Ilmoitukset

Nimimerkki Johnny B. Goode on kirjoittanut jatkuvasti viestejä, jotka ovat enemmän tai vähemmän mauttomia. Nimimerkin heikon kokonaistuotannon vuoksi tuomaristo on päättänyt laittaa hänet viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Puhelinnumeroiden jakaminen luvatta ei ole palstallamme sallittua. Se rikkoo käyttäjän anonymiteettia ja on muutenkin hyvien tapojen ja netiketin vastaista. Näin ollen nimimerkki -Ville- on asetettu kahden viikon pelikieltoon ja hänen Jokerit-osioon kirjoittamansa viestinsä on muokattu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki SlabaQ:n kovin tutulta tuntunut performanssi oli vähintäänkin täysin turhaa trollausta. Hänen kohdallaan asiantuntijaraati oli yksimielisesti sitä mieltä, että hän saa jatkossa kirjoittaa jossain muualla.

Nimimerkki FASlapsi saa seuraavat kaksi viikkoa aikaa tuumia, missä hyvän maun rajat kulkevat. Jääkiekon MM-kisojen otteluseurannassa olleet jutut Breivikistä ja muslimeista eivät ainakaan hyvän maun rajojen sisäpuolelle mahdu.

Sulje ilmoitus

Ma 19.3.2018 Jokerit - TsSKA Moskova (GAME 3)

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana flintstone, 19.03.2018 klo 18.19.

 1. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  @Gemondo Olishan tuo tietysti keino :D Aika pahahan tuo on mitään mieltään osoittaa, kun kaikki pistetään sitten joukkueen syyksi ja se joutuu seuraamukset kärsimään. Näin tämä Halosen lausuma "demokratia" toimii, siis se intressi jonka Venäjä jakaa Suomen kanssa... muidemuassa...
   
 2. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  En tiedä olitko ollenkaan tosissasi, mutta ei ne munankuoret ole juurikaan kolikoita parempia ja värinsä vuoksi ne on vielä vaikeampi siivota sieltä pois. Kaikki jäälle heitetty tavara on aina riski sekä pelaajille että tuomareille.
   
 3. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Hetkinen, keitettyjä vai raakoja?
   
 4. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Mä luulen että koko kenttä pitäisi höylätä Zambonilla sen jälkeen kun sinne on lentänyt pari sataa kananmunaa.

  Ja mitä enemmän lekkeriksi ottelutapahtuma menee, sitä parempi. Sehän kun on tuon liigan itsekin harrastama käytäntö.

  Lainaus:
  Raa’at varmaan ajaisi asiansa paremmin.
   
 5. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Se on varmaan ihan totta. Siinä kuitenkin kärsisi kaikki paikalle vaivautuneet katsojat menetettynä vapaa-aikana ja Jokereillekin ylimääräinen jäänajo maksaisi varmaan tuhansia euroja vaikkei mitään sakkoja tulisikaan. Eikä ne zambonitkaan ole sataprosenttisen varmoja, joku roska voi jäälle jäädä ja aiheuttaa kaatumisen.
   
 6. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Mitähän seuraamuksia tuosta voisi tulla?

  Sakkoja? Venäläisethän ne maksaisivat itse kuitenkin loppuviimein.

  Pelaaminen tyhjille katsomoille? Loistavaa mainosta KHLlle kun ainoa länsimaalainen seura pelaa tyhjille katsomoille koska kannattajat osoittavat mieltään sitä vastaan.
   
 7. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Riippuu asiasta. 10-15 minuuttia keitetyt taatusti tekisivät enemmä kipeää. Kyllä mekin yritettiin saada aikanaan rehtorilta lupaa ottaa mignon-munia abirekka-ajelulle...
   
 8. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  CSKA julistetaan matsin voittajaksi, lopputulos 0-5? Moni niin pahoitti mielensä tästä.
   
 9. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Yksi tehokeino voisi olla fanilauman kokoontuminen sille ovelle josta tuomarit/vastustajan pelaajat poistuvat busseihinsa tjsp.
  Pientä uhkaavaa käytöstä ilman että mitää edes tehtäisiin niin saattaisi saada naapuri viestin perille.
  Joo poliisit siihen puuttuisi mutta fanien protestointi olisi taas juuri sitä julkisuutta mitä kohelo ei halua.
   
 10. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Ihmeellinen peli ei voi muuta sanoa, tuomarit vetivät todella kummallisesti kun välillä kaikki vihellettiin ja välillä ei sitten mitään. Kivistön ulosajo nyt oli täysi vitsi, Jensen siinä ja siinä oma mielipide tuosta on, että oli puhdas taklaus. Naurettavia vihellyksiä sai myös vieraat kokea joten ei tuo puolueelliselta näyttänyt ainakaan minun silmiini. Jos olisin TsSKA-fani niin voisi ihan vain pikkaisen vituttaa tuo ylivoima, en tiedä mikä sana kuvailisi vieraiden ylivoimaa parhaiten, aivan mielipuolisen luokatonta ja huonoa se oli. Rämö loistava, Palola kaksi maalia ja Huhtala on kunnon rotta. Tänään Jokereilla onnistui kaikki, ylivoima (tulos tässä, kaksi maalia, ei se ylivoima muuten kovin vakuuttavaa ollut), alivoima, maalivahtipeli, pakan sekoittaminen ja hämmentäminen.

  Mitäköhän Mäkinen höpötti, että Nesterov-Marchenko pakkipari olisi ihan NHL-tason pakkipari? Kumpikin olivat NHL-tasolla täysiä turisteja eivätkä muodostaisi kyseisessä sarjassa hyvää pakkiparia ikinä.
   
 11. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Onks Kivistön tilannetta missää netis videol?
   
 12. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Yksi huonoimmista kiekkopeleistä missä olen koskaan ollut. Jokerit oli todella huono ja kiekko poltti lavassa koko pelin ajan. Kahden metrin syötöt meni järjestään kolme metriä taakse. Onko Jesse Joensuu ollut koko kauden noin huono? Entä Moses?
   
 13. kiljander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon lätkä,Mia San Mia,Tapiolan Honka,King James
  Lainaus:
  YOUtubesta katselin koosteen ml kyseinen tilanne ja nyt täytyy kyllä kerrankin sanoa että tuomiossa ei ollut kerta kaikkiaan päätä eikä häntää. En puoluellisuuteen yleensä usko, mutta olihan se tuomio täysin järjetön.
   
 14. Jokeriarska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mitä nyt Joensuu sentään oli Jokerien maaleissa maskimiehenä ja blokkaamassa puolustajaa. Ja osumatkin vielä vähän normaalia tärkeämpiä. Näistä ei vain tilastomerkintöjä saa.