Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Ma 19.3.2018 Jokerit - TsSKA Moskova (GAME 3)

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana flintstone, 19.03.2018 klo 18.19.

 1. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  @Gemondo Olishan tuo tietysti keino :D Aika pahahan tuo on mitään mieltään osoittaa, kun kaikki pistetään sitten joukkueen syyksi ja se joutuu seuraamukset kärsimään. Näin tämä Halosen lausuma "demokratia" toimii, siis se intressi jonka Venäjä jakaa Suomen kanssa... muidemuassa...
   
 2. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  En tiedä olitko ollenkaan tosissasi, mutta ei ne munankuoret ole juurikaan kolikoita parempia ja värinsä vuoksi ne on vielä vaikeampi siivota sieltä pois. Kaikki jäälle heitetty tavara on aina riski sekä pelaajille että tuomareille.
   
 3. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Hetkinen, keitettyjä vai raakoja?
   
 4. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Mä luulen että koko kenttä pitäisi höylätä Zambonilla sen jälkeen kun sinne on lentänyt pari sataa kananmunaa.

  Ja mitä enemmän lekkeriksi ottelutapahtuma menee, sitä parempi. Sehän kun on tuon liigan itsekin harrastama käytäntö.

  Lainaus:
  Raa’at varmaan ajaisi asiansa paremmin.
   
 5. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Se on varmaan ihan totta. Siinä kuitenkin kärsisi kaikki paikalle vaivautuneet katsojat menetettynä vapaa-aikana ja Jokereillekin ylimääräinen jäänajo maksaisi varmaan tuhansia euroja vaikkei mitään sakkoja tulisikaan. Eikä ne zambonitkaan ole sataprosenttisen varmoja, joku roska voi jäälle jäädä ja aiheuttaa kaatumisen.
   
 6. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Mitähän seuraamuksia tuosta voisi tulla?

  Sakkoja? Venäläisethän ne maksaisivat itse kuitenkin loppuviimein.

  Pelaaminen tyhjille katsomoille? Loistavaa mainosta KHLlle kun ainoa länsimaalainen seura pelaa tyhjille katsomoille koska kannattajat osoittavat mieltään sitä vastaan.
   
 7. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Riippuu asiasta. 10-15 minuuttia keitetyt taatusti tekisivät enemmä kipeää. Kyllä mekin yritettiin saada aikanaan rehtorilta lupaa ottaa mignon-munia abirekka-ajelulle...
   
 8. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  CSKA julistetaan matsin voittajaksi, lopputulos 0-5? Moni niin pahoitti mielensä tästä.
   
 9. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Yksi tehokeino voisi olla fanilauman kokoontuminen sille ovelle josta tuomarit/vastustajan pelaajat poistuvat busseihinsa tjsp.
  Pientä uhkaavaa käytöstä ilman että mitää edes tehtäisiin niin saattaisi saada naapuri viestin perille.
  Joo poliisit siihen puuttuisi mutta fanien protestointi olisi taas juuri sitä julkisuutta mitä kohelo ei halua.
   
 10. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ihmeellinen peli ei voi muuta sanoa, tuomarit vetivät todella kummallisesti kun välillä kaikki vihellettiin ja välillä ei sitten mitään. Kivistön ulosajo nyt oli täysi vitsi, Jensen siinä ja siinä oma mielipide tuosta on, että oli puhdas taklaus. Naurettavia vihellyksiä sai myös vieraat kokea joten ei tuo puolueelliselta näyttänyt ainakaan minun silmiini. Jos olisin TsSKA-fani niin voisi ihan vain pikkaisen vituttaa tuo ylivoima, en tiedä mikä sana kuvailisi vieraiden ylivoimaa parhaiten, aivan mielipuolisen luokatonta ja huonoa se oli. Rämö loistava, Palola kaksi maalia ja Huhtala on kunnon rotta. Tänään Jokereilla onnistui kaikki, ylivoima (tulos tässä, kaksi maalia, ei se ylivoima muuten kovin vakuuttavaa ollut), alivoima, maalivahtipeli, pakan sekoittaminen ja hämmentäminen.

  Mitäköhän Mäkinen höpötti, että Nesterov-Marchenko pakkipari olisi ihan NHL-tason pakkipari? Kumpikin olivat NHL-tasolla täysiä turisteja eivätkä muodostaisi kyseisessä sarjassa hyvää pakkiparia ikinä.
   
 11. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Onks Kivistön tilannetta missää netis videol?
   
 12. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Yksi huonoimmista kiekkopeleistä missä olen koskaan ollut. Jokerit oli todella huono ja kiekko poltti lavassa koko pelin ajan. Kahden metrin syötöt meni järjestään kolme metriä taakse. Onko Jesse Joensuu ollut koko kauden noin huono? Entä Moses?
   
 13. kiljander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon lätkä,Mia San Mia,Tapiolan Honka,King James
  Lainaus:
  YOUtubesta katselin koosteen ml kyseinen tilanne ja nyt täytyy kyllä kerrankin sanoa että tuomiossa ei ollut kerta kaikkiaan päätä eikä häntää. En puoluellisuuteen yleensä usko, mutta olihan se tuomio täysin järjetön.
   
 14. Jokeriarska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mitä nyt Joensuu sentään oli Jokerien maaleissa maskimiehenä ja blokkaamassa puolustajaa. Ja osumatkin vielä vähän normaalia tärkeämpiä. Näistä ei vain tilastomerkintöjä saa.