Ma 20.5.2024 Otteluseuranta (11. kisapäivä)

  • 50 381
  • 1 637

Thusberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Sisu Team, KalPa ja Jokipojat
Tänään onkin neljä tärkeää ottelua joista tavallaan jokaisessa on panosta johonkin suuntaan ja osa on ratkaisevia putoamisten ja melkein ulosjääntienkin kannalta.

Ne ovat seuraavat:

Iso-Britannia-Norja (Klo 17.20.)

Ruotsi-Ranska (Klo 17.20)

Suomi-Tanska (Klo 21.20)

Kazakstan-Puola (Klo 21.20)

Alkuerät ovat päättymässä ja Leijonilla turnaus on alkanut mennä tukalastikin. British Lionsilla ja Jääkarhuilla historia toistaa itseään 30 vuoden takaa kun tuolloin Jääkarhut pudottivat heidät silloin pitkäksi, pitkäksi aikaa Jääkiekon MM-kisojen B-puolelle myöhemmin Jääkiekon MM-kisojen 1. Divisioonana tunnettuun sarjaan maalein 5-2.

Käykö näin tälläkin kertaa vai tippuvatko Jääkarhut nolosti itse jääkiekollisen 90-vuotisjuhlansa päätteeksi niin nähtäväksi jää.

Leijonilla on onneksi elintärkeästi kuten Jääkukoillakin niin vara ottaa tarvittaessa yksi tappiokin, mutta ei mielellään ja pistemenetyskin olisi inhottava juttu tilanteesta riippuen.

Leijonakollegamme tässä tapauksesta Punaisina tai Valkoisina Tanskasta kuten myös Itävalta kun ovat tasoissa tai melkein tasoissa Leijoniemme kanssa.

Puolivälierä kun on kyseessä paikkana.

Kesälomalle ei toivon mukaan jäädä vaikka ääritapauksessa kertahan se olisi ensimmäinenkin kun Jääkarhuilla niitä on nk. Pohjan Naapurissamme liikaakin vietettynä heidän jäätyä sille tälläkin kertaa.

Sitten olisi mielenkiintoista nähdä, että pitäisikö nyt tai huomenna kaiken mentyä peruuttamattomasti päin honkia Antero Mertaranta sanansa siitä kuuluisasta Euroviisujen laulamisesta päivänä jolloin Leijonat jäävät rannalle jatkosta tai lupauksen ajankohdassa kun pelattaisiin tai olisi pelattu MM-kisojen Putoamissarjaa?!

Brittileijonat vuorostaan ovat myös kovin tukalassa asemassa ja heitä ei pisteettöminä tähän asti turnausta lämmitä vielä meidän Leijoniemme ja Jääkukkojen tapaan vielä yksi tilaisuus pelastaa sarjapaikka jos pisteitä ei tule.
 

voimatonttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suuret kaukalot
Pahoja kiekonmenetyksiä sattunut briteille. Kiekolliseen peliin lisää varmuutta ja paikoista sisään niin saadaan vielä näytelmä.
 

Aapee79

Jäsen
Tre huumori. Antasivat luovutusvoiton, jos ei kiinnosta yhtään pelata. Toivon, että Ruotsi tippuu heti kättelyssä Itävallalle. Ihan oikein olisi. Kazakit pelikin oli samanlaista paskaa.
 

Zigmund

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Ei oo kyllä ruottalaisia tuntunu kiinnostavan melkeen missään pelissä, jos nyt ei ekaa läpsyttelyä jenkkejä vastaan lasketa.
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Lädit kavensi just, 5-2 Norjalle. 12 minuuttia jäljellä.

Eli kakstoist minuuttii ja neljä maalia jätkät! Saa suorittaa!
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Lädit kavensi just, 5-2 Norjalle. 12 minuuttia jäljellä.

Eli kakstoist minuuttii ja neljä maalia jätkät! Saa suorittaa!
Jepujep.

Britannia hakee vauhtia alakerrasta. Täytyy kyllä sanoa, että täysin ansaitusti. Veikkaan myös, että ihan heti ei nouse takaisin. Joukkue on ollut lähes sama nyt viimeset viisi vuotta, eikä uusia vastuunkantajia ole näkyvissä. Toivottavasti tämä orastava kiekkobuumi ei nyt sammu Britanniassa.
 

jahoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa
Mielenkiinnosta katselin brittien lätkäliigaa. 10joukkuetta, paljon pelaajia ulkomailta ja top 10 pelaajat ulkomailta. Onkohan millaiset (maksavaa)yleisömäärät peleissä on?
 
Suosikkijoukkue
Leijonat
Britit voikin sitten paineettomasti lähteä huomenna voittamaan Itävallan.
No saahan sitä noinkin ajatella. Mutta aika isojen asioiden edessä ollaan huomenna. Ei kyllä ole mikään helpoin mahdollinen paikka tuolle joukkueelle. Homma tavallaan omissa käsissä, mutta epäonnistumisen pelko saattaa nousta onnistumisen mahdollisuutta suuremmaksi. Onneksi Jalonen on kokenut valmentaja, osaa kyllä klaarata tiukat paikat ja suuren yleisön paineen.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Harvinaista että ensimmäinen ns. "kuoleman peli" on jo alkusarjan toisiksi viimeinen matsi. Eipä siinä, onpahan vähän enemmän kiinnostusta alkusarjan viimeisiin peleihin.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Meidän Larsen <3
 

Jass0

Jäsen
Onko toi Maikkarin kisastudio jotenkin väsynyt, vai kuvittelenko vain?
Siirryin katsomaan jotain Serie A:n jumbojoukkueen ottelua, tässä voi sentään tapahtua jotain. 21.15 taas back to business.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös