Ma 19.4.2021 Otteluseuranta (Liiga)

  • 51 227
  • 1 112

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko ei ole KooKoo, paikoista Lukon kova rosteri pistää mustaa pussiin. Vastaavasti Lehtiselle on lähes mahdoton tehdä maaleja. Saa nähdä, pystyykö Ilves edes maalia tekemään tässä sarjassa. Mäkiniemi ei ainakaan Ilvestä pysty kantamaan, keskitason Liigavahti
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ei se Klok sattumalta ehkä ollu maalin edessä. Tuuria ehkä joo, mutta ei se muuten vaan ollut siellä.

Höpö höpö. Sillä että maalille ajoi kaksi Lukon pelaajaa hyvin rakennetun ylivoimahyökkäyksen päätteeksi samalla kun Ilveen puolustajia ei näkynyt missään ei ole mitään tekemistä maalin kanssa. Tuuripomppu mikä tuuripomppu.
 
Suosikkijoukkue
Ilves
Nyt ei itketä. Taitaa se runkosarjan viimeistä edellinen peli jäädä vimoseksi käännöksi Lukkoa vastaan tällä kaudella. Ei taida kotiporukka ainakaan tänään tulla pelihousut kintuissa toiseen erään. Vahva, toisteinen ja toimiva pelitapa höystettyinä hyvillä yksilöillä, tuottaa kerran kerrasta voiton kotijoukkueelle. No josko viimeistään huomenna sitten.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Vili 3-0 Lukolle
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se oli tietysti turha teko Chlapikilta. Luulisin kuitenkin Pajuniemen filmaushistorian olevan tuomarien tiedossa ja täten jätettiin viheltämättä.

Eli jos toinen filmaa voidaan teko antaa anteeksi? Pajuniemelle tuo lyönti tuli selän takaa ja kyllä tommosesta kaatuu kovempikin äijä, kun taipeeseen lyö sokkona.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Menikö väärä joukkue jatkoon sääleistä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös