Ma 19.4.2010 HPK - KalPa ( 6. välierä )

  • 21 363
  • 69
Suosikkijoukkue
KalPa, Barça, KuPS

Nämä ei taida täysin vertailukelpoisia olla johtuen KalPan jatkuvasta ketjulotosta. Mutta eipä noilla suurta merkitystä.

Tänään KalPan pitää lähteä helvetinmoisella asenteella liikenteeseen jos mielii voittaa. Tänään pitää antaa kaikkensa ja pari prosenttia enemmän, ei ainakaan jää mitään jossiteltavaa jos sattuisi häviämään. Oma usko KalPan voittoon ja game seven-ratkaisuun on kova. Pelin teemana olkoon Tunti Turpaan (musiikkia). Ja nimenomaan keltamustana antajana.

Tämän matsin voittaa se, jolla on kovempi voitonjano.
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Kaikki istumapaikat on sitten joko myyty tai varattu. Jokunen voi vielä varauksesta vapautua. Seisomapaikkoja on vielä jonkin verran jäljellä, mutta käytännössä täysi halli on luvassa.

Tervetuloa kuopiolaiset! ;)

EDIT: Ja nyt näyttää seisomatsomokin täyttä Piletin mukaan. Tietääkö joku, jätetäänkö luukulle automattisesti tietty määrä myytävää?
 
Viimeksi muokattu:

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Loistavaa!! Nyt sitä meteliä sitten on syytä olla, tai sitten sitä ei saadakaan. Kyllä nyt alkaa olla sellainen hyvä hytinä päällä illan otteluun, saa nähdä meneekö lataus pelaajilta yli, vai tulee rento ja hyvä ottelu.
 

Edit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Frölunda
Kaikki istumapaikat on sitten joko myyty tai varattu. Jokunen voi vielä varauksesta vapautua. Seisomapaikkoja on vielä jonkin verran jäljellä, mutta käytännössä täysi halli on luvassa.

Tervetuloa kuopiolaiset! ;)

Loistavaa! Vihdoinkin Hämeenlinnassa siis herätään kun ne todelliset pelit alkaa. Toivottavasti myös ääntä lähtee, eikä vaan istuta myhäillen perse penkissä.

Melko rauhaton on olotila ollut aamusta asti ja pahenee vaan kellon kulkiessa eteenpäin. Tunti vielä ja sitten haistelemaan tunnelmaa ennakkoon hallille. Voi pojat, tehkää se!

E: "puuhis" veteli väliin melkein identtiset :D
 

Tolppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, The Reds, Los Colchoneros, the C's
Muutamia seisomapaikkoja putkahti taas Piletin sivulle. Ilmeisesti tilanne elää hiukan ja nopeat syövät hitaat? Käytännössä halli kuitenkin täynnä.
 

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Joo, taitaa kaikki "normaalit" liput olla loppuunmyytyjä, mutta Facebook-HPK tiesi kertoa, että klubilippuja C4:ään (100e/kpl) on vielä jäljellä. Sinne vaan joku psyykkaamaan Virran Peksiä...
 
Suosikkijoukkue
KalPa
No kerrotaan nyt jotain kokemuksia kun ei ole tullu oltua juuri äänessä.

Tuossa paskalla istuessa työsti aivan JÄRKYTTYVÄN erektion päälle. Tämä ei voi meinata muuta kuin että tätä ei olla vielä luovutettu!

Tämän pelin voittaja pelaa finaaleissa PISTE
 

vsmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, ManU
Tuossa paskalla istuessa työsti aivan JÄRKYTTYVÄN erektion päälle.

Me ollaan hävitty tää peli..

Täytyy tässä kanssa alkaa valmistautumaan ensimmäiseen sikakatsomo iltaan.
Tähän mennessä kaikki matsit istumassa mutta nyt on semmonen kutina perseessä ettei pysty.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Ne vähätkin kynnet mitä on jäljellä, on nyt kaikki syöty. Voi jumaliste, ei kovin usein tätä tunnetta kuitenkaan saa kokea, joten nyt kaikki riemu irti, mitä irtoaa!
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jos ei olisi ollut niin kiireinen päivä, olisin saanut jo hermoromahduksen tähän hetkeen mennessä. Jalat tärisee, pelottaa ihan helvetisti. Joskus sitä miettii että onko KalPan kannattaminen masokismia. Tällä hetkellä mä mietin vaan jotain pakokeinoa tästä tilanteesta. En tiedä uskallanko katsoa peliä vai en. Tiedän kuitenkin istuvani telkkarin ääressä tasan 18.30 ja istuvani siinä summeriin saakka. Kaikki arvoesineet täytyy siirtää kauemmas, jos sattuu käymään huonosti.

Ei saatu Timosta ei Kiiskistä, joten tuttuun nippuun on tyytyminen. Ja hyvältähän tuo näyttää paperilla, pitäisi näyttää vielä kaukalossakin. Ja ottelun jälkeen. Aina revitään johonkin mediaan otsikko kun Virta on sotkenut ketjuja, mutta mua ei enää hetkauta. Sitä paitsi, ykkönen on tälläkin kaudella nähty tuossa muodossa useamman kerran. Jos Virran lotossa jotain hyvää on, niin ehdottomasti se, että tässä vaiheessa kautta kaikki ovat pelanneet kaikkien kanssa enemmän ja vähemmän.

Kai se on pakko rukoilla tai ottaa rauhoittavia, että osaisi kaikeasta huolimatta nauttia pelistä. Sillä vaikka pahimman mahdollisen tapahtuessa ei oikein lohduta ajatus, että lätkän katsominen on kivaa!, niin kivaahan se on. Jollain ihan sairaalla tavalla. Hauskaa kiekkoiltaa kaikille.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
On kyseessä sen verran jännittävä peli, että heti töistä kotiin tullessa avasin rauhoittavan tölkin olutta. Televisiosta peliä en näe ja radiosta en uskolla kuunnella, sillä yli 70 prosenttia niistä peleistä, jotka olen radion kautta kuunnellut, on HPK ne hävinnyt. Joten, SM-liiga sivut ja otteluseurantaketju auki ja olutta koneeseen, niin eiköhän näillä eväillä saada Kerho finaaliin tänään.
 

puuha-pete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Minnesota, Hollanti
Eniten tässä nyt ottaa päähän kun ei ole rahaa ja talosta löytyi vain yksi olut. Tyttöystävä kysyi, lähdenkö baariin katsomaan. Juu, en. Kaikkea kyselevät, idioottien sekaan istumaan kahvin kanssa ja ihmettelemään. Ei ei, kotona yksin pimeässä.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Eihän tässä auta muu kuin uskoa siihen, että kauden paras vierasjoukkue vie ratkaisun huomiselle Niiralaan.

Ratkaisijoina tänään nuorisopuolen Hartikainen ja Pakarinen, pappaosastolta Kapanen ja yllätys yllätys Killeri Sahlstedt.

1-3 synttärilahjavoitto Virran Peksille ja huomenna monttuun!
 

J.Petke

Jäsen
Täähän meni kuin HIFK-sarja.

Huhhuh. Viime vuonna ei oltu vielä valmiita, tänä vuonna oltiin.

Huikea nousu jälleen kerran 0-2 asemasta. Ei pysty nyt syvällisempään analyysiin.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Jaahas. Nyt kävi sitten näin. Itselläni on vain ja ainoastaa yksi suosikki finaalisarjassa. Se on TPS. Ennan kaikkea Suikkasen takia. Suikkasen touhuja tuli seurattua tiiviimmin tuolla Mestiksen puolella.

Kerholle ja sen kannattajakunnalle en sitten toivota yhtään mitään. Jatkuvalla syötöllä tuleva vastustalle ilkkuminen häviön jälkeen ei sovi allekirjoittaneen maailmaan. Jatkuva mukahassuttelu ja provoilu sieltä moderaattorien suosikkijoukkueen takaa yrjöttää myös. Tuomarit tekivät sitätätä ja tuota, lehdistö oli meitä vastaan, Virta on ______________ täytä itse. Kapanen on ämmä ja Kerhon ei kuulu saada jäähyjä paskaa on kirjoitettu sivutolkulla. Kerhon masterplän oli pitkittää sarja häviämällä tahallaan tuossa alussa etc etc. Muutama Kerhon kannattaja on jopa asiallisesti kirjoittanut näihin ketjuihin.

Ilkkukaa, vittuilkaa ja vähätelkää ihan vapaasti. Näinhän tekee hyvä voittaja.

Tepsi voittakoon finaalisarjan 4-0.
 

pokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild, Manchester United
Sanattomaksi vetää.

Ei vaan voi käsittää tuota jengiä tällä hetkellä. Koko ajan tulee iskuja molemmin puolin ja silti ne vaan porskuttaa.

Kiitos KalPalle.

Me ollaan finaalissa! Huhhuh!
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hyvä matsihan tästä vikastakin saatiin ja en minä osaa KalPaa yrityksen puutteesta syyttää. Kyllä siellä yritystä oli ja väsymys ei ainakaan painanut pätkääkään kummankaan jaloissa. Jos joku jäi harmittamaan tästä vikasta matsista niin se että voittomaali tuli juuri tuon koomisen Dahlmanin jäähyn aikana ja se että Lassila pääsi turhan helpolla (21 torjuntaa).

Onnittelut Kerho!
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Televisiosta peliä en näe ja radiosta en uskolla kuunnella, sillä yli 70 prosenttia niistä peleistä, jotka olen radion kautta kuunnellut, on HPK ne hävinnyt. Joten, SM-liiga sivut ja otteluseurantaketju auki ja olutta koneeseen, niin eiköhän näillä eväillä saada Kerho finaaliin tänään.

Kiittäkää minua. En kuunnellut radiosta ja finaaleissa ollaan....
 

Potvin#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokipojat, KalPa, Hurtat
Onnittelut Kerholle finaalipaikasta! Parempi joukkue meni jatkoon ja KalPa antoi kaikkensa. Kyllä nuo KalPan pakit on kuitenkin hieman kädettömiä näihin tosipaikkoihin, vaikka pelisysteemi tukeekin huimasti. No joukkuetta on rakennettava ja ensi kaudella taas vuoden kokeneempana. Toivottavasti Kerho vie kultaa, muistan ne ajat vielä liiankin hyvin, kun Tepsi hallitsi liigaa suvereenisti.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Kerho nousi sitten vaihteeksi voittoon oltuaan ekan kympin täysin jyrän alla ja annettuaan vastustajalle pari maalia eteen. Ihan tuntuu, että joukkue tekee tuon tahallaan - kaverille hyvä olo päälle ja sitten aletaan vasta itse pelaamaan. Ottelun tärkeyden huomasi kyllä molempien jengien otteista - välillä oli melkoista mailanpuristusta ja alokasmaisia virheitä puolin ja toisin. Tuomareita taisi myös jänskättää, kun jäähyt arvottiin tilanteista, joista niitä ei olisi pitänyt viheltää ja vastaavasti selvät rikkeet menivät läpi sormien. Ei tämä peli onneksi sentään pillipiiparointiin ratkennut, vaan HPK ansaitsi voittonsa ihan pelillisillä ansioilla. Jonkin verran jossiteltavaa antaa tuo kolmannen erän lopun viheltämättä jäänyt Laamasen mailakamppi. KalPa olisi varmaan saanut hieman paremman loppukirin aikaiseksi, jos Lamppu olisi tuosta boksiin laitettu.

Loppukaneettina pitää vielä kiittää KalPaa hienosta ja tasaisesta sarjasta sekä KalPan faneja värikkäästä keskustelusta täällä. Kalakukkojen otteista tuli mieleen 2000-luvun alun HPK, joten eiköhän sinne Savoonkin finaalipaikka tässä lähivuosina tule, jos vaan nuoren joukkueen runko saadaan pidettyä maisemissa. Niin, ja ottakaahan pronssit pois Jyväskylästä - jostain syystä JYP herättää nykyään antipatioita, vaikka vielä muutama vuosi sitten olikin Kerhon kaltainen sympaattinen pikkuseura.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Läskin leidin laulut laulettu

... olipahan tosiaan tasainen sarja ja ennenkaikkea pelit itsessään olivat huippu jänniä. Kovastihan tuo kirpaisee, mutta kaikki onnittelut Hämeenlinnaan ja kuten Kapanen hienosti tiivisti, niin eipä tuossa auta jossitella jos vastustaja vie kolme viimeistä matsia putkeen.

Viimeisestä pelistä nopeaa analyysiä sen verran, että Strömbergin kauden huonoin peli ei olisi voinut tulla pahempaan paikkaan. Oli edesauttamassa isolla kädellä ensimmäisissä kolmessa kerhon maalissa. Järälläkin esitys kääntyi lampaankannikan puolelle, joten ei meitä vielä tänäkään vuonna maalivahdit loppuun asti kantaneet. Tosin ei Lassilakaan tässä sarjassa häikäissyt. Kaiken kaikkiaan isot plussat Kapaselle ja Härskille, vaikka Teemullekin sattui kauden huonoin peli tähän viimeiseen. Kerhon puolelta löytyy monta sankaria, mutta kyllähän tehojen valossa Laakkonen ja Mäenpää kantoivat joukkueen finaaliin saakka. Toivottavasti laku palaa ensi kaudella omiensa joukkoon. Pronssit pois kuleksimasta ja jospa se jo ensi vuodelle kirkastuisi :). Over and out.
 

Lazze

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Tappara, Warkis, Leijonat & suomalaiset.
Parempi joukkue menee jatkoon paras seitsemästä -sarjasta. Onnittelut Hämeenlinnaan. Viimeinen peli oli viihdyttävyydeltään erittäin hyvä. Molemmat joukkueet olivat hermostuneita ja se näkyi läpi koko ottelun virheiden määrässä ja sehän katsojien näkökulmasta on vain hyvä asia.

Pelistä jäi päälimmäisenä mieleen muutamat oudoissa paikoissa vihelletyt jäähyt ja muutamat heppoiset kaatumiset, mutta tämä tuomarilinja on paljon parempi kuin se, missä vihelletään jokaisesta mahdollisesta ja läheltä piti-tilanteesta jäähyjä. Muita mielessä olevia asioita: Lassila oli loistava, samoin Kerhon puolustus. Järvinen haparoi, samoin KalPan puolustus. Hämeenlinnan yleisöstä kuului ensimmäistä kertaa muutakin kuin KalPa-fanien huutoa. Idioottimaista vihellellä pilliin katsomossa, kumman joukkueen fanit lienevät kyseessä? Rautakorven taktiikka johtoasemassa on loistava ja pelaajien sitoutuminen siihen on kunnioitettavaa. Kerho voitti tärkeät aloitukset ja sai pidettyä paineen KalPan pelinavauksen suhteen erittäin hyvin läpi ottelun, noin KalPaa vastaan täytyy pelata. Parempi voitti.

KalPan kausi on ollut hyvä, mutta pudotuspeleissä tietynlainen tehottomuus ja pelien sisällä tapahtunut ailahtelevaisuus oli liiallista. Kiiskistä tuli monesti ikävä tässä sarjassa. Järvisen peluuttaminen vieraissa oli hyvä haku, joka ei lopulta toiminut parhaalla mahdollisella tavalla. Ahonen on loistava maalivahti, jonka olisin itse laittanut tänään(kin) maaliin. Puolustus on kehittynyt viime kaudesta, mutta se on edelleen KalPan heikoin lenkki, kuten tänään nähtiin. Fyysisyydessä hävittiin jälleen sata-nolla ja kun tuomarilinja on näin hyvä ja salliva, antaa se liikaa saumaa vastustajalle.

Hyvä sarja tästä lopulta muodostui, vaikka kolme ensimmäistä peliä olivat ainakin minun silmissä äärimmäisen tylsiä. Rautakorven valmentama Tappara voitti aikoinaan mestaruuden hyvin samanlaisella pelillä mitä Kerho pelaa tällä hetkellä, joten en voi moittia sitä senkään takia. Kerho pelaa tehokasta ja järkevää peliä. Vaikea sanoa miten finaaleissa käy, koska TPS:n pelejä en ole pudotuspeleissä nähnyt. Toivottavasti KalPa saa hyvän vireen päälle vielä pronssiotteluun.

Sarjan päätyttyä voi jaella kiitoksia. Erityiskiitos niille fiksuille Kerho-faneille, jotka eivät löpisseet turhia juttuja, niinkuin eräät. Pisteet myös fiksuille KalPa-faneille, jotka pysyivät asiassa eivätkä tarttuneet tiettyihin idiotismeihin kiinni. Tämmöstä tällä kertaa, toivotaan että me kuljetaan menestyksen suhteen Kerhon jalanjäljissä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
En millään olisi ennen playoffien alkua uskonut, että HPK pelaa finaaleissa.
Tänään oli helppo jo uskoa, että HPK voittaa 4-3 tai 3-2, koska...

...HPK on ottanut voiton 7 kertaa kahdeksasta playoff-ottelusta vain yhdellä maalilla, eli joko 4-3 tai 3-2!
HPK on myös hävitessään ottelun hävinnyt sen aina vähintään kahdella maalilla.

Jatkuuko sama tahti finaaleissa?

"HPK on parantanut kuin sika juoksuaan", kuten Mikko Mäenpää sanoi mutta riittääkö se?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös