järjestystä missä vaiheessa porukka nosteli kannua. Olisikohan Helenius ollut haastattelussa sillä aikaa kun olisi ollut hänen vuoronsa nostaa, kun jäi tuonne ihan häntäpäähän. Virtanen-Pesonen-Auvitu-akselilla olisi muuten ollut varmaankin vuoro.

Riska ja Jääskeläinen ilmeisesti noiden kysymysmerkkien kohdalla nostelemassa pyttyä. Jääskeläinen varmaan ennemmin kun on kaksikosta vanhempi. Aika lailla ikäjärjestyksessä tuo näyttää menevän.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onnea JYPille ja sen kannattajille, en syksyllä olisi tällaiseen millään uskonut. Erityisen hienoa tämä on Aholle, täältä rispektit hänelle.

Vähän jätti meikäläisen kylmäksi tää finaalisarja mutta enhän mä voikaan sitä elää kuten kyseisten jengien kannattajat. Varmaan tuntuu hyvälle kummassakin leirissä.
 

Stealth

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt kun katsoin jatkoajan uudestaan niin olipahan huikea zippaamalla suoritettu lättysyöttö Riskalta tuohon Ekin maaliin!
 

Taskulamppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt kun katsoin jatkoajan uudestaan niin olipahan huikea zippaamalla suoritettu lättysyöttö Riskalta tuohon Ekin maaliin!

Itse naureskelin tuota "Ekin" haltuunottoa ja viimeistelyä. Salibandy-kentillä nämä.
 

Jukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Hydraulic oilers, JYP, HIFK
Hyvä JYP! Joukkue isolla J:llä. Kaikki taisteli ja teki kaikkensa joukkueen eteen. Koskinenkin pelas kylkiluu murtuneena. Peli oli tasainen ja Pelicansillakin oli monta paikkaa ratkaista ottelu, mutta nyt meni näin päin. Paras joukkue voitti ja oikeat joukkueet oli finaalissa.

Juvosesta tullaan varmasti kuulemaan vielä ja toivottavasti pääsee aikuisten peleihin ensi kaudella. Uskomattoman kylmähermoinen kaveri. Ei varmasti ollut helppo paikka pelata SM-liigan finaaleja kun alla ei ollut yhtään kokonaista ottelua SM-liigassa. Kiekot ei pomppineet yhtään ja monta hienoa hanskatorjuntaa. Siinä on ehdottomasti tulevaisuuden maalivahti.
 

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
Kiitos JYP, taas! Anteeksi naapurit!

Huhhuh että meni "kinthaalle" taas, mutta sieltä se jatkoaikavoitto kairattiin jälleen ja mihin paikkaan! Kyllä sitä vanhakin tässä herkistyy vaikka en Synergialle Voittajien vastaanottoon pääsekkään paikanpäälle.

Pelistä paljoa analyysejä en voi nyt heittää tunnekuohunkin ansiosta. Mutta jos/kun Urheilu-Lehden aasintuntijat on edelleen sitä mieltä että tämän kauden finaalisarjan aikana on vajottu Mestis-tasolle, toivoisin näkeväni samaa Mestis-kiekkoa myös jatkossa. Mielestäni pitkästä aikaa aika tasaväkinen pari ja hyökkäämällä yritettiin ratkaista, eikä kyttäämällä sitä "kaverin" yhtä virhettä ja 1-0 voittoa.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Vitun hienoa olla mestari! Hunajarommilla höystettynä ei löydä muita sanoja. Ehkä sen, että kun muissa mestarijengeissä on tähtee tähden perään, niin tämän kauden JYP oli ihan jotain muuta, kaikkien aikojen paras bändi, TJEU!
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pointsit Jypin fanikatsomolle joka rummutti ja huusi Pelicansia, kun hopeat jaettiin.

Tämä!

Okei mestaruuden jälkeen on helppo takoa kättä (rumpua) yhteen ja huutaa kuorossa Pelicansia mutta mutta... Ei tätä ole kyllä taidettu koskaan ennen kokea. Koko JYPin katsomo antoi aivan helvetin isot respektit Pelsujen suuntaan ja todellakin syystä. Karsinnoista finaaliin, koska viimeksi, ei ikinä!

Hallilla voitonjuhlatkin olivat melko unohtumattomat. Pelistä en muista mitään, eikä siitä kait niin mitään kirjoiteltavaa olekaan. 1-2 OT. Tasaista. 12/12 Kiitos.

e: Eki one more year & Hubaaaas goool!
 
Viimeksi muokattu:

Valametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Just löin tuohon tienvarrellle, kehä 3:n, omalle tontille, JYP-lipun pystyyn. Saavat sitten hämmästellä vantaalaiset mulkut.

Paikalla olleet JYP-kannattajat allekirjoittavat tämän: tää oli kaikkien aikojen JYP-peli?

Siitä kiitos Lahteenkin! Olette kiekkokaupunki siinä missä mekin.

JYP 12!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös