Ma 22.11.2021 Spartak Moskova - Jokerit

  • 10 430
  • 242

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Nyt Jokerit 5vs3 yv:tä.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Toivottavasti Schroeder ei ole pahemmin hajonnut, tietääkö joku mitä sille kävi ja missä tilanteessa tippui kyydistä?
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Lostedt, Ben-Amor
Jumalauta mikä tuuletus ja suoritus Hänmäniltä :D

Ja katsos missä tilanteessa. Matsi aivan ratkennut, ihan tekemätön välimatka ja edes yleisöä ei tarvitse viihdyttää. 99% jätkistä noista vetäisi tuon sen verran passiivisemmin, että puolustava pelaaja vain ahdistetaan laidan tai päädyn lähelle. Tää kaveri on vissiin ainoa joka otti Kurrin "no easy way out" tosissaan. Ihana soturi.
 

Hokileidi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dynamo Moskova
Spartakin 201-senttinen ja 105-kiloinen puolustaja Jevenko sai KHL:n kurinpitoelimeltä lisärapsun ottelun alun tappelusta. Hänen todettiin käynnistäneen joukkotappelun ja sen seurauksena sääntöjen tietyn pykälän mukaisesti hän huilaa peleistä yhden ottelun ajan.

Venäläisestä mediasta ja somesta syntyi vahva käsitys, että tappelu oli ”vastaus” Hännikäisen Loktionoviin Helsingissä kohdistamaan taklaukseen, jossa Loktionov loukkaantui. Taklaus näytti mielestäni puhtaalta, mutta nähtävästi se tulkittiin eri tavalla vastustajan riveissä.

Spartak on edelleen Spartak, ”pilkkanimeltään” Lihajoukkue. Osa sen kannattajista tiivisti murskatappion Jokereille: ”Tärkeintä oli voittaa tappelussa, ja Jokereilta saatiin kuitenkin pisteet edellisessä matsissa.”
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös