Ma 23.3.2015 KooKoo - TUTO Hockey (1. välierä)

  • 5 590
  • 39
Olihan taas matsi. Kyllähän nämä nyt pitäisi vaan huolellisemmalla viimeistelyllä paketoida jo heti kun siihen on paikka, mutta nyt ei vaan kertakaikkiaan Kähköseltä jäänneet irtokiekot pomppineet sopiviin kohtiin, vaan hyvin usein TUTO sai vahvalla maalineduspelillä siivottua tai sidottua mailat, kun kiekko pomppi maalin edessä. Toki pari kertaa saatiin niin hyvä paikka, että vain Kähkösen huikea torjunta tai sitten surkea viimeisteily piti numerot tasoissa.

Jatkoajalla TUTO selvästi väsähti ekan 5 minuutin jälkeen ja KooKoolla oli kasa hyviä paikkoja, mutta ei vaan uponnut. Toki Rämö veti yhden gamesaverin, kun turkulainen oli läpiajossa, mutta siihen ne oikeastaan luodut tekopaikat loppui. Jotenkin puskettiin liikaa toisen jatkoerän alussa ja väsy tuli sitten KooKoollekin. Vaikutti aika pitkään, että mennään kolmannelle jatkoerälle puurojaloin, mutta sieltähän se sitten kiekko taas pomppikin Rämön ohi.

Tasainen sarja varmaan luvassa ja onneksi meillä on 5-6 äijää rotaatiossa, joten ihan varmasti tuoreita äijiä saadaan vaikka kentällinen kehiin, jos on tarvetta. Björninen oli ainakin aivan sippi viime matsissa, joten jos sieltäkin lähtisi tuomaan tuoreampaa jalkaa tilalle, vaikka hienosti Björninen taas pelasi.

Tehokkaampi viimeisteily ja parempi maalivahtipelihän tämän ansaitusti TUTO:lle eilen ratkaisi, onnittelut.
 
K

Kiekkokatsoja

Hyvä ja tasainen avauspeli. Molemmilla oli paikkansa, voittaa ottelu. TuTo aavistuksen parempi molempien maalien edustalla. Lisäksi joukkue käänsi nopeasti vaarallisia vastahyökkäyksiä, keskustan kautta.
Keskiviikkona TuTolla hyvä tilanne mennä 2-0 ottelujohtoon.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Puskeex KooKoo oikein tujullakin viiveellä noita matsikoosteita nettiin? Vai joko eilisestäkin jo löytyy, enkä vaan wanhana puusilmänä löydä...?
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
Ei taida maalikoostetta Sumulaaksosta irrota. Liigameininkiä.

Luulisi että "mediaseksikkäin" pystyisi parempaan...
 
Ei taida maalikoostetta Sumulaaksosta irrota. Liigameininkiä.

Luulisi että "mediaseksikkäin" pystyisi parempaan...
Meidän maalikoosteet näkee tulevaisuudessa Nelonen PRO:lta.

Eiköhän ne sieltä ilmesty kohta. Johtunee siitä, että peli meni niin myöhäiseksi, että maalikoostetta ei jaksettu editoida enää yöllä. Eikä kyllä minua hirveästi kiinnostakaan nähdä sitä. Eikö turkulaiset muutenkin keksi kaiken päästään aina?
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
No vaikka ei yöllä tekiskään sitä niin kyllä ennen kello 16 luulis valmiina olevan. Ei ole mahdotonta hommaa kuitenkaan.
 

Numero 1080p

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO H
No tulihan se kooste sieltä, ja asiallinen sellainen tulikin. Parempi myöhään ja niin edelleen, eikä tarvitse ensi kauden Nelonen PRO:n koosteita odotella.

Juuri sellaiselta tuo Koposen töräys näyttää kuin mitä eilen livenäkin. En tuota kyllä osaisi polvitaklaukseksi tuomita, ryntäykseksi ehkä. En usko lisäpenalttia tulevan, Kulmalan kausi taas voi hyvinkin olla paketissa. Paska juttu, joukkueen energisin pelaaja. Ja meillä kun on tällä hetkellä turhankin monta puolikuntoista pelaajaa rosterissa, ja kaikki vielä sieltä paremmasta päästä.
 

TF-79

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO. Pekka Virran nakkipiirakat.
Joo, eipä ole mitään syytä räpsiä seuraamuksia Marlolle. Ikävää, että näin kävi, muttei tuosta polvitaklausta saa.
Toivottavasti Kulmalan kausi ei ole paketissa, ei ois varaa laitella tuon tasoista kaveria pois ratkaisupeleistä.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Eikös taklaus pitäisi tehdä vartalolla? Tuossahan Koponen selkeästi laittaa jalan eteen ja polvi osuu Kulmalaa vasempaan jalkaan. Toki se nytkin osuu vartalolla myös, mutta ikäänkuin varmistaaksen taklauksen osuminen kohteeseen polvi on ojennettu eteen.

EDIT: Ilman sitä polven ojennusta eteen Kulmala olisi pysynyy ehjänä.

EDIT2: Säännöissä määritelty näin: "Pelaaja ojentaa polveaan osuakseen pelaajaan"
 
Suosikkijoukkue
KK
Höpö höpä mikään polvitaklaus ollut. Kulmala yrittää väistää Koposen osumaa, mutta jalat eivät pysy vartalon mukana. Mitään väärää Koponenei taklauksessa tehnyt. Ei ollut edes rangaistuksen arvoinen. Tämä katsottu värilasittomilla laseilla.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Koponen ojentelee jalkaansa jo koosteen ensimmäisessä tilanteessa, kun Kangasniemi paahtaa ohi. Samanlaiseen Koposella oli taipumusta ollessaan TUTO:n paidassa, joten voitaneen sanoa kyseessä olevan ihan ominaisuus. No, näillä mennään eteenpäin, toivottavasti Koponen ei koskaan saa maistaa oma lääkettään...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös