Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Ma 23.10.2017 Helsingin Jokerit - Lokomotiv Jaroslavl

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Gemondo, 23.10.2017 klo 12.41.

 1. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Mäksä seiftasi oivallisesti äskeisen vaihdon. Hyvä Mäksä!
   
 2. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vähän vajaaksi jää tänään.
   
 3. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lokon sumppu toimii ja Jokerit 0p kotona. Vituttaa.
   
 4. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jäi kyllä sellainen tunne, että tällä esityksellä 4/5 Jokerit hoitaisi tän matsin. Ei sikäli harmita. Ulkopuoliset syyt.
   
 5. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Die Mannschaft, North Atlantic Hawks
  Jalonen vaikutti hiukkasen vittuuntuneelta ( tuomarien sähellykseen?..).
   
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toinen erätauko pelasti Lokomotivin.

  Kolmanteen erään ei oikein saatu todellista kiriä aikaan. Loko pelasi hienosti ja fiksusti. Yrityksestä ei homma jäänyt kiinni.
   
 7. Moses Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mäkisen ääni tuli läpi Jalosen haastattelun jälkeen, "emmää viittiny" kuulu ja sit katkes ääni. :D

  Nyt vasta huomasin, että Suikkasella on studiossa TPS:n väreissä skraga päällä?
   
 8. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Paska maku jäi. Aika vähäsanainen oli Jalonen haastattelussa.
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  SKA tappio söi henkistä pankkia. Paremmalla valmistautumisella seuraavaan peliin, 2 erää kuitenkin kohtuullista kiekkoa.
   
 10. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Enemmän Lokon hyvyyttä kuin Jokerien huonoutta. Alku oli heikko, sitten vähän parani. Kohti seuraavaa peliä.
   
 11. Viru$ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hienosti Lokomotiv jäädytti pelin kolmannessa, ei vain voi antaa kolmea maalia eteen. Ei varmasti helpottanut urakkaa myöskään Reginin tippuminen kolmannesta erästä.
   
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Tänään pelattiin kiekkoa venäläisillä säännöillä. Toisen joukkueen rikkeet katsotaan sormien välistä ja toiselle vihelletään about kaikki.
   
 13. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Alussa kyllä mutta sitten tasoittui. Menihän siinä kolmannessa se Jessen siinä ja siinä töötti päähän ohi jne. Jokerit teki kaikki maalit ylivoimalla.

  Tänään kokonaisuudessaan huonoa tuomarointia.
   
 14. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Joku selitys tuolle hylätylle maalille pitäisi saada. Kaikki näkevät että selvä maali ilman korkeaa maalia. Tuomarit pitäisi melkeen hyllyttää. Olisi vielä voinut tuon räikeän virheen korjata, mutta ei. Pelissä olen pettynyt 3 erään. Hyvin kaveri puolusti, mutta jotenkin oli aseetonta.
   
 15. Yx7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tulos nyt ei aiheuttanut paskahalvausta, kiekko pomppi poispäin ja dumarit oli vieraskoreita.
  Keskiviikkona taas nähdään .
   
 16. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Jalonen sanoi, että tuomari olisi ehtinyt sanojensa mukaan puhaltaa pelin korkean mailan takia jo poikki ennen maalin syntymistä. Silloinhan tuota ei tietenkään voi korjata, mutta kenkää hänelle pitäisi antaa ja elinikäinen toimitsijakielto KHL-peleihin.
   
 17. Rocco Jäsen

  Maalin tehnyt Jokeri-pelaaja ei pelannut korkealla mailalla kiekkoa, vaan sen teki se toinen pelaaja neliön keskustassa. En nyt nähnyt kuka se oli, mutta veto ohjattiin maalille korkealla mailalla, mistä sitten eri pelaaja kiekon pisti maaliin.
   
 18. PPK Jäsen

  Lainaus:
  Eiköhän siellä pääkallopaikalla olla päätetty, että nyt riitti tuo suomalaisten liito. Laittoivat sitten dumarin muistuttamaan, että mistä kana pissii. Play offitkin alkamassa heti Izvestijan jälkeen, niin pitäähän sitä jo vähän alkaa ottamaan asetelmia.
   
 19. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Tämä ei missään tapauksessa pidä paikkaansa. Neliön keskellä Normanin mailan lapa on maksimissaan lantion korkeudella eikä hän osu kiekkoon. Vain O'Neill ohjaa kiekkoa ja tekee sen täysin sääntöjen puitteissa.
   
 20. ejs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Olikohan pitkästä aikaa ensimmäinen kerta, kun vastustaja tuli paikalle kunnolla valmistautuneena ja halukkaana voittamaan pelin. Kvartalnovia olen pitänyt hyvänä koutsina tähän astikin ja eilen käsitys vahvistui. Veturimiehet saivat Jokereiden pelin jäädytettyä ensimmäisessä erässä fiksulla taktiikalla. Ehkä kotijoukkue jotenkin alitajuisesti odotti helpompaa erää. Maaleissa oli tuomareilla ja rouva fortunalla oma osansa, mutta hyvin kaveri veti. Perus-KHL:stä poiketen näytettiin myös enemmän kovuutta sekä pelissä että jälkitilanteissa. Ilman muuta järkevää kokeilla sitä Jokereita vastaan.

  Onneksi meillä ei ole tänä vuonna mikään pikkupoikien joukkue kentällä. Asiaa hetki ihmeteltiin ja sitten vähän säädettiin omaa peliä ja homma lähti kulkemaan. Toinen erätauko pelasti Lokon, se tuli ihan väärään aikaan meidän kannalta.

  Harmittavasti pisteputki katkesi, mutta muuten ei tässä isompaa hätää ole (vielä) nähtävissä. Hyvä puoli on myös se, että nykyrosteri kestää Reginin mahdollisen saikun.
   
 21. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei tosiaan ollut korkeaa mailaa, mutta sellaisen nyt tuomarit tuossa näkivät. Sitten kun kyseessä oli tuomarivirhe niin tuota ei voinut edes haastaa. En tiedä miksi tuomarit edes menivät katsomaan videoita, koska tuota ei voi muuttaa vaikka haluaisi.

  Kumman aikalisä siellä lopussa oli?
   
 22. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Katselin Viasatin koostetta ja sieltä pisti silmään yksi räikeä tilanne: Lokolla 6 pelaajaa kentällä, linjatuomari näyttää kuutta ja homman pitäisi olla selvä. Samaan aikaan Kivistö nostaa kaverin mailaa, joka tästä horjahtaa. Lopputulemana Kivistölle 2min. Lokon väärä vaihto jää huomioimatta, vaikka linjuri kerkesi sen jo näyttää. Ja aloitus keskelle?

  Tällä kaudella tuomarointi on Konstanint Oleninia lukuunottamatta ollut hyvää. Tämä ilta oli täysin ala-arvoinen. Aivan täysin. Eikä pelkästään ne jäähyt. Aika monta aloitusta otettiin keskialueelle, jotka olisi pitänyt ottaa Jokerien hyökkäysalueelta. Puhumattakaan siitä paljonko Lokomotivin pelaajat saivat rikkoa ennen kuin tuomari koski pilliin. Farssi.
   
 23. Barry Manilow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  California Golden Seals
  Tuomari pilasi pelin ja teki etenkin ensimmäisestä erästä oman henkilökohtaisen show'n. Maksaneelle katsojalle eli allekirjoittaneelle jäi astian maku suuhun.

  Potentiaalisesti hyvä kiekkopeli meni pilalle numerolla 13 esiintyneen raitapaidan takia.
   
 24. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eikö se toinen sankari (#12) hylännyt sen maalin "korkeana mailana". Toki kuulutettiin hylätyksi sen takia, että peli oli jo vihelletty poikki.
   
 25. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Sehän se syy oli, yhdestä kuvakulmasta tulleesta hidastuksesta näki selvästi, että pilli vihelsi ennen kuin kiekko oli maalissa. Tämän jälkeen ei maalia enää voi mitenkään syntyä, vaikka miten purnattaisiin ja videoita kelailtaisiin. Varmaan tuo videon katsominenkin oli vain sitä, kerkesikö viheltää pelin poikki. Jos ei olisi ehtinyt, sitten olisivat varmaan katsoneet onko korkea maila vai ei. Tuomari siis tulkitsi neliön keskellä seisoneen Normanin osuneen kiekkoon korkealla mailalla, jota se ei kyllä ollut. Toivottavasti siis tulkitsi Normanin, eikä O'Neillin polven korkeudella olleen mailan...

  Lainaus:
  Kai tuon voi tuomarit videolta tarkistaa, jos tarkistaa voidaan myös se, ohjattiinko kiekko maaliin korkealla mailalla vai ei? Haasto on sitten eri asia, sitä kai ei KHLssä voida tehdä kuin paitsiosta tai maalivahdin häirinnästä, mutta se ei liity tuomarien videolta tarkistamisen mahdollisuuksiin mitenkään.
   
  Viimeksi muokattu: 24.10.2017 klo 17.26