kausi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Westendin työväenpalloilijat
Joo tässä matsissa viimeistään nähtiin mikä on TPS:n ja JYPin kunto, ansaittu Finaalipaikka!
 
Rohkeasti maljan nostoon!

Sparrow

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tätä tunnetta ei käsitä...IHANAAAA! Tuskan vuosien jälkeen...ihan muistot vuosituhannen vaihteesta palaavat mieleen.

Kiitos JYP hienosta sarjasta ja etenkin kiitos TPS! KIITOS!
 
KUBE #8

Jerry100

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihdoin Oranssi
Dufa heittää loistavaa settiä haastattelussa, kommentoi että lähtevät Bobin kanssa pronssiotteluun.

Kuten otteluketjussa totesin, on Dufa parantanut imagoaan roimasti viimevuodesta.


Loistava peli Tepsiltä, ja en olisi kauden aikana tähän uskonut. Uskomatonta, viimeksi 2004 finaaleissa, toivottavasti nyt tulos on toinen.
Heh, loistavaa paikkoa Dufvalta viime vuotiseen miettien. Todella huikea finaali tulossa.
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Dufa heittää loistavaa settiä haastattelussa, kommentoi että lähtevät Bobin kanssa pronssiotteluun.

Kuten otteluketjussa totesin, on Dufa parantanut imagoaan roimasti viimevuodesta.


Loistava peli Tepsiltä, ja en olisi kauden aikana tähän uskonut. Uskomatonta, viimeksi 2004 finaaleissa, toivottavasti nyt tulos on toinen.

Eiköhän se viime vuosi mennyt Duffamannilla kauheissa paineissa, TPS harasi vastaan viime vuonna ja putoaminen silloin olisi ollut katastrofi. Nyt oli ihan asiallista settiä koko ajan. Kyllähän tämä nytkin ketuttaa kuin pientä oravaa, mutta minkä teet.

Mutta onnittelut vielä finaalipaikasta.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Hassuinta tässä on se, että Saikka ennusti sarjan täysin oikein. Kaiken lisäksi vielä omaan "ylivoimaiseen" tyyliin:)

Onnittelut Tepsille oikeastaan melko helpostakin voitosta ja onnea myöskin JYPille pronsseihin.
 
Kaikki on sallittu sodassa ja rakkaudessa. Paitsi sodassa rakkaus ja rakkaudessa sota. -Juice Leskinen

Jotva

Jäsen
Hienoa tsemppiä Tepsiltä, ei olisi uskonut. Mukava nähdä, että jotkut jaksaa ja viitsii taistella, toisin kuin monet jo pudonneet nimekkäämmät joukkueet.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
MUFC, FC ja HC TPS
Hyvä sarja, huikea fiilis. Peukku asiallisille Jyp-kannattajille (teitäkin löytyy!) ja kiitokset sarjasta.

En olisi, perkele vie, ikinä tähän kauden alussa uskonut. Jumalauta. Ju-ma-lau-ta.
 
What a friend we have in Jesus, he's our saviour from afar!
What a friend we have in Jesus, and his name is Cantona!

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Ei siinä mitään, ensi kaudella uudet kujeet! TPS teki sen mikä tarvitsi eli otti yhden vierasvoiton ja finaalipaikka oli varma. JYPin viimeistely ontui niin pahasti playoffien aikana että oli luojan lykky että pääsimme edes näin pitkälle. Viekää nyt sitten perhana koko saatanan sarja, ei tuota Kahvakorven kiekkoa halua kukaan nähdä kannun kanssa. Ei mulla muuta, elämä jatkuu!
 
Mitä vaan voi tapahtua jos on tai ei mitään

Deanwick

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylä ja kansainvälinen kiekko
Vielä kerran onnittelut TPS:lle, parempi joukkue meni ilman muuta jatkoon ja tämä peli oli harvinaisen konkreettinen osoitus siitä. Jotenkin äärimmäisen nurinkurista että 90-luvun suurseura on tämän vuoden superyllättäjä niukalla budjetillaan, mutta hienoa työtä Turussa on tehty. Toisaalta niinkun mä oon aina sanonu: "Always support the underdog, paitsi jos se on Jokerit tai TPS."

Pronssimatsi vois vaikka kiinnostaakin, mutta harmillisesti samana iltana pelataan jännempi trilleri, MM-kisojen I-divarissa nimittäin ratkotaan todennäköisesti nousijajoukkuetta Unkarin ja Slovenian välillä. Niinpä mä jatkan Unkarin fanibussissa ja kiitän JYPiä kaudesta, tulihan tässä koettua urheilun kannattamisen kaikki tunneskaalat yhden kauden aikana.
 
Goaltending is not a crime.

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta -61, Jokerit 1972-2013
En kyllä olis 10-15 vuotta sitten uskonut, että vuonna 2010 kirjoitan nettipalstalle; Kiitos TPS!!

Käsittämättömällä tavalla on tuo Tepsin joukkue "ryöstänyt" minut TPS-wagoniin! Ei vaan voi olla pitämättä tuosta sitkeydestä ja peräänantamattomuudesta, jolla äijät tappelee ja suistaa tieltään ylivoimaisia (ennakoissa) vastustajia!

Tappiin asti, anteeksi pyytelemättä!!
 
Kung Erik I Karlsson!

akimoto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Edmonton Oilers, JJK, Man C
Huh, JYPiltä loppui valtrasta bensiini ja TPS painoi näytöstyyliin finaaliin. Parempi jatkoon, kuten lukemat taululla kertovat. JYPiltä ihan hyvä alku otteluun, mutta TPS iskee hurjalla prosentilla kiekkoja Tuokkolan taakse ja kotijoukkue karkaa ansaittuun voittoon. Kaiken kruununa Makko Mäkisen maali ja tuuletus. Hieno mies, vaikka hidas onkin.

Onnea TPS:lle ja turkulaisille finaalipaikasta, Suikkanen on tehnyt kyllä mahtavaa työtä siellä. Hyvä ettei JYPin pelaajat lähteneet mihinkään koiruuksiin, kun ottelu oli jo ratkennut. Toivotaan, että JYP voittaa KalPan pronsseissa ja päästäisiin orastavaan mitaliputkeen kiinni.

Tukka-Jukan jääkiekosta en ole koskaan tykännyt, joten nyt hypätään sitten TPS:n bandwagoniin, kun oma hyytyi ojanpenkalle. Vielä kerran, Onnea sinne ja voittakaahan HPK.
 
"Ei me mitään rasisteja olla. Vihataan kaikkia rättipäitä, neekreitä, mustalaisia ja abideja ihan tasapuolisesti." -3vilme

Jet-Ace

Jäsen
Pelit oli näitä

Pakko tulla sen verran kommentoimaan täältä Kuala Lumpurista, että olihan varsinainen välieräsarja. Erikseen terveiset nimimerkeille mm Tj ja Suomi-Salama, emme me kaikki vanhat ole pelkkiä kusipäitä.

On vaan käynyt niin että nuo muutamat nimimerkit ovat niin rasittavia, että ei omia viestejä halua sinne joukkooon postittaa. Jokainen miettiköön omia viestejään, mutta uskoakseni ne hävinneeet "laatukirjoittajat" ovat poissa hyvin pitkälti siitä syystä, että "idiootit" kirjoittavat ketjut täyteen. Ihan sisällötöntä tuubaa mekein joka ketju (en tarkoita nyt esim nimimerkkejä Vanha Len ja Bast jne). Nämä muutamat muut sitten ovatkin sellaisia, että hävettää lukea niitä vistejä.

Ihan ikävä on tullut viestejä näiltä nickeilta: pressiboxi, pygmalion, erkka jne. Älä ole huolissasi, ellet olle listalla. Ole huolissasi, mikäli olet jänkkäämässä tuolla otteluketjuissa. SINUA HÄVETÄÄN.

Kaikki tämä täältä 9000 km päästä.Terveisin

Jet-Ace
 

Rote Sau

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS + länsirannikko
Kiitokset Jypille reilusta pelistä kentällä ja katsomossa. Parempi nämä aina voittaa. Jyppi tuli tänäänkin kovaa joka erän alkuun, mutta maalia ei tullut. Hytönen ehdottomasti paras pelaaja, suurella sydämellä pelasi alusta asti. Hänen ympärilleen hyvä jatkaa joukkuuen rakentamista tulevaisuudessa.

Finaaliin, ei juma.. Kyllä tekee makiaa!! Mäkinen, vittu mies on KULTAA!! Miten ihmeessä teki 3 Jyp pelaajan keskeltä maalin ? Loistava maali. Koko joukkue taisteli hyvin, kiitokset siitä. Tästähän on tunnetusti hyvä jatkaa. :)
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnittelut TPS:lle!

TPS oli kyllä ansaitusti parempi vaikka JYP:llä oli omat paikkansa ratkaista sarja ja tänäänkin ottelu. Siinä missä JYP pelaajat yrittivät hakata kiekkoa maalin edestä sisään niin TPS iski lähestulkoon jokaisesta paikasta minkä sai. Toisaalta keskialueella oli aika avoimet ovet eikä JYP saanut sitä tukittua. Ottelussakin kyllä tuntui ettei JYP:llä ollut yhtään tuuria. Aina kun tuli maalipaikka niin joku tps pelaaja sai JYP:n varmaan maaliin viellä mailansa eteen eikä niistä tullut maalia.

JYP:ssä ei montaa pelaajaa voi esille nostaa mutta ehkäpä tämä hakkaraisen ketju ainut jonka voi nostaa esille ja varsinkin Virtanen. Toisaalta Virtanenkin tuheloi pari hyvää maalipaikkaa ettei ihan puhtain paperin pääse. Myöskin puolustajista ehkä kaijomaa esitti pari pirteää suoritusta, mutta muuten aika vaisua peliä koko joukkueelta. Varsinkin Malmivaara ei pelannut tänäänkään lähellekkään omalla tasollaan, ihmettelen miksei valmennus ei voinut peluttaa viitasta tai kanteeta.

Jokatapauksessa TPS oli parempi ja huomasi että JYP:llä alkoi väsy painaa ja varsinkin siinävaiheessa kun onnistumisia ei tullut ja TPS rankaisi
 
Hockeyarena.net

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aivan maaginen fiilis! Hallissa HUIKEA fiilis heti pelin alussa. Kypäräkielto... SÄÄLITTÄVÄ!

TPS vei heti alusta asti ja eka maali tärkeä kylläkin. Nyt on vaike kertoa fiiliksiä, mutta kyllä siinä silmät kosteaks veti, kun 11000 päinen yleisö jäi kiittämään tepsiä. Finaaleissa halli täyteen joka kerta!

P.S Tuokkola ei kestänyt buuausta? Hetken päästä helpohko Mäkisen maali ja vaihto.
 
KUBE #26

Höyry

Jäsen
Onnittelut TPS!
On helppo sanoa että parempi voitti. Kärpät sarja vei mehut JYP jaloista ja se näkyi koko ajan enemmän. TPS myös pelasi viisaasti ja tiesi miten JYPpiä vastaan tuli pelata. JYP oli kauden paras joukkue, mutta nyt TPS oli kovemmassa iskussa ja se ratkaisee. Kovin pettynyt ei voi olla, koska TPS oli niin selvästi parempi joukkue näissä peleissä. Lohtuna sentään se, että JYP pääsee kotijäällä voittamaan KalPan pronssipelissä. Toive olikin lopettaa kausi voittoon KalPasta ;)

Samalla tässä kun katsoo KHL:n loppuottelua, niin ymmärtää miksi JYP voitti viime vuonna. Immonen loistaa maailman toiseksi kovimman sarjan loppuottelussa. Kova ketju MM-kisoihin Kapanen-Immonen-Pesonen. (joo joo, on kaksi sentteriä, älkää siihen takertuko)

Viekää nyt TPS homma loppuun asti. Ei muuta kuin pottaperuukit päähän. Katsotaan kuinka kauan menee ennenkuin nekin kielletään, koska muistuttaa liikaa Rautakorven tukkamuotia. En arvosta kyseistä valmentajaa tippaakaan. Veikkaan että Filppula ja/tai Sweat ei pelaa sarjaa loppuun asti. Toivon sydämeni pohjasta että olen väärässä, mutta pahoin pelkään että jotain sattuu kun pottatukka on vastassa.

Kaikesta huolimatta ja silti, Bob Hope lives forever;)
 
Viimeksi muokattu:

Pronger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Huh huh.. aika upea homma. Miten se nyt oli... nollista ja jämäpelaajista kasattu divarivalmentajan konkurssikypsä TPS ja turkulaiset gloryhunter fanit? Toivottavasti ei ole vatsa täynnä ja tuo taisteluilme vie kannun Turkuun.
 
Lukon valmis templaatti Pohjois-Amerikasta tuleville pelaajilleen ekaa haastattelua varten: "Rauma vaikuttaa erittäin viihtyisältä paikalta. Olen itsekin kotoisin (fill in your hometown) joka on vielä pienempi paikka kuin Rauma. Kaikki on lähellä ja ihmiset vaikuttavat mukavilta. En tullut tänne tappelemaan vaan kehittämään kiekollista peliäni"

JJT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onnittelut Tepsille. Ei varsinkaan viimeisessä pelissä jäänyt sitten mitään seliteltävää. Pistäkäähän finaaleissa kahvakorpi kumoon.

En nyt jaksa kytätä Nelonen Sportin jälkilähetystä puoleenyöhön asti, joten mitä Dufva sanoi tarkalleen pelin jälkeen pronssipelistä ja Bob Hopesta NSP:n lähetyksessä?
 
- Lainaus on käyttäjältä jota et huomioi. -

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Onnea Tepsille, ei kysymystäkään kumpi oli tässä sarjassa parempi, toivottavasti jyräätte kultaan asti, me yritetään päättää kausi kunniakkaasti pikkuveljeä vastaan.
 
2009, 2012 | 1995, 2000, 2003
Pick up some bread, fucking milk

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Samalla tässä kun katsoo KHL:n loppuottelua, niin ymmärtää miksi JYP voitti viime vuonna. Immonen loistaa maailman toiseksi kovimman sarjan loppuottelussa.
Näinhän se on ja joku vitun Vili Sopanen ja Makkosen Jussi, joten ei juhlita ensi kaudellakaan. TPS oli 100-0 JYPiä parempi, joka osa-alueella. Peki paskoi housuunsa ratkaisevalla hetkellä ja hyökkäyksen kapea kärki ei onnistunut.

Pronssiotteluun! Ketä kiinnostaa! Ei tällä hetkellä ainakaan minua, koska Kalpa tulee kävelemään JYPin ylitse.

Onnittelut vielä Turkuun :D
 
Jyp häviämisen kulttuuria vuodesta 2018

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit Suomen liigassa, BVB, ManU
En nyt jaksa kytätä Nelonen Sportin jälkilähetystä puoleenyöhön asti, joten mitä Dufva sanoi tarkalleen pelin jälkeen pronssipelistä ja Bob Hopesta NSP:n lähetyksessä?
Dufva totesi, että TPS meni ansaitusti jatkoon ja JYP menee Bobin kanssa pronssiotteluun. Pronssi kiinnostaa Dufvan mukaan JYP:iä, koska JYP:llä on vain neljä (?) mitalia ennen tätä. Dufva ei ollut aivan varma tuosta JYP:n mitalien määrästä ja minä en ole aivan varma tuosta Bob-kommentista, mutta luotetaan timppaan.

Itse olen iloinen, kun TPS pääsi finaaliin. Kaikki JYP-TPS-sarjan pelit katsoin, vaikkakin tosin vain 2 ensimmäistä erää jokaisesta Jyväskylän pelistä. Tänään TPS luisteli JYP:n kumoon ja Tuokkola ei ollut parhaimmillaan. TPS meni ansaitusti finaaliin.
 
1954 1974 1990 2014 1973 1992 1994 1996 1997 2002 1956 1957 1963 1995 1996 2002 2011 2012
"Saksalaisuhka tulee Dortmundista." SAF

masamasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
'kele näitä playoffs-pelejä kun ratkaisijoita löytyy mistä sattuu. Yli puoli joukkuetta pisteillä ja meikäläisen liigapörssikentällisessä kaksi (kaikki tepsiläisiä siis).

Kääntäen: Loistavaa peliä koko joukkueelta. Ei riitä oikein sanat kuvaamaan fiilistä.
 
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Luottavainen olo oli ennen ottelua, joskaan ihan tällaista näytöstä ei osannut odottaa. Pientä selkärangan nitkumista oli kuitenkin aistittavissa Tepsin ryöstöretken jälkeen.

Mitäs tuosta itse pelistä nyt sanoisi, harvoin tällaista on saanut olla ainakaan pudotuspeleissä todistamassa. Jyppi panosti kaiken ottelun alkuun ja pyörittikin aika pahannäköisesti, mutta kun jaloissa ei ollut enää potkua niin ottelu kääntyi väkisin Tepsille. Kolmas erä pelkkää pelailua, tai no mitä muutakaan se olisi voinut olla numeroiden ollessa 6-1.

Peli pysyi siistinä, tuomarilinja toimi tällä kertaa kohtalaisen hyvin minun silmiini, vaikka joitakin selkeitä JYP-jäähyjä jäi viheltämättä, ottelun lopun JYP-poikittainen räikeimpänä.

Ihan OK sekin, että finaaleissa pelataan 12 000 katsojaa vetävässä hallissa, varmaan SM-liigankin kannalta.

Kiitos, Suikkanen ja TPS, sekä kiitos JYP tiukasta sarjasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy